- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladegery
senior tag
Amit te keresel szerintem az Titanium Backup Pro Ezzel az appjaidról meg mindenedről tudsz backupot készíteni, de ha valami baj van az új rendszer alatt mindig erre fogják(nem gyakori), egy próbát megér szerintem.
-
Ricsi200
tag
A backup egy teljes mentés a rendszerről. Tehát ha csinálsz egy mentést az 5.1-ről, felteszed az 5.2-t, és utána visszateszed az 5.1-es mentésed, akkor 5.1-es rendszered lesz. Itt a mentés ne maz adatokra és beállításokra vonatkozik, hanem egy "pillanatkép" a teljes rendszerről.
batai15: Nálam 1,4-en ment. De ha felraksz egy cpu állító progit, megbizonyosodhatsz róla. A magasabb pontszám szerintem a jb érdeme. Ott sok változtatás volt az optimalizáción és a felhasználói élményen.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez effektive sok. Nem tudom mibol indulsz ki, de ha egy rendszer hatva van akkor enni kér. Szoval inkabb neked krva jo az akkud, (ezt a bekapcsolt kijelzos idot ketlem, egy screenshot kegyszi a batterystatrol) de olvass utana es akkor nem fogsz ilyeneket irni. Plane olyan altalanossagokat "hogy az androidos telok uzemideje xar"
Effektive az okostelok uzemideje xar. Mondom okostelók. Es akkor egy screenshot please, es kivizsgaljuk az eseteed.
-
akos86
aktív tag
Lehet én vagyok a tudatlan de én isten bizony nem tudom rootolni a telefont pedig szégyen nemszégyen informatikus vagyok. Gyári ICS van rajta. Superclick megnyit kiválaszt az alcapwn jobb felső sarokban telefon csatlakoztatva ->beállítások fejlesztés usb hibaelhárítás bekapcsolva. Majd Root a step 5nél megáll wait for device felirattal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest