- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Marci112233 #11902 üzenetére
Ezért javasoltam, hogy telefonon egyeztesd le velük, hogy mi legyen a teendő.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Marci112233 #11895 üzenetére
Én igen, de visszavittem, mert meg tudtam oldani, kaptam helyette komplett újat. Én azt javaslom, hogy hívd fel őket (ne email) és egyeztesd le a menetét (én az Attilával beszéltem és személyesen is ő foglalkozott velem, nagyon kedves fickó.
-
lockdown90
senior tag
válasz
Marci112233 #11890 üzenetére
MPL rulez
-
LLKobe
veterán
válasz
Marci112233 #11866 üzenetére
Viszont létezhet hogy 2015-ös és ilyen állapotban maradt meg?
Persze, ezek minőségi anyagokból vannak, ha meg van vigyázva egy mélytisztítás után olyan mint az új. De ha meg nem, kb bármi cserélhető rajta. A végeredmény szempontjából ez igazából mindegy, ha ha neked megfelelő az állapota, akkor már nyertél vele. -
dvd_R+
őstag
válasz
Marci112233 #11809 üzenetére
Akkor most lebeszéltetek a vásárlásról pedig nagyon székre akartam költeni
de a lényeg ha jól értem ha bármikor cserélek az kizárólag herman miller legyen -
lockdown90
senior tag
válasz
Marci112233 #11796 üzenetére
nem jött még meg a rendelés?
-
dvd_R+
őstag
válasz
Marci112233 #11796 üzenetére
Herman Miller Mirra tehát nem Mirra2 -ről beszélünk ugye ?
-
lockdown90
senior tag
válasz
Marci112233 #11738 üzenetére
nem fogsz csalódni sztem
-
LLKobe
veterán
válasz
Marci112233 #11736 üzenetére
Mindenképp kérnénk majd tőled is tapasztalatokat, vagy képeket is akár.
-
LLKobe
veterán
válasz
Marci112233 #11724 üzenetére
Nem kell félni. Ha csak a deréktámasz merevítené a szövetet, az már régen rossz lenne.
-
LLKobe
veterán
válasz
Marci112233 #11709 üzenetére
Persze, de tudtommal a Zody-ból nincs deréktámasz nélküli verzió, tehát bárhonnan veszed lennie kell rajta.
-
roseA580
tag
válasz
Marci112233 #11684 üzenetére
Ez egy hivatalos gyártói oldal:
https://ro.steelcase.com/products/amia?variant=44929290567982Egyébként van valami kedvezmény is:
Hogy fizikailag hol vannak azt nem tudom...
Email: shopro@steelcase.comEz már tényleg jó ár érdekelhetne is de a 120 nap garancia elriaszt!
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11668 üzenetére
Attól tartok, hogy Te értettél félre. Hol írtam én ilyet, hogy a Zody szar? Éppen, hogy azt fejtegettem, hogy egy irodaszék, amire 5-6 év garanciát adnak, biztos, hogy tartós. A Zodyra meg 10-12 évet is adnak, még ha nem is teljes körű garanciát. Hogy lehetne már rossz?
#11669Lokids
Igen, 110 kg a terhelhetősége a 150 ezres Rionak is, kábé ugyanazt tudja az is. Az ennél nehezebbeknél elvész az öt év garancia.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11665 üzenetére
Az influenszerek bármiről csinálnak tesztvideót, amit küldenek nekik azért, hogy videóban népszerűsítsék. Cserében ingyen kapnak egyet. Ha a Frezza is küldözgetne nekik székeket, akkor csinálnának arról is. Nekem mindegy, hogy mit vesztek. Akkor vegyetek Zodyt 364.700 Ft-ért, gondolom, kábé ennyi lehet a valós értéke, nem 500 ezer, aminek a fele a marketingre megy. De ennyiért abszolút megéri. Ha mégsem tetszik, akkor visszaküldöd. Vagy vegyetek használtat 130 ezerért! Elég szomorú az, hogy sokan arra kényszerülnek, hogy használt székeken üljenek. Én ugyan kissé viszolygok a használt székektől, de ez az én egyéni problémám, ennyi erővel használt ruhákat is hordhatnék. Ezoterikus körökben nem túl ajánlottak a használt dolgok, de ebbe inkább nem mennék bele, hogy miért, bárki utánanézhet, akit érdekel, nem akarok off lenni, és megértem, hogy sokan erre kényszerülnek, mert nem adnak normális fizetéseket.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11650 üzenetére
Még ha jó is lenne sokáig az ülése, akkor sem lenne jó döntés az XL, mert szerintem annak sincs szinkron mechanikája, meg a mostaninak sem, ezért mindkettő gerincgyilkos, ha sokat ülsz bennük. Vagy van neki? [link]
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11648 üzenetére
Százezres székekről nem is szoktak ilyeneket csinálni. Te hány százezres székről láttál már ilyen videókat?
Te már amúgy is egy többszázezres szék megvásárlásában gondolkodsz, ami nagyon nem ez a kategória.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11646 üzenetére
Még jó! Az egyik egy százezres, a másik meg egy ötszázezres szék. Nyilván nem fognak százezres székek népszerűsítésére annyit költeni, mert nem éri meg. Minden termék árában benne van a reklámköltség, ez akár a termék árának a fele is lehet, amit valójában csak a reklámozás költségeire fizetsz ki. Sok termék csak azért olcsóbb, mert keveset költenek reklámra. Ez egy igen jelentős költségcsökkentő tényező.
-
válasz
Marci112233 #11606 üzenetére
Hívd fel a Haworth Hungary-t és kérdezd meg megoldható-e valahogy. Fogalmam sincs. Szerintem utalással nem tudsz fizetni a weboldalon.
-
válasz
Marci112233 #11604 üzenetére
Magyar számla készül és a Haworth Hungary Zrt. készíti.
-
MiowMiow
újonc
válasz
Marci112233 #11597 üzenetére
Lehet onnan is rendelni. De a nagy kedvezmények a webshopból elérhetőek ugye a BF mindent vitt akkor 35% volt a székekre. De lehet érdemes őket megkérdezni milyen feltételekkel tudnak értékesíteni, mert talán pont ezen a fórumon láttam olyan régebbi kommenteket, hogy volt kedvezmény helyi vásárlásnál is. Ott meg tudod nézni az összes széküket, mert pl. olyan is van, hogy valakinek a Zody jobb mint a Fern hiába sokkal drágább a Fern. -
válasz
Marci112233 #11597 üzenetére
Az oldaluk angol nyelvű és az EU store oldalon tudsz rendelni Magyarországra ahol forintban mnutatja az árat.
-
MiowMiow
újonc
válasz
Marci112233 #11595 üzenetére
A hivatalos Haworth bemutatóteremre gondolok Bp-n (Graphisoft Parkban) ahol ki lehet próbálni sőt be is mutatják a székeket. Előzetesen időpontot kell egyeztetni velük.
-
MiowMiow
újonc
válasz
Marci112233 #11592 üzenetére
Haworthnél a próba az, ha nem mész el a budapesti termükbe, hogy vissza tudod ingyen küldeni a széket két héten belül. Ez egy jobb „próba” lehet mintha beleülsz pár percre egy székbe egy próbaterembe. Nálam egy nap használat után derült ki, hogy gondok lesznek. Ha jelzed a szándékodat elfogadják minden további nélkül. Ezt azért emeltem ki külön mert olyan kommenteket is lehet olvasni a neten, hogy nem minden gyártónál olyan sima ügy a visszaküldés.
Minden üzenetemre rövid időn belül válaszoltak, szintén lehet olyan kommenteket olvasni külföldi oldalakon, hogy valaki rendelt egy széket nem prémium gyártótól és 2 hónap múlva sem érkezik meg a szék, és hetek múlva válaszol a customer support.
A széket 5 perc volt összeszerelni és kb 10 szétszedni. Visszaküldésnél is nagyon könnyű visszacsomagolni a dobozába.Attól függetlenül, hogy visszaküldöm nekik a széket, az csak azért van mert az én testalkatomnak nem jó ez az erős lumbar, másnak meg lehet pont ezzel jó ez a szék.
-
válasz
Marci112233 #11592 üzenetére
Ezt én sem értem. Ha megrendeled a Haworth széket a weboldalon házhoz szállítással megkapod és 14 napod van visszaküldeni. Addig pedig - biztonság kedvéért legyen 10-11 nap - tudod tesztelni.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11588 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy vidéken nincs lehetőség próbára? Budapesten talán van?
-
válasz
Marci112233 #11586 üzenetére
Senki sem tudja mikor és meddig tart egy-egy akció. Black Friday-től szoktak lenni és talán tavasz elején általában, de biztosat nem tudni.
Nekem szerencsém volt, mert egyik napon novemberben pár órára rosszul állították be a dolgokat és a Fern akciójára rá lehetett még tenni a 20% kupont. Így 390k-ért fémvázas Fern-t tudtam venni deréktámasszal.
(Amit aztán visszaküldtem, mert volt egy selejtes sorozat hibás deréktámasszal és abból kaptam. A csere már itt van és azt nyúzom. A jó deréktámasszal olyan mintha egy másik székben ülnék. Elég nagy a különbség.)
Úgy látom a Zody ülőfelülete ugyanaz, mint a Ferné. Legalábbis nagyon hasonlít rá. Tudni kell, hogy sokaknak kemény lehet újonnan, de idővel felpuhul, bejáratódik 4-8 hét után (állítólag).
Minden gyártónál vannak szerintem hibás szériák adott székből vagy akár autóból is. Visszaküldhető, cseréltethető. Viszont ha jót kapsz és beválik számodra a szék, akkor egy jó minőségű, ergonomikus szék megéri hosszú távon a rászánt összeget.
360K sok pénz bármilyen székről is legyen szó, főleg mert sosem lehet tudni valóban adott szék megfelelő lesz-e. Mivel ingyen visszaküldhető ki tudod próbálni, csak figyelj rá, hogy 14 nap előtt küldd még vissza.
Ha a próbaidő alatt beválik és úgy látod meg is ér annyit a szék, akkor szerintem rosszul nem fogod érezni magad. Azt neked kell tudnod, mennyire sürgető vagy vársz egy következő akcióra és addig még nézelődsz, érdeklődsz, kipróbálsz ezt-azt (ha tudsz). -
válasz
Marci112233 #11581 üzenetére
Olcsóbb a Haworth oldaláról rendelni amikor akció van és 14 napon belül kérheted a visszaküldést ami ingyenes. Haworth küld egy tracking number-t amivel a DHL oldalán tudsz időpontot egyeztetni az átvételre. A DHL megy és elviszi ingyen az eredeti dobozba visszacsomagolt széket, amin nem lehet sérülés.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11580 üzenetére
A Herman Miller-nek van Budapesten egy forgalmazója, a bemutatóterme: Office Art Design. Nekik pár éve volt olyan tesztszék programjuk, hogy kivisznek neked székeket 1-1 hétre kipróbálni. Csak kauciót kell letenni, amit visszaadnak a végén. Kérdezd meg tőlük, hogy van-e még ilyen szolgáltatásuk!
A DesignOffice szintén Herman Miller székeket forgalmaz, kérdezd meg ugyanezt tőlük is, mert lehet, hogy ők vették át ezt a szolgáltatást! Herman Miller székekre elvileg jár 12 év garancia is, de ez valószínűleg típusonként változó.A Steelcase székeknek is van Budapesten forgalmazója: [link] . Elvileg Steelcase székekhez is jár 12 év garancia, egyes elemekre talán még élettartam garanciát is adnak, legalábbis külföldön. Lehet, hogy nekik is van hasonló szolgáltatásuk, mint a Herman Miller-nek, érdeklődj náluk is!
-
gubabela
senior tag
válasz
Marci112233 #11578 üzenetére
Amúgy a 10 év nem vonatkozik mindenre haworthnál. 5 év mechanikára és csak 2 a felületi anyagokra (ülés huzat, háttámla huzat...)
[link] -
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11578 üzenetére
Drága széket csak kipróbálás után szabad vásárolni. A magasságodtól is függ, meg sok mindentől, hogy melyik lesz számodra az optimális.
BEST CHAIR BUYING GUIDE for EVERY Height and Budget 2024-2025 - YouTube -
gubabela
senior tag
válasz
Marci112233 #11568 üzenetére
Szia!
Én hálóssal szimezek (fern halo), igaz nem verseny szinten, de nem érzem, hogy bármi baja is lenne attól, hogy taposom a pedált. A köridők hasonlóak, mint az előtte lévő székemmel, de pár óra játék után, ha kiszállok belőle, legalább nem fáj a derekam. Plussz az asszony is szemet vetett rá miután kipróbálta. -
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11570 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez rendeltetésszerű használatnak minősülne, úgy meg buknád a garanciát, ha a műanyag eltörne. Jobb, ha megkérdezed őket erről. De akkor már a Haworth Zody árában lennél, aminek, gondolom, eleve fém lába van.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11572 üzenetére
Kérj tőlük egy ilyet és erre ülj!
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11564 üzenetére
Valójában a nem akciós ára a rendes ára, mert az a bruttó ára, hacsak nem vagy vállalkozó. Én sem értem, hogy miért ragaszkodsz egy olyan márkához, ami nem vált be. Előbb-utóbb az is besüllyedne, hiába vastagabb és sűrűbb.
-
LLKobe
veterán
válasz
Marci112233 #11562 üzenetére
Szerintem próbálj ki egy normális széket.
Ezeket a gamer mókákat meg hagyd meg a kölyköknek. -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #11559 üzenetére
Nos eddig tartott a a maszekolás. Kezd megsüllyedni újra, így alánéztem, és lapol az a szivacs amit beraktam, bár számoltam is vele hogy így lesz, csak azt nem gondoltam hogy pár óra használat után bekövetkezik.
Szóval az Arozzi Vernazza Soft Fabric XL jó választás lehet utódnak? Vastagabb és nagyobb a habsűrűsége a szivacsnak, és az ára is még valamennyire elfogadható.
-
Robeast
tag
válasz
Marci112233 #11555 üzenetére
Azért vettem ilyet, mert itt ajánlotta valaki. Két hónap alatt darabosra ültem a 70kg-ommal a szilikont, de legalább a huzatja miatt nem hullik szét a lakásban. Meg az ajánlással ellentétben, szerintem nem is annyival kényelmesebb és nem is szellőzik. Nem venném meg újra.
-
idegen lény
addikt
válasz
Marci112233 #11551 üzenetére
Ezek nem jók?
-
válasz
Marci112233 #11532 üzenetére
A hálós háttámla jobb munkára, mert szellőzik. Játékra ugyanakkor nem feltétlenül használnék irodai széket.
-
válasz
Marci112233 #11529 üzenetére
Ezért kell irodai gyártótól vásárolni, azok bírják. Még egy használt Steelcase is tovább fogja bírni, mint egy új "civil" szék.
[link] -
válasz
Marci112233 #11396 üzenetére
-
válasz
Marci112233 #11393 üzenetére
Amit linkeltem, azon oldalon több fotó is van a cuccról, és az egyiken rajta vannak a méretek is, amik egyébként: 46 cm széles, a mélysége 36 cm, és a vastagsága 8 cm. És mint írtam is, pár hónap használat után olyan, mint ha most hozták volna újonnan, egyelőre tartja a méreteit, nem deformálódik úgy, hogy bőven napi 10-12 órát ülök rajta.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #10997 üzenetére
Magamra válaszolok inkább.
Röviden ma ismét dobtam egy emailt a PCX-nek, mert az ülőfelület ugyanúgy megsüllyedt és átérzik az alatta lévő fém merevítő. Beírtam hogy egy újabb ugyan ilyen ülőfelületnek nincs értelme, így írjanak a gyártónak vagy megteszem én, hogy adjanak hozzá jobb minőségű szivaccsal. Mivel hétvége van válasz leghamarabb holnap lesz tőlük. Magával a székkel továbbra se lenne bajom ha az ülőfelület nem süllyedne be, vagy legalábbis nem ilyen rövid idő alatt.
Na most ha nem jutok dűlőre velük, annak ellenére hogy még most is elvileg garis a szék, akkor mi a legjobb alternatíva?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Marci112233 #11000 üzenetére
Ha még nem járt le, akkor hajrá! Mindenképpen jelezd feléjük, hogy újra hibás.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Már miért esne ki az újabb garanciális csere, ha ugyanaz a hiba?
-
LLKobe
veterán
válasz
Tudom hogy más izéjével birizgálom a csalánt, de ilyen házi megoldásokkal sosem fogsz egy tartós és komfortos megoldást csinálni.
50-100k között már lehet minőségi használt székeket venni, ha sokat használod, ki kell pengetni sajna. Csodát otthon nem lehet barkácsolni sajnos.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
Marci112233 #10714 üzenetére
Szia!
Ha magad szeretnéd megoldani akkor a tuti tippen egy-két vagy akár három réteg( attól függ ügye hogy milyen keményet szeretnél) polifoam az ülőlap és a szivacsod közé. Így a szivacs formája megmarad.
Én most újítottam fel a székemet(hetek óta olvasgattam a fórumot, bejártam a fél várost egy jó székért, de semmi. Ez a Wau 2 például b@szott nagy csalódás volt), úgyhogy nekiálltam és elégedett vagyok. Polifoam meg ugye piti áron van, én szétszabdaltam amit tavaly nyáron vettünk a strandon.
-
petertoth123
csendes tag
válasz
Marci112233 #8110 üzenetére
Szia!
Köszi az infót! Egyelőre még várom vissza az előző szék árát, de ez a lista elején van. Még említették itt a Antares Hufo, mint bevált széket. Más tippet egyelőre nem kaptam.
-
petertoth123
csendes tag
válasz
Marci112233 #8081 üzenetére
Szia! Köszi a tippet! Megnéztem és valóban 40 cm körülre leengedhető, az Arenaracer Titannak 47 cm volt az alja, tehát ez szuper. A képek alapján ennek nem púposodik ki a párnázása az ülőlap végén, de ebben nem vagyok biztos.
Ami biztosan gond, hogy én viszont nem szeretnék szövetet, így még várnék néhány ajánlást...
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #8050 üzenetére
Ez sem néz ki rosszul, és még olcsóbb is.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #8048 üzenetére
Mivel senki nem válaszolt, én elkezdtem tovább nézelődni. Ennél álltam meg, de ha valaki tud tőle jobbat max 100 ezres árig az ajánlhat mást.
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Marci112233 #5641 üzenetére
30k-ért olyat, ami nem esik szét 3 év alatt ma nem fogsz találni.
itt van például ez, 35k...
Ez elbírja a 110kg-ot is, és talán bírja addig, ameddig szeretnéd, csak egy párnát kell rá rakni. -
Palinko
tag
válasz
Ikea Markus? Oké hogy egy 10-essel az értékhatár felett van, de az alatt nem szoktak itt ajánlani semmit
A karfát nem tudom, de az a szék magasság beállításától is függ.
-
válasz
Többe fog kerülni a leves mint a hús. Hacsak nem HermannM széked van felesleges szarakodás javíttatni.
-
I02S3F
addikt
válasz
Marci112233 #5637 üzenetére
Hány kiló, hány centi vagy? Napi hány órát használnád? / Mire használnád?
-
válasz
Marci112233 #5637 üzenetére
30k-ért kb semmilyet. Lehet kapni ennyiért is széket, csak az nem ajánlott kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest