Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fegyoka
csendes tag
válasz
BonFire #25314 üzenetére
Kimondtad a jelszót, nagy munkaterület kellett az asztalon, illetve meguntam belebújni a 22"-es monitorba, mivel a szemem már nem a régi, és szeretném a napi 10-12 órát kényelmesen eltölteni a monitor előtt.
A win10 teljes felületét beállította a quadro, mégpedig tökéletes méretűre. A firefox, thunderbird, és az összes jóság vette a lapot, és figyelembe vette az alapvető beállításokat, csak a régi jó adobe cuccok nem.
Egyébiránt a boltban hiába néztem, ott úgy tűnt mindent meg lehet oldani rajta szépen.
Most is meg vagyok a végtermékkel elégedve, hátradőlve tudok dolgozni, nem kell az íróasztalon heverésznem ahhoz, hogy dolgozhassak.
Mások is említették a dupla monitort, ahhoz viszont túl nagy a kupi asz asztalomon, de az is lehet, hogy kicsinytet idegenkedem tőle... Most a 32" méreten elférnek az eszközpanelek kényelmesen és munkálkodni is nagyon kényelmes. Arról nem is beszélve, hogy excelben 39 oszlopot tudok a képernyőn kezelni egyszerre.
Viszont
Elmentem vadászni, és foglyul ejtettem egy cc 2017 verziószámú PS-t. S lám, csodák csodája, tök jól működik, ahogy mondtátok.
Köszönöm a segítséget!
Már csak annyi van hátra, hogy az Illustratort is frissítsem, mert a 2017-es verzió abból még nem munkálkodik a szememnek megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile (ARPG)
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül