- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman001
tag
Valaki mondja már meg nekem mi köze van a Bootloadernek a rom müködéséhez! Pl ha felteszem a CM 10.2 öt nálam mért nem működik normálisan a GB -vel ha már fent van?? Mért csak ICS -sek tudják használni?? Mert a Bootloader a Rom betöltéséhez kell nem?? De ha már betudom tölteni mért nem működik jól??
Vagy valahogy a hardveres részben kellene gondolkodni,vagy a driverekben?? Pl: Ha win 7 em van arra is felmegy a vista driver csak nem úgy működik mint az eredeti win 7 . Valahogy így kell elképzelnem??
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #20602 üzenetére
Ha az otu fent van egyszerüen nem jó, ha leszedem jó lesz. probáltam úgy, hogy az otu eltávolít, újraindit, otu felrak, újraindit és telefon rádug, de úgy meg a teló drivereket nem teszi fel! Próbáltam úgy,hogy az otu eltávolít, újraindit, telefont rádug, itt felteszi a drivereket működik is az sd, de egyet nem tesz fel, az alcatel 995 öt ahoz kéne az otu, de ha azt felteszem, megint nem jó az sd!
-
bigman001
tag
Most mit kell csinálni hogy az az sd kártyát lássam?? Kézzel az eszközkezelőből a drrivereket töröljem vagy az otut teljesen és véglegesen??
Idáig Hibátlan a CM 10.2 a GB Patchal!
-
bigman001
tag
Feltettem a GB -És telefonomra az újj CM 10.2 -őt és teljesen jó a bennethnath csinált patchal! [link]
-
bigman001
tag
Cm 10.2 GBBL PATCH ???
-
bigman001
tag
válasz
András555 #20461 üzenetére
A cwm be belépsz modjuk a recovery machfixxel de lehet 5 ös 6 os is! backup and restore és a backupra kattintassz! Az létrehoz az sd kártyádon egy clockworkmod / backup / és benne lesz a mentett rom! Azt feltöltöd valahová pl: Dropbox.ba és ha bármi gond van akkor vissza tudod állítani ugyan így csak backup and restore csakitt a restoréra mész!
-
bigman001
tag
válasz
butyek #20451 üzenetére
Jobb lenne inkább nem ezt megkérdezni!!! Inkább azt kéne, hogy küldje el a bankszámláját,mert annyi embernek segített már most már mi rajtunk a sor! És mindenki aki tud segítsen Fakirnak Mert megérdemli! Mi itt egy közösséget alkotunk, és mindenki lehet sajnos ilyen helyzetben! Ezért nem kéne és kellene eladni a telefonját amit szeret!!!!
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #20344 üzenetére
Szia! Feltöltöttem a V600 nak az updatéjét hátha jó lesz valamire![link]
A recovery / ETC mappában ez volt:
#!/system/bin/sh
if ! applypatch -c EMMC:/dev/block/mmcblk0p18:2048:9868a45f39b464396dedf419b612545d9b8c3514; then
log -t recovery "Installing new recovery image"
applypatch EMMC:/dev/block/mmcblk0p9:4698112:a1c57b05a80573577dcfcbb3fd564936e939d5ca EMMC:/dev/block/mmcblk0p18 0dcfc597022d834168100e36fef902585db8d864 5185536 a1c57b05a80573577dcfcbb3fd564936e939d5ca:/system/recovery-from-boot.p
log -t recovery "Read the recovery version again"
#fix bug that not change recovery.img version when update success
/system/bin/readmmc /data/local/tmp/dbl.ver /data/local/tmp/osbl.ver /data/local/tmp/recovery.ver /data/local/tmp/stdy.ver
#cat /cache/com.android.jrdfota_preferences.xml | busybox grep 'server_new_version_number' > /cache/temp.file
#version_number=$(busybox sed 's/[^0-9,. ]//g' /cache/temp.file)
#setprop fota.update.version_number $version_number
/system/bin/busybox rm -rf /data/misc/bluetoothd/*
#fix bug that failed to display update info when from GB to ICS
setprop fota.update.status true
else
log -t recovery "Recovery image already installed"
fi -
bigman001
tag
válasz
mercurytopaz #20336 üzenetére
Akkor telepítsd egyesével a playről!
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #20258 üzenetére
Azt akartam mondani ,hogy nem felfelé kell tartani a hangerő gombot?? Nálam úgy jött be a gyári reco.
Ha lefelé meg a download módba rakom.
De ez a telefon fordítva van bekötve mint én!
Van itt minden mint a moziban nyitott hasú robott, Vigyorgó robot,
Lehet úgy beállt ez a telefon mint a hengerfej!
-
bigman001
tag
válasz
Keeperv85 #20224 üzenetére
Szia! Tudnál nekem abban segíteni, mi lehet a baj! Ha végre megtaláltam a v600 gyári romot, elkezdem frissíteni FOTÁN és a felénél megáll, felkiáltójel egy nevető robot jelenik meg, mondjuk idáig nyitott hasú volt piros háromszöggel. Az lehet e a baj ,hogy telenoros a kártyám és témobilos a rom, vagy független a telefonom de nem tudom ki és hogyan függetlenítette.
-
bigman001
tag
-
bigman001
tag
válasz
#84490496 #20199 üzenetére
Erre adj Választ: Bagyusz azt mondta elég a recoveryben csak a wipe data factory resetet-t formázni az leformáz mindent!
Akkor mért indul újra a telefon??
De viszont ha így csinálom akkor full üres lesz és így már nem megy tovább az alca logonál:
wipe data factory reset
wipe cache
utána mount adn storgate : Itt az összes formázása system stb...
utána Advanced : wipe dalvick cache
wipe battery
wipe data factory reset
wipe cache
advanced: wipe dalvick cache
wipe batteryAkkor csak van a 2 Formázás között valami külömbség nem??
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2 #20197 üzenetére
Senkit nem utasítottam semmire, csak egy kérdést tettem fel, hogy nem e rosszul csinálja de helixp felfújta megint!
-
bigman001
tag
Csak azt nem értem, mért nem a sajátját recovery-ét flashelitek fel? Vajon úgy mit csinálna lehet jó lenne mindenkinek??........Vagy ezt lehet én tudnám használni a mágikus V60O bootloaderemmel.
-
bigman001
tag
válasz
R2Bazsi15 #20052 üzenetére
Figyelem! Elgépelés esetén a telefont szélsőséges esetben téglázhatod is!!
Letöltöd ezt.
Kicsomagolod a rar-t
Másold a recovery.img-t a memóriakártyára, töltsd le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele ezeket:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recoveryVagy ha felflasheled Próbáld ki hangerő fel tartod és a bekapcsológomb
De rootolni kéne löbb
Most jön az hogy mi a root igaz??
-
bigman001
tag
Még 2 hét és ö is megérkezik! szerintetek milyen lesz?? Bootloader független ezt bárki rakhatja?? Hogy kell majd telepíteni és mivel Stb....Lassan kezdjünk el evvel is foglalkozni!
-
bigman001
tag
válasz
Milestone2 #19937 üzenetére
Igen! De ezt hogy tudom megoldani hogy zippként települjön? vagy hogy tudnám a patchot feltenni vele??
Ahogy szerintem Fakír is írta tök mindegy mire nevezed, nekem is felment így. Vagy lehet pont ez a baj a frissítésnél hogy a backuppon belöli mappa nem erre van nevezve?
-
bigman001
tag
Jó napot elvtársak! Kérdésem az lenne amit tegnap kaptam romot zippként szeretném telepíteni , hogy a patchot is feltudjam rakni vele ,
az egy rar filében van, ha megnyitom így néz ki!
Ha kicsomagolom akkor meg így:
Kérdésem a következő: ezt lehet zippként telepíteni? és ha igen hogyan és mit kell csinálni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest