Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
válasz
koxos:8] #6216 üzenetére
Én sem a rendőrök jelenléte miatt nem járok a családdal meccsre.Magyarázd már el nekem légy szíves, hogy miért van az, hogy, ha pl egy zöld és egy lila szúrkoló meglátja egymást azonnal leküzdhetetlen vágyat, éreznek, hogy agyonverjék egymást? Azt csinálják mint a vadállatok(elnézést a négy lábúaktól) és valóban 1000 rendőrnek kell elvenni a szabadnapját, mert ezek az állatok seggrészegen baromi erősnek érzik magukat. Érdekes módon egy F1-es versenyen nincsenek elválasztva a szúrkolók és még sincs balhé.
-
káen
tag
válasz
koxos:8] #6216 üzenetére
Olyat még nem hallottam egyetlen fórumon, egyetlen embertől sem, hogy a provokáló rendőrök miatt nem megy ki a meccsre. Ellenben a tömegben tajparaszt, tetteikért felelősséget nem vállaló idiótákat többször hozzák fel érvként.
Ustawka ide vagy oda, a "szurkolók" nem intézik el egymás között, elég kimenni egy Fradi-Újpestre, hogy ezt lásd. Ha ott nem lennének a provokáló rendőrök, akkor szerinted mekkora "ustawka" törne ki?
A pálya szélén körbe álltak? Azt ugye tudod, hogy a rendőrség nem hoz döntést a stadionokon belül. Arra ott vannak a szervezők. Ha a szervező úgy látja, hogy balhé várható, szól az összekötő tisztnek, hogy mehetnek a rohamrendőrök. Szó sincs provokálásról. Meg kell tanulni viselkedni, ennyi az egész. Kezdhetnétek azzal például, hogy az ilyen tömegben elbújó férgeket kiadjátok...hamar megoldódna a probléma.
90-es évek balhéi, stadionállapotok: egyet értek.
-
Vertigo18
addikt
válasz
koxos:8] #6211 üzenetére
Lool, hogy a rendőrök miatt nincsenek nézők??? Engem, normális nézőt baromira nem zavarna, ha akár 1000 rendőr lenne a meccsen, csak nagyobb biztonságban érezném magamat..
Vajon benneteket miért kísérnek?A motozásról meg annyit, hogy motozzon téged az orvos, de ne a rendőr!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged