Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Köszönjük az új H1N1-t bagyusz! Most tettem fel, tesztelem Ha valakinek van tapasztalata új CM10-ről, főleg üzemidő terén, ne tartsa magában

-
dinnje
aktív tag
Hohó, most látom van új cm10 is. A bőség zavarában szenvedek, melyiket próbáljam ki először? Köszönjük Bagyusz!!!
-
Heavyrain
őstag
H1N1 5.8-hoz hanyas Cwm-ot használjak? 5-öst vagy 6-ost?
Egyébként jelenleg H1N1 5.6-ot használok (az SD kártya fix-el) ,eddig jó is volt,viszont ma reggelre a telefon ledobta a memóriakártyát,és azóta nem is ismeri fel...
( Semmi programot nem raktam fel,ami ledobhatná,a memóriakártya jó,más telefonban,illetve az én telefonom is felismer más kártyát,csak azt az egyet nem ami eddig volt benne O.o formázás után sem)Most megy fel az 5.8,remélem az majd megoldja.
Egyébként bagyusz grat a H1N1 romokért!
-
bookninja
tag
minden elismeresem az 5.8 hinihez, az eddigi legjobb ics rom, amit bagyusz kiadott, majdnem cm10 feeling.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Lehet, az az igazság, hogy bár még mindig gb bootloaderem van, és van backupom a gyári 2.3-ról,nem mentem vissza összehasonlítani a kamerákat.
-
zho-lee
addikt
-
pucz
senior tag
Jónak ígérkezik ez a 5.8a!

Ha csak jobb, mint az 5.5 (ami tuti így van), akkor azt hiszem, hogy vissza sem akarok állni GB-re (mondjuk már most el-el felejtettem
)Sajna viszont csak holnap bírom kipróbálni, vagy ma este!

Ja, és egy kérdés Bagyusz!
A mostanság készülődő Official ICS Update, amibe elméletileg javítva lessz a kamera (hurrá
), az a Update a H1N1 tulajoknak is elérhető lessz valamilyen módon? Vagy az a következő verzióban lessz benne (ha lessz egyáltalán)?Grat az eddigi munkádért!

-
Noys187
tag
És dübörög az 5.8
Eddig komolyan begyorsult!! Ha tényleg csupán a launcheren múlott...
El is kezdem belakni, aztán adok neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi mégegyszer!
-
imi0424
senior tag
válasz
alcatelot995
üzenetére
a neved miatt abban a forumban közellenség lennél

szerintem jobb az ot995 mármint a szoftware téren ott a pont. -
alcatelot995
csendes tag
Szerintetek az OT-995-t elcserélni 1: sony e arc s-re okos dolog?
-
imi0424
senior tag
a gb-nek mennyi az elérhető ram-ja?
több mint 382MB? -
bagyusz
őstag
válasz
Noys187
üzenetére
A fix csak v5.5-re vonatkozott. A GPU OC nem kötelező telepítéskor választható ki, az alapértelmezett gpu órajel 245Mhz.
(#10561) imi0424: A seeder pont, hogy jó, a sqlite_optimize meg cleaner script defektes.
(#10562) bladegery: Nem tudom, cwm 6-l nem telepítettem ics-t.
-
bagyusz
őstag
Kíváncsiságból megnéztem ICS+v1.3 romot, hogy mitől gördülékenyebb, a titok nyitja cm launcher ezt át is raktam a h1n1 ics-be.
Nem lejáratásból, de egykét dolgon fent akadtam a szeme. PL: init.d -ben 5-ből 2 script nem működik mert nincs is olyan file amit paraméterezne bootolás után, valamint a custpack partíció helyett cm partíció kiosztást alkalmazott a készítője ami miatt a jrd framework folyton hiányolni fog egy-két file-t. Legutolsó sorban a készítője nem említette, hogy h1n1 rom alapot használt, csak, hogy egy-két file-t felhasznált..
Egyébként összegezve jó kis rom, de azért vicces, hogy egy launcher mennyit dob a rendszeren. -
törölt tag
Javasolnám.. Én ezeket minden rom telepítés előtt megcsinálom clockwork-ből, nem nagyon van problémám

Szerintem (ha törlöd) clockworkből töröld..
wwenigma: full gyári Samu galaxy ace (S5830i) az asszonyé. Teló,viber és fényképezés.Semmi más. Sem frissítve,sem rootolva,sem babrálva nincs.Átlag hetente min 2-szer ujra kell indítani,mert behülyül.. Gyári rom kérdése..samuék még mindig nem tudnak normálisat csinálni
. /csak félhangosan mondom, hogy a napi 1-1,5 óra telefonálás meg viberezés mellett is átlag 3-3,5 napot kibír a telója..a t**öm ki van vele,mert az enyém ugyanígy használva max 1,5 nap
/ -
313313
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Mondjuk ez függ gondolom a telepített alkalmazásoktól is...
Barátnőm xperia minije gyári programokkal meg 1-2 játékkal, annyira meghülyül, ha hetente nem indítod újra, hogy gmail nem hozza be a leveleket, facebook használhatatlan, sorolhatnám...
Munkatársa Trés tipoja lassan többet volt szervizben, mint a srácnál... -
enzahobi
aktív tag
válasz
BryantJames
üzenetére
A gpu-OC az oka....
-
pucz
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy egy idő után, szinte kéri a resetet a telefon? Gép van nálam így. Pár napot pörög, utána észrevehető egy kis tunyaság. Reset, és minden jó. Telefonál nekem ugyan ez. Pár nap után picit belassul, bugol. Resi, és minden jó!

-
törölt tag
Nos most már gépeől és nem telóról:
Nem tudom,milyen rom-ot rootoltál, de próbáld meg a következőt:
Clockwork recoveryben töröld a dalvik cache-t;nézd meg,hogy a telepített programok közül mi az,ami nem gyári és szedd le egyesével,majd minden letörlés után reboot, hogy melyik csinálhatja;nyomj egy factory resetet beállításokban ; esetleg hang fel+power-rel hosszan nyomva factory reset; sd-kártyáról android és .android-secure mappák törlése; sd kártya víruskeresés(nagyon extrém eset lenne,de biztos,ami biztos..) ..
Látatlan ban és rom nélkül kb elsőre ezek jutnak az eszembe... ha lesz még és a lányom senm dobja ki a taccsot,akkor írom még az 5leteimet, ha kell...
-
BryantJames
csendes tag
Miért van az , hogy amikor elindítok bármilyen játékot vibrál a kép ? itt-ott szövegnél , valamelyik játéknál az egész... H1N1 5.6 Gamer Edition van most rajta ... mi lehetne erre a megoldás ? :S
inkább privátot írjatok, azt könnyebben észreveszem !
-
MurdR
veterán
Más.
Miért írja ki bekapcsolásnál kétszer is, hogyLow Storage Space, blablabla this action.?
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Nem akar menni ez a fránya rootolás.
feltöltöttem a zipet a kártyára, a batos cuccot a gépre, és nem akar menni. Elindítom a batot, újraindul a teló, és a fehér alcateles képernyőnél megáll, plussz a batos parancssor is kilép magától, bezáródik az ablak.

Segítsetek

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Nana, GB vakukezelesevel keszitett kepek ossze sem hasonlithatoak az elemlampamoddal ..
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mondjuk minden utólagos fényképezőgép app képes az elemlámpa módra, onnantól meg nem gond a félrefókuszálás és agyonvakuzás...
-
-
Noys187
tag
Na most találkoztam egy hibával az Tweaked ICS+V1.3-ban. Nem lehet élô hátteret beállítani. Akinek szintén ez van fent, legyen már olyan kedves és próbálja meg, hogy tudjam, nem-e az UOT-al kavartam be. Köszi!
-
Luximuxii
csendes tag
Valaki megtudná esetleg mondani , hogy miért nem indul a 995-ön az NBA 2K13 ? Rootolva van , 1,9 Ghz processzor , android 4.0.4 van rajta.. és elvileg a játék követelménye 1 Ghz + 4.0 android ....
valaki esetleg megpróbálná a telefonján elindítani , hátha neki összejön vagy valami ?

Megköszönném... többek között ezért is rootoltam és raktam rom-ot a telefonra , de sajnos így sem jó :/ bejön a játék , de amikor rámegyek pl. a quick game-re elkezd tölteni , utána kilép.
Privátban jobban örülnék a válaszoknak

-
Noys187
tag
Tegnap 'fôztem' egyet az UOT-Kitchen-el és csak részleges változások történtek...Egyes ikonok lecserélôdtek, míg más ikonok megmaradtak. A betûtipus is csak néha a módosított. viszont a bootanimáció és az ablak-animáció az rendben van. Mit ronthattam el? Aki keni-vágja, legyen már olyan szíves és segitsen nekem, akár privátban. Köszönöm elôre is!!
-
batai15
félisten
FONTOS CWM6-ban nem működik az sdkártya felcsatolása PC-re(A saját wifi mac címünk használatához szükséges egy rom backup (a gyári rendszerünkről) ami lehet GB vagy ICS is, a lényeg hogy az nvram.txt file-t másoljuk fel az sd kártya gyökerére.Az nvram.txt filet-t megtaláljuk a rom mentésünk custpack partícióján azon belül a JRD_custres\wlan\ helyen)
Ez tulajdonképpen mi is? hogy függ össze az sd felcsatolás a wifi maccal? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
zho-lee
üzenetére
Mondjuk nem tudom, volt olyan akinek frissített az OTU? Nekem nem, neked sem, és még vagy 20 embert olvastam a fórumban. A legtöbb ember FOTA-n szedte le. Az az OTU úgy rossz szerintem ahogy van.
wwenigma: T-nél nekem anno nem, pedig bőven a 4.0 kijötte után dugtam rá, nem is egyszer. Akkor asszem már 2 hónapja kint volt a 4.0, de azt írta hogy nincs újabb

-
zho-lee
addikt
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Áááh, sokkal egyszerűbb volt a dolog: ki kellett csomagolni

cwm mentés, már egy órája megy a telefon az eredeti pannonos rommal.
És az otu is végzett.. igaz nem frissített, de érdekeset olvastam a felugró ablakban, amit az otu produkál:There is no newer software on the server, please remove the battery of your mobile....stb...stb..
Ezért nem frissít

Na, cwm 6 beizzít, mentés vissza.
Kezd periférikus cselekvés lenni már
-
fattyu666
tag
Jéé, végre az ICS+ V1.3 ROM-mal lett egy tökéletesen működő, akksi időben is nagyon jól teljesítő OT-995-öm.

Le is veszem az apróról.
-
akosright
tag
Feltettem multkor H1N1 5.5.
Restoreval visszaállítottam a gyári állapotot.
Most újra feltettem a H1N1 5.5-öt. De nem érem el Recoveryből a memóriakártyát. Így se visszaállítani, se új romot feltenni nem tudok. HELP!!!!!!
-
zho-lee
addikt
válasz
üzenetére
Amellett, hogy nagyon tetszik a pannonos (bocs telenoros) rom, sajnos, nem engedi frissíteni telefonon keresztül.
Most jön az otu.
SOS választ tud valaki adni nekem?
Azt szokta az otu írni, hogy 100% akkuval álljunk neki, ez szentírás, vagy kb 60%-kal neki lehet ugrani? -
zho-lee
addikt
Kicsomagoltam
meg van, sztornó..
Csak közben találtam egy romot, megörültem neki, de qltsar lehervasztott.. egy betű eltérés, az OT-990 romja volt..
Tényleg pihenni kéne már.. -
zho-lee
addikt
válasz
üzenetére
1 hsz. telenoros mentés: tar formátumban van.
Valamelyik telefonnak volt ilyen kiterjesztésű ronja, de már annyit agyaltam rajta, hogy most még a pc-s progi sem jut eszembe, amivel fel lehet ezt telepíteni
Borzasztóan szégyellem, de tudnál segíteni, melyik az?

szerk: eltűnt az "Összefoglaló" felülről..
Ha visszamegyek az 1hsz-ra (hátha meglelem a választ, külön ablakban nyílik meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

03.22..

Aztán küldöm is fel és jelzek, hogy mizu
Nem lejáratásból, de egykét dolgon fent akadtam a szeme. PL: init.d -ben 5-ből 2 script nem működik mert nincs is olyan file amit paraméterezne bootolás után, valamint a custpack partíció helyett cm partíció kiosztást alkalmazott a készítője ami miatt a jrd framework folyton hiányolni fog egy-két file-t. Legutolsó sorban a készítője nem említette, hogy h1n1 rom alapot használt, csak, hogy egy-két file-t felhasznált..