- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8845 üzenetére
Nem tudom, én már 2008-ban leléptem. Kívül álló nem látja át mi megy ott, ott is emberek dolgoznak.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8836 üzenetére
+1!
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8832 üzenetére
Ha jól tudom, Papp Karcsi bácsinak volt egy szép kis írásbeli javaslata, benne összehasonlítás egy kezdő rendőr és egy árufeltöltő fizetésével...
Érdekes lehetne még pár ilyen párhuzam...
-
Bandus99
őstag
válasz
BÁ Nutrition #8720 üzenetére
Te se vegyél lottót, de nekem se érdemes
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8722 üzenetére
És folytatja!
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8720 üzenetére
De nagy troll vagy!
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8652 üzenetére
Irigyellek... Komolyan mondom.
Legtöbben a Rendőrségnél ragadnak.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8649 üzenetére
Minden tiszteletem...
Lehet tudni, az élet milyen területén helyezkedtél el utána?
-
bucihost
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #8647 üzenetére
Őszintén teljesen halott munka terén a környék, Debrecenbe meg havi 100 ért nem fogok bejárni (35 az útiköltség és nem térítenek). Fizetés szempontjából meg ez a BV-s adminisztratív munka meg nem lenne rossz, sőt.... és bejárást is támogatják / térítik.... De majd lesz valahogy. Mi az oka, hogy keressek mást? Tapasztalat?
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8622 üzenetére
Szerinted "tény", hogy nem foglalkoznak vele? Gondolkozz csak egy kicsit! Ideírta és ÉN például máris foglalkoztam vele!
A több milliós autólopásoknál szerinted mit kellene tenni? Komolyan kérdezem, mert érdekelne, hogymilyen ötleteid lennének az egész rendszer megreformálására.
-
Mezga82
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #8612 üzenetére
A jogász topikban kiveséztük a történetet. Itt van pl. a kép az állítólagos bűntényt elkövető autóról és az én autómról tegnap délelőtt: [link]
A magyar rendőrség csak annyit ír nekem, hogy ez nem a hatáskörük. Semmi segítő szándék sem az ORFK, sem a BRFK, sem a kerületi kapitányság részéről. Legutóbbi legalább megírta, hogy nem foglalkoznak vele.
Mi van ha egyértelműen bizonyítható, hogy csaló akar kiszedni belőlem pénzt egy szánalma gmail-es poliziás címről? Akkor sem hatáskörük?
Gyurcsány szövege jutott eszembe, mikor mondta, hogy el lehet innen menni. Megszoksz, vagy megszöksz, mi úgyis sz@runk a fejedre. Úgy érzem, hogy szokásosan cserben hagy az állam. Nem változott semmi, csak annyi, hogy már legalább 2x annyian mentek ki....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8412 üzenetére
(ezt így konkrétan más topikban való felhasználásra megveszem.)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8412 üzenetére
Na basszus...tisztára kész vagyok így hétvégén, pedig egy kortyot sem ittam. Az előbb a gyerek itókáját az asszonynak vittem.
-
tolts.hu
őstag
válasz
BÁ Nutrition #8403 üzenetére
Bocs.Ez csak a közlönyben megjelent verzio. Juli 1-től hatályos. Nem tilos a face,csak a pk. megtilthat bizonyos megnyilvánulásokat.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #8397 üzenetére
Na jó, lassan kiderül hogy milliomos lettél, mióta leszereltél? Tán valami jó meleg sz@rba nyúltál?
-
tolts.hu
őstag
válasz
BÁ Nutrition #8397 üzenetére
Az igen! Gratulálunk hozzá.Én nem panaszkodhatom, mert személyvédelmen dolgozom 2009-óta, és egy picivel jobb a pénz mint az átlag rendőrségen.
De aki csak ebből próbál megélni, vagy meggazdagodni, az nehezen fog menni!
-
MPowerPH
félisten
válasz
BÁ Nutrition #8183 üzenetére
Megeshet, hogy pont egy ilyen idoszak volt. Sajnos a mi kornyekunkon(Paks-Dunafoldvar-Szekszard) a rendorok kifejezetten rosszindulatuak voltak mindig.
A napi egyszeri megallitas pedig tenyleg mindig megvolt, az emlitett helyszineken. Pakson neha egymas utan ketszer, fent a lakotelepen, aztan amikor fordultam ki a foutra, akkor levillogtak.Meg a szlovak rendszamot ertem. Angol reszet mar nem. Es tenyleg nagyon sok a panasz az itteni forumokon azok koreben, akik haza mernek jonni nyaralni az angol autojukkal. Sokan mar leptek, leadtak a szemelyit, mert igy biztosan nem erheti atrocitas oket.
Amit leirsz az itthoni helyzetrol, az pedig szanalmas....
De azert az orszag majd 2/3-ada meg mindig tapsol.
S e t h: Persze... Ez nem normalis dolog. Meg az sem, amikor beprobalkoznak, hatha letudnak huzni egy kis mellekessel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
BÁ Nutrition #8174 üzenetére
Eleg szomoru, hogy az ujonnan kiengedett rendorok nincsenek tisztaban az alap dolgokkal sem...
"Külföldi vezetői engedély a Magyarország területén történő tartózkodás kezdetétől számított egy évig jogosít vezetésre, ezt követően kérelemre magyar vezetői engedélyre kell cserélni.
Az EGT tagállamban kiállított vezetői engedélyt csak akkor köteles az okmány jogosultja magyarországi tartózkodásának létesítését követő 2 év elteltével lecserélni, amennyiben a vezetői engedély érvényességi időt nem tartalmaz.
Külföldi hatóság által kiállított vezetői engedéllyel rendelkező magyar állampolgár a hazatérés bejelentését követő 6 hónapon belül köteles magyar vezetői engedélyt kiváltani"
Kikeresem az erre vonatkozo, hivatalos torvenycikkejt, kinyomtatom, lelaminaltatom, es legkozelebb a pofajaba nyomom, hogy uljon meg vissza a padba egy kis idore.
Nyaron is vegig szivattak, akkor az angol rendszamos auto vegett(1 alkalmat kiveve). Nem tudtak felfogni, hogy kint elek, bejelentetten, jogom van hasznalni az autot itthon a holiday alatt.(TB igazolast vittem, kinti kozuzemi szamlak nalam voltak, friss bankszamlakivonatom, lakasszerzodesem, munkaszerzodesem pluszban) Legkozelebb kerek a munkaltatotol holiday igazolast is. A vicc az egeszben, hogy volt olyan ifju zseni, aki a zoldkartyat kerte(nem tom melyiket...), de olyan is, hogy a biztositas befizeteset igazolo csekket, bizonylatot.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8111 üzenetére
Korábban az összes állatkínzós ügyet én kaptam, mert tudták hogy viszonyulok az állatkínzókhoz, ez alapján természetes hogy ilyen kérdésre milyen választ adok. Mégsem rúgták ki a széket alólam azóta sem, pedig most töltöttem tesztet, plusz azóta megvolt a picológusi elbeszélgetés is.
-
válasz
BÁ Nutrition #8113 üzenetére
Ezeket a teszteket eleve ugy irjak meg, hogy burkoltan visszakerdeznek a korabbiakra, szoval csak akkor tudod oket normalisan megirni, ha nem manipulalod a valaszokat, aki ezeket elemzi az latni fogja. Az emlitett kerdes annyira nyilvanvalo, hogy a celja biztos nem az, hogy a jelolt kinoz-e kisallatokat vagy sem.
Anno pav-on is volt 300 kerdeses teszt. Volt bent olyan, hogy mit csinal, ha lelep on ele a gyalogos, meg ha valaki szabalytalanul megelozi. Voltak ilyenek, hogy versenyezni kezdek, meg leszoritom az utrol meg hasonlok, ezekre biztos nem ezt valaszolod.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8106 üzenetére
a tiszeteket úgy választják ki hogy van egy olyan kérdés a pszihó teszten hogy kínoznál-e kisállatokat. ha a nemet húzod be akkor tiszthelyettes leszel ha igent akkor szabad a pálya -
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8106 üzenetére
hát, igen...
"a tiszeteket úgy választják ki hogy van egy olyan kérdés a pszihó teszten hogy kínoznál-e kisállatokat. ha a nemet húzod be akkor tiszthelyettes leszel ha igent akkor szabad a pálya"
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8101 üzenetére
úgy értettem, szomorú, hogy ilyenek mennek a cégnél.
és túl sokan mesélnek hasonlókat, hogy ne lenne igaz.***
mint ahogy a munkahelyek legtöbbje, az állami végrehajtó és erőszakszervezetek is kitermelik a karrier, hatalom és uralkodási mániásokat.
akik ilyenek, és feljebbküzdik magukat, azok már nem az állampolgárokon, ügyfeleken élik ki magukat, (mert hogy az íróasztal mögül már nincsenek kapcsolatban velük), hanem az alárendeltjeiken.
sajnos ezek közönséges bűnözők. -
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8099 üzenetére
szép.
-
tolts.hu
őstag
válasz
BÁ Nutrition #8036 üzenetére
És a hitelátvállalással ugyanúgy a banké marad a tulajdonjog,csak a személy változik aki nyögi a banknak a részleteket.
-
korcsillio
addikt
válasz
BÁ Nutrition #8033 üzenetére
Eddig egyik eladásnál sem írtuk rá a törzskönyv számát,mert nem kellett,nem is kérték sehol,ezért is csodálkoztam most ezen...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #8033 üzenetére
"ha már 30 autót eladtál akkor csoda hogy csak most futottál bele ilyen esetbe"
igen, de azok biztos nem voltak az övé...
-
válasz
BÁ Nutrition #8036 üzenetére
Hitelatvallalassal.
-
válasz
BÁ Nutrition #8001 üzenetére
greenmukk
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #7983 üzenetére
különben is van elég troll téma:
intel vs amd
nvida vs. ati
ms vs apple vs linux
android vs apple
pc vs ps vs x-box vs wii
kihagytam valamit?***
pedig annyra rém 1xrű: ha valami nem tesztszik, nem kell megvenni, nem kell rá szavazni, stb.
de az emberben zsigerből benne van, hogy meg akarja győzni a másikat, miért hülye... -
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #7980 üzenetére
a neten meg ausztráliáról írnak.
most valamit nagyon nem értek.
amikor én az infót kaptam, ott egyértelműen az usa-ról volt szó.
(vagy ennyire feledékeny vagyok, vagy jól beszopattak, vagy volt valami, amit senki sem írt meg, ezért nem található a neten róla semmi.)***
azért csak írtak róla pár dolgot.
így kell keresni: dávid ibolya fia usa(még jó, hogy lehet már róla írni a ph-n: nem aktuálpolitika...)
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #7980 üzenetére
én meg erről nem hallottam.
ott szerintem élből 20 évet kapott volna, 5 perc alatt kislányt csináltak volna belőle. mostanra már 3 félsárga gyereket is szült volna a böriben...
ázsiából még kivásárolni sem nagyon lehet, mint közép, és dél amerikából... -
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7945 üzenetére
+1 rep!
Ahhoz meg bátorság kell...
-
jolti05
őstag
válasz
BÁ Nutrition #7878 üzenetére
Egyik évfolyamtársam barátnőjét pár hónapja 5e forintra büntették meg, mert narancsos sört ivott egy parkban
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7850 üzenetére
MINDEN szavaddal egyet értek!
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7848 üzenetére
Nem. Járok egyetemre, mellette meg taxizom. Sírnak rínak a taxisok is, meg össze vissza van a helyzet, meg nem is akarom ezt csinálni sokáig, de megkeresnek annyit mint egy tiszti fizetés. Simán. Vicc ez az egész, meg amúgy is átszámoltam mennyi pénz kéne hogy otthonról elköltözzem, és normálisan tudjak élni, osztottam-szoroztam, és köszi inkább kihagynám a rendőrséget. Még mindig érdekel amúgy a dolog, szívesen csinálnám, de nem ennyiért.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7846 üzenetére
Nekem is ezt mondtátok annó. Sikerült lebeszélnetek, bár nálam az anyagiak döntöttek
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7732 üzenetére
Nem, én igazságügyön dolgoztam, a fiam rendőr.
-
válasz
BÁ Nutrition #7732 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
BÁ Nutrition #7726 üzenetére
"azok nem számítanak senkinek se" ezt tőled idéztem. Szerinted aki már nem aktív dolgozó (rendőrség) akkor az már egy senki?! Vagy ezt hogy gondoltad?
-
Winnie The P
őstag
válasz
BÁ Nutrition #7723 üzenetére
Miért te vagy valaki?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #7675 üzenetére
extrém példa, idióta amcsik. nem tudhatjuk, hogy utána mennyi és milyen pénz mozogott, milyen szerződéséket írtak alá, miben egyeztek meg, hogy mindenki jól járjon: [link]
ez a polgári peres része.****
de büntető szemszögből ez tényleg jó ellenpélda, és érdeses.
jó meglátás. -
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7663 üzenetére
Majd rájönnek ők maguktól is egy idő után.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7661 üzenetére
Ne vedd már el a fiatalságnak a kedvét, Te vén morgó medve.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7374 üzenetére
Bizony-bizony, milyen sokat kellett egy ilyen csont csillagért tenni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7343 üzenetére
kiegészíteném azzal, hogy ha zászlós, akkor is...
Mondjuk úgy, ha tiszt alatt vagy...
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7340 üzenetére
Ja értem. De akkor is , csak ezért?
Olyan ez mint a lopás,ha 100 millát lopsz, ugyan annyit kapsz mintha 10 ezret loptál volna.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7333 üzenetére
Nem mondod, hogy tényleg a lejárt bérletért rúgták ki?
Miért nem helyezte magát szolgálatba? -
válasz
BÁ Nutrition #7331 üzenetére
Atya gatya.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition #7283 üzenetére
De valójában nem nyíregyházi, csak azt mondja, nem nemzetiségire gondolok speciálisan, csak sima simlis gyerekre... A szülő nem is tud róla, hogy iskolát kerül, nem az kerül feltétlen iskolát, akinek a szülei munkanélküliek, sőt... Anno is voltak kulcsosgyerekek, amikor még KMK volt.... Ráadásul, mondhatja, hogy orvoshoz megy, gyereknél eleve nem feltétlenül létezik azonosító okmány...
Nem kéne ezeket a gyerekeket csipeltetni?A kutyáknál már bevált....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition #7264 üzenetére
Az merült föl bennem, hogy itt a faluban se mindenki az itteni iskolába jár, a Nagykörúton elkapottat hová kísérik, ha azt mondja nyíregyházi?
-
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #7264 üzenetére
Már működik...el tudom képzelni, mennyire foglalkoznak ezzel a kollégák (gondolom kb annyira, mint én).
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7134 üzenetére
Ha már valaki bevállalná a törvénymódosítást, akkor a fegyverhasználat csak egy pontját kellene módosítani kicsit, az már semmiségnek tűnik...
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #7131 üzenetére
a betonelemek a-bol b-be, majd vissza monoton peldamnak pont az lenne a celja, h mentalisan es fizikailag is meg legyenek torve. kit erdekel, h a pedofil/gyilkos/oregasszonyt megvero lelki vilaga hogyan serul, mert olyan munkat vegez, aminek nincs ertelme.
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #7126 üzenetére
sanyibacsi hogy varhatja el toled, hogy kimenj az utcara jarorozni, amikor o baxna kimenni?
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #7126 üzenetére
valami értelmeset kéne velük csináltatni, ami tényleg termel valamennyi pénzt. mittudomén odavisznek egy teherautó homokot és zsákozzák be. ami majd megy eladásra. biztos egy csomó mindent ki lehetne találni, de úgyis b@sznak rá.
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #7124 üzenetére
miert kell, h ertelme legyen?
ill. miert is nem varhatnam el? -
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7117 üzenetére
Akkor ezek szerint tudod, hogy a kórházban 550ft/fő a kvóta,a börtönökben meg 1300ft/fő
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyiben kerül egy rab "teljes ellátása" egy napra suze amen.
A bányába ,kőfejtőkben, kubikus munkára be lehetne őket fogni,de az a baj hogy már ilyen munka sincs itthon. -
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #7117 üzenetére
Én nem panaszkodhatom, mert nálunkl szó nélkül fizetik, nem vacakolnak. Az a probléma (szerintem), hogy megint azt hiszik, feltalálták a spanyolviaszt. Kitalálnak szép, hangzatos neveket ezeknek az akcióknak, de lényegében haszna nem lesz...illetve újítást nem hoz egyik sem.
Egy jó dolog lesz benne, hogy ismét rommá tudjuk magunkat keresni (árnyoldala, hogy családi élet nullára redukálódik...de hát valamit valamiért).Gördülő? Miért, eddig nem volt ilyen? Szerintem volt. A nyolc századnyi kapacitást viszont tényleg nem értem? Eddig hat volt? Hol? Ha beleszámolom az összes vidéki osztályt, akkor is eléggé elképelhetetlen. Megint megy a "parasztvakítás" ezerrel, de nem hiszem, hogy a "két hét alatt rendet teszünk" szlogen után már bárki is beveszi.
"A rendőrség átalakításáról azt mondta: azokon a területeken, ahol az állomány nem végezte el a kitűzött feladatot, az érintetteket bevonják a bűnmegelőzésbe, utcai szolgálatba. Ezzel egyértelműen több rendőr lesz a fővárosban."
Ez meg teljesen úgy hangzik, hogy büntetésből tesznek ki embereket utcai szolgálatra. El tudom képzelni, mekkora eredményességgel fognak működni
Az elitéltes témával viszont teljes mértékben egyet értek. Már régen be kellett volna vezetni. Gondolom a TASZ meg egyéb jogvédők meg majd mennek Strasbourgba ájvékolni.
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #7094 üzenetére
de a vezeték- meg a keresztnév is
én is hamarosan lépek le, (amíg még talán nyitva vannak a "kapuk"...) -
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7092 üzenetére
Én már azon is felháborodtam ,hogy a közterületeseknek is már annyi, és olyan joguk lett(sz) mint a rendőröknek.
Már lassan ők is bilincsel és fegyverrel járkálnak.
Miért, mit vársz ezektől? -
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7041 üzenetére
Én mentem neki... Én 3 méterre kerültem az ütközéstől, olyan "gyorsan" mentem... Ő meg annyira fel tudott gyorsulni álló helyzetből 3.4 méter alatt, hogy (pontosan) 16.5 métert tovább sodródott az Ő menetirányába...
Itt már az elkövetőknek tényleg mindent lehet, mindenkit hülyének nézhetnek... És a vallomásában szó szerint van idézve a KRESZ, hogy hol állt meg...
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7022 üzenetére
Természetesen volt kint baleseti helyszínelő, rajzol, mért, fényképezett, ahogy kell... Én a helyszíni meghallgatásánál nem lehettem jelen. Viszont az is biztos, hogy bármit, amit okozóként aláírt, bármikor vissza is vonhatja... Tanúként nem tehetné, de okozóként igen...
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7017 üzenetére
Nah, akkor most igénybe venném Én is a segítségeteket kivételesen...
Összetörtem az autómat. Pasi nem állt mega stop táblánál, hanem át akart száguldani előttem... Ott helyben mindenkinek elismerte a hibáját, de most kifogással élt a Rendőrségi határozattal szemben, így szakértő fogja vizsgálni az Én sebességemet.
Innen érdekelne a dolog, ugyanis a Közlekedési Osztály Vezetője nálunk (sose dolgozott TÉNYLEG ebben) azt mondta, hogy, idézem: "ha jelentős sebességtúllépést állapít meg nálam a szakértő, akkor megosztott lesz a felelősség"... Szerintem ez egy baromság...
Ezért megkérdeztem egy közlekedési helyszínelőt is, pont az előző Osztályvezető beosztottját, hogy mi van ilyenkor, Ő meg azt mondta, hogy ez hülyeség, mert ha akár 170-nel is mentem, neki akkor is meg kell állni a STOP-táblánál. Ugyanis a Kresz szerint még az üres úton is meg kell állni, nem csak lassítani, vagy ahogy Ő tette, gyorsítani...
Vélemények? Elfogulatlanul, ha kérhetem...
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #7013 üzenetére
Az ellen mi véd?
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #7009 üzenetére
Ami dolgok mennek ebben az országban,nem is csodálkozom hogy aki teheti megy innen el.
Csak félő hogy a nyugdíjasok, és a kisebbség marad itthon. -
szasanyi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #6993 üzenetére
Ő sajnos szó szerint az lett. Senkinek nem kivánok igy elòléptetést. Nyugodjon békében! Viszont amit némelyek müvelnek az vérlázító, és kiváncsi vagyok az ügy végeredményére!
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #6987 üzenetére
Azt hittem már hogy kint vagy valahol,oszt keresed a sok jurót!
-
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #6982 üzenetére
Utolsó mondatoddal egyet értek...hopp, kopogtatnak az ajtón
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6982 üzenetére
ettől tartottam.. nekem mondjuk idegennyelves diplomám lesz mindjárt, az talán jó lenne valamire..
na mindegy, már az egyik bundeslandba pénteken elküldtem a papírjaimat. -
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6971 üzenetére
de amúgy érdekes, mert nyilván a TEK-eseket még jó, hogy kitakarják, nyomozókat stb. de pl. nekimegy egy biciklis az oszlopnak, kimennek helyszínelni, profilból mutatják a méröeszközt tologató rendört és ki van takarva.
tegnap meg leszedett 4 rendör a tetöröl valami embert, asszem le akart ugrani, na azok nyilatkoztak is és nem voltak kitakarva még a nevüket is kiírták..
csak nehogy kitalálják, hogy a kitakarást megspórolva, minden rendörnek maszkban vagy papírzacskóval a fején kell dolgoznia...
amúgy érthetö, támogatom is, csak fura, hogy egyik pillanatról a másikra..
na de a mentösöket is már? legközelebb már az egész parlament, útburkolók, buszsoförök stb is ki lesznek takarva? -
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6950 üzenetére
kiadott utasítás, teljesítmény kényszer, területen található bűncselekmények elharapózása, figyelő szolgálat, egyéb akció...
csak még néhány ok, amik lehettek...
-
válasz
BÁ Nutrition #6947 üzenetére
Kimerito valasz volt.
-NOKIA- Igen, ak47-es is lehet barkinek a ruhaja alatt, de akkor is, mitol gyanus ket utcan setalo fiatal?
-
válasz
BÁ Nutrition #6918 üzenetére
Az amerikai rendorokrol irt es irtam neki, majd valasz helyett beidez egy magyar cikket magyar rendorokrol.
-
válasz
BÁ Nutrition #6907 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6902 üzenetére
pontosan, a magyar nép sok mindenre képes
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6900 üzenetére
hát ja, elég durva a helyzet és mindenhol ez van, hogy 10 ember munkáját 1 embernek kell elvégeznie.
-
truba
tag
válasz
BÁ Nutrition #6882 üzenetére
Köszi, de a készenléti nem érdekel.
-
tolts.hu
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6840 üzenetére
Ennyire nem akartam belemélyülni, de a számból vetted ki a szót.
Amúgy volt már arra példa, hogy bűnügyi osztályon akkora volt a hiány, hogy felvettek full civilből diplomás embert őrmesternek, majd átképzőn átnyomták, és hadnagy... -
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #6854 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Áhh. b@szod, vagy kicsi volt a nyelved,vagy nem jól helyen nyaltál!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Ejj, Te annyira negatív vagy!
Ilyenek nincsnek is, ezeket csak Te vizionáltad!
-
greenmukk
tag
válasz
Ez így elég elkeserítően hangzik,de én bízok benne,hogy sikerül elérni amit szeretnék. Sok víz lefolyik még a Dunán amíg odakerülök
-
greenmukk
tag
válasz
BÁ Nutrition #6831 üzenetére
Köszönöm,hogy ezt így kifejtetted,ugyanezt szerettem volna leírni
-NOKIA-
Persze választhatnám a könnyebb utat azzal,hogy megcsinálok valami hulladék diplomát aztán jelentkezek rendőrnek és egyből tiszt leszek. Köszönöm szépen ebből nem kérek. Nem gondolom,hogy az ilyen rendőrök szakmailag toppon vannak és maximálisan el tudják látni a feladatukat. (tisztelet a kivételnek) Én olyan rendőr szeretnék lenni aki igazán érti a dolgát, akiben bíznak és maximálisan el tudja látni a feladatát. Sokan sok helyen mondják,hogy nehéz feljebb lépni de nem gondolom,hogy lehetetlen.
Szerintem egyáltalán nem lesz elpazarolt idő az a két év.
de egyébként írod hogy: "rendészeti után rendőrtiszti" ez a tervem
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6831 üzenetére
ez sicher, de szerintem nem csak a rendörségnél van ez, akárhol beszélek akárkivel, senki nem ért semmihez! de szó szerint!
de én meg azt nem értem, hogy egy ovónéni diplomás hogy a gyíkba lesz rendör? én most akartam menni, de már nem lehet, mint régen, kötelezö a rendörszakközépiskola, vagy egyböl a tiszti fösuli. elvileg nem vesznek már fel valakit más végzettséggel, aztán majd elküldik képzésre... nekem legalábbis a humánosok ezt mondták..
és azért k*rva bosszantó lenne és beb*szna ha mégsem így lenne, mert az tenyleg bosszantó.mit értesz beltenyésztés alatt?
folyamat egymással szaporodnak?
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #6744 üzenetére
káen-től idéztem, és sajna sokan helyeslik is.
30 évvel ezelőtt aki nem volt legalább 175 cm magas,és 70kg azt fel sem vették.Hogy ez írott szabály volt-e vagy sem,azt már nem tudom.Lauda: teljes mértékben igazad van!
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #6742 üzenetére
Fizikai erőnlétben ,állóképességen, a sport terén. De a szám.tech, világában jóval alul teljesitenék.
-
Debilon
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6720 üzenetére
képviselők viselkednek úgy?
-
truba
tag
válasz
BÁ Nutrition #6711 üzenetére
Tévedsz arról, hogyha nem fogadják el akkor nem történik semmi. Igenis történik, a legfelsőbb szinten ( jelenleg azt hiszem HRB) bekérhetik a kapitány jelentését és amennyiben úgy találja a bizottság utasíthatja a ORFK vezetőjét a probléma megoldására. (általában ez személycseréket jelent-mivel az eredeti kapitány nem volt képes orvosolni a helyzetet)
Figyelembe ajánlom ezt na ez nagyot szólt, azóta se kapitány, se Bü Ov, se Kov. Az hiszem a megyei főkapitányt utasították arra, hogy a városi kapitányt leváltsa. ( a kapitány 17 év 2 hónap 14 napig volt kaps.vez)
Ezt, 3 hónap alatt vitték véghez.
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6711 üzenetére
A pics@ba, elvetted a kedvemet, Én meg reménykedtem... :/
Menj a fenébe!
-
Vertigo18
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6709 üzenetére
De ez a pótbeszámoló volt...
A második...
Nálatok a másodikat se fogadták el?
-
tolts.hu
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6688 üzenetére
Tudom, ott dolgoztam majdnem 3 évig.
-
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #6682 üzenetére
Értem
-
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #6680 üzenetére
Hol voltál és milyen beóban, ha szabad kérdeznem?
-
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #6665 üzenetére
Ez mindig változik. Amikor felszereltem, olyan 35-40 volt a fizum. Akkor a 100 lett volna jó. Közben volt egy "hatalmas" emelés (2002) akkor is elfogadtam volna a százat, de csak 60-70-re ment fel. Most magyar rendőrségi viszonylatban (végrehajtó szinten) -nyugodtan mondhatom- kiemelkedően keresek. De mint mindenki más, ezzel sem vagyok elégedett
Egy folyamatos 250-nek örülnék jelen esetben
(meg ne kövezzetek) -
káen
tag
válasz
BÁ Nutrition #6663 üzenetére
Mondjuk úgy vagyok vele, hogy lesz@rom, mi az elnevezésem, csak fizessék meg jól
-
szasanyi
félisten
válasz
BÁ Nutrition #6647 üzenetére
Itt már csak a mamut korúak fognak nyugdíjat kapni, vagy azok se.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #6644 üzenetére
Erre most szinte mindenütt van igény. Sok sikert!
-
FerNandor
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6644 üzenetére
értem. megkérdezhetem, hogy milyen pozícióból szereltél le (akár privában is)? én most állok a rendőrsuli elött (és hamarosan az egyetem után, már csak 2 órám van + államvizsga)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest