Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
DeckardCain #6472 üzenetére
Hát ez az! Ha nem lett semmiféle rád, hátrányosan ható szankció (nem húztak le), akkor már csak nem álrendőrök voltak...
-
válasz
DeckardCain #6464 üzenetére
Én ilyen esetekben a telefonomon készenlétben tartok egy hangrögzítőt. A rendőrnek illene igazolni magát, hiszen nem tudhatod hogy nem-e alrendőr.
Más országokban ilyenkor filmfelvételt szoktak készíteni ami mindkét félnek jó hiszen bebiztosítja azt hogy mi is történt. Úgy tudom annyi van hogy az éppen folyó intézkedést nem akadályozhatod vele (nem babrálhatsz a kamerával), tehát ezért ajánlott inkább a hangfelvétel.
Ha viszont meg akarod osztani a felvételt, akkor úgy tudom nem szabad hogy felismerhető legyen rajta az arca/hangja. (habár ebben nem vagyok biztos hiszen közfeladatot ellátó személy) -
tolts.hu
őstag
válasz
DeckardCain #6467 üzenetére
A nyakukba se volt akasztva jelvény?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DeckardCain #6467 üzenetére
Hát, a civilben történő igazoltatás úgy kezdődik, hogy bemutatkozik (Gipsz Jakab r. őrmester vagyok a Budapesti 123. kerületi Rendőrkapitányság járőre), majd elmondja, hogy igazoltatni fog, meg hogy miért, és villant egy flekót, amivel Ő igazolja a rendőri mivoltát...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ha igazolták magukat, igazolvánnyal, hogy rendőrök, akkor minden jogszerű volt...
-
tolts.hu
őstag
válasz
Üdv, ez jogilag egy ruházat átvizsgálás, és egy igazoltatás volt.
Valószínűleg illett rád a személyleírás azzal az emberrel akit valóban is kerestek.
Igen lehet, a rendőr elláthatja a szolgálatát civil autóval is meg csíkossal is, illetve létezik egyenruhás, polgári és kombinált ruhanorma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest