Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
Zseniális vagy, Kendek!
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?
Mit tegyek és hogyan?u.i.: bocsi, csak két nap késéssel sikerült visszanéznem ide a fórumra. Ma este még visszakukkantok

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látod, erre nem is gondoltam, hogy a régi, 2009-es maradvány netán nem frissült nálam... igen , 2009-es ubit raktam fel anno, majd frissítettem EGYETLEN EGYSZER az egész ubuntut, mégpedig 10.4 -esre. Ezek szerint a tárolót nem frissítette?