Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
batai15 #7253 üzenetére
Szabad ram allithato rom beallitasokban,en 80-ra raktam.Antutut passzolom,otthon leszedem wifirol es mondom az eredmenyt.Most performance-ba indult el,noop mellett kikapcsolgat.. felteszem a setcpu-t,megnezem azzal is.. cfq es ondemand mellett viszont alig merul.Kezd tetszeni ez a rom
-
törölt tag
válasz
batai15 #7170 üzenetére
Volt nálam egy HTC touch hd2, amire feltoltam a winmo 8-at.Szerintem ne akarj olyat
KB olyan,mint ha dos-t használnál egy P4-es gépen, ráadásul a parancsok fele sem futna .. Jelenlegi állapotában a winmo 8 még egy kiforratlan,napi használatra erősen korlátozott diszes sz**r.. Szerintem.
HD widget: Lehet,hogy Hokinsnak volt igaza és az asszony így ellenőríz?
Geri1985: Ne bolygasd,ha így hibátlanul megy.. Szerintem.
-
helixP
nagyúr
válasz
batai15 #7159 üzenetére
Ezek a szar telók...? Én Pulse Minivel kezdtem. Na annak tényleg nem volt supportja. Ami csurranva cseppenve a Voda 845-ről elindult rajta, az volt. Kész passz. Egy rossz szavunk nem lehet erre, szerintem.
bladegery:
Ez jó volt: Én már eldöntöttem hogy olyan telót veszek mint bagyusz. Lasy és Qltsar is a szememben ilyen superhero
darky@: CM-el ez is hasítani fog. Ha...
-
bladegery
senior tag
válasz
batai15 #7154 üzenetére
Én már eldöntöttem hogy olyan telót veszek mint bagyusz
D
Jani910625: Így tudod visszaállítani:
Backup visszaállitása:
-A recoveri behozataláig ugyan az a menet.
-backup and restore -> mentés és visszaállítás
-restore -> kilistázza a korábbi mentéseket, választhatunk, melyiket állítsa vissza
- advanced restore -> a mentés kiválasztása után lehetőség van annak csak egy részének visszaállításáraSzóval nem úgy mint ha egy romot telepítenél!
Ja és a clockworkmod/backup mappába rakd a mentést! -
dinnje
aktív tag
válasz
batai15 #7154 üzenetére
Azért vettem Alcát, mert azt gondoltam tömegteló lesz, oszt lesz rá egy rakat rom, de fene gondolta volna, hogy olyan szar lesz a gyári, amire nehéz építkezni. No meg a fél éves ICS kiadás csúszása az hab a tortán volt.
Akkor itt említeném meg hálás köszönetemet a rom készítőknek -
törölt tag
válasz
batai15 #7101 üzenetére
Jobban..tele van antibiotikummal.. le van izzadva,mint egy viziló fürdéskor, de most nincs láza..Az oviban,ahova jár, a csoportját összevonták egy másikkal, így a két csoportban van összesen 9 gyerek. A többi influenzás és/vagy skarlátos ..
Jani: nem biztos, hogy a leejtést tolerálják biztosításnál, de ha igen, akkor is a gyári rom kellene rá...
-
törölt tag
válasz
batai15 #7071 üzenetére
Gyere ide hozzám és elmagyarázom
Első lépés: megtanulunk magyarul. Második lépés: megtanulunk magyarul KÉRNI. Harmadik lépés: Megtanulunk magyarul OLVASNI. Negyedik lépés: Ha még csomózkodsz, akkor rádragasztom lányom skarlátját, plusz a feleségem idegbaját,hogy már megint nem fér a géphez,mert fórumozok
75ion:3 gyermek ( 4, 6 és fél és 9 évesek) egy feleség, napi szinten munkakapcsolatban 800 nő (vegyes életkor) plusz a hangok is megmondták, hogy normális vagyok
-
törölt tag
-
bagyusz
őstag
válasz
batai15 #6864 üzenetére
CM10-re szántam rá magam, mert ott gyakorlatilag device configot kell csiszolgatni rá, de az majd elválik, hogy milyen sikerrel.
Ezért is implementáltam át h1n1 kernelt, energia menedzsment szempontjából biztos dobni fog a rendszer jóságán.
Más:
Aki cm-t használ: ott van bootloaderes baromság? Mármint GB bl-sek is tudják használni? -
-
Ronam
addikt
válasz
batai15 #6464 üzenetére
Erről beszélek, hogy ez a megoldás működik, viszont kikapcsolt állapotból nem tudok recoverybe bootolni.
(#6466) batai15: Ne beszéljünk már össze vissza. Bekapcsolt állapotban, a kikapcsoló screenről be tudok lépni recoverybe, kikapcsolt állapotból ha jól tudom hangerő le+power kombinációval kéne recoverybe bootolnia, de úgy nem megy. Vagy utóbbit rosszul tudom?
-
emmerrich
csendes tag
válasz
batai15 #6448 üzenetére
Jah.
Nekem is megették a kajám, feltörték a szekrényem és ellopták a kabátom a legnagyobb hidegben. Mehettem haza azzal a busszal amin nem volt fűtés egy pólóban és köpenyben. 1ó45p volt a menetidő hazáig.
Fantasztikus munkahely volt. A csöves mellettem akinek olyan büdös volt a lába, hogy a másik oldalamon ülők rendszeresen cserélgették a helyet, hogy ne kelljen mellette ülni sokáig.
Én persze nem cserélhettem senkivel.
Viva AmericaElnézést az offért
-
bonej
csendes tag
válasz
batai15 #6411 üzenetére
Nálam ugyanez van a WiFi-3G váltásnál, mindegyik rommal előjön. Ez szerintem kernelhiba. Valakit jól pofán kellene verni érte az Alcatelnél, amiért így lett letesztelve, mielőtt piacra dobták. Aztán van olyan is, hogy időnként (általában reggelre, vagy hosszabb "tétlenség" után) spontán elveszíti a WiFi-t. Akkor meg csak WiFi on-off segít. Az Alcatelen kívül egyik telóm sem produkálja egyik hibát sem (SGS, Lumia 920).
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
batai15 #6408 üzenetére
Ezt a hibát nálam is csinálja, de nem mindig. Az összes általam kipróbált romon (gyári GB, ICS, H1N1 v4, 5,1b, v5,3). De igazából nem zavar, tolok egy rep üzemmódot és utána jó.
Viszont ami zavar, az a kijelzőm felső része. Fektetett módban nagyon előjön görgetéskor. Mintha szétcsúszna, vagy lemaradna a széle. Erre valami ötlet? -
helixP
nagyúr
válasz
batai15 #6162 üzenetére
Hogy néz ki a könyvtárszerkezet? Így kellene:
Clockwrk/backup/szabadon választott név/a backup fileokvampire17:Igen, erre én is gondoltam, mondjuk most felrakom az 5.3-at úgyhogy most megint kalibrálódhat
batai15 #6164: Ennek igazán örülök, de kérlek vedd már észre, hogy ha 5 percen belül vagy, szerkeszteni kellene a hozzászólásodat, mert szemeteled a topicot...! Plz.
-
latis666
aktív tag
válasz
batai15 #6146 üzenetére
normális esetben ha csatlakoztattad látnia kellene minden trükk nélkül.esetleg próbáld kártyaolvasoban kemencei majd a telefonban formázni a kártyát.vagy még olyan is van hogy felrakod playröl a wellftp nevű appot és ftp n keresztül eléred a kártyát wifin.vagy más wifis megoldással
-
alcatelot995
csendes tag
válasz
batai15 #6133 üzenetére
Innen derítettem ki én is hogy hogy hogyan is nevezik a fülest árat sajnos sehol nem találok....
Jővőhéten megy a telemaxba a telefon
annyit még hadd kérdezzem hogy mivel most h1n1 rom van rajta ha beadom szervízbe emiatt nem fognak szólni vagy rakjam rá vissza addig a 2.3.6 backupot és akkor ott beisfrissítik nekem ha megkérem? -
alcatelot995
csendes tag
válasz
batai15 #6129 üzenetére
Igen,valóban másik kell One Touch WH82 a neve, ezért nem használok másikat idézek korábbi hozzászólásomból
A legújabb h1n1 rom van fent, és az lenne a problémám hogy amikor bedugom a fülhallgatót akkor egyszerűen megbolondul a telefon össze-vissza játsza le a zenéket sorrend nem számít valamikor elkezdi utána rögtön kiírja hogy zenelejátszási hiba de közben szól a zene és a következő pillanatban elvált egy másikra (google play music, de másmilyen lejátszóval is ezt csinálja és közben ugrál a képernyő is természetesen csak a lejátszón belül a gyári alcatel fülessel ilyen problémám nem volt viszont azért gondolom hogy nem a füles hibája mert két fülhallgatóval is kipróbáltam egy drágább minőségibb philipsel és egy olcsóbb fajta agybadugósssal az eredmény ugyanaz az a gyári alcatelesen kívűl még befogadott egy HTC gyári fülest
azokkal nem bolondult meg
Ha valakinek hasonló problemje van és sikerült megoldani az kérem ossza meg velem tapasztalatait (többfajta rom alatt is csinálta ezt tehát a rom hibát is kizárnám még francia 4.0.4 backup alatt is csinálta ezt az alábbi két fülessel
fejlesztők és hozzáértők kérlek segítsetek -
313313
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fűnyíró topik
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest