- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
káen
tag
válasz
Vertigo18 #6736 üzenetére
Igen, sajnos tudom, hogy nálatok mennyire elképesztő a helyzet.
Viszont feltennék egy kérdést a nagyjainknak:
Mi a faszért növelték meg a KR létszámát több ezer fővel, mikor vidéken ennyire elképesztő a helyzet?
A régi létszámmal is simán tudnánk kezelni a ránk háruló feladatokat és a fiataloknak is több hasznát vennétek kapitányságokon, őrsökön...illetve..mit is mondok, hülye vagyok. Nagyobb részük életképtelen emberutánzat, a szakmát messziről sem vágják, lusta, gyenge disznók, többségük csak a lógáshoz ért...
Néha nagyon szét tudnék csapni közöttük...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Vertigo18 #6710 üzenetére
a főkapitányét se
aztán annyiba maradtak hogy akkor ez most ilyende most mégis mi lenne, adott két egymástól hót független szervezet, és az egyik nem fogadja el a másik szakmai beszámolóját..
olyan mintha a vízmű nem fogadná el a földhivatal álláspontját hogy egy adott terület hol van.
jó nem fogadod, akkor ennyi, te dolgodde most mégis mit vársz? vannak olyan önkormányzati képviselők akiknek 6 osztálya van, esetleg valahogy átbukdácsoltak évekkel később estin.. ill pártfegyelem: a polgármester nincs jóba a kapitánnyal, próbál betartani neki, esetleg mást szeretne kapitánynak, de nincs módjában hogy ezt bárhogy elérje. normális körülmények kötött..
mindenesetre negem már nem érdekel nagyon mert mindkét szervezet elég hitvány felül..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Vertigo18 #6704 üzenetére
ilyenkor nincs lófax se..
az önkormányzati képviselők mint "szakmai testület"nem kötelesek elfogadni a beszámolókat.
a főkapitány meg nem köteles seggberúgni senkit sem. megnézik hogy történt-e esetleg valamilyen szakmai, vagy eljárási hiba, ha igen orvosolják, ha nem akkor jelentik hogy ez azért van így mert így mert követték a jogszabályokat. az onkormányzat meg vagy tudomásul veszi vagy nem..
nálunk a városban régebben rendszeresen előfordul hogy egyes képviselői csoportok ilyenektől élveztek el hogy leszavazták a beszámolókat.. gondolom nem intézték nekik már el a gyorshajtásaikat és így demonstráltak
aztán minden ment tovább.. hiába picsogtak -
káen
tag
válasz
Vertigo18 #6691 üzenetére
Hehe, annó határőr koromban ezt bevezették Barcson is. Juppi, vezetőségnek felállt tőle, beokat vasra és ki a határba melegben, sárban, esőben, szélben (egyedül télen nem lehetett használni). Természetesen ruha nem járt hozzá, köznapiban róttuk a kilométereket, mondhatom, isteni volt a traktorok által összeb@szott földesúton tekerni vele (természetesen a sapka a fejünkön kellett, hogy legyen). Később volt annyi kedvezmény, hogy a gyakorlót is hordhattuk...
(erről a fórumról Debilon pajtival is letoltunk közösen pár km-t két keréken...mondjuk gyalog is megvolt az "egymillió lépés Magyarországon" című műsor vele
)
Aztán pár élelmes kollega elkezdte leamortizálni az alapból is teszkós minőségű kerékpárokat és hála a Megváltónak, nem lettek megjavítva
Az alosztályomból is van két srác ebben a programban és azt említették meg, hogy csak a Margit-szigeten lesznek.
-
tolts.hu
őstag
válasz
Vertigo18 #6599 üzenetére
Te sem érted.
Ezen nincs mit nem aláírni, jön a berendelő, te pedig mész.
Ő azt maximum tudomásul veheti, és köteles rendelkezési állományba helyezni téged.Hujikolp: a rendőrség és/vagy a közterület felügyelet jogosult lekérni rendszámot, és megtenni a megfelelő intézkedéseket ha nem stimmel valami.
-40 perc...már 1000 szer írtuk, hogy van 2 járőrpáros egy kerületben vagy egy városban / községben, és egyszerre kell kimenni balesethez, rendkívüli halálesethez, családi botrányhoz, úgy nehéz egy ilyen esethez rohatnni! -
káen
tag
válasz
Vertigo18 #6590 üzenetére
Kérlek, ne sértődj meg az alábbi soraimon, nem annak szánom.
Mi akadályoz meg abban, hogy megpróbáld a felvételt egy olyan szervezeti elemhez, ahol nincsenek ilyen problémák? Ha nem is TEK, mert oda azért kell teljesítmény is, de mondjuk a megyei Akcióhoz vagy a pécsi KR-hez.
Nekem az a véleményem, hogy ha valahol nincs üzemanyag, papír, tinta...az a vezető hibája, mert annyira kapaszkodik a székébe, annyira retteg a leváltásától, hogy inkább kussol a helyzetről.
Ok, tudom, milyen viszonyok vannak nálatok vezető szinten, de azért ha egyszerre többen feltennétek neki a kérdést, hogy he, mirákvan..lehet, hogy elgondolkozna. Gondolom az éves beszámolói rózsaszínben pompáznak -
finest
addikt
válasz
Vertigo18 #6559 üzenetére
Itt felénk Szögeden valódi városi legenda kering nagy értékű, civil autókból való rendőrségi mérésekről. A Délmagyaron még cikk is volt róla. És a rendőrség állásfoglalása, miszerint nincsenek drága civil járműveik, messze nem oszlatta el a pletykákat, sőt. Eddig csak olyanokat ismertem, akik ismertek olyat, aki látta a civil járgányból fényképező rendőröket. Most viszont mintegy részévé váltam a legendának, csak ők lehettek, a titokzatos civil járműves ügynökök bevetésen.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Vertigo18 #6517 üzenetére
majd dobok fel képet. azért, mert nekem tetszik.
annyit kell tudni az autóról, hogy semmi osan tuning nincs rajta, csak ültetés, nyomtávszélesítés, fehér index, szolid kipuff. célom egy letisztult forma. erre utal a már elkészült "spoiler?! no grazie" matrica is. de nagyon off ez már itt, de este tolok fel képet. -
Tipo16V
aktív tag
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Vertigo18 #6482 üzenetére
Tehet feljelentést, de minek?
Nézzük meg a Zaklatást közelebbről.
176/A. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
Kilőve, nem rendszeres, nem tartós.
(2) Aki mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját félelemkeltés céljából személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
Az, hogy az autója meg lesz húzva nem igazán személy elleni és nem is közveszélyt okozó. + Hivatkoznék a Btk. 138. §-ra, melynek értelmében a fenyegetés olyan súlyos hátrány kilátásba helyezését jelenti, amely alkalmas arra, hogy a megfenyegetettben komoly félelmet keltsen. A zaklatásnál ehhez célzat is társul: az elkövető a sértettet vagy rá tekintettel hozzátartozóját azért fenyegeti meg, hogy benne a félelem valóban ki is alakuljon.
(3) Aki a zaklatást
a) volt házastársa vagy volt élettársa,
b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy
sérelmére követi el, az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel, a (2) bekezdésben meghatározott esetben bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.Ez meg csam minősíti a bcs-t, szóba se jön...
Hivatkoznék a Btk. 138. §-ra, melynek értelmében a fenyegetés olyan súlyos hátrány kilátásba helyezését jelenti, amely alkalmas arra, hogy a megfenyegetettben komoly félelmet keltsen. A zaklatásnál ehhez célzat is társul: az elkövető a sértettet vagy rá tekintettel hozzátartozóját azért fenyegeti meg, hogy benne a félelem valóban ki is alakuljon.
Várhatóan elutasítják a feljelentését.
-
szasanyi
félisten
válasz
Vertigo18 #6445 üzenetére
Látod, tudtam én, hogy érted a lényeget. Akkor pofa be, és alázatosan szoligáljál, mer' itten nincs rossz és különben is mindenki (!) jól járt, és ezekhez illik jópofát vágni amit szigorúan el is várnak! Bár nem látsz, de én is azt teszem...
Nem tudom mi lesz ha a jelenleg - legalábbis a többségben még - meglévő de szerintem nyilvánvalóan csökkenő kötelességtudat és elhivatottság - ami a pályára vitte és pályán tartja az aktív állományt - "elkopik", elvész a "nagy közmegbecsülés" közepette... ki fog rendőrként dolgozni, szolgálni?
-
szasanyi
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Vertigo18 #6414 üzenetére
szerintem nem kéne elvárásnak lennie, hogy az embernek harművésznek kelljen lennie ahhoz hogy elsétájon bizonyos helyeken.
nem kell ehhez borsodban élni.. itt pesten pár utcára este annyi "c" lődörög hordában(ja bocs rajban
) az utcán hogy rohadtul nincs kedvem arra menni. szerencsére nincs is arra dolgom..
főleg gáz hogy ez a helyzet úgy is hogy 2 méter magas 120 kilós "rendőr"
vagyok
-
válasz
Vertigo18 #6412 üzenetére
Jó, nyilván máshogy fog viselkedni mintha nem lenne nálam. Értem én mit írsz. Bevállalom ezt a kis áldozatot azért cserébe hogy akár mikor meg tudjam védeni magam. Egy sötét utcában este eleve ad egy kis biztonságérzetet ha van nálam valami ha rosszabb környéken haladok keresztül gyalogosan. Nem vagyok olyan alkatú hogy meg tudjam védeni magam ilyenek nélkül.
-
válasz
Vertigo18 #6407 üzenetére
Ha véletlenül meglátná valaki az teljes mértékben az én problémám, ugyanis szabálysértésnek minősül ha nem rejtve viselem (engedéllyel csak így szabályos)
Intézkedésnél rendőr teljesen logikusan megkérne hogy mutassam meg a viselési engedélyt, csúnya lenne ha egyből rosszat feltételezne. Illetve rendőr remélhetőleg van olyan okos és elolvassa mi van a fegyverre írva ha elkéri, egyből látszik mivel van dolga. Nem mondhatom meg előre neki hogy mi van nálam, főleg nem is mutathatom meg.
Biztonsági őrről is feltételezek valamilyen szintű felkészültséget, azaz nem intézkedhet ha nincs rá oka. Civil valóban nem feltétlenül tudja mit gondoljon. Én egy nagyobb kardtól jobban félek mint egy pisztolytól.
-
válasz
Vertigo18 #6405 üzenetére
Amennyiben ki van írva hogy tilos fegyverrel bemenni, természetesen nem megyek be. A szándék nem mindegy. A fegyver csak eszköz, ennyi erővel sétabottal se lehetne bemenni, vagy féltéglával sem, sőt övet sem veszek mert még a végén megfolytok vele valakit.
Bíróságra is mentem már, ott semmi problémát nem okozott, be kellet rakni egy zárt helyre. -
válasz
Vertigo18 #6403 üzenetére
Konkrétan fegyverb**i vagyok, nekem totál természetes hogy mindig van nálam legalább egy de inkább kettő eszköz. Nem vagyok paranoiás, nincs mitől félnem.
Egyedül a munkámat félteném, meg a cuccokat ha lefoglalják egy ilyen hülyeség miatt ugyanis nem olcsó hobbi ez. Nem tudom hogy a rendőrök hogyan viszonyulnak a hozzám hasonlókhoz.Sokan azt hiszik hogy ha valaki szereti a fegyvereket az biztosan rossz szándékú, ez egy igen téves előítélet. (néha megjelenik egy egy idióta lövöldöző és akkor lehúzzák az összes fegyvertartót, ilyen alapján sokmindenbe bele lehetne kötni) Persze ez nem ide tartozik.
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Vertigo18 #6385 üzenetére
a helyzet az, hogy én évközi fordulós vagyok, és ez még a november (!!) 5-étől érvényes utolsó negyedév csekkje lenne, ami nemjött még nem. Ugye van +60nap az előző negyedévre, de novembertől számítva már az is lejárt, utoljára még tavaly telefonáltam rájuk, aztmondták küldenek csekket, de semmi.
-
válasz
Vertigo18 #6357 üzenetére
az biztos! végre lehet tervezni több napra/hétre előre, nem csörög már a telefon, hogy a főnök átszervezze az elkövetkező napjaimat/heteimet, hogy a karácsony vagy a szilveszter sok év után végre szabad-, és/vagy pihenőnapra esett volna, de menjek már be melózni, mert...
igaz, én a 15 évből csak a töredékét voltam utcán az elején, de bent sem volt már rózsás a helyzet, sőt... (sajnos) nem lehet mindent - így nyilvánosan - leírni, de aki benne van/volt, az tudja, hogy mi a helyzet...nagyon elegem lett, elég volt! ennyi...
minden elismerésem azoké, akik még becsülettel bírják idegekkel mind a két oldalról (főnökség, és az állampolgárok egy hányada), amit kapnak!káen; a maga részéről egyelőre egy kis informatika, továbbá - hosszú kihagyás után - vissza a dj pult mögé! majd csak lesz valahogy, egy ponto már minden mindegy...
-
szasanyi
félisten
válasz
Vertigo18 #6331 üzenetére
CSAK AKKOR ha a büntetőeljárás elrendelésre kerül, és akit azzal kapcsolatban kihallgattak gyanúsítottként. Nem arról rendelkezik a BE, hogy akit gyanúsítottként hallgattak ki, azt kell bűnügyi nyilvántartásba venni?
Senkinek nem hiányzik a nyakába egy fegyelmi tényfeltáró vizsgálat... - ebben egyetértek, viszont emiatt nem lehet mellőzni. Az más kérdés, hogy nagyobb körültekintéssel és felelősséggel kellene megindítani az arra illetékeseknek. No, de ennél sokkal nagyobb kárt is okoztak az illetékesek, úgyhogy ilyen elvárni szinte fölösleges.
-
Brent
aktív tag
válasz
Vertigo18 #6305 üzenetére
Hivatalos személy elleni erőszak & Becsületsértés és pénzbírsággal megúszta az őstulok ?!
És akkor ezek után még csodálkoznak, hogy miért nincs tekintélye a rendőrnek..Szerintem ennek az országnak nevet kéne változtatni.
Magyarország helyett... legyen mondjuk... igen, ez talán elég kifejező: Sz@rfészek. -
Brent
aktív tag
válasz
Vertigo18 #6264 üzenetére
Nem tudom... szerintem nem vagyok hülye, legalább is az eddig elért eredményeim nem arra utalnak, de etalon se, különben is, hogy nézne az ki, ha le etalonoznám magam ?
Talán úgy definiálnám magam, hogy:
Normális értékrenddel bíró, jó nevelést kapott, a dolgával teljesen tisztában levő állampolgár.
-
szasanyi
félisten
válasz
Vertigo18 #6264 üzenetére
Én nem tudom, hogy jó-e... sőt, több okból inkább úgy gondolom nem jó. Egyrészt majd jön PótViktorz magyar hangja (pölö eszpé alias Nemzeti Trubadurunk) és közli, hogy naugyena! mi ezt is megmondtuk, megcsináltuk és naugye, hogy ugye jobb lesz így, valamint mer' a zéletpályamoddel amit őK találtak ki, na az az AZ! Hogy ezekből, és hasonló nyilatkozataikból mennyire elegem van már...
Másrészt sok-sok év telhet el, mire kiderül tényleg jól döntött-e, és akkor már ki tudja mire lesz lehetősége (újból) elkezdeni. Persze sanszos, hogy mivel addig rendőr volt, ez nem előnyt jelent majd. Most biztosan ez az általános helyzet!
Ugyanazt tudom mondani mint eddig, de ha elvonatkoztatok és mondjuk tapasztalatom nem lenne e téren, akkor is: ha ilyen híreket és információkat látok-hallok mint amit már majd' 1 éve szinte nap mint nap, azokat a nyilvánvaló és kétségtelen kormányzati kommunikációkat és megtett, valamint tervezett - a rendvédelmet, rendőrséget így a rendőrt is kétségtelenül negatívan érintő - intézkedéseiket, valamint ott vannak a rendőr ismerősök vagy azok akik rendőrök voltak (és mondjuk nemrégen vonultak, küldték szolgálati nyugdíjba ugye) akik csak lebeszélni akarnak és akik horrorabbnál horrorabb történeteket, élet-munkahelyzetet és egyéb körülményeket mesélnek el... én aligha ilyen hivatást választanék.
Az már csak "hab a tortán", hogy a Rendőrség mindig is mostoha gyerek volt (na jó, a TEK nem ér, és úgysem lesz, nem lehet tartós), és a költségvetési számológépet mindig átállították ha a rendőrségre került sor, hogyaszongya: ha tavaly a rendőrségnek nem volt elég xy milliárd, akkor jövőre x milliárdot elveszünk.
Gazdálkodják ki! Érted te ezt...gazdálkodja ki (!) a deficitet egy MRFK... ennyit a korrupcióval vívott harcról is. Az utóbbi minimum 10 év a megszorítások -ról, a majd -ról és a nincs-ről szólt, ehhez képest kiderül, hogy őK valóban olyat tudnak mit eddig még senki: mindent, és végleg elvonni, ellehetetleníteni és nyíltan közlik is - általában árnyaltan de 1értelműen -, hogy hogyan állnak a Rendőrség és a rendőr (nyugdíjas rendőr) kérdéskörhöz.
-
koxos:8]
senior tag
válasz
Vertigo18 #6212 üzenetére
Erre még azért reagálnék 1-2 mondattal.
Azért azt ne mondja már nekem senki sem, hogy nem mer meccsekre kijönni, vagy nem meri kihozni a családját.
A 90-es években akkora balhék voltak, hogy a mostaniak babazsúrok ahhoz képest.
De mondjuk talán azért mert akkor még volt focira emlékeztető jel, és nem ezt a sz@rt kellett nézni.
A másik dolog pedig az, hogy vicc ahogy kinéznek a stadionok itthon.A balkánban nincsenek ilyen lepusztult és ilyen állapotúak.
Talán ezekért sem jönnek a családok, meg talán azért sem mert bűnözőként kezelik őket.
Úgyhogy lehet bűnbaknak nevezni a huligánokat, és rájuk kenni, hogy csúnya rossz huligánok mindenért a felelősök.Azokat Én is kitiltanám akik szétverik a kerítést meccsen vagy balhéznak.Egyértelmű, hogy nem oda való.
De azért nem hiszem, hogy rajtuk múlik a dolog.
A táborok elintézik egymás közt a balhékat lásd ustawka.
De pl: Újpest-fradi 12 ezer ember van és arra kimennek az emberek, mert nem 500 ember lézeng a stadionban és van hangulat.A rendőrségről pedig annyit, hogy tavaly az utolsó fordulóban bevonult 1000 rendőr.
Szépen a pálya szélén körbe álltak.Valószínű, hogy majd ezért biztos kijönnek a családok.
Na ez provokáció volt, és gusztustalan is. -
truba
tag
válasz
Vertigo18 #6184 üzenetére
Vertigo18 Tudtad, hogy a biztonsági öv "nem használata" fix 30k, nincs "-tól, -ig, hanem fix
Ez így nem pontos, a konkrét összegek ezek:
11/A. melléklet a 156/2009. (VII. 29.) Korm. rendelethez
Sorszám
Biztonsági öv használata nélküli közlekedés A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
Bírság összege forintban A bírságolással érintett cselekmény elkövetéséért felelőssé tehető1. lakott területen 48. § (4) bekezdés 15 000 járművezető,utazó személy
2. lakott területen kívül 30 000 járművezető,utazó személy
3. autóúton, autópályán 40 000 járművezető,utazó személy
Kötözködés nélkül, csak a pontos látás miatt.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Vertigo18 #6175 üzenetére
Megint a szóhasználatba kötsz bele, amikor tudod, hogy mit értettem... ha nem akarsz kötözködni, miért teszed? Sajnálom, de én a saját magam által tapasztalat dolgokat tudom csak leírni, a rendőr fejébe (sajnos) nem látok bele. Abban igazad, hogy nem sárga csekket töltöttek ki, hanem egy másik papírt, de abban a kontextusban megint ez nem releváns.
-
IRON STORM
őstag
válasz
Vertigo18 #6162 üzenetére
Én sem szeretem ha megmondják mit csináljak. De azt is tudom hogy manapság pár ezer forint is földhöz vághat embereket.. Éppen ezért ha csak lehet figyelmeztetek, nem is vagyok népszerű a főnökeim előtt... de lesz....m
Viszont aki megérdemli az meg is kapja de ez egyértelmű.
Tököm kezd tele lenni a bírságolási kényszerrel, mert ezzel mérik le mit csináltál egy szolgálat alatt. Mert ugye le kell mérni.. vicc. Mérje le azon hogy az adott szolgálat alatt mennyi betörés volt mondjuk. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Vertigo18 #6162 üzenetére
Igazad van! Csak azt nem értem, hogy miért feltételezed azt, hogy ilyen szóhasználattal éltek... Csak most írtam így.
(#6163) káen: Ha már az orvosi példáknál vagyunk: ha haldoklik a beteg, az élete megmentése a cél, nemhogy megmarad-e a kis lábujjának 2 ujjperce, vagy sem. Sztem.
-
káen
tag
válasz
Vertigo18 #6156 üzenetére
Természetesen nem ez a legégetőbb probléma meg a legkiemeltebb szabs. De akkor is..én nem szólok be pl az orvosnak, hogy miért úgy vágta fel a térdemet, ahogy..
és ha ezek az egyetemisták mondjuk 3 perccel később már tajt részegek és szanaszéjjel törnek mindent, amit érnek, akkor meg az a baj, hogy "azénpénzemből miért nem állították meg őket?"
Vegye a hozzászóló ezt az intézkedést megelőzésnek és örüljön neki, hogy nem mentek el szó nélkül mellette (mert ugye általában az is baj, ha nem csinálnak éppen semmi a kollegák).
-
k.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest