-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
akosright #11354 üzenetére
A képtár nekem is vacakolt ezért feltettem a QuickPick HU 2.9.4.apk már nem tudom honnan töltöttem le. A jelenség az volt, hogy vagy nem látott könyvtárat, vagy ha látta kevesebb képet látott mint amennyi a könyvtárban volt. A QuickPick HU 2.9.4 amióta fenn van nincs kép gond. A képtárat Root uninstallerrel leszedtem.
1 próbát megér! -
enzahobi
aktív tag
válasz
akosright #11158 üzenetére
Nekem még gyári ics vel volt ilyen estem, este 11körül siegecraft datáját töltötte le a, game, kezdett merül hát rádugtam töltőre. Na most kb fél órán belül aludtam mint a bunda és olyan 2 óra múlva arra ébrdtem hogy valami süti a hasam. A teló olyan forro volt hogy fájt hozzáérni, a játék meg futott (valamé nem kapcsolt ki a kijelző) gyorsan kivettem akkut mindent és 15 percig legyeztem vele míg lehűlt. Azóta is használom, szerencsére úgy tűnik nem lett baja.
Mgj. kicsit hosszú hsz lett -
-
törölt tag
válasz
akosright #10058 üzenetére
Ha felflasheled a recovery-,akkor megy a bill kombo is,de figyelj arra,hogy a power gombot meddig nyomod.
Batai:vérszem effekt:ujraforgatom Bagyusz overlockolt kernelével,legfeljebb nem lesz publikus a rom.Ha áldását adja,akkor meg terveim szerint lesz overlockolt és gyári alapkerneles verzsön is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest