- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
75lion #19036 üzenetére
Sajna az enyém gyárilag független, a nejemé pedig tré. Ha a régit sütöd fel rá (előtte mentés!!!), majd otu, akkor sem talál? Bár ez csak v60o (tré) esetén volt tapasztalható.
Azt azért érdemes lenne megnézned, hogy ics vagy gb bootloaderes. Ha már ics, nem is nagyon találhat újat a legendás support miatt. -
roti86
őstag
Gyanítom, hogy maradt, bár nem próbáltam a rom-ot, de nem volt kiemelve, hogy módosítva lett a leírásban. Úgy látszik ez nem foglalkoztat senkit.
Biztos, hogy valahogy kivitelezhető, magam is elkezdtem kutatni a témában a phone. apk-ban kellene mókolni valamit (valószínúleg az incall touch_ui.xml-ben), de a tudásom sajna kevés hozzá, hogy rájöjjek...
A másik amit meg akarok oldani az alsó gombsor megvilágítás kikapcsolása, mondjuk 30 másodperc után (gyanítom ez sem fog menni magamtól)...
Ha esetleg valakinek sikerül jelezze
-
törölt tag
Nekem is csak annyi volt az új cm 10-el
Én ezen az usb dolgon már tényleg nem birok eligazodni, van két usb port a gépem elején,
ha bevan kapcsolva a telefon és ugy dugom be a felső portba, és bekapcsolom az usb háttértárat, akkor egyszerüen nem jelenik meg a háttértár a gépen, viszont ha az alsóba dugom akkor igen, ha pedig recoverybe mountolom akkor forditva, csak a felsőbe mountolja fellátott már valaki ilyet?
-
bagyusz
őstag
Már amelyik OTU verzióra van értve, mert 2.5.8-nál telefont is kikel választani. A lényeg nem is azon van, hogy 2-3-4-5 kérdést fog feltenni a frissítő, hanem hogy az ember tudatában van annak, hogy márpedig most frissítek. A kolléga ezt próbálta éreztetni, némi túlzással (de 2.5.8 valamelyest igaz).
-
qltsar
veterán
"Az akku kijelzést nem tudom százalékosra állítani (tudom jelezték már)." -- Tegnap javítottam, következő releaseben bentlesz.
"A hívás fogadás/elutasítás macerás lehetne olyan mint a JB-n." -- Munkálatok alatt, a lockscreennel együtt jelenleg...
"SMS rezgő visszajelzést nem lehet állítani.(fokozatokat)." -- Ez nekem rohadtúj...mutatsz egy ROM-ot amiben lehet?
"Kamera még mindig nem a legjobb. (vaku)" -- Köszönd meg az Alcatelnek, ha csoda nem történik, ez ilyen marad.
-
wwenigma
Jómunkásember
Valoszinuleg akiknek eltunik a csengohang, ott az SD karyta lesz a hibas, eldobja a teló egy pillanatra es utana visszaall az alapertelmezett csengőhangra.
georgio25: koszi a megfigyeleset, akkor elofordulhat hogy roaming esetén az aktualis és a hazai szolgaltatot jelenitene meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest