- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Debilon #9283 üzenetére
"késes emberrel szemben, aki tudja is hogy mit csinál kis távolságban esélyed sincs semmire, 3 embernek sem
USA vagy nem USA ott is hasonló lett volna a vége"Késes embernek.
A rendőröknél pisztoly van.Nem a rendőröket kritizálom, hanem az intézkedést. Ha a kiképzés szerint jártak el, akkor gond van a kiképzéssel. Egy késes embernek nem szabadna esélyt adni (akkor sem ha nem tudod mi van nála), ha pisztoly van nálad.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Debilon #9283 üzenetére
Teasert nem földön ülő tiltakozó ellen kell használni, hanem ilyenkor. Hárman egyszerre hogyan kerülhettek kartávolságra? Kiképzésbeli problémákra gyanakszom.
Több amerikai krimit kéne nézetni az állománnyal. A "látni akarom a kezét!" felszólítás azért nem véletlen ott... -
tolts.hu
őstag
válasz
Debilon #8877 üzenetére
Megnyugodtam, köszi!
/Ha új autót vesztek mindenképp járjatok a végére biztosításnak, mert kiderült amit a szalonba kaptam az csak egy ajánlat volt, amin még a rendszám sem szerepelt, mert azt csak később kapta meg az autó; de felhívtam a biztosítót és mindent tisztáztunk, meg is adták visszamenőleg ápr.17.-ig az igazolást/
-
Agyasima
őstag
válasz
Debilon #8772 üzenetére
Szerintem ne akard megmondani, mit tegyek. Továbbá, ha ebből a cikkből nincs meg neked a sztori, akkor olvass utána. És főleg, az ide rendszeresen író rendőrök az én tiszteletemet már rég kivívták, így kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak. És hiszem, hogy vagyunk annyira felnőttek, hogy nem lesz szükség moderációra
-
tolts.hu
őstag
-
elfelejtette
veterán
válasz
Debilon #8074 üzenetére
Nem tudom, hol látod, hogy rossz oldalon megy, simán látszik, hogy az út jobb oldalán megy.
Amit írsz, azt szimplán csak kötekedésnek érzem.
Egyébként sógor is azt mondta, hogy inkább befizeti, jogállamban úgyis a kisembernek csak ahhoz van joga, hogy befogja a száját, és fizessen...
Lauda: Ha nagyon ráérnél, azt mondanám, hogy keresd fel autóval az ominózus helyszínt, és próbálj ott 90-nel menni. -
elfelejtette
veterán
válasz
Debilon #8070 üzenetére
Itt a kép. Ebből mit tudsz kinézni?
-
törölt tag
válasz
Debilon #7901 üzenetére
Nem pont ezt kérdeztem, de hasonlót. Ha kaptam volna rá már akkor is normális választ akkor nem kérdezném újra.
Azt meg a hülye is tudja, hogy nem lehet jogsi, biztosítás, műszaki, forgalmi, gépjármű nélkül vezetni maximum magadat az úton, de én konkrétan a büntetés mértékére és az egyéb lehetőségekre illetve csavarokra vagyok kíváncsi (mert engem is érdekel, meg mert ismerőseimet is érdekli). És nem a Blikkből akarok tájékozódni.
Normálisan feltett kérdésre normális választ vártam, erre mindig ez jön vissza, nem véletlenül írtam már az elején is, hogy mindig le vagyok baszva érte, aztán meg a sírás van, hogy a rendőr topik mindig feszült és irgumburgum.
Lehet rá mondani, hogy hülye nyomorék kérdéseim vannak, de ettől még valamiféle választ vártam. Szakmai topikban se küldenek el minden újoncot a francba, hogy te fallosz még bekapcsolni se tudsz egy PC-t akkor minek vagy itt. -
Reno7
senior tag
válasz
Debilon #7291 üzenetére
talán emlékszel mi lett azzal a főtiszttel aki le merte írni
Gondolom sokan kiálltak mellette...Mint fentebb is írtam, erre egy ex-rendőr kellene, nem aktív.
ami siker lehetne (nagyobb elfogások, és ehhez hasonló dolgok) azok meg valahol a sarokban apró betűsen jelennek meg
Szerintem ez nem teljesen igaz, azért a regionális lapoknál, de még az indexen is elég sok címlapos hír volt abból hogy drog termelőt/csempészt/uzsorást fogtak, de erre ugyanúgy vonatkozik az "...addig az állampolgárnak mondhatsz bárki bármit, mert csak azt látja, hogy megint megküldte a rendőr mert nem volt bekötve/telefonált/nem használt világítást/lejárt 2 napja a műszaki."
-
törölt tag
válasz
Debilon #7248 üzenetére
De. Nem lehet megkérdezni? Ha egyszer nem tudom. Az megint más, hogy nem ajánlott nyári gumival közlekedni télen, de engem a szabály érdekelt.
És a kopottság vagy hogy nem egyforma a két gumi egy tengelyen, de legalább mindegyik jó állapotú azt mennyire figyelik, mennyire büntethet meg?
-
törölt tag
válasz
Debilon #7232 üzenetére
Értem. Ez 40k körül van az még nem is vészes. De ha nincs műszaki, meg semmi ellenőrzés akkor honnan tudják, hogy az 50-es? Papíron annyi, de valójában meg 125 mondjuk. Azzal már súlyt is lehet vinni.
Kerti traktort is lehet vele vezetni. Ez mekkorát jelent? És utánfutót vonhat? -
törölt tag
válasz
Debilon #7225 üzenetére
Gyorsabb? Nem gyenge? Azért ezt nem nézem ki 300W-ból. Itt nem bicikliúton kell menni, hanem terepen, rohadt emelkedőkkel több Kilométert végig terhelve.
Tehát tegyem le az AM-et olyan 70 körül meg egy 50-es robi? Az nem 25kW-ig szól? Vagy 50ccm felett kell már rendszám?
-
törölt tag
válasz
Debilon #7223 üzenetére
Elektromos bringából nem csak 300W-ig lehet papírok nélkül? Az meg harmatgyenge. Bringám van amúgy, azzal járok.
Egy Simson meg egy A korl is megvan nem tudom kb. 120-150 körül. Akkor az a + 50-70 egy Ladára már inkább érdemesebb pláne annak aki nem is szeret motorozni. Ha nagyobb különbség lenne árban akkor oké lenne, de így nem erőltetem.Egy kicsit hülyeségnek tartom amúgy, hogy erre nem tudnak semmi normális megoldást, a földutas közlekedésre. Kellene rá egy korhatár, esetleg sebességhatár, esetleg egy minimális zöldkártya meg műszaki. Ne okádja a füstöt meg legyen rajta fék kb ennyi. Azt se hiszem el, hogy nem lehet a földutat besorolni valami kategóriába. Jogsiból 1-2 óra hogy lássák tudsz vezetni, meg ismered a közlekedés alap feltételeit. Kész. Pár tízesből meglenne. P+F kategória, Parasztoknak Földútra.
-
Sanyabá
senior tag
-
válasz
Debilon #6885 üzenetére
Sosem ertetted, persze nem hat....
Nekem nem randul ossze a gyomrom, de idegesit, ha rendor jon mogottem es nem azert, mert problema van, hanem mert sajnos mostansag a cseszegetesen kivul mashoz nem ertenek. Masneven belekot amibe lehet, mert lovet kell beszedni. Az usaban mikor rendor jott mogottem, a pulzusom nem ment fel meg 62-re sem 60-rol, mert ott csak akkor allit meg ha gyokerkedsz/ittas vagy, amugy nem torodik az egvilagon semmivel sem. Rajt a napszemuveg, keze kint az ablakon, max atmosolyog.
-
tolts.hu
őstag
válasz
Debilon #6700 üzenetére
Nem igazán.
A palotaőrség katonákból áll, és a Sándor palotánál díszelegnek.
Szerintem te az Országgyűlési Őrségre gondolsz, ami még nem alakult meg.
Ők majd a házelnököt fogják védeni.
Egyenlőre ezzel az a helyzet áll fenn, hogy a KR védi jelenleg a régi Őrezred által védett személyeket, beleértve a házelnököt is, és objektumokat is őriz, amiket azelőtt a Őrezred védett (minisztériumok, parlament). -
S e t h
nagyúr
válasz
Debilon #6447 üzenetére
Válság van, az emberek nem biztos, hogy meg tudnak élni 47 ezer forintból. Aki a feltételeknek megfelel, eljön ennek a duplájáért, hogy fegyverrel az oldalán az élete árán is szolgáljon.
Mivel a válság globális, esély sincs a recesszióból való kilábalásra, így a szolgálat feltételei nem javulni fognak, hanem rosszabbodni, ehhez még jóstehetség sem kell. -
szasanyi
félisten
válasz
Debilon #6447 üzenetére
Én szívesen elbeszélgetnék velük, mert kíváncsi vagyok mit tudnak az egészről: úgy gondolom sokak esetében érdekes lenne tudni, milyen körülmények, információk alapján döntöttek a rendőri hivatás mellett?
Az bizony valószínű motiváció, hogy középfokú végzettséggel (is) csak csökken a munkalehetőség. De reméljük nem így van, mert az nagyon nem lesz jó, ha ez egy kényszerpálya lesz, odakényszerült emberekkel, akik csak kényszerűségből rendőrök csak mert nincs más fizetőképes munkahely lehetőség. Aki nem szereti, nem tudja magáénak a hátrányaival és nehézségeivel együtt, az nem is lesz jó rendőr. Ezt sosem lehetett csinálni (jól főleg nem) ha csak a pénz, a munkabér volt a fő motiváció, sztem ezután sem lesz másként - hosszútávon biztos nem, és már régen nem "nyugdíjas állás". Cserébe annyi változott, hogy sok rendőr valszeg meg sem éli a nyugdíjazását. -
káen
tag
válasz
Debilon #6259 üzenetére
Olyan negatív vagy
Amúgy -sajnos- sok dologban igazad van. Bár...mióta eljöttem tőletek, azóta nem egy esetben álltak ki mellettem a főnökeim egy-egy erélyesebb intézkedésem eredményeképpen megtett állampolgári panasz esetén.
Tapasztalatom alapján pl Barcson totál nem volt összetartó a csapat. Szívtuk egymás vérét, az emberek fúrták egymást, ahol tudták, akiből lett "valami" az azt hitte, ő bas*ta a spanyolviaszt. Pécsen már egy fokkal jobb társaság volt, ott is voltak ellentétek, de az esetek nagy többségében kiálltunk egymásért (az összetartáshoz -szerintem- nagyban hozzájárult a rendszeres csapaterős képzés). Nem beszélve arról, hogy ott már a vezetők is fényévekkel jobbak, felkészültebbek és megértőbbek voltak, mint lent, a végen.
Olyan szintű összetartást, mint amit a KR-nél látok nap, mint nap, sokan el nem tudnának képzelni. -
Vertigo18
addikt
válasz
Debilon #6021 üzenetére
Fékezés kezdetétől a fékezés végéig...
Vigyázat!
A féktávolság nem lesz egyenlő a fékúttal! Az 5.66 az valszeg a nyom elejétől a nyom végéig lévő távolság... tehát onnantól, amikor lenyomta a fékpedált odáig, hogy felengedte...
Visszaolvasva kicsit szájbarágós, de mindegy, maradhat!
-
Nkboy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest