- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Te vagy hülye vagy, vagy egy etalon!
Jó látni, hogy vannak még olyanok, akik ugyanúgy éreznek, ahogy mi, idősebbek, amikor felszereltünk... Bár sokan szerintem, ha anno tudjuk, hogy ez lesz, meg se tesszük! Le a kalappal!
Egyébként nem hiszem, hogy az Rtf-re való bejutáshoz kell kötelező jelleggel utcai gyakorlat...
-
Debilon
addikt
keress valami más melót, itt csak mindig szarabb lesz, leköpnek, leanyáznak, feljelentenek "csak mert" és senki de senki nem fog téged megvédeni a trógerrel szemben
mostani helyzetben, fiatalon eszembe nem jutna ezt csinálni
hozzánk jönnek tanulók néha mikor kérdezem mi vitte rá hogy rendőr legyen nem tud rá válaszolni vagy valami baromságot, vagy hogy "ezt+azt ígérték nekik" a beetetésen, de itt gyorsan leesik neki, hogy átverték ahogy kell
-
szasanyi
félisten
Igen, valóban kekeckedő, kissé rosszindulatú megjegyzésnek véltem a hsz-odat. Így viszont bocsi, most én tévedtem!
A jó az, hogy még sok időd van, azt javaslom gondold át még1x! Na jó, inkább még 1000x Ja, és jövő év elején elvileg lesz új Hszt, és sztem a Rtv-t is átdolgozzák, úgyhogy ezek is feltétlenül kerüljenek bele az általad beszerzett információkba.
Mivel nem vagyok jós, sem jövőbe látó így nem tudhatom (mint senki más sem) hogyan, merre alakulnak a dolgok, de a jelenlegi helyzetből kiindulva túlzás nélkül állíthatom: ez egy nehéz, sokszor a feltételek hiánya miatt kifogástalanul nem is teljesíthető feladatokkal teli (és nem mintha ez mentesítene egy esetleges felelősségre vonás alól) és az egyik legkevésbé megbecsült munka (hivatás). Ha nekem most kellene választom... de legnagyobb baj az, hogy hozzám hasonlóan több ezren vannak ezen a véleményen, nem alaptalanul.
És van még egy fontos dolog, ha úgy tetszik ezektől függetlenül: a rendőrség (is) erősen a hierarchián, parancsuralmi elven alapuló rendszer. Ha még nem tetted meg, ennek is nézz utána mit is jelent ez a mindennapokban! -
szasanyi
félisten
Gumicsont. Figyelemelterelés a lényegről, arról amivel valóban foglalkozni kéne! Netán úgy gondolod, hogy ezzel visszaélési lehetőséget kapott a rendőr veled, jogkövető és tisztességes állampolgárral szemben? Mert ha így van, rossz úton jársz. Mégis hogy gondolod például a felszólítást figyelmen kívül hagyó bűncselekmény, szabálysértés elkövetőjének abbahagyásra bírását, és/vagy elfogását?
Szerinted Amerikában, a demokrácia hazájában - és más fejlett, nálunk demokratikusabb - ez szabályosan, törvényes keretek között hogyan működik?MOD: egyébként akivel szemben a cselekménye, viselkedés - jogsértése(i) - miatt nem kell rendőri intézkedést kezdeményezni, lefolytatni annak parázni sem kell. Mást akkor is ugyanúgy látszik a dolog, ha nem velem szemben, hanem mondjuk az én érdekemben kell - gyorsan, és hatékonyan - intézkednie a rendőr(ök)nek? Azért jó lenne, ha a kekeckedő emberek ezt is végig gondolnák legalább néha.
-
Vertigo18
addikt
Van egy-két furcsaság...
Mutassatok nekem egy olyan rendőrt, aki magához bilincseli az előállított személyt! Vagy csak olyan embert, aki hallott már ilyen esetről!
A falhoz szorításos bilincselés szerintem eddig is tiszta pálya volt, ugyanígy a földön való bilincselés is...
Ha meg szolgálaton kívül meglátok egy halmozottan körözött bűnözőt, ezentúl nem fogok odamenni, ugyanis még egy szaros gázspray sem lehet nálam! Persze utána majd jön a vizsgálat, mert intézkedni meg köteles vagyok (szolgálaton kívül is). Majd most jönnek azok a dolgok, hogy "ittam, ezért nem intézkedtem".
Meg kíváncsi vagyok, hogy pl. jómagam, aki KMB-s vagyok, és otthon tárolom (törvény által előírt körülmények között) a teljes fegyverzetemet, végzek hajnali kettőkor a szolgálatomban, és tartok haza, meglátok valami rosszarcút, akkor nem mehetek oda hozzá, vagy nem segíthetek egy rablás megakadályozásában, elvégre utána megrángatnak, hogy nem voltam szolgálatban, mégis nálam volt a teljes felszerelésem...A gyomros szerintem meg eddig is működött...
A combos meg eddig is ment...
-
szasanyi
félisten
Ennél sokkal komolyabb "poén" a hogyan csináljunk több pénz nélkül életpályamodellt nevű lufi. Csak sajnálni tudom az aktív kollégákat (na nem azért, mert a nyugállományúak helyzete olyan irigylésre méltó lenne). Ami a rendvédelemmel kapcsolatban folyik, az még viccnek is rossz - de az a legrosszabb, hogy komolyan gondolják!
-
Papabear195
tag
A börtönökben is ilyen szar a helyzet, van "szerencsém" dolgozni az egyik intézetben. Az ügyészek és a vezetők jobban hisznek a többszörösen büntetett előéletű gyökereknek, mint a testületi tagoknak. Múltkor a fülembe jutott, hogy a parancsnokhelyettes a raboktól érdeklődött a munkámmal kapcsolatban. Életemben először fel is rongyoltam az irodájába, és mondtam, hogyha gondja van a munkámmal, akkor engem vagy a közvetlen elöljáróimat kérdezze, de ne a rabokat, erre csak hebegett-habogott. Egyszerűen hihetetlen hol tartunk.
-
dragonfx
veterán
megérdemelte biztos valami cs**a skinhead avgy brazíl volt.
nagyobb erőt adnáka rendőrők kezébe.ezt a sz***t bmw.s meg ott helyszínen kivégeztem volna.ők cisnálják a helyszínelést simán beleszöhették volna hogy késsel rájuk támadt de a bizonyíték nem került elő és vagy odadnak egyet a kezébe megfogásra kész mikor meghalt.
ilyne ember nem érdemel életet, szegény rendőr meghalt ott volt a csalája karrirerje stb.
ott helyszínen head shot és kész nem viszi tovább a pénzt, és nem kerül időbe a sz***tje, halált neki.vissza kéne vezetni ezta büntetést.
vagy feldobni egy szavazést és a nép nevében dönteni.
visszaeső amugy is ha kiön 15 év mulva ugyis ujra cisnál vaamit mert egy kopasz kigyurt haramia m****k lesz belőle mégjobban.bocsánat de nagyon mérges vagyok.tovább öregbíti a bmw.sek rossz hírnevét.
-
Boxer001
veterán
Ez nevetséges, ami itt megy. Jóhogy nem már könyörögni kell a barmoknak, hogy fejezzék be.
Ki kéne menni, odaállni, felszólítani, aztán erősítés hívása + elő a gumibotokat stb, és ami belefér, orrba-szájba, had törjenek a csontok...de nem lehet.
Ott van Amerika, ott miért lehet? Rátámadsz a rendőrre? Durr egy golyó a melledbe...Sok börtöntöltelék az utcákon, meg a börtönökben...tarkón kéne lőni az összeset a picsába, ezek minek élnek, pusztuljanak meg. Rohadtul bosszantó már ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest