- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Volna egy kérdésem. Valaki garanciáztatott széket a multibúorrnál? Nincs nagy gond a Zody-val csak a bal karfa (Benne ülve nézve.) elfordulásának nincs rögzítési pontja tehát végponttól végpontig csúszik és elég könnyen, de a jobbos az jó meg van a három állás. Oldalra és le-fel szépen működik.
Na most ezt megírom nekik akkor visszakérhetik a széket érte vagy küldenek majd egy új karfát, már ha ez gariba belefér. Mert ha vissza kell küldenem érte akkor inkább így hagyom. -
Marci112233
addikt
Nos ma megérkezett a használt Zody. Nem sokat használtam még, de már most érzem hogy elég kényelmes és nem fáj semmim 1 óra ülés után sem, pedig az előző arozzinál így süllyedt ülőlappal már voltak gondok. Gyakorlatilag amikor kiszállok a Zody-ból és átülök a régi arozziba mintha egy deszkára ülnék. Később eldől menyire fog beválni, de eddig úgy néz ki jó lesz. És ami még jobb hogy a leírás szerint 3 valójában 4D karfával van. Viszont létezhet hogy 2015-ös és ilyen állapotban maradt meg?
-
Marci112233
addikt
válasz
lockdown90 #11799 üzenetére
Még nem. Még értesítés se hogy hoznák.
-
Marci112233
addikt
válasz
dvd_R+ #11795 üzenetére
Szerintem jobbat nem fogsz találni abban az ársávban, legalábbis ahogy én néztem a te mostani széked, még használtan is ami jó állapotú 200 körül mozog. Ami meg jobb annál szerintem inkább 400 fölött lesz csak. Így ha jó még a szék én nem váltanám le az tuti. És a Haworth Zody-val az újjal szemeztem, de végül maradtam a barátibb árú használtnál.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11783 üzenetére
Egyrészt egyetértek másrészt nem. Jómagam ilyenkor télen sokat ülök itthon a székben valóban, de időközönként kiszállok belőle, de ha szimulátorozok benne akkor nem igazán ülök teljesen mozdulatlanul ugyanis taposom a pedált ás mozgatom a kormányt is, tehát mozgok is, ettől függetlenül ilyenkor is időnként kiszállok, és megyek pár métert. De tavasztól megkezdve amikor szezon munka van én traktorban ülök napi 10 órát, de néha többet is egy nap. Bár a traktorokban is több száz ezres ülés van. És ami a traktort illeti, nem céges hanem saját gazdaág, tehát nem a főnök hajt, hanem én megyek ugyanis a mezőgazdaság a fő bevételi forrásunk.
-
Marci112233
addikt
válasz
undercover #11757 üzenetére
Többen is írták hogy használtak vagy használnak ilyen széket és jó, és én is azért mertem bevállalni.
-
Marci112233
addikt
Végül én is maradtam a használt Zody-nál. Írtam és kaptam választ is hogy 18000+áfa a szállítási díj. Válaszoltam hogy jó és jöhet a számla, amit most várok.
-
Marci112233
addikt
válasz
undercover #11723 üzenetére
A hálótól én is félek picit de a Zody-n ott a deréktámasz is ami azért merevíti szerintem a szövetet is.
-
Marci112233
addikt
Illetve amit még kérdezni akarok.
Ha online rendelek új Zody-t akkor arra tényleg heteket kell várni, és nem érkezik meg pár nap alatt? -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Jól nézem ha innen rendelem a Zody-t akkor azon lesz deréktámasz is?
-
Marci112233
addikt
Nos végül mivel a Zody-t csak a korábban leírt fizetési módban tudnám megrendelni, de lehet akad lehetőségem az áfáját visszavenni, dobtam egy emailt a magyarországi Haworth képviseletnek, hogy lehet-e előre utalásos számlával is rendelni.(Legalábbis remélem hogy jó helyre ment a levél, mert magyarul kérdeztem.)
-
Marci112233
addikt
Jól nézem hogy az USA-ban a Zody-ra 12 év garit az az ülőfelület és az az alatti mechanizmusra is, de a szövetre csak 5 évet. Ellenben az EU-ban 10 év gari, a mechanizmus csak 5 év, az ülőlap, szövet és egyéb borítás meg 2 év?
Jól le van fokozva az EU gari az USA-ban eladott példánnyal szemben.
#11667 idegen lény
Lehet félre értettél. Én abba rétegbe tartozok aki éppen megteheti hogy megvegye a Zody-t, és hajlok is rá, csak sokallom érte a pénzt. és az ebben a hsz-ben leírt gari nyirbálást abszolút nem értem, de ha az USA-ba adnak annyit rá rossz nem lehet a szék. Egyébként csak most annyi volt az kerek 360 is pár napja, az euró árfolyam mozgatja rendesen a forintos árat.
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11651 üzenetére
Szinkron nincs de hinta funkció igen. Bár én soha nem használtam.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11649 üzenetére
Ugyan nem szék hanem más termékkel jártam pont ellentétesen. A pár 10 ezer forintosról volt kismillió videó, ami 100k fölött volt meg vadászni kellett, de azért volt mindkettőről videó. És itt a fórumon is leírta az illető a véleményét róla. A jómagam által most használt Arozzira is írták hogy tud nyöszörögni és igaz is, de engem az annyira nem zavar, csak az ülőlap szivacsa ami igen, és épp amiatt félek a gyártótól megvenni még a 170Kg-ra tervezett és dupla olyan habsűrűségű szivaccsal ellátott székét is, pedig az is csak 140k körül mozog.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11647 üzenetére
Nem is népszerútrésre gondoltam. Zody-ból van független összehasonlító videó is nem is egy, van összerakási videó is, és még sorolhatnám, de a TAKK-ról mint írtam semmi. Én úgy nem veszek meg olyan dolgot amit nem ismerek hogy egy sima kibontós vagy legalább egy két teszt/összehasonlító videó sincs róla. Így akármennyivel is olcsóbb nálam ki fog maradni.
-
-
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11591 üzenetére
Pontosan! Vidéki vagyok és nincs lehetőség próbára. Főleg nem ilyen kaliberű székre.
-
Marci112233
addikt
válasz
Callisto #11587 üzenetére
Próbára sajnos vidéken nincs lehetőség. De hogy úgy mondjam a mostani Arozzi székemben hasonlóképp ülök, mert bent a deréktámasz és a fejtámasz is totál a hátlapig ülök benne. Egyedül a besüppedő szivaccsal szívok. De lehet előbb veszek egy másik szivacsot és belefaragom valahogy a mostani székembe. Egy ilyen kis darab szivacs kb 5k plusz szállítási költség.
-
Marci112233
addikt
Amit elfeledtem kérdezni. A Haworth-ot árulja valamelyik magyar bolt újonnan vagy csak a gyártói oldal az opció? Az addig tiszta hogy ha gyártótól jön az az EU-ból tehát nincs vám, és ingyen is szállítják. No de ha mégsem válna be a visszaküldés kicsit macerásabb lenne, bár ott van arra is a kiírás hogy ingyenes visszaküldés.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11579 üzenetére
Kipróbálás nálam nem opció. Keleti megyében vidéken lakok, Pesttől 300 km-re.
Mindkét szék ülőfelülete belőhető arra amin nekem megfelel, amin most az Arozzi van.
Háttámla meg ha csak a hátam tartja, de a fejem nem, nem zavar, használtam olyat aminek nem ért a fejemig a háttámla kettőt is, a mostani Arozzi az első ami felér és van nyakpárna is.A mostani arozziban is bíztam hogy bírni fogja, de nem így lett, így úgy vagyok vele hogy picit adnék többet ha évekig kibírja.
-
Marci112233
addikt
válasz
LLKobe #11571 üzenetére
Lenne pár kérdésem.
A használt Zody ára elég baráti az újhoz viszonyítva, így kérdezném tuti biztos semmi kínja ha nekiugrok? Tehát nincs benne a pakliban mint az Arozzi székemben hogy az ülőfelülete ki van ülve, ha csak egy kicsit is vagy nagyon, vagy a háttámla ami nem 100-as benne?Illetve megéri újonnan azt a 440-es árat feketében? Oké kék ülőfelülettel most 360 körül akciós, de az nem tetszik. Csak azért mert a 10 év garancia kecsegtető, és hogy úgy mondjam ha ki is bír annyit, kibírnám az árát, mert hosszú távon megtérülhet. De vele szemben a Frezza TAKK Premium 142k igaz csak 6 év gari és nem 4D hanem 2D karfa illetve 110Kg nem 145Kg terhelésre tervezett.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11574 üzenetére
Igen a Zody-nak fém a csillaga. A mostani arozzinak is fém mert mágnes tapad rá.
Az új arozzinak is fém csillaga lenne, de én is félek hogy hiába vastagabb a szivacs az is besüppedne.
Így várok pár napot mit lépnek a levelemre az arozzi support-nál. Addig is holnap módosítom a szék alá tett dolgot mert hasonlóképp megsüppedt megint a közepe a széknek csak most annyival jobb hogy a plusz dolog miatt annyira nem érződik keménynek a vas merevítő, de így behajolva látok egy dolgot ami lehet az újabb ugyanilyen anyaggal és a módosítással már nem fog 2 nap alatt besüppedni. Nem fogom sokáig húzni így vele az biztos, mert ha olyan választ kapok ami kijavítja majd a mostani széket még gariban mert még van rá pár nap, akkor marad, de ha nem a Zody lesz lehet a befutó. -
Marci112233
addikt
válasz
LLKobe #11571 üzenetére
Időközben én dobtam egy levelet az Arozzi supportjának. Konkrétan azzal a kérdéssel hogy nem-e tudnak jobb szivacsot a mostani székemhez biztosítani. Várok rájuk hátha válaszolnak, mert maga a szék megfelelne ami most van ha jó lenne a szivacs az ülőfelületben. A szövet marha jó azt már tapasztaltam mikor szétkaptam az egyik ülőfelületet. Ugyanis marha vastag a szövet, azt kidörzsölni jó sokáig tartana ha a szivacs bírná alatta. Meg is lepődtem amúgy a szövet minőségén és vastagságán, mert nem egy felső kategóriás azért a szék.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11569 üzenetére
Az a Takk nem is rossz. Érdemes hozzá megvenni az alumínium csillagot? Azért mert nekem a mostani székem is be van akasztva az NLR WS2.0 szimulátor vázba és az új is be lesz.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11567 üzenetére
Nem ragaszkodom én sem a gamer székhez. Csak a hàlós támlától félek.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11565 üzenetére
Láttam és azért is írtam hogy még úgy is jó ár ha tényleg bírja a hálós háta amit kérdeztem.
-
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #11559 üzenetére
Nos eddig tartott a a maszekolás. Kezd megsüllyedni újra, így alánéztem, és lapol az a szivacs amit beraktam, bár számoltam is vele hogy így lesz, csak azt nem gondoltam hogy pár óra használat után bekövetkezik.
Szóval az Arozzi Vernazza Soft Fabric XL jó választás lehet utódnak? Vastagabb és nagyobb a habsűrűsége a szivacsnak, és az ára is még valamennyire elfogadható.
-
Marci112233
addikt
Az eddigi maszek munka még bírja, de ugye csak pár órája használom így.
Viszont ezzel van valakinek tapasztalata? A gyártó ugyan az, nagyobb teherbírás, dupla habsűrűség az ülő és hátfelületen, tehát más mint a jelenlegi székben a szivacs ami megsüllyed folyton. Csak épp az ülőfelület és hátfelület sík felületet kisebb a nagyobb testvéren mint ami most van nekem. (Direkt az XL méret mert a sima még kisebb.)
-
Marci112233
addikt
válasz
Robeast #11556 üzenetére
Akkor kimarad.
Időközben meg kicsit maszekoltam. Egy elektronikai eszköz felső 2 cm vastag védőszivacsából egy darabot befűztem az alsó vas és a szék szivacsa közé. Most így kiemelte az ülőfelületet és olyan magas mint új korában. Meglátom így meddig bírja, de ebből a fehér szivacsból még akad, így ha nem sűrűn kell cserélni akkor jó megoldás lesz.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény #11553 üzenetére
Ez jó választás lenne?
-
Marci112233
addikt
válasz
bytesizelife #11531 üzenetére
A hálós háttámlától félek picit ugyanis szimulátorozok is és a kormány mellé van egy TM-T-LCM tehát load cell fékpedállal szerelt szettem egy Next Level Racing Wheel Stand 2.0-ra építve és fékezéskor a háttámla kapja az ívet rendesen.
Maga a mostani székem is kiváló volna ha az ülőfelület szivacsa nem ilyen hulladék lenne. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott a kérdés hogy 100k-ig van olyan normális szék ami full textil bevonatú, tehát semmi bőr vagy műbőr?
Azért kérdezem mert lassan 2 éve van egy ilyen székem ami az, de az ülőfelülete, pontosabban a benne lévő szivacs egy hulladék. Már a negyedig ülőfelülettel van, mert háromszor jelentettem hibára hogy besüllyedt a szivacs és átérződik az ülőfelület szivacs alatti fém merevítő. Az utolsó ülőfelület szeptemberben érkezett, de már ugyanúgy besüppedt. Mivel nem kérték a régi felületeket vissza már gondoltam rá hogy az egyikben szivacsot cserélek, de a fene enné meg a gyártót, nemhogy alaktalan amit éppen még formára lehetne faragni, de elől 8 hátul meg 6 cm vastag, és ugye csak 6 vagy 8 cm-es vastagságú szivacsot kapnék, amiből a 6-os esetén elől lógna a huzat, a 8-ast meg lapra kéne vágni ami szinte lehetetlen. -
Marci112233
addikt
válasz
pendre54 #11395 üzenetére
Igen láttam a képek közt, de nem cm hanem inch a méretezés, és az átváltásban nem vagyok otthon. De köszönöm a választ! nekem nem igazán jó mert az ülőfelület közepe a két magasítás közt csak 40 cm széles. Így a két oldala kitartatná és az nem igazán lenne jó megoldás.
-
Marci112233
addikt
válasz
pendre54 #11391 üzenetére
Ez lehet nekem is jó lenne mármint az ülőpárna, de kérdezném, hogy pontosan milyen széles, hosszú és vastag? Mert csak a
Azért kérdezem mert az Arozzi székemhez már kétszer küldtek új ülőfelületet mert állandóan besüllyed a szivacs és átérződik az alatta lévő fém váz. -
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #10997 üzenetére
Magamra válaszolok inkább.
Röviden ma ismét dobtam egy emailt a PCX-nek, mert az ülőfelület ugyanúgy megsüllyedt és átérzik az alatta lévő fém merevítő. Beírtam hogy egy újabb ugyan ilyen ülőfelületnek nincs értelme, így írjanak a gyártónak vagy megteszem én, hogy adjanak hozzá jobb minőségű szivaccsal. Mivel hétvége van válasz leghamarabb holnap lesz tőlük. Magával a székkel továbbra se lenne bajom ha az ülőfelület nem süllyedne be, vagy legalábbis nem ilyen rövid idő alatt.
Na most ha nem jutok dűlőre velük, annak ellenére hogy még most is elvileg garis a szék, akkor mi a legjobb alternatíva?
-
Marci112233
addikt
válasz
cimbi186 #10716 üzenetére
Üdv!
Kicsit késő válaszolok, de azóta nem nagyon foglalkoztam a dologgal, hanem használtam a széket és nemrég újra cseréltettem az ülőlapot, amit most ingyen küldtek, de pár hónap és a garancia lejár, tehát ez az opció már ki fog esni.
Rákerestem anno arra a dologra amit írtál, de több félét is találtam így nem tudom melyik márka lenne jó nekem.De most is inkább egybe szivacs volna jó ami jobb minőségű lenne, de ugye lapra is vágni kéne mert elől 8 hátul pedig 6 cm a gyári szivacs.
Létezik olyan szivacs amit itthon valamilyen házi módszerrel lehetne faragni is, de nem lapulna el úgy mint a gyári szivacs? -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van egy ilyen székem 2023 januárjától. Röviden egyszer már garanciás javításon volt, pontosabban kaptam hozzá egy új ülőfelületet mert a közepe megsüllyedt, és átérzett az alul lévő fém keret.. Az a bolt rendezte a dolgot amit linkeltem is tehát a PCX.
Na most a cseredarab megint kezd süllyedni, de még nem olyan vészes mint amit kicseréltem. Mivel itt maradt a régi én abból már kikaptam a szivacsot de formázott ráadás gyártó szerint elől 8 hátul pedig 6 cm vastag. [link] [link] [link]Már kérdeztem szivacsboltot és nézelődtem is, de mindenhol egyforma vastag szivacs van csak. Kétlem hogy a PCX megint elrendezné a dolgot, így kérdezném, érdemes a gyártónak írnom, hogy nem-e tudnak egy jobb minőségű csak szivacsot adni?
Vagy jobb ha használom és veszek egy másik széket, de akkor meg milyet is kéne vennem ami nem jár ugyanígy, és nem magasabb az ülőfelülete sem, na meg ugyanígy szövet a borítása?
Ha van jobb topik kérdésemre jelezzétek.
-
Marci112233
addikt
válasz
petertoth123 #8082 üzenetére
Na nekem megjött az általam linkelt szék. A leírással ellentéteb, az elejének a teteje 45 cm-en van koppig leengedve. Nekem jó így is de faternak már magas, éppen nem ér le a lába róla a talajra. Viszont nem nyom az eleje, mert síj, és nincs kiálló rész rajta. Ülő és hátfelület, nem teljesen puha, de nem is olyan kemény. A nyak és deréktámasz viszont elég puha, legalábbis nekem megfelel.
-
Marci112233
addikt
válasz
Stewenke #8096 üzenetére
Kötve hiszem hogy olyan kemény lenne mint nekem amit most fogok leváltani. Szinte deszkán ülök már anniyra elment belőle a szivacs, pedig új korában puha és kényelmes volt. Igaz ez egy noname 20k-s szék. Szó szerint kopogtatni lehet az ülőfelület közepén mára. Ettől szinte minden csak jobb lehet.
-
Marci112233
addikt
válasz
petertoth123 #8082 üzenetére
Nekem azért volt fontos a szövet, mert a mostani székem valamilyen műbőr borírású, de kevesebb mint 1 éven belül elkezdett repedezni, és leválni darabokban. És ami még fontosabb volt hogy a karfa magassága 68 cm alatt kell maradjon.
-
Marci112233
addikt
válasz
petertoth123 #8080 üzenetére
Én tegnap rendeletem egy széket. Számomra a szövet borítás szempont volt nem kicsit. Ha jól néztem utána, ennek ülőfelülete 40 cm környékére engedhető le.
-
Marci112233
addikt
No én végül döntöttem és megrendeltem ezt. A mostani székem ülő és hátfelülete kisebb így azzal nem lesz probléma, ahogy az ülőmagassággal sem mert a mostani alapszinten 45 cm és ott is simán leér a lábam simán tehát elméletileg az újat kicsit majd feljebb kell majd állítanom. Első derék és fejtámaszos székem lesz, így azt még ki kell tapasztalni hogy jó is lesz-e vagy sem. És nálam fontos volt hogy szövet borítása legyen.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #8050 üzenetére
Ez sem néz ki rosszul, és még olcsóbb is.
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #8048 üzenetére
Mivel senki nem válaszolt, én elkezdtem tovább nézelődni. Ennél álltam meg, de ha valaki tud tőle jobbat max 100 ezres árig az ajánlhat mást.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Korábban azt hiszem már érdeklődtem, de most ismét megteszem. Van korábbi képem róla, de azóta szinte mindenhol levált róla a fekete műbőr szerű anyag, sőt a szivacs is kiment belőle és szó szerint deszka lett belőle.(Röhej hogy egy kb 14 éves 9k-s Sigma sima gázliftes szék ami 10 évig aktívan volt használva, jobb állapotban van.)
Így ki mit ajánlana úgy hogy a szék kartámlájának magassága max 68 cm lehet?
Ha lehet a műbőröket és a deszkává válókat kerülném, tehát ha sima szövet a borítás, talán még jobb lenne, mert az nem igazán tudna felválni. -
Marci112233
addikt
70-110 kg, mert többen használjuk. Naponta 1-12 óra. És sima internetezés és egy kis játék, de azt sem komoly szinten. Anno ugyanerre volt használva a sima irodai Sigma szék és az is bírta, csak elkezdett 10 év után foszlani a borítása.
Bár mivel már két székem is van aminek mechanikai részei még jók, gondolkodok, nem-e lehetne valamelyiket újrahúzatni és jobb szivaccsal kijavíttatni.
Van ilyen cég aki ilyen székeket javít/újrahúz? -
Marci112233
addikt
Mi volna az alsó határ amnél lehet mondani hogy tartós is? Nem hosszú gamingre lenne, persze arra is használva van, így nem kell egy atomdrága darab, csak ne kezdjen el kevesebb mint 3 év alatt foszlani, meg ne legyen enyi idő alatt deszka az ülüfelülete.
De azt nem értem, hogy több 10 évvel ezelőtt egy 10k alatti kis irióodai Sigma szék miért bírta magát, és miért van még most is jobb állapotban, mint a manapság kapható több 10k-s székek.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Ki milyen széket ajánlana 30k-s árhatárral ami bírja is évekig? Annyi a kitétel, hogy a karfa nem lehet magasabb mint 68cm.
Jelenleg egy Metro-ból vett, de nevét nem tudom szék van. Még 3 éves sincs, de az ülőfelület deszka lett, és a borítás is foszlik az ülőfelületen és a háttámlán is. 21k-ba fájt ez is így nem vártuk hogy ennyit fog bírni, tekintve hogy elótte 10 évig volt egy a szintén Metro-ból vett Sigma forgószékünk de az 9k-ba került.(Ja és még meg van, de az is pont a szakadások miatt lett leváltva, de az ülőfelülete még mindig puhább.) -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Leváltanám a több mint 10 éves régi Metróban vásárolt (azt hiszem Gála márkájú, de nem biztos) forgószékemet ami gázliftes és hintamechanizmusos. Ennek ülőfelülete 38-50 cm-ig állható és legtöbbet 41-48 cm-en van használva.
Ezt szemeltem ki de nem tudom megéri-e az árát. [link]Mint látható a mostani sem egy fiatal darab, és ugyan még a gázlift is működik, de a rajta lévő borítás már több helyen kiszakadt, és az ülőfelületen sem az igazi a szivacs, ezért megérett a cserére.
Jó lehet amit kinéztem, vagy van az általam leírt ülésmagasságot nézve van tőle jobb, esetleg olcsóbb megoldás? Hintamechanizmus kell mindenképp és az ülésmagasság állítása is a megadott értéken, de az sem baj ha nem gamer szék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest