Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz karl_fischer #10887 üzenetére
Bingó, köszi!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz karl_fischer #10887 üzenetére
Köszi
Nem is olyan régen tanácsoltam másnak.. de most én vagyok bajban.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Eléggé mélyvíz akkor:
Van egy rom (h1n1 5.8), ami user beavatkozás miatt nem indul el.
Hatalmas beavatkozásom volt, hogy fontot cseréltem romtoolboxszal.
Cwm 5.5-tel mentettem is a már nem induló romot (tudom, előtte jobb lett volna).Ha újratelepíteném a romot, ebből a cwm mentésből ki tudnám szedni bármit, ami ugye fontos lenne nekem.
Esélytelen, ugye?
-
zho-lee
addikt
válasz bladegery #10875 üzenetére
Nem kaptam más válaszokat, mint amit én is gondolok.
Nem értem pl mi köze a bekapcsolt kijelzővel töltésnek?
Hogy beégjen?
Jó, azért 5letem van persze..Mindegy, ha megpróbálom, és javít valamit, akkor én is mágus leszek
(erre van a legkisebb esély)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Synaptic #10871 üzenetére
Tudom, humbuk dolgok ezek, és én sem hiszek benne, de nekem is merül a telefon, holnap megpróbálom a következőket (nyilvánvalóan más tipusra íródott, de át lehet konvertálni az OT-re)
Ha segít jó, ha nem akkor nagy marha vagyok, hogy bedőltem neki, de esküdnek rá:1. Töltsd fel a telefont, hogy a led zölden világítson
2. Vedd le töltőről, és csinálj egy reboot-ot.
3. Kapcsold ki. / Quick boot, Power off /
4. Tedd vissza töltőre, és várd meg amíg megint zöld lesz a led.
5. Recovery, wipe battery stats !!
6. Addig használd a telefont töltés nélkül, amíg magától ki nem kapcsol.
7. Töltsd fel a telefont, USB porton keresztül, bekapcsolt kijelző mellett !!
/ Beállítások, Alkalmazások, Fejlesztés, Maradjon ébren :pipa! /Mit szóltok hozzá?
(nekem gb bootloader, H1N1 5.8 van)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Nos, én kapásból feldobtam az 5.8-at.
Nagyon jó rom, nincs semmi gond vele, már csodálkoztam is a telefonomon.
De recoverybe nem tudok lépni azóta, ha mégis akkor az 5.5-ös nem tud pl restore művelettel semmit (pl romot telepít).
Ha a cm10 6-os cwm-jébe lépnék, az egyáltalán nem sikerül, a rom leírásánál szereplő módon sem, és a saját trükkökkel sem egyáltalán..
Remélem, egy régebbi rom vissza települ, és arra vissza tudom menteni a délutáni állapotot.
Elindult az ics+ v1.3.
Reménykedem. (nem is az én telefonom lenne..)szerk: rom OK, recovery-t indította, tölti vissza a mentést..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz Noys187 #10584 üzenetére
Sorry, romot telepítek(nék)
Nem biztos, hogy bunkó, akinek nincs ideje.Nos, a képre katt jobb egérgombbal, és az url cím másolása.
Az itteni hozzászólás ablakban, amikor írod, a LINK gomb mellett a KÉP gombra katt, és ctrl+v, majd enter vagy az OKÉ gomb."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Ed3r_X_ #10513 üzenetére
Áááh, sokkal egyszerűbb volt a dolog: ki kellett csomagolni
cwm mentés, már egy órája megy a telefon az eredeti pannonos rommal.
És az otu is végzett.. igaz nem frissített, de érdekeset olvastam a felugró ablakban, amit az otu produkál:There is no newer software on the server, please remove the battery of your mobile....stb...stb..
Ezért nem frissít
Na, cwm 6 beizzít, mentés vissza.
Kezd periférikus cselekvés lenni már[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz #84490496 #10468 üzenetére
Amellett, hogy nagyon tetszik a pannonos (bocs telenoros) rom, sajnos, nem engedi frissíteni telefonon keresztül.
Most jön az otu.
SOS választ tud valaki adni nekem?
Azt szokta az otu írni, hogy 100% akkuval álljunk neki, ez szentírás, vagy kb 60%-kal neki lehet ugrani?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Kicsomagoltam meg van, sztornó..
Csak közben találtam egy romot, megörültem neki, de qltsar lehervasztott.. egy betű eltérés, az OT-990 romja volt..
Tényleg pihenni kéne már.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz #84490496 #10504 üzenetére
1 hsz. telenoros mentés: tar formátumban van.
Valamelyik telefonnak volt ilyen kiterjesztésű ronja, de már annyit agyaltam rajta, hogy most még a pc-s progi sem jut eszembe, amivel fel lehet ezt telepíteniBorzasztóan szégyellem, de tudnál segíteni, melyik az?
szerk: eltűnt az "Összefoglaló" felülről..
Ha visszamegyek az 1hsz-ra (hátha meglelem a választ, külön ablakban nyílik meg[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz bagyusz #10428 üzenetére
Gondolkodtam.
Ezt a két linket kaptam, és az jó volt neki, frissült ics-re.
De, ha azt mondod, hogy ez a 61c-hez való patch, akkor azt teszem fel.
Azaz a 61c romot.
Frissítem, ha megy, és meglátom, mi lesz.Elvileg ez a telefon pannonos volt.
Változtat ez akkor valamit a helyzeten?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz bagyusz #10428 üzenetére
De gyorsan ellibbent innen a szerk. gomb..
Szóval annyit még, hogy az otu sem frissítette..
Bár az előző próbáknál pár %-ig jutott, mire kiírta, hogy a rom a legfrissebb, tegnap már elment 30% fölé, és csak akkor írt ki ilyet. Írtam is, ha jól emlékszem.
Nem ismerem ennyire az otut, hogy ez jelent-e valamit..Köszi a tippet.. hosszú estéknek nézek elébe
szerk: ránézek addig a miui-ra
szerk2: én vodás vagyok, a telefon független(ített)[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz loosht #10426 üzenetére
Nos, nagy probléma nincs a "zöld" témáddal, user error volt.
Anno jeleztem, hogy telepítettem cwm alól, de hanyattvágta magát a robot tőle.. azaz nem telepítette.
Most, hogy ötös recoval tettem fel, mindjárt jó.
Lassan megszokom, hogy mindent a matchfixessel teszek felKöszönöm a témát, szép munka
Bagyusz: akkor itt megáll a tudomány, mert használtan vettem.. fogalmam sincs mi volt rajta.
2.3.6, az tuti, de nem sokáig. Ezt másképp meg nem lehet kideríteni, csak ha emlékeznék rá.
Este egyébként full wipe után a matchfixessel telepítettem az ics+ v1.3-at.
Ha most full wipe, és telepíteném a v61l romot, akkor sem menne fel, hiszen este sem sikerült.Ha lenne mégis megoldás.. nagyon megköszönném.
Apropó, lehet,akkor érdemes megnézni az orosz miui-t?[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
A negyedik sem jött össze..
Letölti a frissítést, telepítésnél a format után meghal.
CWM sem teszi fel az update.zipet, a javítottat sem.De most ráküldtem az otu-t. Nem tudom, hogy van- e jelentősége, de szerintem a kib...ott win7 xfast usb-je kavart be, mert most nem 4%-nál, hanem 30% felett állt meg, hogy kiírja, a legújabb szoft van a telefonon. Pont, amikor ez az automatán induló szemét xfast usb elindult, és kérte csatlakoztassam íjra az eszközt..
Utána már 2%-nál kiírta, hogy a legfrissebb szoft van a telefonon.Látom itt az ideje Ubuntut tanulni..
Nincs más, ha már meg van nyitva a matchfixes, hát bedörrentettem, és feltelepítettem az ics+ v1,3 gb bootloaderesét..
-
zho-lee
addikt
válasz #84490496 #10370 üzenetére
Én a v16l-t szedtem le tegnap, restore, majd a fix install.
stb..stb..
akkor ez sem volt jó, de én meg ezt kaptam linkben.
Aki segített nekem, annak meg így sikerült.akkor csak próbálgatni kell, oszt ha sikerül, akkor jó, ha nem akkor a másik?
Hú, de nehéz ügy egy alca megértése..Anno a voda 858-nál pl katonás rend volt ilyen téren.
Sosem volt egy pillanatnyi gond sem vele, pedig ott aztán úgy cserélgettük a romokat, mint más a kisgatyáját.. De aSE telefonoknál sem, x10, active, lww, a defynél se.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz bagyusz #10367 üzenetére
Erről a romról beszéltünk eddig is, csak nekem bladegerry fórumtárs linkelte
"gb_amire_felmegy_az_ics"Beletörődtem, hogy vagy a telefonom hibás, vagy én.
Marad a projekt más emberre, én megállok.[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz bagyusz #10362 üzenetére
Köszönöm, de most más a hiba:
assert failed: apply_patch_check("/FAT/image/AMS
S.MBN" , "egy nagyon hosszú számsor"
"mégegy számsor"
stb..Töröljem? (amss.mbn)
Csak nem találom..még egy kérdés: a patch-et azért tettem volna vissza, mert este visszadobtam a h1n1 5.5-öt..
Azthittem ezt is felülírja.[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz bagyusz #10339 üzenetére
Nos a következő történik, ha cwm alól telepíteném az update zipet:
-Installing: /sdcard/update.zip
Finding Update Package
Opening Upd.Pack.
Installing Update
assert failed: getrop("ro.product.device") == "
one_touch_995_gsm" I I getrop("ro.build.pr
oduct") == "one_touch_995_gsm" I I getrop(
"ro.product.device") == "one_touch_995_gsm" I I
getrop ("ro.build.product") == "one_touch_9
995_gsm
E:Error in /sdcard/update.zip
(Status 7)
Installation aborted.Igyekeztem szó szerint, betűről-betűre idézni.
Ma a az általad készített fix sem megy már fel rá.. az is abortál..[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv Srácok!
Azért kérdem, mert már kezdek kétségbe esni a telefonom miatt.
Szinte minden problémás vele, igaz nem vagyok egyedül,de ez azért nem általános.
este rászántam magam, hogy a gb bootloadert ics-re frissítsem.
Köszönet bladegery fórumtársnak a segítségért, meg is kaptam a linkeket, és a módszert is.
Ahogyan kell, a matchfixszessel fel is tettem a mentett gyári romot, utána install zip a bagyusz féle fixet ( ), be is indult a rom, szinte nem is kellett kérdezni, már töltötte is a frissítést.
Telepítés is elindult,de a format után megállt, és csak egy "egyéb veszély" kresztábla androidos változata, meg a kis zöld robi..
Akku ki/be segített, probléma mentesen újraindult arom, az értesítésiben ott is volt a felirat, hogy "sikertelen frissítés".
Gondoltam duplázom az élvezeteket, de másodszorra is így jártam.
Úgyhogy azt est további részét a cwm6 vissza "hegesztésével" és a mentésem visszarakásával telt..
Kissé elkeserít, hogy éjjel egyig dolgoztam a nagy semmivel.tudtok abban segíteni, hogy mi lehet a baj, miért nem megy fel a gyári hivatalos mentés?
Valamit tuti rosszul csináltam, vagy effektíve az én telefonom ilyen.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz Noys187 #10238 üzenetére
Én kipróbáltam este a romot, a gb-set, mert még gb-s a bootloader.
Full wipe megvolt.
Csak az a gondom, hogy valami elképesztő a görgetés..
Megnyitottam pl a tb-t, és amint hozzáértem, le-fel szaladgált a sorok között..
(megállás nélkül, restart után is)
Másnak is ilyen, vagy ennyire egyedi az én telefonom?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz loosht #10167 üzenetére
Nagyon szép, de sajnos telepítés helyett hanyatt dőlt a droidom.
Lehet, azért mert azért egy kicsit segítettem a megjelenésen a rom toolbox-szal.
ha telepítek új romot, tuti ez lesz az első, amit még mellé telepítek.[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz imi0424 #9568 üzenetére
Köszi, a "No"-t választottam.
Két dolog: az első, hogy ezután sem látta a pc a telefont usb-n. De az OTU telepítés/törlés után már igen, a szokásos módszer bevált.
A másik egy kérdés: a system, a system/app, és a data sornál is ki van kapcsolva a mount.
A H1N1 5.6-nál sem kell mountolni őket, ugye?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Megnéztem, nekem sem "látta" a pc a telefont (délután telepítettem a h1n1 5.6-ot), hát irány a reco, bakapcsoltam a mount sdcard-ot.
Most a kilépésről kérdeznék, mert nem láttam ilyesmit még:
reboot system now-ra katt, és egy új ablak jön fel a boot helyett!Alul a szokásos Ean't open /cache/recocery/log felirat (olvastam, másoknak is van)
Legfelül meg: ROM may flash stock recovery on boot. Fix? THIS CAN NOT BE UNDONE
Aztán sok "NO" sor, és az alsó harmadban: -Disable recovery flash felirat.Másnak is ilyen?
Persze működik rendesen, csak nem volt eddig ennyi olvasni valóm.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Nagyon köszönöm
És én is nagyon várom az uot kitchent, hogy feléledjen, bár kissé macerásabb, mint a rom toolbox, de a végeredmény szebb is lehet (vagy csak nem mélyedtem bele a telefonnal a telefon macerálásába eléggé )Szerk: képes volt valaki is a statusbart transzparenssé varázsolni, bármelyik rom alatt?
Vagy csak deodexelt rommal lehetne?[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Pont kicsúsztam a szerk.-ből..
Tud valaki linkelni nekem theme chooser, és themes provider apk-t a cm10-ből?
Köszönöm, nagy segítség lenne"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Elvileg a menüben van ilyen, talán az értesítési sáv-nál.
Ha nem találod, van egy apk, amivel könnyen gyorsan tudod olyanra cserélni, amilyenre csak akarod (vagy romot újrarakni)
Az apk, amivel telefonról szerkesztheted: Rom Toolbox.
De, ha ebbe belevágsz, akkor előtte csinálj cwm mentést!!!
Nekem egyszer az usb ikon installálásba belehalt a rom, rakhattam vissza a mentéstSajnos, az uot több,mint egy hete áll, mert update esete forog fenn.
-
zho-lee
addikt
Persze, nem wipe-oltam.
Mint egy update-t tettem fel, simán install zip from sdcard.Úgy is, hogy egyszerre, rögtön egymás után, és úgy is, hogy "belaktam" félig-meddig a 2-őt, és utána a 3-at.
De alca logóig jut csak minden esetben.
És tényleg, mindkét recoveryvel próbáltam, az 5-tel, és a 6-tal is."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Üdv!
A RetroROM with Root v2.0 felment simán az 5.5.0.4-es reco-val.
(restore)De sajnos nem megy a 3-ra update, android logó lesz belőle..
Viszont nem csak az 5-ös, a 6-os recoveryvel is ugyanaz.Full wipe előtte persze megvolt minden esetben.
Köszi az ötleteket (és a munkád is!)[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Én is megijedtem, hogy elszúrtam valamit, pedig most aztán olyan pucolást csináltam telepítés előtt...
még a wipe-t vájpoltam
Aztán most már nekem is van fc, néha itt, néha ott, és akadozik az egész.
Hívóképernyő, aztán a telefon. Utána a kamera, de nem a gyári, hanem a hdr+ (régóta ezt használom), aztán a play fagy meg frissítés közben. Szóval, amit használok."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz karl_fischer #9306 üzenetére
Nekem a 6-os.
De 5-össel is mentettem, hátha kellhet még
Meg a gb romot is, biztos, ami biztos."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz karl_fischer #9291 üzenetére
Kitöröltem, ugye, de visszamásolni nem akarta
Gyorsan mentettem egyet, hááát... 1700 db feletti mappa lett egyből.
A méretét nem néztem már, elég késő volt."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz karl_fischer #9288 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor visszamásolom őketszerk: végül is csak 1,5 Gb..
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy a "clockworkmod" mappában a blobs mappák kellenek, vagy törölhetők?
Rendezgettem a cuccokat az sd-n, és megnyitva láttam, hogy kismillió alkönyvtár van benne.Köszi a segítséget!
-
zho-lee
addikt
Sorry, keresem a google asszisztens, de mondanom sem kell, nem látom.
Bagyusz újabb cm10 romja van fenn, abban nincs?Még egy kérdés, akinek ugyanez a romja van, tud segíteni?
Milyen android verzió?
Én 4.1.2-re emlékszem, csak az a baj, hogy tegnap mutattam az informatikusoknak, hogy ha nem tud valamit telepíteni a playról, mit tehet a build.prop-pal egy kis root exploreres segítséggel.
Csak sajnos így felejtettem: Android verzió 8.6.8"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz batukán #9040 üzenetére
Hmmm, az ismerősömnél van egy SE Tipo, az is ilyen, abba gyárilag van beépítve..
Olvasgatom az Operás gondokat, de konkrétan még nem találtam meg. Visszapattan?Én UC Browser-t használok, az teszi a dolgát.
Sajnos van olyan oldal, ahol kitakar egy darabot a flash reklám.
Akkor az is megy? (én nem telepítettem semmilyen flash-el kapcsolatos apk-t)
Vagy a flashplayer megint más?
Honnan tudom, hogy megy-e? Youtube?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz wwenigma #8934 üzenetére
szerk: Megelőztél a válasszal..
Megnézem azt a lehetőséget a tb-ben.
Nekem csak 2db játék van, de pl a viber, whatsapp, ilyesmik jó, ha nem vesznek el az üzenetek, accountok, beállítások.szerk2: az apk-kat bagyusz_cm10/1-ből mentettem a bagyusz_cm10/2-be
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz wwenigma #8920 üzenetére
igen, titanium backupot, onnan lestem az adatot.
A boot után meg azt írja ki az ablakocskában:There is not enough storage space available to complete this action. Please clear some space and try again
szerk: hirtelen most dropboxba sikerült a screenshot
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Az mitől van, hogy a rendszer rom szinte fullra tele van ebben az új cm10-ben is?
(258 MB-ból 9.99 MB szabad)
Bekapcs/újraindításnál dobálja is az ablakot, hogy nincs elég hely töröljek.Pár gyári apk-t töröltem is, a csengőhangokig nem értem még, de az is el lesz távolítva. Mit lehet még törölni?
Köszi
-
zho-lee
addikt
válasz bagyusz #8902 üzenetére
Nekem sem jött be a CWM_6-tal.
Megpróbáltam billentyűzettel, és láss csodát, ott a cwm_6!!
Gond nélkül fölment a rom, a gapps, a kernel: 1 nagy
Be is indult elsőre, gyorsan beállítottam: még egy nagy
Erre felhívott lasy, és csengett a telefonom : még nagyobbVégre, úgy érzem van egy telefonom is
-
zho-lee
addikt
válasz mercurytopaz #8828 üzenetére
Az a hiba, hogy nem csörög?
De a hívás bejön, látom, hogy hívnak a kijelzőn, de hang semmi
Megpróbálom újra rakni a cm10-et bagyusztól, ha marad a hiba megy vissza a gyári ics
Egyébként kaptam egy kellemes üzenetet a telefonomtól:There is not enought storage space available to complete this action. Please clear some space and try again.
Na most akkor mit töröljek?
Root + root explorer van.
Meg egyre kevesebb kedvem a telefonhoz.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Itt van mellettem a telefon a munkahelyen, és sorba keletkeznek a nem fogadott hívások..
Már nem tudom mi a fenét csináljak vele, sajnos itt headsettel nem tudok járkálni.
A rom cm10 by bagyusz..Csengőhang a system/media/ringtones mappában (premissions beállítva), build prop- ban átírva, hogy ez az alapértelmezett hang.
Hangerő max, kiválasztott profil amit lehet maxra téve..A másik probléma: adaway (reklám blokkoló) telepítve, ami kiválóan teszi a dolgát.
Kivéve egyet, hogy időnként egy teljesen új boríték ikon jelenik meg az értesítési sávon.
Nem sms, nem gmail..
Rákattintva (japán nyelvű) egy olyan levél jelenik meg, amiben eléggé lengén öltözött japsi csajok vannak.
Ami japán volt, egy rövid próba erejéig a 360 launcher volt a telefonon. A többi app az majd mind évek óta a megszokott cuccaim, ilyen sosem volt. (az adaway-t sem túl régóta használom - tehát előtte sem volt ilyen)
Másnak nincs ilyene?
Ki tudnám nyomozni, mi küldözgeti nekem?
Próba erejéig az Airpush detector is volt telepítve az előbb, az sem mutat semmit"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz #84490496 #8652 üzenetére
nekem majdnem hasonló a bajom..
Otu eljut kb 7%-ig, és megáll, mert azt irja a legújabb szoft van rajta.
"hardver biztonságis eltávolitás" majd usb kábel ki a telefonból. Otu bezár,alatta egy ablak, hogy valamit formázni szeretne az otu -ezt is bezártam.
Majd ezek után már vagy 4 mágusnál járt, be sem kapcsol, nem reagál semmire.
Először azt kaptam válasznak,hogy az otu letörölte a systemet.
Mostmár fix alaplap cserénél tartunk.
De hogyan nyírja ki a leirt módon az otu az alaplapot..?
Jaj, az kimaradt, hogy mindez nem 995, hanem 993-as Alca. Csak felébredt a remény,hogy a módszereddel életet lehelhetek bele."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz ViCk980 #8473 üzenetére
Ugyanez a rom, headset csatlakoztatva.
Windows-os emlékek: kék halál....
se a zenelejátszó (gyári), se a hívás... semmi, ami hangot ad.
És egy enyhe fagyás, bár ebben az időben belefér
Eddig (h1n1 0.9 és 5.3 alatt) ilyen nem volt.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #8391 üzenetére
Gyári csengőhangok kitörölve, build.prop alapértelmezett cs.hang átírva xy.mp-ra, yx-mp3 a system/media/ringtones mappában egyedül.
Rendszerbeállítások, yx.mp3 kiválaszt.Tök kuka, meg sem szólal..
CM romokban szokott lenni külön egy "Cyanogen Beállítások" menüpont, ott volt ilyen, és pont most kaptam egy ilyen tanácsot, hogy tegyem be a pipát a hangbeállítások/folyamatosan cseng négyzetébe.
De mivel nincs ilyen ebben a romban, van valakinek ötlete, hogy mit állítsak, hogy csengjen a telefon?
Vagy egyáltalán csörög nektek a telefonotok, csak az enyém nem?Köszi a segítséget!
u.i.: most betettem csengőhangnak az sd-ről egy rövid mp.3-at, 1x lejátssza. De csak egyszer.
Ezt csak akkor fogom észrevenni, ha épp a kezemben van a telefon.
Egyébként, amikor pl kiválasztom a főmenüben a csengőhangot, akkor lejátssza..
esetleg az a gond, hogy a gyári "zene" apk törölve lett?szerk: (#8392) Fakirr1 nem találom a folyamatos csengőhang beállítást
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Srácok, nagy kérdésem lenne..
Mitől van az, hogy beállítok csengőhangot (marad is beállítva, nem törlődik), de állandóan nem fogadott hívásaim/üzeneteim vannak..
Olyan néma, mint a sír..
Ha beállítom, 1-2x cseng, aztán kussol..Írjam át a build.prop-ot, és tegyem a system/media-ba azt a hangot?
szerk: kimaradt, hogy bagyusz féle cm10 van rajta..
[ Szerkesztve ]
-
-
zho-lee
addikt
válasz imi0424 #8291 üzenetére
Akkor kereshettem..
Köszi szépen, marad a felirat!
Vagy teszek egy kisebb méretű saját gifet, és akkor azt dobja fel.szerk: framework-res.apk/assets/images/android logo mask.png
/sounds/ bootanim0.raw és bootanim1.raw[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz imi0424 #8289 üzenetére
Köszönöm
szerk: nem találtad meg még véletlenül a bootanim-ot hová dugták?
Na nem a system/media könyvtárban, mert azt kicseréltem, jogokat állítottam az újnak, erre a régi jól bevált "ANDROID" felirat van helyette.. Na, azt törölném[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz imi0424 #8250 üzenetére
Igaz, erre nem gondoltam.
Csak gyorsan segíteni szerettem volna.Nekem gyári 2.3.6 alatt ezután billentyű kombival is bejött a reco, előtte nem.
Én külföldön jutottam bootlopba, azért akartam gyorsan segíteni."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz zho-lee #8246 üzenetére
Te is meg tudod csinálni, nem tart soká.
Itt a leírás:
Ha még nincs gyors megoldásod a CWM indítására, keresd meg a Google Play-en a GScript Lite nevű programot
GSscript
Telepítés után: menü > Add script > Name: CWM (vagy amit akarsz) > Needs SU - pipa > Script:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recovery
Ezt a fájlt pedig az sd kártya gyökerébe helyezed: https://www.box.com/s/an8nuz2v48fl7p9zkaxj
Ezzel egy kattintással indítható a CWM, kábeles számítógépes macera nélkül.Még annyit, hogy ha az #1hsz-ból a fastbootos csomagot letöltöd, és abból másolod a boot-img-t az sd-re az tuti jó lesz!
Köszönöm gsmyle fórumtársnak
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Az jót vagy rosszat jelent, hogy a menü/fejlesztés/válassza ki a hibakeresés alkalmazását(?) -ott "nincs beállítva alkalmazás a hibakereséshez" szerepel?
-
zho-lee
addikt
Bocsi, mégegyszer, tehát, ha a cm10 rommal a telefon nem tud usb-n csatlakozni, és otu nincs a gépen, akkor telepítsem, és utána töröljem.
Majd usb-n csatoljam a pc-hez a telefont?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Csak kérdés lenne: akinek fenn van a bagyusz-féle cm10, annak nem volt valamilyen gondja a megszokott launcherével?
Nekem az apex-szel van egy pici, azért kérdem cseréljek, vagy hagyjam.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz ->Raizen<- #7954 üzenetére
+még olvastam, hogy advanced/wipe dalvik/wipe battery stats.
Az ot-n ezeket is megcsinálom.szerk: az 5.4-nél nem tudtok olyat, hogy gb bootloaderre nem menne fel?
Már félek tőle..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eredeti játékok OFF topik
- Szólánc.
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest