- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Wolfskin #5147 üzenetére
Itt irta valaki, hogy O kiszedte az ABS modult, odaadta forrszatasban jaratos ismerosnek az atforrasztotta a fobb forrasztasokat es tokeletes lett. Aztan le is lett baszarintva miatta, hogy nem kene hazilag takolni, meg kinyirja magat stb.
A bontott nagy lutri, eloszor is a modellszamnak teljesen stimmelnie kell, es van belole a banat tudja mennyi. Ellenkezo esetben fel kell programozni marka vagy szakszervizben a kocsihoz. En harom bontottan mentem keresztul egy ev alatt. Azt sem art tudni, hogy beteszed a modult olyan 200-300 Km-t kell megtenni vele, mire megint teljesen kiteszteli a modult, tehat ha beteszel valamit probara, es az nem jelez be 15 perc alatt az sem jelent semmit.
Van itt csoro ismeros akinek en is kiszedtem, levagtam a tetejet, atforrasztottam a labakat, kapott fekete hengerfejtomito pasztat es tokeletes azota is. Tervezesi hiba, hogy a modult tul kozel raktak a motorhoz, ezert a nyak felmelegszik majd lehul felmelegszik majd lehul, rezeg es ez ismetlodik addik amig a labakon a forrasztas el nem reped es a kapcsolat meg nem szakad valahol vagy kontaktos lesz.
Ha van radio-Tv muszeresz vagy hobby eletronikaval foglalkozo ismeros, oda lehet neki adni batran.
[link]Ha parazol tole akkor ennek az embernek el kell kuldni, persze addig all az auto:
Ez a leggyakoribb hibaforras, nem jelenti azt, hogy mas baja nem lehet, de ez a legjellemzobb. Persze kabelhibas is lehet.
-
aneda
senior tag
válasz
Wolfskin #3160 üzenetére
A 801-ben 4 lemezes CD van, ill. van benne Dolby (tér)hangzás.
A 801-ben nincs beépített végfok, így mindegyikhez van erősítő gyárilag, a JE ülés alatt.
A HU-601, HU-801 S80-ba való, de ezt gondolom tudod.Nekem a V70-ben HU-403 volt gyárilag, ezt cseréltem (nagyobb kitérők után) HU-803-ra, de a 803 szerintem szarabbul szól. Ráadásul az az igazság, hogy egy egy aftermarket fejegység durván lealázza hangzásban a HU-803-at, pedig a rejtett menüben is baszkuráltam.
-
zsid
senior tag
válasz
Wolfskin #2185 üzenetére
Első generációs S80-ról tudok nyilatkozni.
A T6-osokat nem ajánlom, nagy a bendőjükIsmerősnek van T5-öse, saját bevallása szerint 9-10 között van az átlagfogyasztása vegyesben, kb ennyit megeszik egy 2.4-es is szerintem.
Az alkatrészellátás jó, nem is nevezném drágának. Nekem Geartronic váltóm van, 300 000 környékén járok, és még nem volt vele gondom. Ha rendesen átnézeted az autót, akkor a megbízhatósággal nem lesz gondod. Eddig nekem extra kiadás csak a fűtőradiátor kilyukadása és az önindító felújítás volt. A többi az kopó alkatrész volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest