- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fanthomee #20675 üzenetére
Az a helyzet, gyari szofttal huzamosabb ideig nem sikerult fixalni a gpst, ha valami megjavult akkor egy masik baja jott elo.
Amikor irtam hogy na most talan, akkor 2 napig rendbenment, majd meghótt megint...
Most CM 10.2 van fenn, ebbe eddig mukodik igaz még nem mertem kikapcsolni a gps gombot....
-
törölt tag
válasz
fanthomee #10392 üzenetére
Az érdekes,mert nekem meg megy az is rendesen. A melóhelyemen tesztelünk gps-t is, ez a viszonyítási alapom,amikor ellenőrzök mindent a tesztnél.. A telómon megy rendesen.. (jobban fogja a telóm a jelet net nélkül is, mint a gyári bmw fullos rádió külön gps modullal.... )
Zoli: Én kb a 25. csapó után untam meg, de már nem bánom,hogy gb bootloader maradt
-
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
fanthomee #7496 üzenetére
Nálam pèldául nem volt jó, csak miután kiiktattam a z-ramot. Azóta viszont tökèletes. Gps, wifi, mobilnet, appok hiba nèlkül futnak. Èrzèsre szerintem jelenleg ez a leggyorsabb rom. Próbáld ki bátran.
fattyu666: sd-ről hogyan törölted a felesleges szemetet? Kártyaolvasóval?
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
fanthomee #6250 üzenetére
Nálam szintén ugyanez a helyzet, alcatel logo-nál megáll ha a recovery-t be akarom hozni.
GB bootloaderem van nekem is.
Laptop-ról el tudom indítani de, mivel elég sokszor belepiszkálok mélyebben is a rendszerbe jó lenne ha a telóról is be lehetne hozni a recovery-t mivel gyakran csinálok mentést.
Próbáltam már több recovery.img-t is a gyökérbe tenni de, mindegyikkel ugyanúgy lefagy. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest