Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Például Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop. Én ezekkel dolgozom (kb ez a fontossági sorrend is), kiadványszerkesztéssel foglalkozom. Rengeteg az ismétlődő mozzanat és így nagyon nem mindegy, hogy naponta 600x kell pl. shift+cmd+b vagy opt+cmd+i stb. gombokat (két kézzel) nyomkodni (elengedve közben az egeret), vagy egyetlen Fn gombbal letudom.
Konkrétabban nálam Indesignban: F1 - copy, F2 - cut, F3 - paste without formating, F4 - paste, F5 - Bold, F6 - Italic, F7 - bold-italic, F8 - regular stb.
A billentyűzeten tartom a bal kezemet és oda sem pillantva megy az Fn gombokkal a szöveg bűvölése.
Példa. Elég sok heti (házhoz szállításos) menüt készítek éttermeknek. A tulaj emailben, pdf-ben (rossz esetben) wordben küldi meg a szöveget (persze szépen beformázza táblázatba, csakhogy az nekem inkább akadály) - több tucat copy/paste without fomating kombót nyomkodok percenként. Ha a klasszikus cmd c /shift+cmd v kombinációkat (na adj isten touchbart) kellene nyomkodnom, akkor egyrészt leszáradna a karom, másrészt a munkát 3x annyi idő alatt végezném el.
Szóval nekem élet-halál kérdés az Fn gombok működése. Az Apple billentyűzeten is vásárlás után első dolgom volt átállítani az Fn gombok működését.
A gépemen (mac mini) fényerőt nem lehet állítani, Launchpad/mission contorol-t trackpaden használom, zeneszámokat nem léptetgetek, a hangerőt pedig tudom a blútyúk fejhallgatón is állítani - vagyis nekem mindegyik funkció felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
TigerCat