Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Köszönöm, az éjjel az sda5-öt kijavította, viszont a többi reakciója nem volt bíztató, de nem is egészen értem az egészet. Még utána olvasok a fájlrendszernek is és az fsck-nak is.
Amire panaszkodott, az az sda1, miszerint szerinte nulla hosszúságú partíció, ami az adatok szerint igaz is. De emlékeim szerint először egy kiterjesztett partíciót csináltam és azon belül a logikai sda5-öt. Na most annak a kiterjesztett nem akkorának kellene lennie szerintem.
Na még utána nézek, lehet rosszul emlékszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest