- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Defect
csendes tag
válasz
Noys187 #21189 üzenetére
Szívesen!!!
Bár nem sokat tudtam segíteni!
Keeper: Megvan a CWM6 megtaláltam! És remélem a CM10.2 menni fog!
Nem tudom kinek meddig töltött első indításra de szerintem a 10perc logo orgás az már sok... Szóval most CWM6-al telepítem!És remélem menni fog! Aztán holnap írok véleményt róla!
-
helixP
nagyúr
-
ViCk980
tag
válasz
Noys187 #16669 üzenetére
Szia. Nekem anno a következő képpen sikerült..
Teló a gépre rádug..Driverek meghajtókkal együtt töröl.. utána átdug egy másik portba.. Akkor megint megjelenik narancs felkiáltó jelesen... ismét töröl.. ekkor kérdezett rá, hogy biztos hogy végképp törlöm-e?
Ezután teló vissza az eredeti portba és driverek helyének a kézi megadása..
Nekem ezután már működött... -
Milestone2
nagyúr
válasz
Noys187 #16657 üzenetére
Ha ismered a készüléket, akkor szerintem igen.
Én nem ismertem, nekem nagyon furcsa volt, hogy a download mód egy "befagyott bootkép" meg hogy PC-ről indul a CWM recovery, de ennyi az egyéni sajátosság, a többi ugyanaz mint más tapasztalatomban.
Gapps előtt szerintem nem kell..
-
loosht
senior tag
válasz
Noys187 #16651 üzenetére
Szia!
A GB kamerája a legjobb, ez vitathatatlan, de hétköznapi kattintgatásra a CM10.1 is megfelel. Akksival jól bánik, tökéletesen működik a deep sleep, alszik amikor kell és (nálam) stabil. 5.5-ös reco-val is nyugodtan felteheted, csak telepítésnél figyelj a wipe-ra és a bootloaderre!
Más:
Szomorúan tapasztaltam, hogy nem megy az adfree ezzel a CM-mel, úgyhogy csináltam egy patch-et, ami reklámmentessé teszi a ROM-ot. Innen letölthető. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Noys187 #16651 üzenetére
Azóta már van 10.1.1 is! ThankyouBagyusz!
Szerintem, mint minden 4.2.2. ez is akksizabáló.
Én a kamerát lecseréltem az új Google kamerára.
Stabilnak nálunk stabil, de mások panaszkodtak rá.
Én a 6-os load.battal raktam fel a cm-10.1-201300619-UNOFFICIAL-cocktail-t.Nálam a recoveryben remekül látta minden esetben az SD-t.
Ha telefon üzemmódban nem látja, OTU eltávolítás, majd újrainstallálás meg szokta oldani. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Noys187 #14982 üzenetére
Magyarázkodni senkinek nem kell, felkapni a vizet szintén nem.
Abból indultam ki, hogy az Optimus L9 rovat nagyon jo, minden segítséget megadunk egymásnak és azért vannak akik tudják mi a flash, mi a boot, mi az initramfs, mi a kernel stb...ezek szerint az 4X rovat gagyibb...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Noys187 #14979 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_4x_hd_melto_kihivo/friss.html
talán itt jobban értenek hozzá, nem???vagy neki írj, nagytudású, csak néha morcos/pokróc stílusú
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Noys187 #11694 üzenetére
Szerintem neki is abból van elege,mint Hokinsnak..
Enza:
Recovery flash: biztos vagy benne,hogy jó 5let egy olyan recoveryt beflashelni,ami nem 100-as?Nem mellékesen:épp ma módosítottam az összefoglalót.. Kértem is párszor(eddig is,ma is..),hogy ha valami nem tiszta,vagy módosítani,bővíteni kell, akkor JELEZZÉTEK PRIVÁTBAN NEKEM!! (bocsi a kiabálásért,de teloról nem tudok félkövér,dőlt betűkkel írni).
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Noys187 #10923 üzenetére
Elvileg van, én még nem próbáltam, telómat is úgy kergettem ebbe az "állapotba" hogy recó futtatása és root után, beakartam recoverybe bootoltatni gép nélkül bill kombóval, de ugye az nem volt rajta. Akkor harmadik napja volt meg a telóm, és már kifektettem az androidot xD -egyszer mindenki volt kezdő-
-
vampire17
addikt
válasz
Noys187 #10903 üzenetére
Sziasztok!
Bagyusz ICS 5.8a ROM-jat lehet unrootolni az elso hszben irt modon? (olyan alkalmazast hasznalnek, ami nem megy ROOT-olt telon)
ha a H1N1 5.8a volt fenn, milyen recovery-t kell inditanom es milyen zip-et felrakni?
Elore is kosz!
(#10903) Noys187: mostani frissites, amit most szedett le a telo, vagy a 2.3--->4.0.4 frisssites? utobi mar jo ideje megvan, elobbi nem kizart h a kamera javito patch, annak szeritem orulnenek a fejlesztok...
-
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Noys187 #10624 üzenetére
System/ app mappában nevezd át valamire a no-frillz-et (tedd a végére hogy .bak) ezután ugyan ide másold be ezt:
http://db.tt/7wd90WDr -ez a marketes, de azt nem fogja engedni letölteni- végül a jogosultságait állítsd olyanra mint a több apknak van( asszem rw r r)
ha lancherben nem jelenik meg, rebootolj. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Noys187 #10624 üzenetére
Köszi
Azért álltam neki mert gond nélkül fut a 0.9-en a RR3, viszont a kinézete nem tetszett a rendszernek.
Kár hogy ilyen sokáig tart mire le lehet tölteni a konyhából, kb. 7-8 szor megfőztem
Utána meg szétszedtem hogy ki tudjam cserélni az ikonokat meg még jó pár dolgot.Mire elkészültem pont kijött az 5.8a, nem bírtam ki hogy ki ne próbáljam, eddig simán fut rajt a RR3 alap órajelen, kisebb lagg néha előfordul, de még egyszer se fagyott le.
Gondolkodok valami teljesen új kinézeten, szeretem ha egyedi a telóm kinézete.
Big respect Bagyusznak
Egyre jobbak ezek a H1N1-ek, lehet a következő modelleket H1N1-el adják ki majd gyárilag -
zho-lee
addikt
-
bagyusz
őstag
válasz
Noys187 #10560 üzenetére
A fix csak v5.5-re vonatkozott. A GPU OC nem kötelező telepítéskor választható ki, az alapértelmezett gpu órajel 245Mhz.
(#10561) imi0424: A seeder pont, hogy jó, a sqlite_optimize meg cleaner script defektes.
(#10562) bladegery: Nem tudom, cwm 6-l nem telepítettem ics-t.
-
-
grrpowa
aktív tag
válasz
Noys187 #10262 üzenetére
Nekem minden alap volt a telon semmi frissités semmi nem volt rajta gyári volt az egész és az ICS-t raktam fell
ennyit csináltam eddig
Töltsük le ezt a zipet: [link]
-Másold fel az SD kártyára
-Majd töldsd le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagold ki pl a c meghajtóra
-Kösd össze a telefont az Sz.géppel(telefonon ne nyomj semmire)
-Índitsd el a boot_recovery_ics.bat filet(Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet vállassza.)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system now -
grrpowa
aktív tag
válasz
Noys187 #10247 üzenetére
T-mobilos igen közben google alapján rátaláltam én is az one touch progira
De én azt mondom, hogyha játszani és fényképezni is szeretnél vele, akkor inkább hagyd meg a mostani ROM-ot, vagy inkább egy fôzött ROM-ot tegyél fel.
miért a frissitések ennyire szarok
fözöt rom
kb annyit mond nekem hogy valami szaki csinált egy nem hivatalos frissitést de mivel első androidos teleffonom nem merültem ell a témában és másra nem igazán használom a telot mint telefonálni néha a gyerek játszik rajta de semmi egyébb
-
TiBiXX
csendes tag
válasz
Noys187 #10215 üzenetére
na sikerült a root-olás
köszi a segítséget!
az miért lehet h gyorsan merül az aku? ha játszok vagy félórát pl a RR3-al akkor olyan 20-30%-ot is merül, most ez normális? vagy esetleg lehet ezzel valamit kezdeni?
előre is köszi a válaszokat!
am gyári 4.0.4 van fent és T függő ha ez számít valamit ebben a helyzetben.
annyira még nem értek hozzá most került hozzám nemrég, de am eddig minden megy rajta jól csak az aku merül le hamar :/ -
zho-lee
addikt
válasz
Noys187 #10238 üzenetére
Én kipróbáltam este a romot, a gb-set, mert még gb-s a bootloader.
Full wipe megvolt.
Csak az a gondom, hogy valami elképesztő a görgetés..
Megnyitottam pl a tb-t, és amint hozzáértem, le-fel szaladgált a sorok között..
(megállás nélkül, restart után is)
Másnak is ilyen, vagy ennyire egyedi az én telefonom? -
udvaria
csendes tag
válasz
Noys187 #10204 üzenetére
Próbaképpen feltelepítettem H1N1-hez linkelt gapps-ot, de az se segített.
Nekem elindul a google naptár, csak ha új eseményt akarok hozzáadni, akkor folyamatosan csak tölti be a felugró menüt vég nélkül...A Glare Technosys féle "Naptár események Reminders" Lite verziója aránylag használható
-
Noys187
tag
válasz
Noys187 #9760 üzenetére
Most ott tartok, hogy sikerült felraknom a 2.2.3.-at, tenném fel a bootlaedert, de miután bekapcsolom fastbootba és rádugom a pc-re, nem ismeri fel és a telefon sem az sd-t. milyen drivert kell feltenni ehhez? Megy, mert bekapcsolni be lehet, de nem tudom rátenni a telpítőt. Legyen szíves valaki segítsen aki tudja!
-
törölt tag
válasz
Noys187 #9702 üzenetére
Hivatalosan frissitett ICS-ről vissza térés csak custom rommal lehetséges ( vagyis lehetséges a gyári GB backuppal is, csak akkor tudtommal a mem. kártyát nem birja írni/olvasni ) GB H1N1v0.9 (2013.01.13) Stabil ezt keresd. Ha lefele görgetsz megtalálod
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Noys187 #9500 üzenetére
I/O ütemező és govenor: Működés közben milyen órajeleken járassa a telót,a belső memóriát milyen módon, mennyire gyorsan érje el.. Tapasztald ki,hogy a Te telód melyiken megy a legstabilabban.. (Játékra pl a performance mód a jó, de zabálja az akkut, mert mindig a maxon hajtja a procit..)
Mindjárt keresek rá linket...
Ha megy az angol:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1555744
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Noys187 #9418 üzenetére
Te vagy esetleg még valaki meg tudná nézni az 5.5-ös h1n1 alatt hogy viselkedik a real racing 3? Egy idö után merevre fagy a telefonom a játék alatt! Meg ritkán kilép! CM10 van fenn. Más játék nem fagyassza le!
A későbbi pályák jobban lefogják a telefont meg ahol utolsóként kell előre verekedni magunkat. -
törölt tag
válasz
Noys187 #9411 üzenetére
Telepítés menete:
-letöltöd a romot
-Felrakod az SD kártya gyökerébe(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM-t. Ha gyárilag ICS-d volt akkor ezt -> CWM_ICS, ha meg GB-d volt gyárilag akkor ezt-> CWM_GB
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-ilyenkor elindul az telepítési felület(aroma installer)
-aroma telepítési útmutató tisztán és érthetően van megadva, különösebben nem részleteznémForrás: http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1/hsz_1-200.html
A lap alján, a H1N1 v0.9-esnél van.Ugyanúgy mehet fel a H1N1 v5.5 . Ne felejtsd el a pacth-et is feltenni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged