- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyuGyuKa64
csendes tag
válasz
#84490496 #16466 üzenetére
Köszönöm, ha lesz egy kis időm nekiesek, és bár a leírások alapján könnyen megoldható, azért ha elakadok, jelentkezek.
Az android kissé még új terület nekem a pc után. Ott már azért az elmúlt közel 20 év alatt szert tettem annyi tapasztalatra, hogy nem igen okoz szinte semmi gondot. Most ezt kell megtanulnom, a hobbi kedvéért. -
GyuGyuKa64
csendes tag
Nos, kb. néhány óráig tartott az öröm. Ma ismét gyári visszaállítás.
Kipróbálam valamelyik nap Bagyusz romját.
Egyetlen kérdés ezzel kapcsolatban. Nem találtam az instrukciókban semmilyen törölgetésre való utalást. Ezek szerint akkor ez egyfajta frissítés?
Remélem nem kérdezek hülyéket, ha mégis akkor bocsi! -
GyuGyuKa64
csendes tag
válasz
#84490496 #16421 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat, megcsináltam, egyenlőre szokásosan jó lett a cucc, csak kérdés, hogy meddig és, hogy mi a frásztól lehet ez a jelenség. A legbosszantóbb, hogy még telefonálni sem lehet, mert a "telefon tevékenység"-sem válaszol, vagy egyszerűen nem csinál semmit, hosszú percekig.
-
GyuGyuKa64
csendes tag
Mióta megvan, már vagy 10-szer csináltam gyári visszaállítást, aztán visszaraktam mindent és egy darabig jó.
most megint ott tartok, hogy vagy majdnem mindennél kiírja, hogy az XY nem válaszol, vagy egyszerűen kilép a programból, vagy az előzőleg leírtak szerint beáll mint a gerely , és akku ki. -
GyuGyuKa64
csendes tag
válasz
Milestone2 #16409 üzenetére
Ok, bocsi!
"gyári" ICS 4.0.4 van a telefonon. -
GyuGyuKa64
csendes tag
Sziasztok android mesterek!
Egy kis segítséget kérnék.
Tegnap az itt leírtak alapján sikeresen root-oltam a telefont, mondván hátha lehet rajta kicsit pörgetni, és root után telepítettem az Autokiller Memoryt extrémre állítva, valamint a Bloat Freezert, mellyel lefagyasztottam az összes olyan gyári és szolgáltatós appot, melyek helyett mást használok, illetve amit nem használok. Nos láthatóan az appok megnyitása jóval gyorsabb lett, viszont az a jelenség ami miatt ezzel az egésszel próbálkozom, nem szűnt meg. Nevezetesen, hogy időnként beáll a telefon mint a gerely és csak az akksi ki és be segít rajta.
Az esetleges tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest