- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
313313 #15077 üzenetére
Asphalt, Office bigyó stb. Csak sima extra progikat, amit nem használok. 2G/3G is be van kapcsolva, mert van mobilnetem, útközben szoktam netezni (bár azt hiszem elmarad ezúttal). Igazából úgy használom, mint ahogy eddig minden telefonom, nem lenne akkor sem szabad így merülnie.
Sajnos nem tudom az előző tulaj mit csinált vele, de gyári állapotban adta, nem említette, hogy ilyen merülős.Megcsinálom az ajánlott dolgokat, de hirdetem is meg, maximum bukom pár ezret, mert nem fogom letagadni, hogy merül. Addig meg járok töltővel.
Most néztem rá, már 64% és a kezemben sem volt.
Milestone2: fogalmam sincs. Én az ajánlott dolgokat megcsinálom és csókolom.
-
pucz
senior tag
válasz
313313 #10859 üzenetére
Múlthétvégén, szombaton tettem fel a romot. Persze, tudom kell neki egy kis idő, míg beáll az egész. De ennyi? Az 5.5 beállt egy-két napon belül, az jól is bírta!
HelixP: Napi szinten használom telefonálásra, meg viber, meg a mélyvízt szoktam látogatni róla!
De ezekkel is csak csínnyán, mert ha dinamikusan használnám, akkor 9 órára lemerülne!Ja, és hozzáteszem, ma beteget jelentettem. Így tudtam aludni sokáig. Este lefekvés előtt lehúztam töltőről. 100%-on volt. Reggel ugye, hogy csak felkeltem. Már akkor 94%-on volt. Visszafeküdtem, felkeltem 11 után picivel, akkor már 87%-on volt. Nem is nyomkodtam közben...
Ezt csak azért találom érdekesnek, mert a gyári rendszerrel se volt ilyen, és az 5.5-el sem. Ha este lehúztam, reggel keltett, az még 100-on volt!
Ja, és mellékelten, így utólag még azt is hozzátenném, hogy "beakad" a rendszer egyfeszt. Lapozok valahol, a lapozás egy másodpercre beakad. Hallgatom a zenét, beakad mindegy egyes szám egyszer-kétszer. Eléggé irritáló, mert az 5.5 nem csinálta ezt!
-
Noys187
tag
válasz
313313 #10826 üzenetére
Nem találkoztam ilyennel, hogy nem kapcsol a képernyő, de a nem csörgéssel igen. másold át a csengőhangot a system/media/audio/ringtones mappába, restart és állítsd be úgy csengőhangnak és akkor nem fogja elfelejteni. De egyébként már van 5.8a, ami újabb, jobb és gyorsabb.
Inkább azt ajánlanám.
Szerk: Nekem minden jól fut 5.8a-n, a GPS sem csinálja a fentebb említett problémát.
-
Luximuxii
csendes tag
válasz
313313 #10447 üzenetére
Luximuxii: milyen romod, milyen bootloadered volt, milyen romot, milyen bootloaderrel raktál fel?
hát megróbáltam tegnap rárakni a h1n1 5.6-ot , a kernel számát át is váltotta , de az építési szám maradt az ami volt. ICS. és azthittem nem sikerült , mert a processzor nem lett több és gondoltam ma megint megpróbálom csak véletlenül a v5.5-öt raktam rá. sajnos a bootloadert nem tudom micsoda , de van egy sejtésem , hogy az az ICS lesz vagy tévedek ?
-
petike40
csendes tag
Ebből mind a két módszerrel próbáltam, ez nem az ICS-re való? Azt nem értem, hogy a root.zipet tökéletesen feltette, de menteni meg nem akar.
"Recorvery használata:
A fastboot-os csomagot lehetőleg valami egyszerű helyre bontsd ki (pl. C:\fastboot\)
a fastboot-os csomaghoz vagyis a recovery-hez, fent kell hogy legyen fastboot driver ami ez
A telefonon a hangerő le+bekapcsot gombot tartsd lenyomva, ha rezzen(?) akkor engedd el a bekapcs gombot (hangerő le gombot még nyomd) és dugd rá a gépre.
Ezután (ha a gép felismerte) a fastboot-os csomagban indítsd el a "recovery.bat"-ot és várd meg míg bebootol a recovery (ha nem megy a .bat-ra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként), CWM-ben: a négyzet és a házikó gomb: fel-le, a nagyító pedig az enter vagy o.k. , a nyíl értelem szerűen vissza.Recovery, Terminal Emulatoral /nem szükséges számítógép/
Letöltöd ezt
Kicsomagolod a rar-t
Másold a recovery.img-t a memóriakártyára, töltsd le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele ezeket:su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recovery" -
Jim76
aktív tag
Köszi, igen T függő (még) , és az OTU azt mondja nincs újabb, mint ami rajta van, csak a FOTA "látja" újabbnak, de lehet ez is a rootolástól van, mert pont aznaptól írja, hogy van frissítés...
Én azért várok még pár hetet, hátha addig lesz valami hír a CM-osok 995-re való romjáról is, illetve talán a CWM is felveszi a támogatott telefonok közé. Leegyszerűsödne az élet, nem kéne mindenhez számítógép.
A Blade-emre a CM7 bizonyult a legjobbnak anno. Volt rajta vagy 5 féle rom, de a CM stabil volt mindig.Mégegyszer köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest