- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van egy ilyen székem 2023 januárjától. Röviden egyszer már garanciás javításon volt, pontosabban kaptam hozzá egy új ülőfelületet mert a közepe megsüllyedt, és átérzett az alul lévő fém keret.. Az a bolt rendezte a dolgot amit linkeltem is tehát a PCX.
Na most a cseredarab megint kezd süllyedni, de még nem olyan vészes mint amit kicseréltem. Mivel itt maradt a régi én abból már kikaptam a szivacsot de formázott ráadás gyártó szerint elől 8 hátul pedig 6 cm vastag. [link] [link] [link]Már kérdeztem szivacsboltot és nézelődtem is, de mindenhol egyforma vastag szivacs van csak. Kétlem hogy a PCX megint elrendezné a dolgot, így kérdezném, érdemes a gyártónak írnom, hogy nem-e tudnak egy jobb minőségű csak szivacsot adni?
Vagy jobb ha használom és veszek egy másik széket, de akkor meg milyet is kéne vennem ami nem jár ugyanígy, és nem magasabb az ülőfelülete sem, na meg ugyanígy szövet a borítása?
Ha van jobb topik kérdésemre jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- Videós, mozgóképes topik
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest