Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
gaborbol
üzenetére
Jaja, S60 topikban is megírta az egyik 2.4D-s srác, h ment a szintúgy forumos srác 163 lovasával és ég és föld már az a különbség is. 185 LE szerintem meg már mindenre elég egy 1,5 tonnás autónál.
Nagyjából 100-150kg-val nehezebb az S80 egyébként.
Úf, az igen, tv-ben hallottam h most nálatok ítélet idő van/lesz, tényleg ennyire komoly a helyzet? Hó is van már?
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Azert ez a BSR mod eleg durvan hangzik. +100 Nm mar sokat lendit a dolgon.
Nem tudom, hogy az s80 mennyivel nehezebb mint az s60 de a 200 loero abba se vag mellbe.Ma reggel jol megszopatot

Van kb -15 fok es befagyott az ajtozar, se kulccsal se gombbal nem nyilott.
csomagtarto kinyit hatso ules ledont, elorekusztam aztan kezzel a gomb felhuz
-
FET-MEN
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Így van. Ezek az 5-6 hengeres dieselek nagyon szépen járnak

-
FET-MEN
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Az szép. Tegnap S60-at beröffentettek mellettem a parkolóba. Szépen járt nagyon a sor5-ös diesel

-
runner 125
nagyúr
Nem tudom innen követ-e valaki máshol Volvo forumot, a lényeg, h most aktívan ráálltam némi szoftveres módosításra, mert sajna nem egy rakéta ezzel a - mint kiderült - lefojtott 2.4D motorral az S60.
Most már kijelenthetem, h 100%-ban megegyezik a 2.4D motor az erősebb (163, 185 LE) D5 2.4-es diesel motorokkal, csak ezt szofveresen lefojtották. Az oka egyszerű, tőlünk nyugatabbra már évekkel ezelőtt is teljesítmény és nem ccm alapján kellett az autók után adózni. Ezzel a 126 lóval tudott kínálni a Volvo is flottás autókat nagy cégek részére, hiszen majd fele annyi volt az adója, mint a már erősebb motoroknak.
Volvowiw forumon van több bennfentes Volvo-s is, utánanéztek a cikkszámoknak, minden stimmel. (Turbo és prolasztócsúcs is).
Úgyhogy most első körben végig fogom járni a helyi Volvo szervizeket, és megkérdezem h vajon a 185 lovas szoftvere felmegy a 2.4D motorra, s ha igen hogyé tudják megoldani.
Ha, nem, akkor valószínű a BSR svéd szoftver kerül majd rá, csak még erősen optimalizálnom kell az árakat, mert utóbbi 240k lenne.

-
echterion
nagyúr
Bizony. Azóta annyi az össz baja, hogy kiégett a bal első izzó, amit cserélni kellene, de még nem álltam neki, mert nem tudom,hogy kell (még).

Azon agyalok közben, hogy az elejét hogy csináljam meg. A lökhárító kicsit eláll, mindig kipattan a műanyag kapocs, ami fogja fent,az alsó meg sztem kiesett valamikor, azt kellene pótolni, de egyszerűen nem férek hozzá.
-
echterion
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Abszolút rendben van a típus, de ekkora képekről nehéz leszűrni bárminemű konklúziót.
Első blikkre gyárinak tűnik, 17-es gyári felnik vannak rajta, futását nem látom, de 200-250.000km lehet benne.
Kézi váltós, ami jó hír, illetve a legkisebb turbo motor van benne, ami meggyőző teljesítményt produkál 9-10 literes fogyi mellett.Ez nem pénz érte, ha beindul, megy, meg kell venni.
-
Ck.
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Itt kint minden hasznalt autó ára így aránylik kb. az itthoniakhoz. De konkrétan erről mit gondolsz, van-e vmi szoporoller része?
-
Ck.
addikt
Urak, erről ki mit gondol? Maga a típus milyen? 350 ezerért nem tűnik rossz vetelnek, még ha 1-2 dologra költeni kellene is. Mik lehetnek a nagyobb problémák? Van vmi egyből feltűnő dolog, vagy érdemes lenne rácsörögni a tagra?
-
FET-MEN
veterán
Boldog új évet!

-
echterion
nagyúr
BUÉK!
-
runner 125
nagyúr
BUÉK.

-
zsid
senior tag
Boldog Új Évet!

-
FET-MEN
veterán
válasz
runner 125
üzenetére

-
FET-MEN
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Dízel kéne mindenképp, és mindenképp németből hoznánk. Megbízható autót akarunk, ami jól eszik, jól felszerelt, és erős is. Kinnt 7-8 ezer euró a saab 9,3 2008-as TTID. kb 150ezer km-el.
-
FET-MEN
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Volvó jóval drágább sajnos

-
FET-MEN
veterán
Üdv. Honnan tudni,hogy a 9.3-masban most VW vagy Opel-Fiat dízel van? Vélemények erről a gépről? 2008-as gépekkel szemezik fater.
-
zsid
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Boldog Karácsonyt

-
runner 125
nagyúr
Boldog Karit Nektek!

-
aneda
senior tag
válasz
Wolfskin
üzenetére
A 801-ben 4 lemezes CD van, ill. van benne Dolby (tér)hangzás.
A 801-ben nincs beépített végfok, így mindegyikhez van erősítő gyárilag, a JE ülés alatt.
A HU-601, HU-801 S80-ba való, de ezt gondolom tudod.Nekem a V70-ben HU-403 volt gyárilag, ezt cseréltem (nagyobb kitérők után) HU-803-ra, de a 803 szerintem szarabbul szól. Ráadásul az az igazság, hogy egy egy aftermarket fejegység durván lealázza hangzásban a HU-803-at, pedig a rejtett menüben is baszkuráltam.
-
Alvin_ti4200
félisten
EQ (hangszín szabályzás) beállítás az S40-ben / V50-ben / C30-ban, ha valakit érdekel (este tudom csak kipróbálni):
Equalizer settings-To go into the Equalizer settings, go to CD menu (press menu in CD mode), key 1 (CD menu), 4 (audio settings), 1 (front equalizer)
Bár nekem úgy rémlik, nem volt ilyen lehetőség a menüben, de lehet, amnéziás vagyok

-
Wolfskin
őstag
válasz
echterion
üzenetére
kinézetre ugyanaz, egy tengelyen van a balane meg a bass, de a könyvében mintha azt olvastam volna, hogy a 801-hez tartozik erősítő is. most a beépített végfoka jobb, vagy van külön valahol?
csak van egy haveromnak egy bontott autója, és abban 801-van, és elég komoly hangszórók vannak az ajtókban, ahogy néztem. nem tudom, érdemes-e nekiállni...
meg mondjuk az szürke, nekem meg fekete a műszerfal... -
Alvin_ti4200
félisten
A High Performance Sound rendszerhez tartozik mélynyomó? Nekem egyre gyanúsabb, hogy a szatellitekből nem létezik, hogy ilyen mély hang jöjjön
Csak azért kérdezem, mert az előző autóból megmentettem az Audio System (új nevén Gladen) Radion 165-ös szettet és abban nincs igazán sok mély, cserébe nagyon szépen szól, így ha van mélynyomó, csak akkor gondolkodnék el a gyári szatellitek cseréjén 
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
azt tudja valaki, hogy a HU 801 és 601 közt mi a különbség, a 801 csak egy fejegység, ahhoz gyárilag van még egy végfok? és az ezzel szerelt autókban más (jobb) hangsugárzók is vannak? (nem Dynaudiora gondolok, csak jobbra). érdemes cserélni/váltani 601 -->801?
üdv,
W -
zsid
senior tag
válasz
eper1964
üzenetére
A hidraulikus szelep az szerintem sima váltószolenoid probléma lesz, mint a legtöbb automata esetében. A legfőbb oka, hogy spóroltak a váltóolajcserén. A megoldása elég problémás, mivel a keresztben beépített motor+váltó kombó nem nagyon kedvez a cserének. Az 5 hengeresekkel még úgy ahogy meg lehet küzdeni a motortérben, a 6 hengereseknél egyszerűbb kivenni a motort váltóval együtt.
Ha a váltó egy két fokozat kapcsolásakor rakoncátlankodik, nem kapcsol, felpörög a motor majd lemegy a váltó vészüzemmódba, akkor esélyes, hogy a szeleptömb halt meg. Geartronicnál ennek a teljes cseréje újonnan ~150 000 pénz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
eper1964
üzenetére
Szia,
Itt senkinek nincs XC90-e, de a korból és a futásból adódóan ez szerintem általános.
Mi több, a Volvo automata váltók soha nem a megbízhatóságukról voltak híresek, több forumban is inkább a manual váltóval javasolják az autókat.Egyébként mi ázik be vagy hol? Ha, ajtóknál, végig kell pásztázni a tömítőgumikat, szükség szerint cserélni.
Regelj be index forumra, emlékeim szerint az ottani Volvo topikban van XC90 tulaj, illetve a volvowiw forumán is (ott még szerelők is.)
-
eper1964
újonc
Sziasztok!
Egy XC 90-em van.
Közel 350000km-er van benne és sajna jönnek elő a problémák.
Nem tudom tapasztalt-e valaki olyat, hogy nagyobb esőben beázik az autó?
Automata váltó is rosszalkodik, a komputer szerint valamilyen hidraulikus szelep nem működik rendesen.
Ez ügyben szeretnék tapasztalatokat illetve segítséget kérni.
Előre is Köszönöm
-
Alvin_ti4200
félisten
MEGCSINÁLTAAAAM!

Annyira felbaszta az agyam, hogy emiatt a pitiáner dolog miatt márkaszervizbe kell menni és rengeteg időt elcseszni, hogy lkezdtem keresgélni és találtam egy videót, hogy lehet hozzáférni ehhez a kapcsoló panelhez. Megigazítottam hátulról a gombokat és tádááááám

A kis ribanc, szívózik velem, de imádom
Most pedig tele tankolom és krúzolunk egy nagyot 
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nem a tartalékkal van a baj, hanem, hogy egy ilyen hiba nagyon gáz, mert megállhat alattam az autó, mivel kifogy a benzin és nem tudok utántölteni

-
zsid
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Mesélj csak hol szoktál parkolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ugyanilyen van, csak az egyiknek a közepe kicsit elgyengült.
A helyett, hogy a saját kocsimat kezdeném el, derékig vagyok öcsém BMWjében
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Használt autó. Nincs min csodálkozni szvsz, ezekkel számolni kell. Nem véletlenül mondja mindenki milyen autót vegyek topikban is, h legyen tartalék a zsebben erre - arra.
Nekem is cseréltetni kellett a kinyomócsapágyat, mert eresztette az olajat, de nem estem kétségbe, pedig ez nem egy kapcsolópanel ára volt.

-
echterion
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem indul túl jól a kapcsolat. Remélem, nincs nagy gond.

-
Alvin_ti4200
félisten
No, a probléma a kapcsolónál van, ugyanis nem csak a tankfedél nyitóját nem lehet benyomni, de a mellette lévő első-hátsó ködlámpáét sem (pedig van). Láttam, hogy alul van egy torx csavar, de nem tudom, mit érek el vele, ha azt kitekerem.
-
Alvin_ti4200
félisten
No, rögtön már probléma
Nem tudom kinyitni a tanksapka ajtaját. Konkrétan nem tudom megnyomni a gombot belül a műszerfalon...néztem a kézikönyvet, annyi, hogy a központi zárnak nyitva kell lennie, akkor működik. De a központi zár nyitva van. Az eredeti kulccsal vezettem haza, aztán kicseréltem a második kulcsra este, mert az sokkal szebb állapotban van (konkrétan még nem használták) és minden működött, de most akármelyik kulccsal próbálom megoldani ezt a helyzetet, nem megy
A benzin elég kevés már, szóval nem is mozgok semerre, mert ha hétfőn be kell mennem emiatt az Ivanicshoz, akkor el tudjak odáig vánszorogni...még az eladó annyit mondott, hogy esetleg próbáljam meg a bowdennel kinyitni, ha a csomagtartó kárpitját le tudom szedni. Méltatlan. -
Alvin_ti4200
félisten
Jelentem, sikeresen hazaértünk Pajtival Székesfehérvárról
Még kicsit remeg kezem-lábam
Ez az autó zen a javából egyébként 
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kérdezd meg autoapolas topikban, lövésem nincs h ez mibe kerül.
Ez olyan mint enyém.
Alkudd be egy 10-esert a 4-et, újonnan kb annyi db-ja... -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
A megcsináltatni a gyakorlatban mit jelent?

-
echterion
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nagyon szép.
Én leszedtem a dísztárcsákat, nekem annyira nem jöttek be. Inkább csupaszon használom a felniket, úgy jobban tetszik. -
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
..én ezeket vettem meg 8-ért. Ennyit szerintem megértek. Gyári és gyakorlatilag karcmentes mind a 4.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szép ez, ha sikerült jó árat kialkudni a kis hibák miatt.

A jobb ívet viszont csináltasd meg, mert ahogy nézem pár helyen a festék is elhagyta a fémet, nehogy elkezdjen rozsdálni, pláne így télen.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
echterion
üzenetére
Köszi

Ezeket telefonnal lőttem még amikor tesztvezetni voltunk, picit kékesek/lilásak, homályosak és fátyolosak, majd a tükörreflexessel is készítek, amikor le is lesz mosva meg ilyesmi
Dísztárcsából vajon mi illik hozzá (találtam gyári 15"-os Volvo-sat 12 ezerért, picit sokallom)? Az acélfelnire kellene majd a téli guminál.(ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, azért van rajta P-s rendszám)
-
runner 125
nagyúr
Szereztem kettő ilyen VW szatyorkampót.

Sokkal praktikusabb, mint a gyári. -
echterion
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Grat hozzá, várjuk a képeket.

-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Igyekszem
Már nagyon viszket a mancsom 
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Frankó, grat, majd képeket.

-
Alvin_ti4200
félisten
Igen, találtam egy nagyon szép darabot Székesfehérváron (Pappas Auto-nál), nincs fent hahun már. Grafit metál, 2008/11 1.6 benzin, Kinetic felszereltség, világosszürke belső, High Performance Sound hangrendszer (asszem, ez feláras volt a Kinetic-hez), ülésfűtés, a többi alapfelszereltség (8 légzsák, xenon, ilyesmi). Van a hátsó lökös bal alsó részén egy horzsolás meg a jobb hátsó ajtó sárvédőn egy kisebb, de ez az öss hibája, ami felett én budapesti lakosként simán szemet hunytam
106 ezer km, Pappas-os és Volvo-s állapotlapom is van, vezetett szervizkönyv, kapcsolók és kezelőszervek konkrétan sehol nem fényesek, gyakorlatilag minden matt 
-
zsid
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mit veszel? Marad az S40?
-
Alvin_ti4200
félisten
Napok kérdése és csatlakozom Hozzátok
Foglaló már átutalva, vágom a centit 
-
aneda
senior tag
Eladó egy garnitúra téli kerékszett, nektek csak 40k!
-
Calogero
addikt
-
runner 125
nagyúr
"A Volvo Car Group megkezdte a Volvo S60L sorozatgyártását csengdui gyárában
A Volvo Car Group ezen a héten hivatalosan is megkezdte a Volvo S60L sorozatgyártását Kínában, csengdui (Chengdu) gyárában. A gyártás megkezdése újabb fontos mérföldkövet jelent a Volvo Cars átalakulásában és abban a folyamatban, amelyben cég Kínát teszi második hazai piacává.A gépsorról legördülő első autó egy kagylóarany metál színű Volvo S60L volt. A Volvo S60L a Volvo S60 hosszú tengelytávú, speciálisan a kínai piacra szánt változata, amelynek hivatalos bemutatója a november 21-én nyíló Guangzui Autószalonon (Guangzhou Motor Show) lesz.
A kínai piacra készült növekedési terv 2011-es elindítása óta a Volvo erőteljes fejlődésnek indult Kínában. A csengdui gyárban megkezdett sorozatgyártás ennek a gyorsan kibontakozó folyamatnak a legújabb bizonyítéka. A Volvo globálisan 800.000 autót kíván értékesíteni, ezért a kínai üzleti növekedés, és Kína második hazai piaccá tétele a cég hosszútávú stratégiájának fontos elemei.
Az értékesítés ebben az évben erőteljesen nőtt a kínai piacon, a Volvo modellek eladása 40%-kal emelkedett a 2012. év adataihoz képest. A Volvo Cars lényegesen gyorsabb ütemben növekszik, mint a kínai piac maga. A világ kulcsfontosságú piacaihoz hasonlóan Kínában is az XC60, az S60 és a V60 modellek számítanak a legkeresettebb Volvóknak, mellettük még a Volvo S40-es bizonyul népszerűnek a kínai vásárlók körében. Jelenleg a Volvo modelleket több mint 150 márkakereskedő értékesíti Kínában, noha két évvel ezelőtt a szerződéses partnerek száma még csak100 körül volt.
Idén ősszel a zangdzsiakoui (Zhangjiakou) motorgyár is megkezdte a működését, amely a csengui gyárat látja el motorokkal. Jelenleg a Volvo Cars több mint 2.000 alkalmazottat foglalkoztat Kínában, amelynek a fele a sanghaji Volvo Cars központban dolgozik.
„Kínában tényleg padlógázzal hajtunk” – mondja Lars Danielson, a Volvo Cars kínai gyártásért felelő rangidős alelnöke. „A csengdui sorozatgyártás hivatalos elindítása csak a legutolsó az elmúlt években magunk mögött hagyott többi mérföldkő sorában. Az erős termékkínálatunk és a hozzáértő kínai szakembergárdánk további borítékolható sikereket ígér, így a Volvo Cars üzleti perspektívái tényleg ragyogóak Kínában.”A Volvo Cars csengdui gyáráról:
A gyár Csengdu városközpontjától dél-keletre, az 500.000 négyzetméter alapterületű Csengdu Gazdasági és Technológiai Zónában található. A gyár jelenleg mintegy 1.200 fizikai és irodai dolgozót alkalmaz. A gyár éves gyártási kapacitása 120.000 autó, ami azt jelenti, hogy a kétműszakos munkanapokon óránként 30 autó gördül le a gyártósorokról. A csengdui gyár tervezésekor a Volvo Cars globális gyártási és minőségi szabványai szolgáltak alapul és kiindulási pontként. Ez a biztosítéka annak, hogy a csengdui gyárban előállított autók pontosan ugyanabban a minőségben készülnek, mint az Európában gyártott Volvók. A csengdui gyárról további részletes információkat találhat itt." -
zsid
senior tag
válasz
Calogero
üzenetére
Ha l tudom egy 2006-túl kötelező lesz minden új járgányba. A kamionos balesetek legnagyobb részét a ráfutásos és a sávelhagyásos balesetek teszik ki. Ezzel és a sávelhagyás jelző rendszerrel nagyon sok baleset megelőzhető lett volna. Például, ha lett volna ilyen radaros adaptív tempomat a kocsikban, akkor az új szakasz előtt nem lett volna napi 3 ráfutásos baleset a nulláson és nem álltunk volna fél napokat..
-
Calogero
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Az nagy égés volt... de semmi sem sikerülhet elsőre.....
Más gyártó is járt már úgy pl Mercedes is lebőgött a bemutatón. -
Calogero
addikt
-
zsid
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem nagyon jó reklámokat csinált a Volvo az új FHnak. A hörcsögös is ütős volt, ez meg főleg:
-
runner 125
nagyúr
Volvo kamion reklám megvan ugye mindenkinek?

-
zsid
senior tag
Bakker, az tűzcsap akart lenni! Lehet épp szellemi rövidzárlat volt amikor írtam

-
FET-MEN
veterán
Hali. V40 1.9 TD megbízható? Maga az egész autó motorikusan stb?
-
zsid
senior tag
Sikerült vennem jobb hátsó lámpát bontottan ( aljas mód nekem tolatott egy tőszcsak és a tetejéből kitört egy darab..). Most már mehet a kocsi műszakira, aztán indulhat a fejújításos project.
-
gaborbol
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Tudom, hogy ez a fiatalabb, inkabb erre a reszre reagaltam:
karcok néhol" valójában azt jelenti, hogy szinte nincs olyan elem, ahol ne lenne kisebb vagy nagyobb karc, csomagtér ajtó alatt is van valami csúnyaság. Belül is kopott.Ami meglepő volt, hogy a 156 ezret futott, 3 évvel öregebb 1.6-os dízel sehol nem zörgött, ennek pedig nem volt teljesen csendben a burkolata már.
-
gaborbol
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ez van nagyjabbol a keves kilometers kocsikkal. Ritkan vezetik oket, nincs rutin, nincs gyakorlat, nem hordjak oket szervizbe annyit, jobban bele is szarnak Ha nap mint nap vezeted jobban eszrevesszed , ha valami nem ugy mukodik mint kene, stb.
Biztos lattal oreg bacsikat ilyen kocsikkal pont ez amit irsz. Van kivetel is persze.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nos, elmentem megnézni ezt az autót. Az elég hamar kiderült, hogy nem köttetik örökre szóló barátság, ugyanis a "karcok néhol" valójában azt jelenti, hogy szinte nincs olyan elem, ahol ne lenne kisebb vagy nagyobb karc, csomagtér ajtó alatt is van valami csúnyaság. Belül is kopott ez meg az, megfordult a fejemben, hogy az a 73 ezer km lehet, nem is annyi, de nem túlzottan érdekelt. Ha már ott voltam, akkor elvittem egy körre, így legalább ki tudtam próbálni az 1.8-as benzin motort végre. A kuplung ebben a példányban viszonylag kemény volt, nem tudom, ez mennyire jellemző az S40-eknél. A váltó tetszett, bár nem lehet csak úgy 2-esből 3-masba lökdösni, szépen meg kell vezetni. Ami meglepő volt, hogy a 156 ezret futott, 3 évvel öregebb 1.6-os dízel sehol nem zörgött, ennek pedig nem volt teljesen csendben a burkolata már. Viszont az ülés továbbra is pazarul magamra szabható sec-perc alatt, illetve ezt a motort is nagyon megkedveltem, hasonlít a karaktere a mostani 1.4-esemhez, azt is kb. hasonlóan viszi a 75 LE (1116 kg üresen), mint ezt (1466 kg) a 125.
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Hiaba van csak 22k benne akkor is 9 eves, lengescsillapito, szijjak, gumicsovek, szilentek stb, mind el van oregedve benne, ezek joesellyel egy masik auton mar ki vannak cserelve.
Nem arra vannak tervezve az alkatreszek, hogy acsorogjanak, ha nincs forgas-mozgas, nincs kenes, beallnak a dolog. Fem a femmel osszerohad, szimering-tomoites kiszarad, elernyed.Outlander amit vettem 2007-es 49K van benne, de 10 honapja nem mentek vele, elso nap megszorult a kormanyszervo szivattyu egszijj feszito csapagya, az egszij 2 centis lyukat vagott a feszitobe, mindketto kuka egybol.
Nejezen kepzelem el, hogy evente vittek szervizbe es csereltek az olajat szuroket, stb mert hiaba nem jarnak vele ezeket akkor is kell, 9 ev alatt napi 7 kilometerre jon ki a futas, ritkabban vezet, mindig hideg a motor nem is tudom mi a szam,talan tizszer jobban kopik a motor hidegben bemelegedes kozben mint a meleg motor folyamatos autopalyas haladasa eseten. Aki ritkabban vezet nem is ugy banik a kocsival, mint aki napi szinten jarkal vele.A generator csapagyas, ugy morog mint egy rozmar, pedig az outlander forumosok alapjan akiknel 200K+ van ugyan ebben az evjaratban semi baja. A gumik meg gyariak rajta, kicsit kevesebb mint fele minta van rajtuk ,de 6 evesek es ki vannak repedezve->Csere.
-
gaborbol
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Sajat tapasztalatbol mondom, hogy nagyon nem tesz jot a kocsinak, ha nem jarkalnak vele semmikeppen nem er annyival tobbet mind amennyivel kevesebb kilometer van benne.
Keress inkabb olyat amiben atlagos a futasteljesitmeny, de fiatalabb. -
Calogero
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Miért ne?
Az én utolsó 3 évbe 6200 km tettem bele az autómban.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Meg kell nézni.
A színe szerintem ütős, legalábbis szebb, mint egy fekete.
Noh és eleve ha valahol kopás mutatkozik, akkor a km fake. 22.000km alatt éppen h be lett járatva a motor.
Ha, valós a futás, engem nem érdekelne a kora. -
Alvin_ti4200
félisten
-
aneda
senior tag
-
Alvin_ti4200
félisten
Hű, gyerekek, közben feltették az álom S40-emet (igaz, fekete, ami nem emeli ki a szép új faceliftes első lámpákat, de mindegy). Ez a beltér...anyám, de gyönyörű

Nagyon erősen igyekszem nem észrevenni, hogy dízel...
-
echterion
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Szép. Mondjuk tényleg eléggé meg van kopva az a kormány. De lehet, csak alapból is fényes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most pedig tele tankolom és krúzolunk egy nagyot ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)