- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
No viszont van nálam egy ECS Green 732-es laptop 1.7 GHz és 512 MB RAM.
De nem értem a dolgok rendjét USBről való Bootoláskor ezt kapom az arcomba és ennyi lefagy nem megy tovább a live cd.
SYSLINUX 4.02 debia-20101016 EDD Copyright (C) 1994-2010 H. Peter Anvin et al
Próbáltam DSL,Ubuntu,Xubuntu,Puppylinux és mindegyikkel ezt csinálja ez miért történhet?
Megnéztem a PC-n és ott bebbotol mindegyik USbről
-
Greenebola
senior tag
Üdv Köszönöm a válaszokat.
Dúrva egy laposCompaq Presairo 1685
AMD-K6 ------- 381 MHz , 64MB RAMFelraktam az XP-t elsőnek aztán a DSL-t így minden jó már mint a rendszer választóval kapcsolatba.
A DSL ezen a laptopon rendes gyorsNetezésre lenne használva csak nincs benne háló kártya
-
Greenebola
senior tag
Üdv
van egy régi laptop nálam a következő lenne, szeretnék rá rakni Damn Small Linuxot és egy XP-t.
Egy 40GB-os vinyó van benne azt ketté particiónáltam ,ext3 a DSL-nek és ntfs az Xp-nek.Idáig jutottam sajna megyek melózni majd reggel telepítenék.
No a kérdésem az lenne melyiket rakjam fel elsőnek illetve ha felraktam mind kettő rendszert akkor bootoláskor minden lezajlik jól beadja ,hogy melyik Os-t indítsam vagy Grubot állítani kéne-e? (ehez nem értek)
Ha kell hogyan kellene beállítani?Válaszokat előre is köszönöm.
Sajna csak reggel tudok majd válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest