-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SteveJobs #6596 üzenetére
Megnéztem közben az általam készített képeket. A hetedik képen látható is a wifi modul, és a kivezetés közvetlen felette.. (Bár lehet,hogy tévedek,ez mindig benne van a pakliban.Én is csak ember vagyok.) Ami a gáz az egészben,hogy a komplett fekete burkolat,ami a készülékben van, jóformán csak antenna....
Mondjuk nekem a sajátom az első szétszedés-összerakás óta eléggé jól fogja a wifi jelet, bár azt is hozzátenném, hogy az asszony ace-e ott is talál jelet, ahol az alca meg sem nyikkan,nemhogy keresne..
-
törölt tag
válasz
SteveJobs #6596 üzenetére
Egész véletlenül nem a gsm részre gondolsz?Mert a chip fóliázása a felső két lemezhez vezet..csak kérdezem..(mikroszkóp alatt csinálok ma délután pár fotót és feltolom data.hu-ra ). Leszedem a shieldeket is,megnézzük pontosan,mi van alatta
A lényeg:derítsük ki együtt,pontosan mi hol hogyan van a ketyerében,hátha sikerül Bagyuszéknak jobb/több funkcióval ellátott romot készíteni ezek által.
-
-
eldrah
aktív tag
válasz
SteveJobs #6445 üzenetére
a wifi nekem is gyengének tunik...mig a készulék kistesojával a 990-el még éppen wc ulve is vigan fogtam jelet addig ezzel ott még a "háromgé" is alig megy..de lehet csinálok.azért egy gyors tesztet ha hazaértem,nehogy hulyeséget mondjak
A pár napja feltett kérdésemre esetleg nem.tudja azota valaki a választ? vagy csak én vagyok ilyen béndzsa hogy szeretném ha lenne ezen a régi toltési kép, képernyozár?a kérdés az volt,elég e filet másolni,avagy valaki tudná e linkelni,feltolteni amot kell?
de ha megmondjátok mi felel érte akkor kiszedem én a régi rombol
-
latis666
aktív tag
válasz
SteveJobs #6338 üzenetére
Melyik launchert használod? Láttam már olyan romot amiben a gyári launcher nem enged widgetet kirakni és olyan launchert is ami nem ajánlja fel egyértelműen az élő háttérképet. Go launcher biztos jó.
Másik verzió hogy bizonyos herélt romokból kiszedik a live wallpaper-t a nagytakarítás során. Utólag bele lehet rakni. De a h1n1-ekben biztos benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged