- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz Jester01 #14326 üzenetére
Grafikai hibák, videolejátszásnál van gond főleg full hdban. Alkalmanként a linux gui nélkül bootol be úgy, hogy előtte nem változtattam semmit se. Persze fglrx újratelepítése megoldja.
Hardveres gyorsítás xfce ablak kezelőjénél mindig hibázott.
Ja és ha már videokártyánál tartunk én 3d-s(opengl-es) alkalmazást én még nem tudtam normálisan atin használni. Vagy pl:Gnome 3 teljesen kilőve.Az egészben az a szomorú, hogy ugyan azzal az disztróval(többet is próbáltam) a kis laptopom hibátlanul működik minden. Vdpua és egyéb finomságok mellett.
Én csak azért hoztam fel mert eddig 3 kártyával ez volt a tapasztalatom és a netten is többször találkoztam már Atira panaszkodókkal. Szerintem érdemes nv-t venni a sok szívás kikerülése érdekében ráadásul ha valaki nem játszik akkor simán elég lesz neki egy low end nv kártya. Ebben az esetben úgy se az fog számítani, hogy 5 fps-el többet tud az Atis párja, hanem inkább a szolgáltatások kerülnek előtérbe, meg persze a támogatottság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest