- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpio74
tag
Mit csináltam előtte? Mivel szervizben kellett volna vinni a telcsit, mivel sok bajom volt vele, ezért be akartam lépni a Recovery-be, hogy letöröljem az adataimat róla. Sok bajom volt vele, de ettől függetlenül egy nagyon jó telcsi. Kikapcsoltam, majd be, de véletlenül a hang le gomb helyett a hang-fel gombot nyomtam le bekapcsolás után.
-
wwenigma
Jómunkásember
Mivel véleményem szerint túlságosan megterhelő ama dolog amit leírtam, had idézzem alant a vonatkozó részt:
Az ICS-nél a fejlesztői lehetőségek igazából az átlag user számára nem annyira hasznosak. A háttérfolyamatok korlátozása pont azt csinálja, amit a neve is sejtet, korlátozza a háttérfolyamatokat. Több lesz a szabad RAM, de a telefon lassulni fog, nem lesz normális multitasking.
Tegyuk fel a kérdést magunknak, a 2 telefon között mi különbség lehet ha ugyanazt a funkciót akarjuk használni? Ha ilyen mélységben érdekel a dolog, írj logouton egy bejegyzést mert ez már bőven túllép az Alcatel OT995/Telenor OTS mélyvíz topikjának aranysárga homokkal felszórt trópusi partján.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Tomcsi1987
csendes tag
-
törölt tag
Tudom,hogy mi a dualboot, de hogy alcán megy-e, azt nem tudom.. azok alapján,hogy a recovery file is alig fér el a kiosztott partición, erősen kétlem.. nem kicsit át kéne írni a particiós táblát.. Ha jól sejtem,akkor jinxxed tud(na) ezzel foglalkozni.. ( Mivel olvassa google fordítóval, ezért: Jinxxed: could you make a dualboot system? )
-
pucz
senior tag
Mágia az egész. Max placebo hatás, akinek "sikerült"
Maradok a gyári rendszernél, azt hiszem.Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy mennyit merül a telefon, ha benyomom full fényerőre!
Most van dúrván félig az akku!
Mod: most jut eszembe, hogy anno feltettem asszony telójára egy launchert, és míg vonatozott, addig dúrván leszívta az akkuját. Pedig több mint félig volt. Nem a Holo HD merítené ennyire?
MurdR: Bocsi, ezeket nem neked szántam. nem tudom miért a válaszra kattintottam!
-
törölt tag
No frillsben nem tudom,hogy van-e,de setcpu-ban van profilozás.Azzal lehet játszani órajelekkel.. Akksiidőt majd fél nappal kitolja.Min freki 166-on kevés,nehezen ébred.. viszont sima telefonálásra elég az 500 körüli érték is,netre a 800(flash és game-hez pl 1200..). Majd kitapasztalod
-
emerzee
aktív tag
Nekem így mondták:
Amikor elindítod a bat ot, akkor a telefon bebootol a számítógépen lévő img-ből.
Ezért is a parancs: fastboot boot ics.img
A bootloadered meg marad a régi.
Tehát nem kerül a telefonra állandóra, csak a következő boot idejére.
A flash-elést nem írom le, mert valami nemértő hülye megcsinálná, és esetleg elcseszné a telefonját.Javítson ki valaki ha nem jól írtam...
-
törölt tag
Javasolnám.. Én ezeket minden rom telepítés előtt megcsinálom clockwork-ből, nem nagyon van problémám
Szerintem (ha törlöd) clockworkből töröld..
wwenigma: full gyári Samu galaxy ace (S5830i) az asszonyé. Teló,viber és fényképezés.Semmi más. Sem frissítve,sem rootolva,sem babrálva nincs.Átlag hetente min 2-szer ujra kell indítani,mert behülyül.. Gyári rom kérdése..samuék még mindig nem tudnak normálisat csinálni
. /csak félhangosan mondom, hogy a napi 1-1,5 óra telefonálás meg viberezés mellett is átlag 3-3,5 napot kibír a telója..a t**öm ki van vele,mert az enyém ugyanígy használva max 1,5 nap
/
-
törölt tag
Nos most már gépeől és nem telóról:
Nem tudom,milyen rom-ot rootoltál, de próbáld meg a következőt:
Clockwork recoveryben töröld a dalvik cache-t;nézd meg,hogy a telepített programok közül mi az,ami nem gyári és szedd le egyesével,majd minden letörlés után reboot, hogy melyik csinálhatja;nyomj egy factory resetet beállításokban ; esetleg hang fel+power-rel hosszan nyomva factory reset; sd-kártyáról android és .android-secure mappák törlése; sd kártya víruskeresés(nagyon extrém eset lenne,de biztos,ami biztos..) ..
Látatlan ban és rom nélkül kb elsőre ezek jutnak az eszembe... ha lesz még és a lányom senm dobja ki a taccsot,akkor írom még az 5leteimet, ha kell...
-
MurdR
veterán
Olyan romnak viszont nagyon örülnék, amivel növekedne egy kicsit az akkuidő. A lényeg hogy stabil legyen a rendszer és keveset fogyasszon.
Amire én használnám az email, operamini, facebook, és 1-2 olyan app, ami nem igényel komoly vasat.
Régen a Motorola Defy is elég volt, pedig az csak 800as volt, nem 1400as.Játszani tabon játszok, tehát tényleg csak alap dolgokra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest