Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
üzenetére
sztem én gépem bírná. ahoz mondjuk egy uhu kell nem?
hmm lehet meg oldom nektek ezt az uhu dolgot. azt besegítek,.
Bár nem tudom mikor érek rá hogy legyen egy napom gépet szerelni. no meg 5 megás netem van , számoljatok vele.
mondjuk az i5 el vagyok pariba.Hogy meiket? cm10 re kéne rá lesni.,azt utána 5.5 hini.
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Melyiket akarod feltenni?
Hokins: A boldogságodnak örülök
A wp-t viszont kevésbé komálom..van pár rossz emlékem 
Batai: Szerinted ilyen 1szerű lenne? Az 5 megás net kevésbé probléma...
Keresek valami gyors tárhelyet és feltolom.. nekem az összes eddig megjelent rom megvan
"véletlenül" lementettem minden eddigit ...

-
törölt tag
Látom sok minden nem változott mióta elhagytam az android világát

-
Noys187
tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
A főzéshez melyik fájlok kellenek a telórol? framework-res.apk, systemui.apk megvan. kell még valami ezeken kívül? Plusz az egész ROM-ot is fel kell majd tölteni?
-
GordonSamway
aktív tag
#10475 ? Fontos lenne....
-
batai15
félisten
bagyusz,a rom letöltési linkek nem élnek..

-
törölt tag
válasz
imi0424
üzenetére
Ha a cm7-et annak tartod, akkor igen
Betársulsz?

Batai: Akkor rakd ujra.. bal zsebből a jobba
Nem egyszerű.. a gépem füstöt okád már, annyiszor forgatok.. ez "kissé" csúcson járatja a full gépet,ami miatt a szobába nem kell radiátor.. Gondolod,hogy Bagyusz laptopja túléli,ha 10-12 órán ár megy maxon?..Viszonyíts ehhez: I5 960 ; 2X2Gb geil DDR3-1600 ; Radeon 5670 1Gb DDR5; Samsung 250Gb ;Samsung 320 Gb (ezen van az ubi a forgatáshoz); 2X Hitachi 500Gb raid tárolásra; Antec sonata ház, Corsair CX600 táp... Hogy csak a lényegesebb cuccokat említsem.. 2Db 12-es venti fut a gépben plusszban.. Alaplapom forgatás végén 50 fok körül, proci 60-65 körül, belassulva,mint állat, egérre kb 1 perc !!! után reagál, mire magához tér... Képzeld ezt egy laptoppal...
-
imi0424
senior tag
GB fejlesztéssel foglalkozik még itt valaki egyáltalán?

-
tuningtomi
aktív tag
Asszem túl sokáig főzték a framework/systemui-m, úgy odaégett hogy egy nagy katyvasz lett az állapotsoromból

Megpróbálom hátha beenged megint főzőcskézni -
GordonSamway
aktív tag
Hy.Akinek volt baja azzal,hogy GB telepítése után a rendszer képernyőzár feloldása után felcserélődnek a színek az megoldódott már vkinek?
-
MurdR
veterán
válasz
tuningtomi
üzenetére
mi ez a konyha?
-
batukán
csendes tag
válasz
tuningtomi
üzenetére
hú, de tele van a konyha

úgy látom mostanában esélytelen bejutni... -
tuningtomi
aktív tag
Aki esetleg még nem vette észre
A konyha újra nyitva
Én már szerkesztettem is egyet, csak a letöltési linkre várok 15 perce -
zho-lee
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
Gondolkodtam.
Ezt a két linket kaptam, és az jó volt neki, frissült ics-re.
De, ha azt mondod, hogy ez a 61c-hez való patch, akkor azt teszem fel.
Azaz a 61c romot.
Frissítem, ha megy, és meglátom, mi lesz.Elvileg ez a telefon pannonos volt.
Változtat ez akkor valamit a helyzeten?
-
batai15
félisten
Felnőttkori nevén, move by tmobájl.
-
vfrr
csendes tag
Az Orosz miui egy bug halmaz. Valaki feltudna nekem rakni valahova egy ot 908 rom mentést .
-
juhasz1109
csendes tag
Feltettem a retro rom 3.0-t a telómra, és azóta nem férek hozzá az sd kártyához. Nem tudok törölni, másolni, és még fényképezni sem mert azt írja helyezzek be egy sd kártyát. Mi lehet a probléma?
-
Mania
senior tag
Nekem lenne egy visszatérő problémám.
En a gyári "Phone" csengőhangot használom, és ismétlődik is gyári ROM-mal. Viszont feltettem a H1N1 0.9-et és nemrég az 5.5-t, ahol viszont nem ismétlődik. Ha átmásolom az audio mappát SD-re akkor megjavul, mintha valami jogosultság problémája lenne. Valaki akinek a fenti rom van fent megnézné nekem, hogy nála is fennáll e a probléma, vagy csak én vagyok béna? Előre is köszönöm a segítséget.
-
akosright
tag
H1N1 5.5 nél miért nem tudok backupot készíteni? sdcard mountfix telepítve. recovery flashelve.
-
Luximuxii
csendes tag
válasz
313313
üzenetére
Luximuxii: milyen romod, milyen bootloadered volt, milyen romot, milyen bootloaderrel raktál fel?
hát megróbáltam tegnap rárakni a h1n1 5.6-ot , a kernel számát át is váltotta , de az építési szám maradt az ami volt. ICS. és azthittem nem sikerült , mert a processzor nem lett több és gondoltam ma megint megpróbálom csak véletlenül a v5.5-öt raktam rá. sajnos a bootloadert nem tudom micsoda , de van egy sejtésem , hogy az az ICS lesz vagy tévedek ?
-
313313
addikt
válasz
alfagyuri
üzenetére
Nekem olyankor dobálja el a beállított csengőhangot, ha újraindítom a telefont, valami összefüggés lehet az sd kártya ki-be rakásával....
Szerk: memória nem a belső tárhely méretével egyenlő

Luximuxii: milyen romod, milyen bootloadered volt, milyen romot, milyen bootloaderrel raktál fel?
-
batai15
félisten
Csak jelzem mától az igo (primo) nem warez téma, ugyanis felkerült a playre. igaz borsos, 15 ezres áron .
-
alfagyuri
tag
Sziasztok
Két problémám van az egyik,hogy feltettem az IGOt elindítom és amikor beírom hogy hova mennék egyszerűen ledobja magát és visszajön a főképernyő.Kipróbáltam több igot és mind ezt csinálja a 990-nél működik jól.A másik hiba,hogy a beállított csengőhangokat elfelejti időnként.
Mi lehet a gong?4.0.4 es amúgy ha ez érdekes.
-
Luximuxii
csendes tag
Sziasztok !
Sürgősen segítségre lenne szükségem

Valaki tudna segíteni ? Alcatel 995-re szerettem volna rom-ot rakni , de a rom managerrel csináltam ( zip fájlt telepítettem stbstb ) kiírta , hogy kész , újra indult a telefon , de csak az Alcatel onetouch logóig jutott.
Ilyenkor mit tudok csinálni ? :S

-
batukán
csendes tag
-
zho-lee
addikt
válasz
bagyusz
üzenetére
De gyorsan ellibbent innen a szerk. gomb..

Szóval annyit még, hogy az otu sem frissítette..
Bár az előző próbáknál pár %-ig jutott, mire kiírta, hogy a rom a legfrissebb, tegnap már elment 30% fölé, és csak akkor írt ki ilyet. Írtam is, ha jól emlékszem.
Nem ismerem ennyire az otut, hogy ez jelent-e valamit..Köszi a tippet..
hosszú estéknek nézek elébe 
szerk: ránézek addig a miui-ra
szerk2: én vodás vagyok, a telefon független(ített) -
bagyusz
őstag
válasz
zho-lee
üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy a létező összes GB-s romot végig kellene zongorázni, más ötletem nincs.
(#10431) zho-lee Az OTU-val való frissítés egyetlen T-mobilos embernél sem ment, legalább is én úgy tudom. Telenornál megy....
(#10432) Mentolka A cm rom és a gyári romok variálása miatt csinálja. Töröld a telefon drivereit és utána telepítsd.
-
zho-lee
addikt
válasz
loosht
üzenetére
Nos, nagy probléma nincs a "zöld" témáddal, user error volt.
Anno jeleztem, hogy telepítettem cwm alól, de hanyattvágta magát a robot tőle.. azaz nem telepítette.
Most, hogy ötös recoval tettem fel, mindjárt jó.
Lassan megszokom, hogy mindent a matchfixessel teszek fel
Köszönöm a témát, szép munka

Bagyusz: akkor itt megáll a tudomány, mert használtan vettem.. fogalmam sincs mi volt rajta.
2.3.6, az tuti, de nem sokáig. Ezt másképp meg nem lehet kideríteni, csak ha emlékeznék rá.
Este egyébként full wipe után a matchfixessel telepítettem az ics+ v1.3-at.
Ha most full wipe, és telepíteném a v61l romot, akkor sem menne fel, hiszen este sem sikerült.Ha lenne mégis megoldás.. nagyon megköszönném.
Apropó, lehet,akkor érdemes megnézni az orosz miui-t? -
bagyusz
őstag
válasz
zho-lee
üzenetére
Felraktad a linkelt romot és erre felment patch? Ha jól tudom akkor az már alapból frissítve volt v61L-re és ezután töltené le az ics updete ami nálad meg is valósult, javíts ki ha nem így volt.
A v61c_patch a v61C romot frissíti az ICS update-ra felkészített v61L-re.
Neked azt a GB-s v61"x" verziójú romot kellene felrakni ami gyárilag volt fent mikor megvetted a telót, és az ahhoz tartozó patchet felrakni és utána az ics update. Azért nem megy másik gb rommal a frissítés mert többnyire patcheket tartalmaz ami adott hexa sortól hexa sorig íródik, önmagában ezzel nem is lenne probléma, de a felhasználó által elrejtett partíciók is módosulnak mint pl a bootloader vagy a mbn fw.
Egyébként meg Bootloder független a miui, szóval felmegy a GB BL-re is.
(#10427) Mentolka: Nézted másik usb porton próbáltad?
-
Mentolka
senior tag
válasz
bagyusz
üzenetére
Az AlcatelOneTouch.com oldalról szedtem le a OneTouchUpgrade Q2.6.7 programot, majd telepítette, újraindítottam a Win7-et, és a mobilt is. Ugyanaz a jelenség (ja és nem sikerül csatlakoztatni a PChez az USB-t sem).
De találtam ilyet is: usb_host_driver_2.0.6.8 - ez kellhet nekem? -
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni, hogy találkozott-e már valaki ilyennel:
Használtam egy darabig a Bagyusz-féle CM10 ROMot, de sajnos, eszi az akksit, úgyhogy gondoltam, visszatérek a H1N1-re. Felraktam először az 5.6GE-t, aztán az 5.5-t, majd a 0.9 GB-t. Most épp az ICS+ v3.1 van fennt. A jelenség, amit eddig nem tapasztaltam az, hogy amikor rádugom a mobilra az USB kábelt (a másik végét PC-be - ugyebár tölteném az akksit), akkor olyan 5 másodpercenként jön az üzenet: "Telepítőként csatlakoztatva", és az értesítési hang. Ezt megcsinálja legalább 15ször (tovább nem vártam, kihúztam a madzagot) az összes ICS ROMmal. A GB ROMmal nem csinálja, a CM-et pedig még nem raktam vissza. -
loosht
senior tag
Ezt nézte már valaki?
-
Melack
veterán
válasz
Ricsi200
üzenetére
Én azért beszélnék a kártyát kibocsátó bankkal is, hogy ők mit látnak. Megmondod nekik mit és mikor akartál és hol venni, de nem ment. Ők mit látnak. Lehet banki oldalról vagy korlátozva. Nagyiék VISA Electron kártyájával simán vásároltam neten, de anyu Mastercardjával nem - mint kiderült, egy pipa nem volt betéve a kártya tulajdonságai mellé.
-
-
pucz
senior tag
válasz
Dominiator
üzenetére
http://m.mobilarena.hu/tema/alcatel_one_touch_995_melyviz/hsz_1-1.html
Bocsi, hogy nem bírom formazni, de telefonrol vagyok!
-
üdv, van egy ilyen telóm és rootolni szeretném. 4.0.4-van rajta, valaki tudna segíteni?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kb 50G szabad hely min kell neki, ha jól számolok....Bár ezt Bagyusz pontosabban tudja..
Attól hogy nemírok még figyelem az eseményeket 
A wp-t viszont kevésbé komálom..van pár rossz emlékem