Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz STePHen0007 #27785 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót és fakirr1 blogját.
-
törölt tag
válasz Milestone2 #27772 üzenetére
Én egyszer húztam fel 2000-re egy antutu teszt erejéig. Utána megtudtam volna sütni a tojásokat vacsira.
-
törölt tag
válasz Milestone2 #27558 üzenetére
A H1N1-ek úgy tudom nem CM-re épültek hanem a gyárira.
-
törölt tag
Sziasztok. Melyik romot ajánljátok játékra? Jelenleg még az van fent amit ha jól emlékszek utoljára teszteltem (H1N1 5.8a ) De a gyerek elég sűrűn lefagyassza játék közben.
-
törölt tag
Sziasztok
Van már ubuntu alcára? Vagy melyik cm verzíótól várható? Aki jár xdara megkérdezhetné fonixtől
-
törölt tag
Lassan kiürül a mélyvíz topic. Szinte mindenki vált...:-S
-
törölt tag
válasz ISA4adam1949 #17722 üzenetére
Hirtelen nem vágom mit takar a 9.3, de a másik problémára a megoldás az hogy létre kell hozni az sd-n egy ringtone mappát és abba belerakni amit csenghangnak szánsz. De ha jól emlékszem akkor a csenghang beállitásoknál van olyan lehetőség hogy egyéb.
-
törölt tag
válasz bagyusz #17718 üzenetére
Milyen mindig másik⁉🗿 Már jóideje ezt használom. Csak ritkán járok már fórumra,azért tűnhet úgy hogy mindíg új van. Pedig április óta ezt használom😎
Fakirr1 a820 még sose hagyott cserben, Ugyanez nem volt elmondható egyik androidos telómrol se(pedig volt jópár) 😒 Amudmeg jobbulást 🙋
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én Megtaláltam a legjobb helyet az álcának. Gyerek játszik vele. 😃 Igaz már nem agyon hasonlít eredeti állapotára mert ha rájön az 5perc dobálja meg rágja
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #84490496 #16750 üzenetére
Én speciel most a linuxot tanulgatom. És idáig sikerült eljutnom odáig hogy a Linux Mint 15 komunikál a lumia 820-as telefonommal. Egyszer leírták hogy mit nézzek meg hogy telepítve vn-e,meg hogy a kernel frissités segíthet. És csodák csodájára elsőre megértettem és megtudtam csinálni. vDe ha énis csak értetlenkedek és nem olévasok utána akkor valószínüleg még mostt is csak kínlódnék...
-
törölt tag
válasz Milestone2 #16737 üzenetére
Neharagudj, jópár fórumon/topickban megfordultam. De szinted mindenhol elöször olvastak és utána kérdeztek. Itt pont az elenkezőjét tapasztalom,van hogy még a választ is figyelmen kivül hadják csak értetlenkednek.Kinek neminge nem veszi magára. Én itt beis fejeztem. Továbiakban max csak priviben...
(#16738) chuck_17 probáld meg másik usb portal is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Viccet félretéve. Ha már van CM10.1 meg 10.1.1 , akkor valaki nemakarná azt a szegény árva ubuntut megcsinálni a mi kis árva OT-995ünkre? Mármint főnixen kivül. Az üres igérgetésekkel már tele a padlás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ubunturol van valami hír már? Elkezték egyáltalán csinálni? Vagy már megint csak egy üres igérgetés mint eddig...
-
törölt tag
válasz VámpírAngyal #16490 üzenetére
Összefoglalóban megtalálod a menetét. Eszt a rrészt keresd meg: Backup visszaállítása:
-A visszaállítást minden esetben azzal a recoveryvel csináld,amivel készítetted a backupot!
-A recovery betöltéséig ugyan az a menet, mint eddig
-backup and restore -> mentés és visszaállítás
-restore -> kilistázza a korábbi mentéseket, választhatunk, melyiket állítsa vissza
- advanced restore -> a mentés kiválasztása után lehetőség van annak csak egy részének visszaállítására
Képekkel a bootolás és a flashelés az alábbi helyen tekinthető meg:
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz VámpírAngyal #16469 üzenetére
Csak a CM romokkal nem érzékel simet? Én azért megnézném a gyári rommal is.
-
törölt tag
válasz VámpírAngyal #16467 üzenetére
Vedd ki a simet,takarítsd meg, rakd vissza. Nálam annó ez is segített.
-
törölt tag
válasz maka12 #14258 üzenetére
Mire? Ha kipucolt romod van az nemfog frissülni soha. Nekem még akkorse frissült ha rootolva volt,de kitörölve semmi.
(#14260) Keeperv85 Az biztos hogy jb már nemlesz. De pl a tmobilosak még nemkapták meg azt a frissitést ami a függetlenre kijött. De ha rootolja akkor nemis fogja hiába akarja
Az lemaradt igen. De nálam az is volt probléma hogy a gyári romomról nem csináltam mentést. És mire megtaláltam a megfelelő backupot amivel megy,addigra a türelmem vészesen fogyott. Ezek után nem is csodálkozok hogy váltottam wp-re(bár sok minden más droid "betegség" is közrejátszott)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Társadalmi célu kérdés. Takaritom a blogomat. A GB és ICS alatt biztonságosan törölhető/fagyasztható listákat meghadjam? Szükség van még rá? Ha igen akkor talán az összefoglalóban is fel lehetne tüntetni hogy hol található...
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gitáros topic
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assetto Corsa
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest