- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Greenebola #12880 üzenetére
Meg mindenféle alapon. Nekem van egy SMC, meg egy valami annyira noname, hogy azt se tudom, milyen chipes.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Greenebola #12877 üzenetére
Árulnak usb-s lan cuccot, realtek alapon. Olyat szerezz be.
-
válasz
Greenebola #12872 üzenetére
64Mb-ra XP-t?
Netezésre nem lesz jó. Egy 256Mb-os gépen TinyCore-al, olyan bűn lassú a Chrome, mint állat.
Esetleg még az xxxtab, vagy mi a neve, annak a böngészőnek, ami nagyon kicsi, de még az sem ajánlott...Én a szintén K6 alapú 64Mb-os gépemre csak azért akarok tenni Linuxot, hogy menjen rajta valami chatkliens.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Greenebola #12863 üzenetére
A DSL nem hallt meg 2008-ban?
Amúgy általánosságban ha először a Windowst rakod, aztán a Linuxot, akkor rendben lesz a boot menü, mert a Linux tudja kezelni a Windowsos dolgokat, de fordítva nem megy a dolog.
Gyorsaság miatt EXT2-t szokták javasolni ha jól tudom, mert az nem naplóz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest