Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
gyerekek, mivel tudok appokról biztonsági mentéseket csinálni? mert pl a egy játékot nem lenne jó újra kezdeni.
-
konrád18
csendes tag
nem tetszik az ics lassú meg bugos olvastam hogy romok nem stabilok ezért akartam vissza térni . akkor ezzel a recoveryvel vissza tudom rakni az icst ?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz Cseszty #9195 üzenetére
Hivatalosan nem, csak az előbb linkelt custom rommal. De miért kéne visszaállni?
konrád18: Nem szerviz a vége, ne aggódj, mindjárt jönnek a szakik és elmondják pontosan, hogy mit csinálj, én nem akarok hülyeséget mondani. De pl egy másik memkarira felteheted az előbb linkelt GB-romot. Recoveryből indítasz ,aztán megy fel a GB.
Fakirr1: Egypárszor már le volt írva, még is úgy néznek emberek, mintha ez új lenne.
[ Szerkesztve ]
-
konrád18
csendes tag
jah és még a fájlok írásvédetek is így gépről se lehet rá pakolni az sdre
-
konrád18
csendes tag
köszönöm !! akkor most nagyon úgy nézz ki hogy vihettem szervizbe mert sdről kell telepíteni mindent és recoveryben se fogadta el:/
-
konrád18
csendes tag
sziasztok icsről vissza raktam a telomra a legelső t-mobilos 2.3.6 és most nem fogadja el sdkártyát ilyenkor mit csináljak ??
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Be vagyok (voltam?) parázva!
nem tudom mit lehet a baj! Délelőtt még működött a telefonom rendesen H1N1 v5.4 rendszerrel, szuper üzemidővel, zökkenőmentesen. Feltettem egy játékot. Elkezdtem játszani vele, de menet közben kifagyott. Várta kb, 5 percet, de nem történ semmi. elsőre még rezzent egyet a telefon amikor a home gombra tapintottam, de utána már arra sem reagált, nem lépett ki a programból. Gondoltam sebaj, akksi ki, majd be, újraindítom és próbálom újra. Igen ám, de a gép nem indult, nem jutott tovább az Alcatel logonál.
A h1n1 topicban taláható gb-s cwm-mel belépek (csak bootolok) cwm-be, belép simán, gondoltam feltelepítem az egészet újra, látszólag minden rendben le is futott, de nem indult el a telefonom továbbra sem. Gondoltam akkor felteszek a legelső gb backupomat, ugyanezzel a cwm-el, megin tminden lefut, de csak nem indul megint.
Körülnéztem a gépemen, találtam egy recovery-t amit még nem próbáltam, ez a bizonyos recovery_machfix-2012.06.09.img. Ennek a mérete 4,4mega, a többi 5,4 megás. Ezzel is elindul szépen a telefonom,de a cwm kezdőképenyő alján valami boot hibát írt. Ennek ellenére restore-oltam a GB-s mentésem.
Ez most elindult, nagy kő esett le a szívemről. Tesztelem tovább, megy vissza az H1N1 v5.4.
Újból a machfixes recoveryvel indítok, most nem írt ki hibát.Elindult a H1N1. Bocs, hogy ennyit írtam de ki kellett írnom magamból a feszültséget!
Esetleg ha valakinek van tippje, hogy ez mitől lehetett, az leírhatná, hátha legközelebb nem parázok rá ennyire.[ Szerkesztve ]
mobil: Xiaomi 14; PC:intel i5-8600
-
batukán
csendes tag
válasz #84490496 #9184 üzenetére
Mielőtt felraktam a CM-t mindent wipe-oltam, formáztam /sd-t is/, backup progikat nem használok, tehát teljesen szűz a rendszer, ezért sem értem...
Am Telenoros gyári ICS-es a telefonom.
Azért rágódok ennyit ezen a problémán, mert szívesen használnám a romot, de így sokszor a bejövő hívásokat sem tudom fogadni -
batai15
félisten
kicsit off,de mióta custom romot használok nem tudok hardveresen filmet nézni. ez mostanába idegesitő mióta rákaptam a filmezésre a buszon. mxplayer egyébként,szívja az aksit filmezésközben.
-
"ati76"
tag
Sziasztok!
Bocsi hogyha volt már valahol erről szó, de én nem találtam.
A kérdésem az lenne, hogy a készülékhez van (vannak) főzött kernelek, amiket a gyári ICS mellé fel lehetne tenni recoveryvel?
Proci min-max beállítás miatt kérdezném.Köszi a választ.
-
törölt tag
Nekem ilyen gindom nincs ugyan,de az android és a .android_secure mappát ha letörlitek és reboot teló,az nem segíthet? Annyira ezt nem vágom,de lehet,hogy ezekben a mappákban maradhatott valami a régebbi rendszerből,ami bekavarhat.. vagy ami más progiknál probléma lehet:titanium backup visszaállítás.. csak 5letelek.. konkrét tippem nincs..
-
törölt tag
válasz argetlam01 #9182 üzenetére
Írom priviben a választ,hogy a topic tiszta maradjon...
-
bladegery
senior tag
válasz argetlam01 #9180 üzenetére
fastboot flash recovery recoveryxyz.img (amit elötte bemásoltál az sd gyökerébe)
gergely-szabo.com
-
argetlam01
tag
Helló GB H1N1v0.9 ebben hogy tudom be fleshelni a recoveryt leirnátok köszi a segítséget
-
Godzilla6
tag
sziasztok
kérlek segitsetek vettem egy ot-995 ultrát felszeretném frissiteni.elkezdtem elöször fotan.letölti ujraindul és nem jön be a sárga csik.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Valaki találkozott már azzal a hibával cm10 alatt, hogy fényképezéskor elszíneződik a kép? A készített kép nem hibás, csak amikor fényképez 1-2 pillanatra elszíneződik. A másik, amit már más is észrevett, hogy a lockscreen karikája beég. Egy kis dead pixel villogtatással meg lehet oldani. De az érdekes, hogy h1n1 alatt ilyennel nem találkoztam, csak most amikor átváltottam cm10-re. A másik bug amit még észrevettem, hogy a beállítások-rendszer-értesítési felület-Kapcsolat sorrendjénél ha az egyik elemet legalulra akarom helyezni, akkor elkezd össze-vissza remegni.
Névváltozás, korábban mustang08
-
bladegery
senior tag
-
-
-
helixP
nagyúr
Az vajon mért lehet, hogy egyik pillanatról a másikra "elfelejtette látni" a telefont a sz.gép? Rádugom, tölteni tölti, de semmi. Fel sem ugrik, hogy új HW, vagy hasonló. CM-et futtatok, próbáltam törölni a drivereket, újra rádugni, de semmi nem történt...
Esetleges Ötletek...?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bernath #9160 üzenetére
Rataperolsz es a "Linux script handler"t valasztod rootexplorerbe vagy mi az, akkor futtatod.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz argetlam01 #9159 üzenetére
Először is: Helló
Másodszor: Igen,ha felflasheled -
argetlam01
tag
GB H1N1v0.9 ebben van recovery a menüben?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bernath #9157 üzenetére
Miutan atirtad az elejet (a végét ne töröld) futtatsd le (minden inditas utan lekell manualisan)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz Bernath #9155 üzenetére
zram: Szerintem nevezd át, vagy csak töröld ki.. Lagfix kérdésben wwenigma tudna szerintem többet mondani, ő találta meg a megoldást is.. Én nem használom az 5.4-et. 5.3 volt már fennt, de nekem másik rom volt az,ami nyerő volt(Jó volt az 5.3 is,problémám nem nagyon akadt vele)
-
Bernath
tag
Sziasztok!
Megcsináltam ezt:
"Egy kis modositas H1N1 5.4-hez:
Nyah, aki ki akarja probalni, mindössze annyi a lenyeg hogy:
/system/etc/init.d/10LagFixer filet megnyitjuk rootexplorerben, es az első részét átírjuk erről:
#!/system/bin/sh
#
/sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj ]; then
echo "0,1,2,4,6,15" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj
fi
hogy igy nezzen ki:
#!/system/bin/sh
#
if [ -e /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj ]; then
echo "0,1,2,4,6,15" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/adj
fi
de sajna a Quick System Info Pro - Memory résznél a Low memory killer settings-nek 10/16/24/48/56/72MB-ra kell változnia ,nálam ez nem így van 14,35 19,41 24,47 32,47 37,53 44,70 amit látok,akkor most én rontottam el vmit vagy mi a helyzet?Bernath
-
ikaros13
aktív tag
Nos, nem tudom járt-e egy valaki, de leírom, hátha egyszer hasznos lesz.
Nem rég, talán a feb. 20-i CM10 telepítése után, írtam, hogy hiába állítottam be a wifi-t, sehogy se csatlakozott.
Akkor egy újratelepítés megoldotta.
Most viszont, a feb. 27-i CM-nél megint előjött ez a probléma, és akármit csináltam nem tudtam csatlakozni a wifi hálózatra.
Már épp másoltam vissza az SD-re az 5.3-as megfázást, amikor megakadt a szemem a telefon MAC címén... és valahogy nem ez rémlett (tudom, hülye dolgokat tudok megjegyezni ), gyorsan csekkoltam a routert, és tényleg. Miután átírtam a routerben a címet, és újraindítottam, már száguldott is a telefon a világhálón.Az egyébként normális, hogy egy ROM telepítés átírja a készülek MAC címét?
No! Örömömben meglátogatom Pista nénit! (közeli vendéglátóipari egység)
lateralitási kvóciensem: -100
-
törölt tag
Drivert az OTU rakta fel, ha jól olvastam,amit írtál,akkor az is volt fennt. Abban vannak a driverek. A nagyobb problémám az,hogy ubuntu alatt sem látja a telót,ha ezt a recovery-t akarom bebootoltatni.A másik problémám, hogy ezt hogyan flashelted fel a telóra? A telóban a recovery partició mérete 5 Mb.. Ez meg 6 feletti..
Teljesen elhiszem Neked,hogy ezzel csináltad,gondolom,hogy nem véletlenül írtad. Nem is szeretnék ezen vitázni.Ami érdekelne, az a 6-os cwm, ami megy is "fullosan" a telóval.. Ez meg nagyon úgy néz ki, hogy nem megy sehogy.. Ezt sajnálom csak..
Ikaros13: Igen, "normális"
CM romoknál volt már erről szó... Mindjárt kikeresem a linket hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
válasz #84490496 #9146 üzenetére
Működött nálam, ez a lényeg. Sikerült felrakni a legfrissebb H1N1 romot vele.
Nem rosszindulatból linkeltem, tudom, hogy nagy problémát tud okozni egy rossz flash.Hokins:
Nekem ezt akkor írta, amikor nem volt fenn az ADB driver ( tegnap kapott a laptop friss win7-et), felraktam valamelyik Alcatel programmal együtt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #84490496 #9146 üzenetére
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.d:\proba>adb reboot bootloaderfastboot boot recovery.img
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not foundd:\proba>
-
törölt tag
Nos: Ez a recovery nem tudom, honnan van,mihez, de a telóm magasról tojik rá.. Meg sem rezzen.. Hokins: Neked ics bootloadered van: Meg tudod nézni terminálból fastboot boottal? (Ne flasheld bat-os módszerrel, nehogy gáz legyen )
Muki94: Amiket linkeltem,onnan szedd le a recovery img file-okat és azt másolgasd be az általad használt mappába, kicserélve /felülírva/átnevezve a recovery.img-t.
A 6-os cwm-hez a cwm-cocktail-cyanogenmod-2012.10.19.img kell (nevezd át recovery.img-re ,ha használni akarod) az 5.5-ös cwm-hez meg a recovery-matchfix-2012.06.09.img file-t használd.
Eddig minden ot995-öt ezekkel lehetett megoldani (Elhiheted,hogy nem keveset flasheltünk ezekkel..)
[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
válasz #84490496 #9143 üzenetére
Ez sem volt leírva, hogy ajánlottabb terminálból. Viszont Ha már mindent wipe lement a recoveryben, nem nagyon kell előhívni a gyári romban a terminál emulátort.
Próbáltam egyébként az Alcateles upgrade Q programot is, de nem volt hajlandó újratenni az FW-t, mert már a legújabb volt rajta.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Leszedem,megnézem..
Amit még hozzátennék: Én sosem szoktam a .bat-os verziókat használni, minden esetben manuálisan csinálom terminál ablakban, a parancsokat soronként beírva...
Eredmény: Be sem bootol róla a telóm.. megpróbálom még párszor.. ( fastboot boot recovery.img -re semmit nem reagál a teló.. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Barátom: Neked iszonyat mákod lehet. Az a recovery img, ami ott van, 6 mega feletti. A 6-os cwm,amit a telóhoz használunk, 4,5Mb.. Kérdés: Melyik recoveryt szedted le?..
Amivel megy az sd-mount: http://dump.pargon.nl/alcatel/cwm-recovery/
Innen a matchfix-es az,amit linkelt Hokins a fórumban.
A 6-os cwm: https://code.google.com/p/ot995-cyanogenmod/downloads/listItt meg a cyanogenmod-os cwm a 6-os, ezt is linkelte Hokins.
Egyik sem az,amit nálad látok a mappában...
-
törölt tag
ICS-hez csak ez kell: ICS rootolása
-Töltsük le ezt a zipet: [link]
-Másold fel az SD kártyára
-Majd töldsd le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagold ki pl a c meghajtóra
-Kösd össze a telefont az Sz.géppel(telefonon ne nyomj semmire)
-Índitsd el a boot_recovery_ics.bat filet(Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet vállassza.)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system now
ICS unrootolása
-choose zip from sdcardig megegyezik
-unroot_OT-995_ICS.zip [link]
-yes
-Reboot system nowMostmár nem én fogom karbantartani az első hszt,Fakirr1 kollégának adtam át a stafétabotot.
[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
válasz #84490496 #9137 üzenetére
szürke, mintás háttere a 6-nak van, igaz?
Rikító világos kékkel pedig a képernyő alján látható a verziószám.
Hiába mondjátok, hogy ide meg oda le volt írva (ami ráadásul egy külső oldal, CM romhoz), mégis sikerült vele megoldanom a problémát. 6.0.2, ha jól emlékszem. Már nincs itt egyik telefon sem.
Ez volt az:Hokins szerint az első hozzászólás Recoveryről szóló része csak GB-re vonatkozik. Én pedig jóhiszeműen ICS-nek gondoltam, mivel az alatt lett leírva, mindenféle elválasztás vagy figyelmeztetés nélkül.
Még egyszer, sajnálom az indulatosságomat, 2 órát izzadtam fölötte, bújtam a fórumokat, mire hasra ütés szerűen megpróbáltam mást, ami szerencsémre bejött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
XDA oldalára fel tudsz nézni? Ha igen,keresd meg a cyanogenmod for ot995 rovatot. Az elsö poszton vannak a linkek.Ott van a6-os cwm linkje és a hozzá tartozó leírás is.Abban ez van: can't mount sd-card. Ezek után azt mondod,hogy a 6-os cwm-el csináltad? Te egy varázsló lehetsz,vagy átírtad a cwm-et.Utóbbi esetben oszd már meg légyszi,hadd használjuk mi is...
-
Muki94
aktív tag
válasz #35202114 #9132 üzenetére
Konkrétan onnan másoltam ki ezt.
"ICS rootolása-Töltsük le ezt a zipet: [link]
-Másold fel az SD kártyára
-Majd töldsd le a hozzá tartozó recoveryt:[link]
-Csomagold ki pl a c meghajtóra
-Kösd össze a telefont az Sz.géppel(telefonon ne nyomj semmire)
-Índitsd el a boot_recovery_ics.bat filet(Aki GB bootloaderes telefonra az Fr ICS-t rakta fel és rootolni akarja az a boot_recovery_gb.bat filet vállassza.)
-Telefon újraindul recovery módba
-install zip form sdcard
-choose zip form sdcard
-root.zip
-yes
-reboot system now""Recorvery használata:
A fastboot-os csomagot lehetőleg valami egyszerű helyre bontsd ki (pl. C:\fastboot\)
a fastboot-os csomaghoz vagyis a recovery-hez, fent kell hogy legyen fastboot driver ami ez
A telefonon a hangerő le+bekapcsot gombot tartsd lenyomva, ha rezzen(?) akkor engedd el a bekapcs gombot (hangerő le gombot még nyomd) és dugd rá a gépre.
Ezután (ha a gép felismerte) a fastboot-os csomagban indítsd el a "recovery.bat"-ot és várd meg míg bebootol a recovery (ha nem megy a .bat-ra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként), CWM-ben: a négyzet és a házikó gomb: fel-le, a nagyító pedig az enter vagy o.k. , a nyíl értelem szerűen vissza."A Fastboot csomagban linkelt CWM 5.XX recoveryvel nem hajlandó mountolni, csak a 6-ossal, amit máshonnan töltöttem le, ez a problémám vele.
Látom szerkesztettél:
Ha az ICS rész alatt van, akkor illene megjegyezni mellé, hogy az a GB-hez szól, nem folytatólagosan az ICS-hez. De biztos én látom rosszul.[ Szerkesztve ]
-
bookninja
tag
nezzetek el a tudatlansagomat, de jb (cm 10) alatt megoldhato egyaltalan, hogy mukodjon a flash player, vagy vissza kell ternem ics-re, ha twitch tv-t akarok nezni?
-
Muki94
aktív tag
"A fastboot-os csomagot lehetőleg valami egyszerű helyre bontsd ki (pl. C:\fastboot\)"
Ezzel NEM tudja mountolni az SD kártyát, két telefonon kipróbáltuk.Állítjátok, hogy CWM_6.zip-pel nem megy a mountolás. Fastboot load.bat segítségével elindítottam a 6.xx recoveryt, és gyönyörűen ment mind a két készüléken a kártyáról telepítés, backupolás.
Elnézéseteket kérem, hogy ilyen arrogáns hangnemben nyilvánultam meg, de a tapasztalatom az, hogy hibás a leírás. Leellenőriztem magam, ugyanezt tudom csak mondani.
LG 4X fórumban is megtörtént ez, hibás volt a leírás, és a tapasztaltak sorra lehülyézték a kezdőket, hogy miért nem működik nekik. Végül igaza lett az újoncoknak...
Eddig 11 droidos készülék custom rom telepítésén vagyok túl, nem először csinálok ilyet, nem keverem össze a számokat és betűket.
Ajánlott lenne az első hozzászólást Logoutos bejegyzéssé alakítani, mert könnyebben szerkeszthetővé válna[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #35202114 #9126 üzenetére
Tegyuk fel hogy többet nem kap választ a kérdésére ezen a fórumon?
-
törölt tag
Tegyük fel ha elolvasod rendesen az első hszt, és tegyük fel ha nemértesz valamit előtte kérdezel, akkor nemteszel tönkre 40ezres telefont.
És tegyük fel ha nemlenne ez a hsz akkor kit/ mit hibáztatnál?Jah és tegyük fel hogy a 6-os cwm nem is jó mint ahogy Fakirr1 is írta
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Már ne is haragudj,de b@sszad meg,hogy nem ismered a recoveryket és nem tudod,hogy mit írsz és mit csinálsz. CWM 6-ban nem megy az sd mount,a cwm5.5-el viszont igen.Ez kb másfél éve így van,hokins leírásában is,meg ha kiguglizod,akkor is.Nem mellékesen te ezeket össze tudod írni,meg tudod csinálni,kikerested,belinkelted?. Azt hiszem,hogy a hozzászólásod értelmesebb is lehetett volna..
[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
Már ne is haragudjatok, de b@sszátok meg az első hozzászólás leírását.
Gyári ICS-ből kiindulva ha a leírás alapján csinálod, nem fog működni a recoveryvben a sdcard mount.
CWM 6.0-ból működik csak (fastboot load).
Haverom telefonján is kipróbáltuk, igazam van.
Javítsátok... -
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Rootoltam a telefont az első Hozzászólás ICS ROOT leírása alapján.
Fastbootos recoveryt elindítottam ( hang le+ bekapcs), előjött a CWM. Szokásos androidos módszerrel mindent wipe-oltam, és mentem az install zip from sdcard-ra. Ott choose zip from sdcard, de azt a hibát kapom, hogy "Can't mount /sdcard/
Jelenleg ugye nincsen rajta rendszer, csak a recoveryt tudom előcsalni. H1N1 romot tettem volna fel.. de így jelenleg nem használható a telefon. Mi a megoldás? Ismerősömé, és várja... -
helixP
nagyúr
válasz ikaros13 #9115 üzenetére
Gratu hozzá, fáradozásod megtermette gyümölcsét
Én meg még mindig a mediaserverrel szenvedek, megint ébren volt 2 és fél órát a teló és le is harapott az akksiból 25%-ot.
Most ez a megoldás következik a mediaserver altatására... -
ikaros13
aktív tag
válasz ikaros13 #9086 üzenetére
GB to ICS ofisöl ápdét project - befejezés
Arcom leteszem. De komolyan.
Ma délelött még kipróbáltam néhány variációt, sikertelenül.
Már épp azon voltam, hogy keresek egy szimpatikus szervízt a közelben, ami nyitva van ma is,
és beviszem, hogy "Buta vagyok hozzá, légyszi frissítsétek nekem!"
Szóval vissza raktam az első GB mentésem, vissza flash-eltem az eredeti recovery-t, unroot-oltam.
Ezután az következett volna, hogy nyomok egy "Gyári adatok visszaállítása" opciót,meg formázom az SD-t (csak hogy minden mókolásra utaló nyomot eltüntessek ), de gondoltam kap még egy, utolsó utáni, esélyt.
A FOTA hipp-hopp leszedte a 010 04-es update-et, és legnagyobb meglepetésemre fel is tette.
Ezután szinte meg sem lepődtem, amikor a 010 05-öst is leszedte, és felrakta.Egy szóval, ha hihetek a szememnek, akkor hivatolosan frissített ICS, ill. a hozzátartozó bootloader tanyázik a telefonon.
Alapsáv változat: M8255A-AABBQQLYM4.1.4007
Kernel: 3.0.8-perf
jenkins@slave-66 #1
Sat Dec 15 20:20:29 CST 2012
IMEI SV: 010 05YESSSS!!!!
Minden esetre köszönöm a segítségeket, tippeket!
Mostanra már a 02.27-i CM10 is felkerült.
Végül egy gyors kérdés:
A frissítés miatt gondolom, ha valami miatt vissza kell/akarok állni pl. 5.3-as H1N1-re, akkor nem tudom használni a meglévő mentésem, hanem újra kell húznom.lateralitási kvóciensem: -100
-
törölt tag
válasz Nenősüljmeg! #9112 üzenetére
beállítások-->programinditó-->kezdőképernyő-->és ott a keresősávból vedd ki a pipát
-
tuningtomi
aktív tag
válasz Nenősüljmeg! #9112 üzenetére
Fagyaszd le pl. TitaniumBackup-al és eltűnik.
-
Nenősüljmeg!
tag
Az új cm10-nél hogyan lehet eltüntetni a google kereső csíkot?
-
tuningtomi
aktív tag
válasz tuningtomi #9109 üzenetére
Kikapcsolt állapotban hosszan nyomva hangerő fel és bakapcs.gomb-al sikerült visszaállítani a gyári ICS rendszert.
2x is megpróbáltam, de recovery-ben nem olvassa az sd kártyát.
Hogyan lehet így backup-ot készíteni és a H1N1-et rátenni? -
sziryboy
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a bagyusz romját cm-10-20130227-UNOFFICIAL-cocktail.
Hálás köszönet bagyusz! Nagyon pöpec! kB. 2 órával ezelőtt telepítettem és eddig simán megy és ha a a beágyazott médiát is lejátszaná akkor szinte tökéletes lenne. Zseblámpát lecseréltem egy másikra.
Ami hiányzik nekem az a rádió apk. Lenne valaki, aki lementené és megosztaná azt megköszönöm. -
tuningtomi
aktív tag
Telenoros ICS-re szerettem volna feltenni a H1N1 5.4-et de elakadtam.
Felmásoltam a H1N1 zip-et a kártyára, gépről elindítottam a recovery-t.
Gondoltam csinálok egy backup-ot telepítés előt, de "Can't mount backup path" felirattal megáll.
Telepíteni se tudok mert "E: Cant't mount /sdcard/" hibával megáll az is.
Mit lehet csinálni hogy újra olvassa az sd kártyát?[ Szerkesztve ]
-
tuningtomi
aktív tag
válasz ricsi8800gt #9107 üzenetére
Kamera appot érdemes lecserélni.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz tuningtomi #9105 üzenetére
Fel tettem a H1N1 Final és a kamera része ugyan ugy be villan a vaku pl.de amugy jo és stabil a rendszer tetszik
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ricsi8800gt
addikt
válasz tuningtomi #9105 üzenetére
Köszönöm .már szedem
-
tuningtomi
aktív tag
válasz ricsi8800gt #9104 üzenetére
Ahogy bagyusz oldalán mész lefele, a kép alatt van "ICS H1N1v5.4 FINAL (2013.02.02) Stabil"
Lejjebb pedig a "DOWNLOAD" -
ricsi8800gt
addikt
válasz tuningtomi #9103 üzenetére
nem találom azt
-
tuningtomi
aktív tag
válasz ricsi8800gt #9102 üzenetére
Amit elkezdtél az a CM10, a H1N1 5.4 lejjebb van bagyusz oldalán.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz tuningtomi #9099 üzenetére
Meg csináltam ezeket a lépéseket és indittásnál be jön a kezdő képernyö és nem csin semmit.Ötlet?
Telepítés:
-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6-t GB bl-seknél lehet, hogy nem megy akkor viszont meglehet próbálni ezzel aCWM6
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM_6 mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
-Telepítés előtt full wipe kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el.
-Ha gb bootloaderes vagy akkor ezt is fel kell raknod -> GB-Bootloader patch 2013 02 27.zipOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
janaman01
addikt
Nagyon meg vagyok elégedve a GB H1N1v0.9 rom al , kérdésem az lenne, hogy ennek a romnak lesz e még továbbfejlesztett változata?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest