- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Közben megvan, a drivereket hiába távolítottam el és telepítettem újra, nem csinált semmit.....
Viszont szépen kézzel a win listából beállítottam, hogy "Alcatel ADB Interface" és ezzel már működött a fastboot --> így sikerült cwm-be belépni, majs FR, de továbbra sem változott semmi.
Olyan, mintha nem lenne rajt a rom a telefonon...Na majd megírom, hogy mit sikerült ebből kihozni.
mod.: hát most vagy valami fekete lyukban ülök, vagy nem tudom....
Még egy FR-et csináltam (ilyen hátha alapon) és most restart után bebootolt, úgy látom ma minden csak második nekifutásra megy.Köszi a segítséget.
-
mycso
veterán
Hát igen, ha ilyen egyszerű lenne....(akkor már túl lennék rajta)
Leírom akkor bővebben:Semmire nem reagál az égvilágon:
1, ha így bekapcsolom, ugyan telepít hozzá valamit a win, de valami ismeretlen android eszköznek észleli és semmit nem tudok vele kezdeni2, hang fel + power után is, ugyan újra indul, de ide tér vissza
3, hang le + power, megáll a fehér kijelzőnél az elején, rajta az alcatel felrattal
4, hang le + fel + power --> felrakja a drivereket szépen (a kijelző sötét marad) és itt ha elindítom a gyári programját, fel is ismeri, hogy OT995, majd "start" --> eljut 5%-ig az ellenőrzéssel, majd hibával leáll (minden alkalommal)
A fastbootos parancsok, egyik esetben sem működnek --> nem talál eszközt.
-
mycso
veterán
Hello urak, adott egy OT995, rajta H1N1_Clean_ICS rom.
Így működött, már jó pár hónapja (fél éve).A mai nap egy kikapcsolás utáni bekapcsolást követően a következő fogad: [link]
CWM-be nem lép be --> ha így indítom, akkor az alcatel blabla felirattól nem jut tovább.
Ha így gépre dugom, semmi nem történik....
Futottatok már bele ilyenbe, van valami megoldás rá??? -
mycso
veterán
Hali srácok, hozzám került egy ilyen telefon a problémája az volt (gyári ICS volt rajta), hogy szinte használhatatlan: akadozik, forrósodik, alapvető funkciói is csak random működnek. Factory reset után, megint működik tökéletesen, viszont amint be lesz lakva, pár nap-hét alatt ugyan ez lesz a jelenség.
Így maradt a custom rom, eddigi utána olvasásaim alapján én ezt választottam: H1N1_Clean_ICS
Esetleg tudnátok javasolni ezen kívül egy gyors, stabil, tökéletesen működő romot??? (ha ez is megfelel eme kritériumoknak, akkor felrakom ezt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest