- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
azonnal tessék jönni az erdőmérnök úrnak, mer elb*sztuk a rét
szóval úgy kezdődött, hogy újratelepítettem az Ubit... eddig Wubival volt rakva, de most úgy gondoltam, megpróbálom külön felrakni...
80as vinyó, 60GB sda1-en Vista64 SP1, mellette van egy 20as, arra ment a Linux... szépen beállítgattam mindent, amikor kérdezte, hogy a boot hogy legyen megoldva, én kiválasztottam egy listából (ami alapból ha jól rémlik hd0-ra volt állítva) hogy Windows Vista/Longhorn bootloader, mert gondoltam, akkor az is belekerül a listába...
nos bele is került...
épp csak a Windows nem indul... sőt: nem mountolható be a partíció, másik Windows meg azt mondja, hogy meg sincs formázva az adott partíció...
hogyan tudnám mindezt helyrehozni?
ha újra kell rakni a Windowst, az se baj, de jó volna előtte egy-két dolgot kimenteni a partícióról...
plusz ha újra kell rakni, akkor valaki legyen szíves leírni, hogy hogyan tudnák egy Ubi/Vista dualbootot úgy kivitelezni, hogy mindkét OS túlélje
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest