- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Lenne két kérdésem. Root-olnám a telefont, hogy a ram expander nevű okosságot kipróbáljam(bár nem tudom, hogy van-e értelme, valaki felvilágosíthatna. Az android alk. kibeszélő topikban 3 darab bejegyzés van róla és azok is csak kérdések, hogy jó-e).
Na az első hsz-ben viszont két módszer van. Az első az általam is ismert superoneclick-es nagyon egyszerű megoldás, a másik viszont "ICS rootolása" néven teljesen más.
Ha gyári 4.0.4 ics van a telefonomon, akkor jól gondolom, hogy nekem az ICS rootolása bejegyzés a fontos?Illetve másik kérdésem, hogy az usb debug mód nálam valamiért mindig be van kapcsolva. Jellemzően, amikor usb-re dugom a telót(másolgatni stb) akkor utána visszarakja a pipát.(persze feltéve, hogy előtte kikapcsoltam duh... )
Számít ez valamit? Vagy okozhat egyáltalán bármilyen problémát, ha mindig be van kapcsolva?
(tudom, hogy mire jó, a kérdés csak annyi, hogy ha mindig be van nyomva, az lehet-e baj és, ha igen, akkor, hogy tudom rávenni a telefont, hogy usb-re dugásnál ne nyomkodja magától vissza)Előre is köszi!
-
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<- #7149 üzenetére
"Következő teló nyamnyung lesz. "
Van ám összefüggés...
-
persil
nagyúr
válasz
zho-lee #6551 üzenetére
Öhm, izé, nem akarok veled kötekedni, de ez a smiley forradalom annak idején msn-en még elment, de egy szakmai(mélyvíz, vagy mifene) topikra nagyon nem kéne.
Én csak azért szólok, mert nem idevaló, de nehogy egy moderátor is rád szóljon.Szóval semmiképp ne vedd sértésnek, jót akarok.
-
persil
nagyúr
Ez egy mobilos képnek bőven megfelel, nem kiállításra készítem a képeket
Ezzel akkor nem lesz gond(részemről).
"Köszi, utálnak a szóviccek miatt. "
Pedig az ilyen lefordíthatatlan angol szóviccek 99%-ban iszonyat jók.Egyedül a közönséges
fingós, baszóspoénokat nem tudom értékelni. -
persil
nagyúr
"viszont jelentősen nő az üzemidő, gördülékenyebb a felület stb."
Hát nekem önmagában ez a két dolog többet ér az összes számszerűsített baromságnál. Azt hittem valami komoly fejlesztői hiba csúszott a gyári ics-be és a telefon használhatóságát rontja, ezért áll mindenki vissza.
A gyengébb kamerát lenyelem, telefonon úgyis szép lesz a fénykép, de gépen is legfeljebb monitorméretben nézem.Köszönöm a választ, megnyugodtam
Szrk.: aláírásod zseniális!
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Az utolsó pár oldalon egy tucatszor olvastam azt, hogy visszaállnának ginger-re az ics-ről. Mi vele a baj, mi olyan rossz az ics-ben? Vagy csak a hivatalos nem jó?
Érdekelne, mert elképzelhető, hogy szert teszek egy ilyen készülékre.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest