- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
No viszont van nálam egy ECS Green 732-es laptop 1.7 GHz és 512 MB RAM.
De nem értem a dolgok rendjét USBről való Bootoláskor ezt kapom az arcomba és ennyi lefagy nem megy tovább a live cd.
SYSLINUX 4.02 debia-20101016 EDD Copyright (C) 1994-2010 H. Peter Anvin et al
Próbáltam DSL,Ubuntu,Xubuntu,Puppylinux és mindegyikkel ezt csinálja ez miért történhet?
Megnéztem a PC-n és ott bebbotol mindegyik USbről
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest