- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Fooler89 #14332 üzenetére
Grafikai hibák - némelyik fglrx verzióval előfordult ilyen. Nem kell mindig a legújabb ám.
videolejátszásnál van gond főleg full hdban - nekem sose volt
gui nélkül bootol be - én mindig gui nélkül bootolok, azt is igen ritkán. Elindulni mindig elindult az X. Érdekességképpen, az nvidia-s laptop viszont néha csontra fagy X induláskor
Hardveres gyorsítás xfce ablak kezelőjénél mindig hibázott. - passz, nem használok se xfce-t se idióta 3d ablakkezelőket
3d-s(opengl-es) alkalmazást én még nem tudtam normálisan atin használni - repülőszimulátorral sok-sok órát teljesítettem már, és az mplayer-t is opengl output driverrel használom. A SuperTuxKart-ra emlékszem még és persze az unigine benchmarkokra. Meg a webgl-es quake demóra és a nexuiz-ra de ezeket csak megnéztem.
Gnome 3 teljesen kilőve - passz, nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest