Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
MutantZombie
üzenetére
PS nem erre való, ezt dedikált szoftverrel érdemes. Vagy ha már mindenképpen valami más programban akarod, akkor valamilyen vektoros jobb lenne, pl. Illustrator.
-
MutantZombie
tag
Hellósztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e valami opció arra, hogy a PS-ban kreált betűket ttf-ként mentse el a PS?
Néztem pár Font-szerkesztőt, de elég korlátozottak voltak benne a lehetőségek, ezért bízok benne, hogy a PS CS(5)-nek van ilyen funkciója, vagy esetleg valami későbbi verziónak.
Vagy valami egyéb megoldás?
Üdv! -
*Ropi*
félisten
-
Met
nagyúr
-
*Ropi*
félisten
válasz
üzenetére
Bármilyen konfigra szemrebbenés nélkül ráállok, a kérdés csak az, hogy elbír-e a háza összecsuklás nélkül.

A viccet félretéve: az Adobe oldaláról a hivatalos infó, de a magam nevében mondva biztosabbnak érzem ezeket a paramétereket.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi az a minimális konfig, amellyen el lehet lenni az Illustrator-al? Távoktatás miatt kérdezem, ismerős gyerekének kellene. Milyen konstrukcióban lehet, érdemes beszerezni? -
Vesa
veterán
válasz
spanyoll
üzenetére
Detto. Összemérhetetlenül több anyagot érek el angolul, ha valami hiba van, szinte csak angolul hivatkoznak rá mindenhol, tehát a magyar hibaüzenettel semmire nem megyek.
Néha vállalok családban gépjavítást, és nagyon idegesítő, amikor az angolhoz szokott szemem magyar felülettel szembesül. Sokszor akadok meg, mert az angolban triviális megnevezéseket egyszerűen nem találom magyarul, összezavar, hogy mit, minek fordíthattak vajon...Néha tényleg hajmeresztő fordításokkal találkozom. -
spanyoll
addikt
válasz
general
üzenetére
Ugyanazért: ha valami beszarik és tutorialt kell keresnem, hogy mit honnan töröljek registryből, melyik beállítást hogyan kell a winfosban áttúrni, akkor angolul találok rá 57657 leírást, magyarul a töredékét.
Meg mondjuk én alapvetően mindent jobban szeretek "eredeti" nyelven, de ez megint más tészta. -
spanyoll
addikt
válasz
general
üzenetére
Mondjuk (és nem kell megkövezni ez egy nagyon szubjektív vélemény) én azt sem értem, aki magyarul használja. Az, hogy gaussian blur és társai, azok olyan dolgok, amiket amúgy sem kell lefordítani, réteg helyett meg megtanulni azt, hogy layer nem nagy kunszt. Ellenben minden tutorial angolul van a neten ami ér is valamit.
Egyik ügyfelem német, néha ők mondják, hogy ezt meg azt kéne máshogy variálni retusban, és a német kifejezéseket mondják. Na akkor is szokott ám hullani a hajam
-
general
addikt
Vajon ki az a barom, aki magyarítja a PS-t?
De most komolyan..... Én minden update után visszaállítom angolra, most előbb véletlenül megnyitottam magyar nyelven, és látom, a mentésnél azt írja ki: Megtakarítás....
Sírjak vagy röhögjek...? -
Joey877
csendes tag
Sziasztok

Körülbelül 2 hete bújom mind a nemzetközi mind hazai fórumokat megfelelő választ remélve, de sajnos hiába. Hátha ti tudtok segíteni. Elolvastam a tudásbázist is előtte természetesen, de az ottani hivatkozások is zömmel 2 évesek. Az utóbbi egy évben valaki találkozott AMD proci okozta problémával az Adobe termékeit illetően? Oly sok laptopos év után szükségem lett egy asztali gépre is ám a keret egyenlőre az alapokat engedi. Tudom, hogy mind a Ps, mind a Lr csak 8 magot képes kezelni, de hatékonyan a 4 illetve a 6 magos procikat ajánlják a fórumokon. Figyelembe véve a jelenlegi keretemet illetve a megvásárolható CPU ajánlatokat 2db ra szűkítettem a lehetőségeimet.
Az intel által kínált i3 9100F illetve az AMD Ryzen 5 1600 AF típusára.
Amd vonalon erről a prociról annyit kell tudni, hogy 6mag-os és frissítve van a 2.generációra. Ezáltal az első generációs hibákat orvosolták, illetve azóta már vannak b450-es lapok is. Ez 3,2-3,6 ghz között mozog 12 szálon.
Intel az i3-al 3,6-4,2 ghz között dolgozik 4 szálon ám csak 4 magos.Sajnos a tesztek zöme mind játék alapon vizsgálja a teljesítményeket, így ez alapján lehet azt mondani, hogy az jelenlegi i3 valahol a korábbi i5 7500/7600K között helyezkedik el.
Az AMD-t gyakorlatilag még annyira se tesztelték adobe termékekkel így csak pár ember véleményre tudok alapozni amik elég vegyesek, és ők is inkább gaming részről nyilatkoztak.Van esetleg aki használja ezen procikat? Melyiket lenne érdemes megvásárolni? Ütközött e AMD oldalról hátrányba a programokkal a jelenlegi elérhető bios frissítés után?
A segítséget előre is köszönöm, és további kellemes napot
-
válasz
fulton
üzenetére
jelöli a becsukódott részeket
tehát ott túl sötét a kép és hiába világosítanád
a kiéget részeket egy másik színnel jelöli
Ha az előnézeti képen szeretné látni a vágott képpontokat, jelölje be az Árnyékok vagy a Csúcsfények beállítást a hisztogram fölött. Ha csak az árnyékok vágását szeretné megjeleníteni, nyomja le az U billentyűt, ha a csúcsfényekét, akkor pedig az O billentyűt. -
fulton
addikt
Sziasztok
Tudna valaki segíteni hogy ez mi, a fényképező által készült CR2 fájlt mikor behívom a photoshop így hozza. Mi lehet a baj?
Régen semmi gond nem volt, most jött elő ez a hibajelenség és nem tudok rájönni mi lehet a baj. Az eredeti fájl okés, Canon Digital Photo Profesional-al-. -
BonFire
veterán
válasz
spanyoll
üzenetére
83 cm-re van a szememtől a 27"-es monitor. De nem pont szemben, mert csak az asztal sarkán van hely, ezért picit jobbra kell tekintenem. Viszont a billentyűzet és az egér szemben van velem.
Olykor helyzetet változtatok: a széket a monitorral szembe fordítom, a billentyűzetet az ölembe veszem, a patám felrakom az asztalra, az egeret pedig bal kézre teszem az asztalon. Nekem ez nem fárasztó, mert 2 és fél hónapig nem tudtam jobb kézzel egerezni, így kénytelen voltam ballal megtanulni.
A székem egy totál jelentéktelen irodai "tárgyalószék". Nem jó, de nem is tragikus.

-
spanyoll
addikt
Eléggé off, de azt hiszem itteni emberek tudnak rá érdemben válaszolni:
kinek hogy van beállítva a munkaállomása? Napokban fedeztem fel, hogy a sok gép előtt üléstől valószínűleg kicsit elferdült a nyakam, úgyhogy most azt próbálom helyrehozni masszőrrel ; ha nem megy akkor dokival.
Nálam úgy van beállítva a setup, hogy a monitor kb kéznyújtásnyira, a szemem vonala a monitor közepénél van, bill meg egér amennyire csak lehet közel van húzva hozzám. -
*Ropi*
félisten
-
pruzsi
őstag
Üdv! Photoshopba vagy Lightroomba
100+ képre szeretnék "védejegyet" tenni, csak a jobb alsó sarokba a nevemet hogy én fotóztam. Mi erre a legegyszerűbb módszer? -
-
BonFire
veterán
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit bele bonyolódtam a PS cropjába és a CROP oldalarányaiba. Sony APSC-vel fotózok (a6300) ami ugye tud 4:3-ban és 16:9-ben is képet rögzíteni. 4:3-ban szoktam, 24 mp-n. Leginkább portrézok. Szeretnék az egyik képemből nyomatot készíttetni. A PS cropját mindig 2:3-ra állítottam a 10x15-ös papírképek miatt. Most 70x100-at szeretnék készíttetni, de a 2:3-as oldalaránnyal croppolt képekből mind levág. Nem nagyon tudok kiigazodni a nyomda vágásmentes oldalarányai között, ebben kérném a segítségetek. Pl. nem tudom hogy a 70x100 az most 2:3-as oldalaránynak felel meg vagy 4:3-nak. Van ezekről valami leírás valahol? Honnan lehet tudni hogy melyik méret melyik vágásmentes oldalaránynak felel meg? Mármint megszerkesztem én, retusálom, CROPPOLOM (2:3 vagy 4:3?) de abból amit én megszerkesztek már ne vágjon többet a nyomda. Ti nyomat készítésénél milyen oldalarányra állítjátok a CROP eszközt PS-ben?
A másik kérdés hogy a nyomdának a saját alkalmazásán keresztül tudom feltölteni a fotóm. Mindent .ARW-ben, azaz RAW-ban fotózok, szerkesztek. Milyen formátumot érdemes átadni a nyomdának a lehető legjobb minőség miatt? Gondolom a .JPG kevés, inkább TIFF vagy RAW? Ezekhez mit érdemes beállítani? -
spanyoll
addikt
válasz
randras_83
üzenetére
Csak hasonlóval. LR megnyitva, PS nincs, LR-ből nyitok valamit PS-ben, PS betölt, és megmakkan. Support távasztallal azt a megoldást találta, hogy kikapcsolta a gpu-s gyorsítást, így már nem kakkant be a PS.
(én meg visszakapcsoltam, mert "scrubby zoom nélkül mit érek én"
) -
randras_83
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Es mi a helyzet a 1050Ti-vel 4GB?
Egyébként más találkozott a legutolsó frissítés óta olyannal hogy LR-bol szerkesztésre nyitott meg egy nyers fájlt majd a PS eldobta magát arra hivatkozva hogy kevés a memória, megjegyzem 24 GB RAM van a vasba. Kicsit megkönnyeztem. Utána a PS-t elindítva külön már minden rendben volt...
-
Vesa
veterán
válasz
*Ropi*
üzenetére
Persze, ebben igazad van, viszont ha nincs rá keret akkor ez még mindig jobb megoldás, mint az iVGA-val való szenvedés. (4770/Intel HD4600-hoz azért hasonlítottam, mert a kolléga leírása szerint azzal használta eddig) Ez menne W10 alatt is, és még így is használhatóbb, mint egy akármilyen integrált (a GTX 960 4GB is 25k körül megy már, a GTX 970 is 30-35k, ez már nem pénz értük). Mondjuk pont Premiere alatt én is azt gondolom, édes mindegy, mert az sokkal jobban izzasztja/igényli a hardvert, mint a PS. Video edithez kell a vas, minden elemében (CPU, VGA, RAM, SSD/HDD). Mindet zabálja...PS már más tészta, persze ez attól is nagyon erősen függ, mit csinálunk vele.
-
Vesa
veterán
válasz
spanyoll
üzenetére
Vagy veszel bele egy óccsó dVGA-t! Ha csak az a cél, hogy az új Premiere is menjen, és az összehasonlítási alap a 4770 integrált VGA-ja, akkor azzal megegyező -sőt, sokkal jobb- VGA kártyát haszáltan is vehetsz.
pl. egy GTX 750 Ti-t gombokért, ami így néz ki az Intel HD 4600-hoz képest. (játékban, de mást nem találtam hirtelen) -
spanyoll
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Á erről ne is beszéljünk, tegnap már rageltem miatta egyet. i4770 az alany, mittomén x éve az volt kb a csúcs. Nagyon szépen muzsikál még mindig, amire nekem kell tökéletes.
Előfizettem most óccsóért az all appsra, frissíteném a ... khm ... nem teljesen hivatalos forrásból beszerzett premiere prot, erre elkezd sírni, hogy nem támogatott a proci, frissítsem a drivert. Frissíteném. Az sem támogatott. Jó mondom nem vészes, 2019 is elég nekem.
Same. Fucking. Shit. Úgyhogy 2018-as premiere marad a következő procicseréig. -
*Ropi*
félisten
válasz
spanyoll
üzenetére
LR-nál jobban számít, de az újabb PS-eknél (v20.x) vannak olyan funkciók, amik már kizárólag csak a megfelelő dVGA-kkal mennek (vagy próbálj ki egy blurt: azt is a VGA / GPU számolja, vagy rosszabb esetben a CPU, ha az előzőek nem támogatottak - akkor be is lassítja keményen). A másik fele, hogy a Win 10 újabb verziói már nem támogatják a régebbi Intel GPU-kat: egyszerűen nincsen benne hozzájuk driver, szóval ott vége szakad a dalnak, ha nincs támogatott dVGA a laposban.
-
*Ropi*
félisten
válasz
akos727
üzenetére
VGA-ból a minimum a GTX1060, ami már nem lassítja a működést. Viszont azzal a processzorral nem fogja tudni kihajtani...
-
Kube
senior tag
válasz
akos727
üzenetére
Én egy rosszabb konfigurációjú notebookon csináltam dolgokat, szóval nem lehetetlen. Azért a 2010-es core 2 duo és társai nagyon gyengék ma már, akár MAC akár nem szerintem.
Nem tudom mi a pénz keret, de processzornál 4000-es asztali intel szériából alább már nem adnám. -
akos727
senior tag
válasz
*Ropi*
üzenetére
Digi rajztáblát nem használ. SSD mellé szerintem néznénk bele egy nagy hdd-t is. VGA-ból érdemesebb Quadro irányba nézelődni? Vagy a sima gamer kártyák is jók lehetnének? Elmondása szerint tényleg minimál szinten használja a programot, mint kezdő tetováló. Most egy 2010-es Macet használ, amiben még core 2 duo van pl. es nagyon meg van vele elégedve. De tudjuk, h az Mac, ami "kevesebbel" is beéri. A konfigot amúgy egy másik barátomtól tudná megvenni nagyon nagyon olcsón, ezért érdeklődünk.
-
akos727
senior tag
Sziasztok. Felhasználói szinten való képek szerkesztéséhez ez a régebbi konfig vajon elég lehet? -->i5 650, 8gb ram, 240-es ssd, Radeon 6850 1gb
Ismerősöm tetováláshoz szeretne mintákat készíteni benne ahogy eddig is tette, csak meg kell válnia a géptől, amit most használ. A system requirementet persze megüti a gép, de jó lenne ha nem térdelne le egyből egy kisebb feladatra is. -
acsati
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, így már rátaláltam. Az Adjustment - Threshold funkcióra volt szükségem első lépésként.
-
spanyoll
addikt
válasz
acsati
üzenetére
Alapvetően egy sötétek - középtónusok - csúcsfények átlagolásával próbálkoznék, az kb a legtöbb képet felismerhetőnek hagyja.
Esetleg csak csúcsfények és sötétek átlagolása, a középtónusokat meg hozzácsapni valamelyikhez és szintén kiátlagolni.
Akkor lesznek ilyenek amit szeretnél. -
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy meghülyült a Photoshoppom. Ha rányomok az "Auto Tone"-ra, ahelyett hogy kihúzná, valami vöröses szűrőt dob rá, az egész kép vöröses lesz. Ha color chekkerrel white balance-t akarok beállítani "Levels"-el, ugyan ez. Hogyan lehet ezt orvosolni? Mit állíthattam el? PS CC 20.04
-
spanyoll
addikt
-
BonFire
veterán
válasz
spanyoll
üzenetére
Ha már lemaszkoltad, nyugodtan blurozhatod, hiszen a maszk pereme éles, azon túl nem folyhat a tartalom.
Vagy ha befelé mosódik, akkor az eredeti maszkot szűkíted utólag pár pixellel.
Vagy duplázod a réteget, blurozod, alatta viszont megtartod az eredetit, így lesz egy a maszk széléig tartó szép átmenet, amin nem lehet észrevenni, hogy két réteg van egymások. A szélső pár pixel nem lesz mosott. -
spanyoll
addikt
válasz
sarasota123
üzenetére
Á király, az lesz a megoldás, köszi
Miért nem gondoltam erre... -
spanyoll
addikt
válasz
*Ropi*
üzenetére
Ja most se divat, csak szeretek maximalista lenni néha

@Bonfire:
1) Maszk nélkül csinálom a FS layereket
2) Lemaszkolom, megtartom a hátteret és úgy blurozok
3) Lemaszkolom, applyolom a maszkot és úgy blurozok
Mindhárom ugyanazt az eredményt adja a blur miatt.
Viszont most lett egy ötletem. Valami olyan blurt kell keresnem (motion, vagy akármi), aminél beállítható, hogy a képszélek felé mossa el a képet, és akkor annál állítok be pár px-es blurt. -
spanyoll
addikt
Random elmélkedés, hátha van rá ötletetek:
Tárgyfotónál a következő szokott lenni a workflow-m:
- háttérről levágás (olyan jellegű fotók, amiknél ez elvárás; mégpedig maszkolással elvárás)
- retus a.k.a. dzsuvapucolás, ránctalanítás, portalanítás, miegymás
- stbRetusálást gyakran frequency separationnal szoktam (mittudomén táskáknál ráncok miatt, meg amúgy is jobban szeretem).
A probléma a következő: a frequency tónusos layere ugye egy blur layer. Viszont mivel az el van mosva, ezért a háttér mindenképp bekerül a blur miatt oda is, ahol eredetileg a képen a tárgy van (főleg 8-10pixeles blurnél).
Akárhogy küzdök, ez mindig bent marad, ami a háttérról levágás miatt kis fura halo-t eredményez a tárgy szélén körbe.
Van rá megoldás és ha igen akkor micsoda?
(tudom, kimaszkolhatnám a szélét, de néha a szélén is jó lenne javítás, azt meg a rosseb akarja külön sima layeren) -
*Ropi*
félisten
Tudtam, csak nem sejtettem.
Az ugyanis nem tud színkezelést, így ez a normál működése.Ebben a cikkemben foglaltam össze a témát.
Használd a Faststone Image Viewer-t!
-
Balinov
titán
válasz
Armagedown
üzenetére
Már win7el sem ment, t420, i5-2520m, az opencl revizion hasal el a dolog
-
*Ropi*
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Ha jól emlékszem, a legújabb Win 10 már nem támogatja azokat a GPU-kat, így semmilyet, mert nem működnek Win 10 alatt.
Esetleg trükközve.
-
Armagedown
őstag
Intel Hd Graphics 3000, 4000 integrált GPUkal, használható-e a CC 2019 összes képessége, ami GPU gyorsítással működik?
Itt azt írja, hogy nem, de sok olyan dolog van, ahol nem feltétlen igaz a gyártó ajánlása.
Ti mit tapasztaltatok, működnek-e a felsorolt dolgok ezekkel a GPUKal?If your graphics processor is unsupported or its driver is defective, the following Photoshop features won't work:
Perspective Warp (more information)3DOil PaintRender – Flame, Picture Frame, and TreeScrubby ZoomBirds Eye ViewFlick PanningSmooth Brush Resizing
Features that require a GPU for acceleration
ArtboardsCamera Raw (more information)Image Size – Preserve DetailsSelect FocusBlur Gallery - Field Blur, Iris Blur, Tilt-Shift, Path Blur, Spin Blur (OpenCL accelerated)Smart Sharpen (Noise Reduction – OpenCL accelerated)Select and Mask (OpenCL accelerated)Egy ilyen régebbi használt 3. generációs laptopot tervezet vásárolni.
-
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy PS alatt ki van retusálva egy kép, majd ha kiexportáljuk (win 10), pirososabb lesz a kép, úgy ráadásul, hogy most lett bekalibrálva a monitor.
Köszönöm! -
Kube
senior tag
Sziasztok!
1000 x 1000 300dpi képet átméreteztem 400 x 400 72dpi-re.
Mentésnél Quality 8 értéket adtam meg.A fájl eredeti mérete 6MB, mentés után sem lett kisebb.
Letöltöttem más képet, próbáltam mindenfélét, ott tökéletesen ment a dolog.
Lehet olyan tulajdonsága egy képnek, ami miatt az eredeti méretén marad bármit is csinálok vele? -
Chipmunk.
csendes tag
Sziasztok!
Eddig mindig Lr-ban dolgoztam fel a képeimet, de most szeretnék váltani a PS-re. A problémám az volna, hogy a Lr exportálásnál be tudtam állítani az exportálásnál, hogy a képnek a neve a kép készítésének dátumából (202001202012 - 2020.01.20 20:12) álljon és utána egy alsóvonallal legyen ott a képnek az eredeti neve. Na már most camera raw-ban csak az adott nap exportálási dátumát tudtam beállítani. Alsóvonal megadása egyáltalán nincs. Ebbe bele kell törődnöm, hogy ilyen lehetőség nincs a PS-ben? Lehet kénytelen leszek a Lr-ot is a gépen tartani. Előre is köszönöm a választ! -
ToBeY
nagyúr
Hello
A histogram helyes használatára keresek valami tutorialt.(lehetőség szerint magyart)
De az is jó,ha valaki segít benne hogyan működik.
Ha világos részeknél piros az azt jelenti,hogy ki van égve a kép,és ha sötétkékkel jelzi a sötét részeket,akkor ott be van bukva a kép?DNG-ből dolgozok fel képeket. -
HellGreg
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Most chateltem megint az ügyfélszolgálattal, mert meg kellett várni hogy beérkezzen az e havi díj. Tényleg megadták az újabb egy évet 38 euróért, plusz még egy havit ingyen, mert "valuable" ügyfél vagyok
(a magam egy év akciós előfizetésével).
Kellemes csalódás a kezdeti nehézségek után. -
Vesa
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Igen, de meglévő előfizetőkre nem vonatkozik, mert ugye pont ez a lényege! Az akcióval becsábít, majd bízik abban, hogy maradsz és a második évtől fizeted a teljes díjat. Olyan ez, mint itthon pl. az internet/telefon/TV előfizetéseknél. Az új előfizetőknek szinte mindig jobb ajánlatok vannak, mint a már meglévőknek.
-
Vesa
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Ez így van, erről beszéltünk pár hónapja itt is.
Alavetően arra játszanak, hogy az előfizetők jelentős részben cégek, azókat meg már nem fogja annyira érdekelni 1 év után, ha visszaállnak a magasabb díjra, de a magánemberek sem feltétlen pattognak. Aki meg mégis, annak pedig megadják az engedményt, mert előfizetőt veszíteni nem akarnak. 38dollár még mindig több, mint a nulla!
Barátomnak 6 havi díjat teljesen elengedtek mikor ki akart szállni a következő évtől, bár ez szerintem csak azért volt, mert gyakorlatilag a havidíjas rendszer bevezetése óta előfizetőjük volt. 3havit viszont szinte mindig felajánlják, ezt már sokszor hallottam a szakmában. -
HellGreg
őstag
Nos hát megosztom a tapasztalatomat, hátha más is hasznát veszi.
Egy éve vettem All Apps előfizetést egy évre, 38 eur/hóért. A jövő hónapban jár le, az accountomon, miután ma levonta az utolsó 38 eurt, a havi összeg 63.5-re változott, és február végén automatikusan megújul a normál árral. Felkerestem az ügyfélszolgálatot chaten, mert azt hittem, hogy a magasabb összeget akarták már most levonni. Kiderült hogy nem, de ha már ott voltam, rákérdeztem, hogyan tovább, maradhat-e a 38 euró havonta. Mire azt mondták, nem maradhat, vissza fog állni a 63 euróra. Na ekkor bevetettem a világ legprimitívebb cselét, mert sejtettem, hogy nem úgy van az, hát nem is. A varázsszó a cancel volt:mire ő:
Akkor mondtam neki, hogy én törölni akarom és single appra változtatni, mert sok az a havidíj. Rövid egyezkedés után végül ő:
Szóval szerintem mindenképpen megéri meglebegtetni a cancel varázsszót a supportnak chaten, akik természetesen segítőkészek és ha egy mód van rá, meg fogják adni a kedvezményes árat további egy évre.
-
HellGreg
őstag
Hát ez rohadt jó. Most lenne esedékes az utolsó havi fizetés az All Apps csomagra, 38 euróért, de nem tudta levenni az összeget, mert 64 eurót szeretett volna levonni az Adobe, én meg csak valami 50 körüli összeget utaltam a számlámra.
Na ezért jó ha az ember külön tart netes fizetős kártyát, és csak annyi pénzt rajta, amennyi éppen kell. Mehetek megint a supporthoz, hogy mégis hogy gondolták ezt. -
*Ropi*
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
Olvasnivaló: a topik összefoglaló első linkje.

-
GrooveHero
addikt
Üdv.
Gépet készülök összerakni főként irodai használatra, de lenne Photoshop is. Milyen gépigényre számítsak?
GT1030+16gb ram, vagy kell az 1050Ti és 32gb ram?
Köszi
-
Vesa
veterán
MI/AI segítségével interpolálnak gyenge felbontású képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sírjak vagy röhögjek...?