Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitama
tag
válasz shadowlizard #17777 üzenetére
ezt csinálta nekem is egy korábbi verzió. Kerestem egy erősebb töltőt, ami töltött rajta annyit, hogy be tudott kapcsolni pár újraindulás után. Megoldás még, hogy keresel egy olyan telefont, amiben tudod egy kicsit tölteni az aksit.
-
pitama
tag
válasz #84490496 #17744 üzenetére
Úgy hiszem, hogy GB-ről frissített ICS-re, mivel mondta, hoyg wifin keresztül frissített. (Bocsánat nem akarok bántó lenni, de a kérdései alapján nem hiszem, hogy főzött romot tett volna fel).
ISA4adam1949: Azt hisze, hogy párszor elírtad a pin kódot, így zárolt a sim kártya. Azt javaslom, a sim kártyát próbáld ki egy másik telefonban, ha ott nem jelentkezik a probléma, akkor a telefonnál van a gond, és bátran fordulj hozzánk újra, ha viszont a másik telefonban se jut tovább a pin kérésnél, akkor javaslom írd be a puk kódot, ha az se megy akkor a szolgáltatóhoz kéne fordulni.
A másolásnál, ha nem érzed biztosnak magad abban, hogy telefonon egy fájlkezelővel másolgass, javaslom csatlakoztasd a telefont a géphez, úgy eléred az sd-kártyát, és ott úgy gondolom már menni fog a másolgatás. -
pitama
tag
válasz AeSDé Team #17550 üzenetére
A fejében szerintem ott van a szükséges információ
-
pitama
tag
válasz AeSDé Team #17547 üzenetére
Hát az én tudásom itt megállt sajnos. Azt hittem volna én is, hogy rom cserével megszűnik a probléma. Fakirr1 talán tud segíteni
-
pitama
tag
válasz AeSDé Team #17545 üzenetére
Ha jól értelmezem. CWM-et tudsz indítani, de hiába raksz fel bármilyen másik rom-ot nem indul?
-
pitama
tag
-
pitama
tag
Sziasztok! Én felkutattam az összes régi ismerősömet, akinek ilyen telefonja van, hátha akad valahol v60O-s mentés, nem jártam sikerrel. Komolyan senkinél sincs valahol mélyen eldugva egy ilyen mentés?
---
pitama -
pitama
tag
Sziasztok. Jelenleg van már megoldás arra, hogy v60O-ról lehessen frissíteni? Telefont váltok (vagyis beszerzek ez mellé még egy telefont), és fontos lenne, hogy teljesen gyári legyen a kis alca.
Köszi
-
pitama
tag
Igen gb. Ha jól emlékszem v61c-ről váltottam h1n1-re. 1 hónapja akartam felfrissíteni ics-re, mert vittem szervizbe, nem ment. (oké megoldottam, hogy szervizben ne vegyenek észre semmit, de ez a lényegen nem változtat.) Most megnézem, lehet korábban a gyári recoveryre ráflash-eltem, és azért nem ment.
Köszönöm a segítséget
-
pitama
tag
Sziasztok!
Korábban sokat olvastam a fórumot, de az utóbbi időben kicsit elmaradt. Szeretném feltenni a 10.1-et, de ugye frissíteni kellene az androidot. Korábban próbálkoztam vele, de akkor a frissítés letöltése után androidjel sárga háromszöggel volt az eredmény. Azóta sikerült már megoldást találni a frissítésre? (Sajnos vinyóhiba miatt az első mentésem is elúszott nyugodtabb vizekre.) -
pitama
tag
Sziasztok,
következő a problémám. A telefonomban recseg a hangszóró, úgy döntöttem beviszem gariba. Ezzel a lendülettel fel akartam frissíteni ICS-re. Az elsők között kezdtem el használni bagyusz romjait. Feltettem a fentebb írott backupokat, hármat a négyből (Ts vagyok, valamint egy link mögött már nincs semmi), mindegyik alatt a frissítés letöltése után, mint több előttem írónak kb a negyedénél átvált kis háromszögre a frissítés, és csak aksi ki-be segít. Két kérdés fogalmazódott meg bennem:
1, Ha így visszaállítva frissítés nélkül viszem be észrevehetik, hogy nincs rootolva volt?
2, Van valami megoldás, hogy már csak azért is fel tudjam frissíteni a telefont?Segítségetek köszönöm!
-
pitama
tag
válasz #84490496 #9216 üzenetére
Köszönöm, máris kipróbálom.
Valamint: Én aztán nem türelmetlenkedek. Tudom, hogy bagyusz mindent megtesz, és igyekszik a lehető legjobbat kihozni a romokból. Én csak leírtam a tapasztalataimat a rommal kapcsolatba, mert láttam, hogy bagyusz több mint 2 napig kibírta egy töltéssel, gondoltam én csinálok valamit rosszul.
Az appra csak annyit reagál a teleton, hogy: "Az alkalmazás nincs telepítve"
[ Szerkesztve ]
-
pitama
tag
Egy hétvége tapasztalata az új cm10-el. Szeretem. Imádom a cyanogenmod extrákat. DE!
Sokat hallgatok rádiót. Reggel munkába menet csak azt szeretek hallgatni. Az alternatív megoldás jó, de mégse. Minden értesítéskor leállítja magát, amint kihúzom a fülest, megszűnnek a hangok, csak újraindítás segít.
A mobilnet véletlenszerűen elmegy. Repülőgépes üzemmód megoldja.
A hangalapú szövegbevitel fc-zik
És végül az aksiidő. Megnéztem, 24 órát alig nyúltam a telefonhoz. max 5perc fb volt és 3x-4x megnéztem hol áll az aksi és mégis mintha állandóan használnám. Állásában 1 nap alatt lemerült. Térképet nem is használtam. Google aszisztens kikapcsolva.
-
pitama
tag
Viszont a rádióval kapcsolatosan 2 kérdésem is lenne, ha esetleg meg tudnátok válaszolni megköszönném.
1: Amikor elindítom miért kapcsolja be a bluetoothot
2: Meg lehet oldani, hogy amikor valamilyen értesítés jön, ne álljon le a rádió? Mindig leszüneteli a rádiót. Elég idegesítő -
pitama
tag
nahh az 5.3-ban most lett egy olyan hibám, hogy amikor a gépről akarok play-en keresztül letölteni nem tudok, mert azt mondja, hogy nincsenek eszközeim. Találkozott már valaki ilyennel? (a telefonon keresztül tudok letölteni)
-
pitama
tag
válasz alcatelot995 #6123 üzenetére
gondolkozz egy kicsit. Elvárnád, hogy mindenki kiírja hogy "bocsi nem tudom hol tudsz venni"? Láthatod, hogy ha valamire tudjuk a választ leírjuk.
-
pitama
tag
Amikor az asztalra húzok ki ikonokat elcsúsznak. Másnál is előfordul ez a hiba? Mintha a kereső kivétele okozná a problémát
Nem mellesleg nagyon szép munka, köszönöm!
-
pitama
tag
A system mappát hogy lehetne növelni? A google now-t akarom felrakni, de nem elég a hely.
-
pitama
tag
A h1n1 v4-el nem megy a gtalk. Valaki tud rá megoldást?
-
pitama
tag
válasz #35202114 #2047 üzenetére
Szia,
Ennek kifejezetten örülök. Egy apró problémát vettem még észre amit szerintem egyszerű kijavítani. Nincs alapértelmezett csengőhang. Értem ezalatt, hogyha például ébresztést állítok és nem figyelek, csengőhangként "Ismeretlen csengőhang" jelenik meg. Be lehetne állítani valami alapértelmezettet?
Köszi
-
pitama
tag
Szasztok,
korábban már lett említve. H1N1 v3-nál nem megy a rádió. Valaki tud megoldást?
-
pitama
tag
Sziasztok
h1n1 v1-ről váltanék a v3-ra de az ics telepítőknél akármelyiket telepítem nem bootol be a telő kilépve a recoveryvől, beragad az alcatel feliratnál. A szükségek wipeok megvoltak. Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest