- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Heavyrain #26928 üzenetére
Ha jók az emlékeim,akkor az összefoglalóban van a terminal emulatoros megoldás is. A telóra felteszed (asszem a cm romokban benne van..) a terminal emulator-t, letöltöd a telóra a cwm file-t ( javaslom a machfixeset) és az összefoglalóban lévő parancsokat begépeled a terminal emulatorba. Nagyon figyelj,hogy pontosan!!! azt gépeld be,ami le van oda írva,mert téglázhatja a telót az elírás ( rossz particiót flashelhet fel).
Konkrétan ez a rész kell Neked:
Figyelem! Elgépelés esetén a telefont szélsőséges esetben téglázhatod is!!
Letöltöd ezt.
Kicsomagolod a rar-t
Másold a recovery.img-t a memóriakártyára, töltsd le PlayStore-ból a Terminal Emulator-t és írd bele ezeket:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recovery
Figyelem! Elgépelés esetén a telefont szélsőséges esetben téglázhatod is!!A lényeges a 18-as partició és az,hogy a recovery file az sd gyökerébe kerüljön recovery.img néven!
-
helixP
nagyúr
válasz
Heavyrain #23868 üzenetére
Ahogy ,már korábban is ezerszer kifejtettük, lassan már kétnaponta, más rommal más driver kell.
Ehhez -meglepú módon- fakirr blogban lesz a megoldás: 5. pont. -
helixP
nagyúr
válasz
Heavyrain #23767 üzenetére
Ez ne tartson vissza. Hivatalos ICS-nélkül is lehet CM11-et tenni rá, nem függ a "bootloadertől" (ami nem bootloader, Keeper óta tudjuk
)
Amit linkeltél az nem egy bagyusz romhoz való gapps? Mivel idén szeptemberi ezért, szerintem ez még CM10-hez való.bagyulus: Nálam nincs ilyen gond. Wipe-ok megvoltak telepítés előtt?
ViktorHUN79: Akkor légy boldog vele
Már leírtuk, hogy mindenkinek más rom jó a telefonjához. Nekem kb használhatatlan volt gyári rommal a telefon.
Puppi: Olvass vissza, az elmúlt két hétben körülbelül 4x válaszoltuk meg a kérdést. Lemerült a telefonod csontra, az a baj.
tangee: Neked meg most kellene felflash-elned a recoveryt (ha eddig nem volt rajta), vagy futtatnod.
Az egész bagázsnak ajánlom az összefoglalót és a Fakir blogot.
-
namerke
tag
-
törölt tag
válasz
Heavyrain #10760 üzenetére
Hátlap leszed,csavarok kicsavar,fekete akkutarto hátlap leszed,szallagkábel csatlakozók kipattint,hangerő-panel kipattint(könnyen repednek..),szenzorpanel kipattint,elö és hátlapi kamerapanel és ledpanel kipattint.Ezek szallagkábellel vannak egymásba fogva,könnyen szakadnak.A műanyag fülek ridegek,törnek.Meg lehet csinálni,de marha óvatosan.Hangerő panel kétoldalas ragasztóval rögzítve van,hosszú lapos szike kell hozzá.
Soroljam tovább?Ricsi: a clean 2.3.6 az a US kivitel, ki kéne próbálni,hogy egy bootloader függetlenített 2.3-as eu kernellel mit szólna
/Nem akarok tippeket adni, hogy sok-sok sör Bagyusznak
,hátha megcsinálja /
-
törölt tag
válasz
Heavyrain #9940 üzenetére
Cwm 6-al nem is fog menni.Csak cwm 5.5-el.
Tzoli:elsö rezzenèsnèl engedd el a powert,de nyomd tovább a hang le gombot.Tomyyy:mondjuk a wifi bizonytalan nálam,laggol folyamatosan olyan alkalmazásoknál,ami a tweakeden simán megy,a smooth érzéshez fel kellett húznom a procit ,tökmind1,hogy milyen govenorral használom; gsm-et szintén dobálja a szobában.... Lehet,hogy csak nekem ilyen,bár szerintem másnál is elöfordulhat.Nem egyforma mindegyik ot995
-
törölt tag
válasz
Heavyrain #9924 üzenetére
Nálam ugyanez a helyzet.Próbáld meg a "sima" 6-os cwm-el,azzal megy...
Ikaros: A teló meg sem rezzen, nem is indul ujra ,sem recoverybe,sem semmi.. mintha nem is kapna semmilyen parancsot. Egyszerűen nem reagál semmire.. Ez a tünete annak a recoverynek (hozzáteszem nekem gb bootloaderem van, nem tudom, ics bootloaderrel is ez van-e..)
U.I 2: Ezek szerint a patch felrakása után is hiába próbálkozom
Jó tudni,hogy gb-shez nem jó..
-
ikaros13
aktív tag
válasz
Heavyrain #9921 üzenetére
Egy picit kifejtenéd légyszi.
A telefon eljut az 1. rövid rezzenésig és az Alcatel logo-ig? A fastboot a parancssorban mit ír? Várja az eszközt, vagy az is csak hallgat mintsz...nyúl a fűben?
Ez a CWM amit próbálsz használni, ha jól tudom, akkor ez 6,4Mb, van egy 4,9-es is. Nálam az mindig működött.
Driverek rendben vannak?tgerry07: Örülök, hogy sikerült.
-
helixP
nagyúr
-
fattyu666
tag
válasz
Heavyrain #7500 üzenetére
Nálam is tökéletes az 5.4.
Kiváncsiságból felraktam úgy hogy csak az alap wipeokat csináltam meg (data, cache, dalvik cache, battery stats), na így sz@r volt.
Viszont full wipeal (mounts and storage alatt is mindent formázva), plussz sd kártyáról minden előző rendszerhez kapcsolódó mappát is törölve tökéletes a H1N1 5.4.
App mentéseket se szoktam se TitaniumBackupal se semmivel ujra rakni, azok is bekavarhatnak...szerintem. -
lumpika
tag
válasz
Heavyrain #2592 üzenetére
ICS alatt is van batterystat.bin ?
Gondolom kell neki néhány nap amíg "beáll" és a megfelelő adatokat mutatja.Tehát még egyszer egyszerűbben:
H1N1 v4-re(ami ugye ICS új kernellel) ráhúzhatok egy sima stock T-s GB romot Restore-val?
(csak azért mert még nem próbáltam)Hogy tudom elérni hogy a statusbaron (H1N1v4) akksit százalékban mutassa (+app nélküll)?
Üdv
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Heavyrain #2592 üzenetére
Nekem is javult jóval, előtte a GB nagyon ette az akksit, most meg kihúzza a napot simán, úgy hogy vagy 3-4 órát játszok rajta (Most Wanted, stb.
) Fél óra wifizés, és fél óra zenehallgatás, és nem merül le estére. Olyan 9%-on rakom fel kb. Persze néha változó, de jobb mint a GB.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest