Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #5224 üzenetére
Ne is mondd, nyomi fosvágen csoport a hülye elvárásaikkal, mellé meg a trágya technikáival...
Ma volt nálunk egy auditor tőlük, hihetetlen gyökér volt... -
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #5210 üzenetére
Mi a gond ezzel?
-
echterion
nagyúr
válasz
oroborus #5132 üzenetére
Én ilyenkor mindig a unix oldalát veszem elő, mint legrosszabb eset (mondjuk szerintem az sem vállalhatatlanul drága, cserébe megbizható cuccokat szállit, nem úgy mint a legtöbb sufnibolt), annál csak olcsóbban lehet megoldani, ha van valakinek valami kedvezménye ismerősi körben, stb.
-
echterion
nagyúr
válasz
LaptopSystem #5013 üzenetére
Gyönyörű, gratulálok hozzá.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Én is így voltam vele sokáig, de azóta már másképp gondolkodom erről. Úgy vagyok vele, hogy hadd csinálja, ha nekem jön, akkor úgyis nála lesz a laszti, ha meg csak a haját tépi, akkor szintén ő lesz szopóágon. Az idegeli őket amúgy a legjobban, ha tudomás sem veszel róluk, vagy a képükbe mosolyogsz. Attól agyérgörcsöt kapnak.
-
echterion
nagyúr
A kocsi mely részének élvezetéhez tartozik a kilométerekről való villogás, a 145-nél beleállok a seggedbe hozzáállás, a bevágok eléd a dugóban és ha nem sikerül beintek és ereimet kidüllesztve ordítok kifelé viselkedés? És sajnos a többség ekkora meg még nagyobb gyökér. Persze, itt is vannak kivételek és normális emberek, csak sajnos ők a kisebbség.
-
echterion
nagyúr
Háhá, 5 henger meg tetőablak nekem is van.
Jut eszembe, a tetőablak üvegéről leesett a két vasdarab, ami oda volt ragasztva. Ezt mivel érdemes visszaragasztani? Néztem olyan két komponensű tükörragasztót, amit az eladó ajánlott egy sima autósboltban, de annak horror ára van (10-15 ml valami 1100 Ft volt, ami szinte semmire se elég, mert nagyon hosszú a két vas és teljes felületen volt bekenve ragasztóval). -
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #4355 üzenetére
Csinos felni, csak félteném felrakni ezekre a jó kis utakra, meg aztán nem kicsit lennék mérges magara, ha lepadkáznám.
-
echterion
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #4192 üzenetére
Azért lett belepakolva a gáz, hogy ne kelljen a fogyira figyelni. Bár most, hogy így leesett a benzin ára, nem sok előnye maradt az lpg-nek.
Igen, de akkoriban hol esett, hol nem, így nem volt kedvem csak ezért lemosni. Akit érdekel, az úgyis eljön megnézni, aki meg emiatt nem jön el, az úgy is azzal kezdené, hogy mennyit engedek a feléből. Rájuk nem vagyok kíváncsi. Ha nem megy el, az se gáz, megmarad tarcsiba, vagy elpasszoljuk a 307-est (azt öcsém meg is venné, úgy fest a dolog).
-
echterion
nagyúr
válasz
LaptopSystem #4130 üzenetére
Csinos.
-
echterion
nagyúr
Nekem nem mondták, hogy lemossák, de lemosták. Az árban nem tudom, akciós-e a szintjelző, de nekem annyit kellett fizetnem, amennyit mondtak, szóval nincs panaszom. Mellesleg, egy 260ezres átalakításnál nem gondolom, hogy az a 8ezer húzná ki az embert a csávából. Én elégedett vagyok velük, amiért odamentem, azt kifogástalanul megcsinálták, vigyáztak is a kocsira, gond nélkül működik is a rendszer, szóval jó most minden.
-
echterion
nagyúr
válasz
zolikov #4098 üzenetére
Szappanosékat javaslom, bár ők lpg-znek, de első körben őket hívnám, hátha tudnak segíteni, vagy tudnak egy cng-s szakit javasloni. Az én Volvo-mat is ők csinálták, azóta is frankón muzsikál.
Amúgy biztos, hogy erőtlen? MErt én próbáltam ilyen 140 lovas gépet és annak tényleg nincs ereje. -
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3975 üzenetére
Pedig már épp ajánlgatni akartam az enyémet neki.
-
echterion
nagyúr
Hagyjátok azt a szerencsétlen trollt, majd megunja, ha senki se eteti.
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3934 üzenetére
Tipikus példája, hogy miért nem kell nekem BMW. Az úton sem viselkednek másképp...
-
echterion
nagyúr
Nah, tegnap este végre kiderült, hogy mi az a pár hónapja rendszertelenül felvillanó engine lámpa. Egy p1171-es kódot ír, ami vagy a légtömegmérő, vagy a hosszú távú magas fogyasztás miatt jön elő. Mivel nincs motorerővesztés, rángatás és pár nap után el is tűnik, ezért kizárásos alapon (no meg mert valóban így van, mikor gázzal fut), a fogyasztás miatt nyafog a gép, ugyanis lpg-vel valóban többet fogyaszt, mint normál üzemben, benzinnel.
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3801 üzenetére
Ez alapján két nagy német is megelőzi a Peugeot-t, a Citroen meg ott sincs. Ez utóbbi viszont számomra kétségessé teszi az egész hitelét, lévén, még én is több Citroen hibáról hallok, mint Peugeot-ról, ráadásul ugyanazokkal a motorokkal szerelik fel őket. De hát, ez is csak egy valaki által megrendelt statisztika, ugye.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3785 üzenetére
Van már egy francia, ezért vállalom be.
Én szeretem a francia gépeket na. -
echterion
nagyúr
Fekete, 2001-es, T5-ös benzinmotorral, 10ezer kilométerrel ezelőtt (most 235ezer van benne) beszereltettem szappanosékkal az lpg szettet, szóval most már takarékosan is lehet vele menni.
Februárban kell műszakira vinni, de igazán semmi nincs, amit kéne rajta csinálni, egyedül a bal elején hallatszik rossz úton egy kis kopogás, ott valszeg kell valamit majd cserélni (gömbcsukló, vagy akármi, annyira nem értek hozzá, de a 307-esemnél ezt kellett ilyen hang után cserélni és jó lett). Képek a korábbi hozzászólásokban vannak elvileg.
Amit még tudni érdemes, hogy volt egy elütött őzem, ami miatt egy első lámpa, ködlámpa, lökhárítótartó, hűtőcsere történt. Az első lökhárítót nem fújta le a szerelő egy kis félreértés miatt, így azon látszik az ütközés nyoma. Engem csak kicsit zavar (sajna nem nagyon tudom most annyi időre otthagyni sehol, hogy megcsinálják külön), de ha majd az új tulaj gondolja, lefújja. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Év végén-jövő év elején el fogom adni szeretett S60-asomat, akit esetleg érdekel, jelentkezhet érte.
Az ok prózai: céges kocsi januártól, így nem igazán fogja megérni fenntartanom ezt a gépállatot, használja valaki, aki nem csak nézegetni fogja a parkolóban.
Üdv. -
-
-
echterion
nagyúr
Képzeljétek, rájöttem a check brake light-os problémámra (amit korábban írtam, hogy csak a felső féklámpa ég fékezéskor, a két oldalsó nem). Felcseréltem a hátsó ködlámpa és a fékláma reléjét és láss csodát: most a féklámpák tökéletesen működnek, ezzel szemben a hátsó ködlámpa nem (ez még hibaüzenetet sem generál, csak a sötétben látszik, hogy nem ég). Most már csak egy ilyen relét kell majd szereznem valahonnan, addig meg megleszek valahogy a ködlámpa nélkül.
-
echterion
nagyúr
El sem hiszed, mi volt a baja: pár napja már kiírta, hogy töltsem fel az ablakmosómat, mert fogy. Úgy voltam vele, hogy majd ha eljutok a boltig, veszek. Hát, most gondoltam, hogy ez az üzi legalább eltűnjön, nyomok bele a téliből. És tadaam: ezzel együtt az engine lámpa is kialudt.
Na, erre varrjál gombot.A kuplung már vásárlás óta ilyen, de lehet, hogy tényleg halódik. Olyankor mi fog történni? Egyszerűen nem fogom tudni benyomni?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap este kigyulladt a sárga motor lámpa a műszerfalon, de hibaüzi nincs mellé. A motor is rendesen jár, nincs semmi rendkívüli vele. Mi lehet a gondja?
Köszi. -
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3370 üzenetére
Na igen, de lehet, hogy ő már elérte azt a határt. Én sem vennék használtat, ha könnyedén megtehetném, hogy újat vegyek mondjuk kp-ra. Akkor szerintem te sem tennél másképp. És onnantól kezdve 3 évente elég pár misit beletolni és mindig újjal jársz.
-
echterion
nagyúr
Hát, ha amúgy is új kulcsot kell csináltatni, akkor miért ne faragnál? Akkor már úgy is mindegy, annak a chipnek meg tök mindegy, melyik műanyagban van.
(#3364) Alvin_ti4200: Nem kell ezen csodálkozni, van, akinek jobban megy az átlagnál és megteheti. Használja egészséggel.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #3348 üzenetére
Ezt én se értettem, de gondolom, menet közben újragondolták az igényeket. Van ez így, én is végigzongoráztam pár típust, mire az S60-nál kötöttem ki.
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3324 üzenetére
Állatul néz ki.
Kár, hogy sajnálom rá azt a bő 100 ezer forintocskát. De mi tartott másfél hónapig a beérkezésben? -
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3271 üzenetére
Hát, így legalább nem látják kapásból, hogy tizenéves a kicsike, mert küllemre 5-6 évet még közelről is letagadhatna simán.
-
echterion
nagyúr
válasz
echterion #3260 üzenetére
A munkadíj a vontatással együtt (meg egy szakadt kötéllel) 30ezer volt. Így majd' 100ezerbe került ez a kis incidens.
Illetve a rendszámtábla sem lett meg, az még 12500, ha csak az elsőt csináltatom újra és 15000, ha teljesen újat kap (eu-sat). Lehet, adok is nek egy zsír újat. -
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3261 üzenetére
Jaja, csak költözés után két nappal annyira nem jön jól.
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3259 üzenetére
Köszi a tippeket.
Ma beszéltem a péceli úti bontóval. Ami kellett: hűtő, lámpa, ködlámpa, alsó lökhárítótartó, meg jobb oldali lököstartó. Ez így 57ezer, úgy, hogy a lámpa az angol lesz, mert mind a kettőt akarom később cserélni egy speckóbbra, ezért nem veszek újat, más használtat meg nem találtam, a kocsi meg melóhoz kell.
A szerelés még nem tudom, mennyi lesz, de mivel volt egy jó 40 km-es vontatás is, nem lesz olcsó, az biztos.
-
echterion
nagyúr
válasz
runner 125 #3254 üzenetére
Köszi a tippeket, szétnézek.
Nincs ilyenem, de korábban én is gondolkodtam rajta, de arra jutottam, hogy placebo. Ami érdekes volt, hogy kb. 1-2 mp-cel előttem ment egy másik kocsi, és így ugrott be közénk. Nem is értem, mire számított...
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Két napja csaptam egy őzet, a jobb oldala kapott a kocsinak. Tudtok jó forrást jobb első lámpa, ködlámpa, lökhárítótartó és hűtő vásárlásához? Jó lenne minél olcsóbban megúszni.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest