- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
vicces
üzenetére
ez most már társadalmi célú izé, gondoltam odavetem csontnak. életem első win 7 telepítése, úgy el is szállt mint a győzelmi lobogó. najó, azért érdekel is a dolog, néha jövögetnek még szembe winek, amikre itt-ott rá kell sújtani kalapáccsal. nemrég implementáltam jópofa backup rendszert grsync alapon, meg hekkeltem registryt szintén linux alól. élvezi azért börtönéből szabadult sas admin lelköm.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest