-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Greenebola #12880 üzenetére
Meg mindenféle alapon. Nekem van egy SMC, meg egy valami annyira noname, hogy azt se tudom, milyen chipes.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Greenebola #12877 üzenetére
Árulnak usb-s lan cuccot, realtek alapon. Olyat szerezz be.
-
válasz
Greenebola #12872 üzenetére
64Mb-ra XP-t?
Netezésre nem lesz jó. Egy 256Mb-os gépen TinyCore-al, olyan bűn lassú a Chrome, mint állat.
Esetleg még az xxxtab, vagy mi a neve, annak a böngészőnek, ami nagyon kicsi, de még az sem ajánlott...Én a szintén K6 alapú 64Mb-os gépemre csak azért akarok tenni Linuxot, hogy menjen rajta valami chatkliens.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Greenebola #12863 üzenetére
A DSL nem hallt meg 2008-ban?
Amúgy általánosságban ha először a Windowst rakod, aztán a Linuxot, akkor rendben lesz a boot menü, mert a Linux tudja kezelni a Windowsos dolgokat, de fordítva nem megy a dolog.
Gyorsaság miatt EXT2-t szokták javasolni ha jól tudom, mert az nem naplóz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest