Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmerrich
csendes tag
Továbbra is problémás a 20140402 cm11
A google play szolgáltatás fc-t megoldotta a play szolgáltatások frissítése.
A térkép vibrálása minimalizálódott.
A rendszer válasz ideje jelentősen romlott. Ha nincs app a memóriában akkor nagyonjó. Multitasking minősíthetetlen.(1.6Ghz, smartass v2, deadline)
A gyári böngető címsávja helyén egy fekete sáv van.
Greenify-vel fagyasztva minden app.[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
Bocs a duplázásért.
A Maps továbbra is ugrál -
emmerrich
csendes tag
Google Play szolgáltatások alkalmazás leállt hibaüzenetet dobál a cm-11-20140402
Erre van valami gyógyír?
Egyre bosszantóbb[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
Komoly hibát találtam.
OTP smartbank nem települ. Nem áll rendelkezésre elég tárhely hibát dob.
Tudnátok segíteni? -
emmerrich
csendes tag
Az aktuális 10.2-t a korábbirá rá lehet rakni wipe nélkül?
-
emmerrich
csendes tag
-
emmerrich
csendes tag
Emlékszik még valaki hogy mikori 10.1 fogyasztott a legkevesebbet az akkuból? Mert én már elfelejtettem.
Hosszúak a műszakjaim és szeretném ha ki bír na míg hazaérek. -
emmerrich
csendes tag
Cm 10.2 nem enged rendszer appokat törölni, random eltűnnek ikonok a kezdőoldalról, nincsenek meg a widgetek, messenger nem mindig jelez.
Emellett gyors és keveset fogyaszt
kb 200 mega pap elfogysztja a kb 1 gb tárhelyet[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
miután sikerült felimádkozni a romot a következő baki az alkalmazások telepítésével akadt. nem áll rendelkezésre elég tárhely...
Ezzel legutóbb 990-es alcatelen találkoztam -
emmerrich
csendes tag
Bocs a dupláért, de a hiba ugyanaz. Felmegy szépen rendjén aztán újraindítás után nincs rom. telenor logónál megmakkan és hosszas várakozás után úraindul azért hogy újra megfagyhasson
-
emmerrich
csendes tag
Felraktam a 10.2-t. Elkezdtem belakni majd hirtelen ötlettől vezérelve úraindítottam. Ezután, mintha nem lenne rajta rom, nem indul. Most telepítem újból
-
emmerrich
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy headsetet és nem működik megfelelően.
Van-e átalakító erre a célra vagy ugorjak neki forrasztóval meg egy másik jack-el? -
emmerrich
csendes tag
Sziasztok
Legújabb (2013.07.06) Cm 10.1 van a telómon.
Olyan gondom van, hogy zenehallgatás közben folyamatosan felugrik az apollo.
Megy a zene, közben netezek és kb. 5 percenként átvált a zenelejátszóra. Bosszantott ezért töröltem. Ezután ha indítom a PowerAmp-ot azt dobja hogy a DSP sajnos leállt. Ettől függetlenül megy minden tovább rendesen mintha semmi nem történt volna.
Plants vs Zombies random kilép játék közben. Erre tudtok-e valami gyógyírt? -
emmerrich
csendes tag
Légyszíves tudnátok linkelni Cm10-hez működő Flash-t.
Mennem kell melózni és nincs időm próbálgatni -
emmerrich
csendes tag
CM10 Másnak is homályosak bizonyos dolgok?
Nekem az akku és a térerő ikon valamint a kisebb képek homályosak, életlenek.
A kereső gomb funkció váltása nagy okosság. Köszönöm. -
emmerrich
csendes tag
Nem szeretnék kötekedni, de a v5.4 wifi alulfeszelés után még ott sem talál jelet ahol edig atom stabil volt.
Tudok-e adni neki több áramot, vagy nagyobb teljesítményre lehet-e bírni valahogy? -
emmerrich
csendes tag
válasz batai15 #6448 üzenetére
Jah.
Nekem is megették a kajám, feltörték a szekrényem és ellopták a kabátom a legnagyobb hidegben. Mehettem haza azzal a busszal amin nem volt fűtés egy pólóban és köpenyben. 1ó45p volt a menetidő hazáig.
Fantasztikus munkahely volt. A csöves mellettem akinek olyan büdös volt a lába, hogy a másik oldalamon ülők rendszeresen cserélgették a helyet, hogy ne kelljen mellette ülni sokáig.
Én persze nem cserélhettem senkivel.
Viva AmericaElnézést az offért
[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
Az én tippem (és itt újra kiemelném a Tipp szót), hogy a T-mobile által forgalmazott készülékekkel lehet valami gond.
A Tiszaújvárosi Jabil Circuit Magyarország Kft. (ők gyártják/gyártották bérmunkában a RIM Blackberry készülékeit) alkalmazásában álltam kb. 1 évig mint Hibakereső operátor (debugger).
Most megosztanám veletek a tapasztalataim.
Én főleg a Talladega azaz Torch készülékek születésénél voltam jelen.
Az egyes szériák között az igazi különbséget csak a megrendelő határozza meg. Míg az araboknak gyártott bármely készüléken egy karc sem lehetett addig a T-mobile normáiba belefért az 1cm2 területen belül 2db festékhiba.
És jöjjön amiért billentyűzetet ragadtam. Összeszereléskor az alaplapot egy fóliába csomagolják be. Neve nem jut eszembe, megvan már több mint 4 éve hogy otthagytam. Ez a fólia hivatott megvédeni az alaplap főbb celláit egy esetleges beázástól. A T-s srácok ezt és még sok egyéb hasznos dolgot kispóroltak a készülékeikből.
Nem túlzás: a T-s készülékek voltak a paletta legalja. Ezekbe csak 2Gb mem.kártya került míg volt olyan amibe 16-os.
Saját tapasztalatkén hozzáteszem, hogy nekem és húgomnak is Telenoros Alcánk van amikkel soha nem volt komolyabb hiba. Megfordult eddig a kezemben 3 T-s és egy független.
Rögtön az első T-s behalt. Felraktam rá az akkor legfrissebb H1N1 v3-at és a kép csíkos volt és szétesett amíg a kijelzőt ki/be-nem kapcsoltam. Ment rá vissza a gyári Gb. Ugyanezt produkálta gyári ICS-el is, most H1N1 0.9 van rajta.
Második T-s rendben vette az akadályokat.
Az a T-s ami most is nálam van kb. azokat a hibákat produkálja amiket itt a fórumban is lehet hallani.
Nekem ez bőven elég ahhoz a következtetéshez, hogy ne ajánljam a T-s készüléket. Vagy konkurenstől, de inkább GYÁRILAG függetlent.Köszönöm, hogy szót kaptam.
-
emmerrich
csendes tag
Sürgős problémám lenne.
H1N1 v5.2 van fent, hozzá CRT animáció és grátiszba DSP-t is feltettem.
Play-ről szerette volna telepíteni a PowerAmp-ot. Letölti és el is kezdi telepíteni de "Nem áll rendelkezésre elegendő tárhely" felirattal megáll.
Próbáltam reboot, rendszer alalmazások törlése, aztán reboot.
van elég tárhely mindenhol, más alkalmazás települ rendje-módja szerint. -
emmerrich
csendes tag
GB H1N1v0.9-et raktam fel ma.
Videót akartam nézni TV-n. HDMI-t bedugtam és le is játssza a videót, de villog a kép a TV-n, telón nem.
Kipróbáltam másik lejátszót és az is ugyanazt produkálja. Kíváncsiság képen kipróbáltam szoftveres dekódolással is és láss csodát megszűnt a probléma.
Market is gyakran dobál hibát. Eddig csak újraindítás segített.
Lehet, hogy holo locker hibája, de csak nagyon ritkán és teljesen random módon ébred a hangerő gombokra.[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
válasz bagyusz #5190 üzenetére
pénteken raktam fel a pac romot. Fb chat-et használom gyakran és most 67% az akku. nekem nem merül gyorsabban mint a gyári ICS 995S kernellel. legalábbis nem számottevő a különbség.
sokat küszködtem a talk-al. betterbatterystats szerint az evett a legtöbbet, úgy hogy nem is volt rajta...
[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
légyszives linkeljétek a paranoid add-on-t is. a PAC és a gapps is megvan már. csak ez hiányzik
-
emmerrich
csendes tag
válasz #84490496 #4926 üzenetére
Első h.sz-ben nincs Pac csak CM10.
Korábbi posztok linkjein sem elérhető a PAC.Azért kértelek Téged mert gondoltam letöltötted és hátha fel tudnád rakni valahova. XDA-n a letöltés linkje a dropboxhoz vezet ahol inaktiválták a letöltés a túlzott adatforgalom miatt.
[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
Linkelnétek légyszíves a PAC-et és a paranoid add-on-t? XDA-n nem elérhető
-
emmerrich
csendes tag
válasz macilaaci #3590 üzenetére
nem memória hiány, előre be vannak töltve az alkalmazások amiket használni szoktál. az autokill többet árt mint használ.
Hsználj a gyári launcher helyett valami kevésbé erőforrásigényes cuccot plova launcher, 360 launcher
Billentyűzetnek: Anysoft , megvan benne minden ami kell[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
Hali
Gondom akadt! H1N1 v4 van fent és őrületesen elkezdett merülni a telefon használat nélkül. 4 óra alatt 40% körül.
BetterBatteryStats szerint a com.google.android.gsf a hibás.
Eddig annyit derítettem ki, hogy ez a Google Talk lenne. De ilyenem nincs. Telepítve se.
Mi lenne ha törölném a következőt?: /data/data/com.google.android.gsf és /data/data/com.google.android.gsf.login -
emmerrich
csendes tag
Ha szépen kérem meg tudnátok mondani, hogy az alarmmanager miért harap 1/3-ot az aksiból 4 óra alatt nulla használat mellett?
-
emmerrich
csendes tag
Nem flame a célom,de ez kikívánkozik:
1. H1N1 v4-et használok amióta debütált, előtte is "malacinfluenzás" romokat használtam. Eddigi legkirívóbb hiba az volt, hogy bedugtam az USB-t és újraindult. (minden egyéb hibát amit nem jeleztek a készítők USER ERROR okozott!!!44négy)
2. Az itt elsírt panaszok közel 85-90%-a szintén USER ERROR.Aki nem mestere valaminek az gyilkosa.
[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
Kérdezném, hogy van-e értelme a Chainfire 3d-t felrakni?
És mint noob: mire való az pontosan? -
emmerrich
csendes tag
Érdeklődnék, hogy H1N1 v5 mikorra várható (csizmanélkül mászkálni már kellemetlen mert nagy a hó(még az ablakban van))
Nálam 20Km alatt nem volt semmi gond a GPS-es
[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
[link]Én itt vettem.
Működött rendesen. Igaz még nem próbáltam mióta H1 van fent. Majd meglesem.Szerintem frissítem OTU-val és lesz ami lesz. A gazdájának mindenféleképp ICS kellene rá és nem akarom úgy a kezébe adni a telóját hogy paranormális jelenségeket produkál.
És tényleg nem műkszik
[ Szerkesztve ]
-
emmerrich
csendes tag
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171628.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171633.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171638.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171643.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171659.jpg
http://dl.dropbox.com/u/33367945/IMG_20121128_171711.jpgHa a stock alcatel bootanimot választom akkor egy 320x240-es kockában jelenik meg az alcatel felirat.
ha kikapcsol a kijelző utána minden jó. de ez akkor is aggodalomra ad okot. -
emmerrich
csendes tag
Hali
Na most komoly a baj. Kicsit besz*rtam.
Teljesen szűz trémobilos telóra akartam felrakni a H1N1 v4-et.
Nem is volt gond addig amíg újra nem indítottam. Bootol faszán, de a kép csíkos meg ugrál meg nem tudom mi van vele.
Gb-s bootloadert választottam mivel az volt rajta. Mit rontottam el? -
emmerrich
csendes tag
Kérdezném, hogy a GTAIII megy-e? Valamikor korábban olvastam, hogy build.prop-ot kell mókolni, hogy menjen. Ez igaz?
-
emmerrich
csendes tag
Kedves hozzáértők. gondom a következő: felment a v4 gond nélkül, gondoltam visszarakosgatom az appjaim, ment rendesen, aztán álmodtam egy rebootot. Azóta csak a bootanim forog(kb 15 perce)
-
emmerrich
csendes tag
-
emmerrich
csendes tag
Van olyan gondom, hogy a beállított értesítési hang nem működik. Pontosabban a ringdroid nem indul el és más csengőhang szerkesztővel készített hangot se lehet beállítani értesítési hangnak.
-
emmerrich
csendes tag
válasz Heimdallr75 #1439 üzenetére
Köszönöm a segítséget. El is felejtettem, hogy nem linket kell felülírni. Az elmúlt 24 órában sokat tanultam és eszembejutott pár hasznos dolog is.OUT Kitchen megfőzte én pedig átmásoltam működő rendszer alatt.
-
emmerrich
csendes tag
Csatlakozom bodman-hoz. Ugyanazzal a gonddal küzdök én is tegnap este óta. Rom Toolbox-szal cseréltem: Boot animációt, Betűkészletet, letöltés nyilacskáját de valahogy az akku ikonnál nem akarja az igazságot. Valaki korábban megosztott itt egy framevork_res-t és system_Ui-t. azt is felraktam és semmi
-
emmerrich
csendes tag
Azt szeretném kérni, kérdezni, hogy valaki elmagyarázná Fr ICS-nél hogyan cserélhetem le az akku ikonját.
Igazából a szájbarágós változat érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest