Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
Kerestem, de nem leltem. Valaki tudna mutatni egy összefoglalót, hogy az Ati bináris driverének (fglrx) milyen xorg.conf-ba írható paraméterei vannak?
Az Ati doksijában szinte semmi nincs (életemben nem láttam még ilyen vackot...), alapbeállítással pedig (ha éppen nem fagy) a laptopom LCD-je _villog_.
Némileg meglepett, úgy tűnik, a háttérlámpát kb. 10Hz-es frissítéssel ki-be kapcsolgatja.Emellett szétesik a kép, kissé lassú, ésatöbbi. Innen-onnan találtam pár opciót, a végére összegyűlt vagy 30 darab, de mivel hivatalos helyen kb. 5 darab szerepel, nem tudom, egyáltalán érvényes opciók-e.
A 8.501-es verzió van fent.
Köszönöm!
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Posta, csomagküldés
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest