-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
roti86 #12776 üzenetére
Nem tudom biztosra, de szerintem nem. Belső tárhely lett nagyobb annyival, hogy nem kellenek a system appok odexlt részei.
(#12777) Fakirr1:
Tegnap az lcd driver résznél meg a msm mappában csináltam tartalom összehasonlítást és nem találtam különbséget.
(#12778) wwenigma: Mivel hasonlítod össze?
-
udvaria
csendes tag
válasz
roti86 #10133 üzenetére
A rapidos link nekem se működik... Azt írja a feltöltő letiltotta a letöltést...
Pedig nem is...
De a data.hu-s link az jó.
Annyit tudok csak erről a ROM-ról, hogy 2012.12.12.-én töltöttem le. Egy fórum hozzászólásban említette valaki valahol. Csak egy letöltési link volt ott, semmi más.Én úgy tudom, hogy lítiumos akksikat max a névleges árammal ajánlott tölteni, tehát 1500 mA-ig nem lesz baja, bár minél lassabban tölt, annál tovább bírja...
-
Noys187
tag
En az elmult par napban az osszes letezo ROM-ot feltettem (Retro-ROM V3, CM10, H1N1 5.5, 5.6GE) es azt kell mondjam, hogy VERHETETLEN AZ 5.5!!! Iszonyuan stabil, jol belott No-Frills-el olyan mintha 2 magom lenne
Tedd fel, garantalom, h nem fogod megbanni. A kamera (nalam legalabbis) kicsit jobb is lett mint a gyari ICS-en (nem fokuszal egyfolytaban). Stabilabb WiFi. Keszenleti ideje is jo a telefonhoz merten. Egy szonak is szaz a vege....KIB...OTT JO ROM!!!!
A leheto legmelyebb elismeresem Bagyusz!! RESPECT!
Ui: Bocs, ha az utobbi idoben egyfolytaban zaklattalak Titeket a hulye kerdeseimmel! :$, de mar "mindent" ertek!! Nelkuletek nem ment volna!
Koszi mindenkinek a segitseget!!
Kulon koszonet: Fakirr-nak, Bagyusz-nak es Loosht-nak a segitsegekert es turelemert!
-
karl_fischer
aktív tag
Szia!
Egy hete használom az 5.5-ös H1N1 ROM-ot.(Köszönet az alkotónak!!!) Nyugodtan mondhatom, ez az eddigi legjobb ROM erre e telóra. Használtam GB-t (új korában), aztán frissítettem ICS-re, próbáltam a CM10-et is, meg a H1N1 korábbi változatait. Tehát van összehasonlítási alapom
Telepítsd!!!
-
helixP
nagyúr
Volt már róla szó, van rá egy csomó app. A legnépszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged