- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpaceKombajn #225026 üzenetére
Hol a legendás Bárka elleni nagy menet? Súgok, sehol, mert akkor sem volt semmi, csak most Alba nem adott kvázi gólpasszt nekik a meccs elején, hanem épp a bohóc Dembúza talált egyet ellenük.
-
Cs1csó
titán
válasz
SpaceKombajn #222709 üzenetére
Mert: B A R C E L O N A
-
válasz
SpaceKombajn #214949 üzenetére
-
válasz
Az eddig látottak alapján, a Gyakadémia lefocizta eddig a lilákokat, ha jobb egy kicsit a helyzetkihasználásuk, már kettővel mehetnének.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Majdnem meglett a vezetés, de De Gea nagyot védett.
-
válasz
SpaceKombajn #212792 üzenetére
Jaja, de akár más sportokból is lehet csemegézni, nem mintha azokat időnként nem vezetnék félre!
-
válasz
SpaceKombajn #212665 üzenetére
...hát nem elvették tőle?!
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #211162 üzenetére
egyenes kiesésben az lenne a gebasz, hogy a kisebb csapatoknak max 1-2 meccs jutna (ellenben a csoportkör minimum 3 meccsével) és hogy kevered össze a tier-eket, hogy ne kaphasson kezdésnek egy világranglista 3. egy 57. helyen rangsoroltat? lenne mondjuk 64 meccsnél 4db 16-16-os ág és ezekre az ágakra szórnál 1-1-et top1-8, 9-16, 17-24 .... 57-64 tier-ekből? ágakon belül pedig hogy sorsolsz össze? erősségre kb a szomszédokat kéne összerakni, majd ahogy feleződne a mezőny, záródna mindig az olló... egy próbára vicces lenne, csak tényleg ott van benne a rizikó, hogy "mi van ha megveszi a spanyol drukker 5 meccsre a jegyet, mert bízik benne hogy a csapata elmegy a döntőig és az első fordulóban kiszop egy románia ellen?"
nézhetné utána abban a stadionban a színvonalas románia-moldova meg románia-svájc meccseket a spanyoljai helyett
tv-ben mehetne az ilyen igazán nagyot, élőben meg úgy ha egy várost céloznának meg legalább 4 stadionnal, ahol első körben párhuzamosan kell mennie a meccseknek, mert 32(!) mérkőzés lenne az első forduló... napi 8 meccsel számolva is 4 nap... érdekes lenne elvinni a focit egy próba erejéig ilyen irányba... akár fel is lehetne pörgetni, hogy egy ilyen "tournament" ne legyen unalmas a szétpörgetett agyú tiktoknemzedéknek se: 2x20perces félidők (hogy ne kelljen tartalékolni az energiával), valós idejű időmérés (amíg áll a játék, ne ketyegjen az óra, viszont ha lejár az idő, az esetleges akciót be lehessen fejezni) ...félidőnként 1-1 engedélyezett időkérés (max 2 perc taktikai megbeszélésre, ami szintén nem számít bele a játékidőbe)
-
sh4d0w
félisten
válasz
SpaceKombajn #208845 üzenetére
Probalj meg a jatek oromeert jatszani.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #208845 üzenetére
Tapasztalatot.
-
grizlisandor
veterán
válasz
SpaceKombajn #203778 üzenetére
Meg a 88. percet is!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #192244 üzenetére
..vagy kombájnnal
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175971 üzenetére
és milyen időpontokban fogják tartani a meccseket? ottani idő szerint délelőtt fognak menni? 6-8 óra időeltolódás miatt ha ott este 6-9-re teszik, az nálunk már 0:00-6:00
jól bebaszna az európai nézettségnek
-
cyberkind
félisten
válasz
Ez még simán jó, ott nem most fogják felhúzni a stadionokat, meg ezerszer többet tettek le ezek a népek (még Kanada is
) a fociban, mint a kecskeszeretők.
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Francnak adják oda ilyen jelentéktelen országoknak a rendezést, ebből is csak botrány lesz. Pedig én hallottam tuti forrásból, hogy Irán és Irak együtt szerette volna megrendezni...ott legalább van a focinak hagyománya, de a FIFA-nál csak a kurva pénz számít
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175509 üzenetére
...a karma azért elintézte, hogy ne legyen belőle gól... így egyedül Csöcsnyi nyert belőle egy strigulát a statjába
...nem is baj, hogy levették Máriát, mert a bolondja már nekiállt előbb saját térfélen arcoskodni és trükközni
...na megint fogott egy erősebb lövést: nem ilyenekkel kell próbálkozni, hanem a lehető legsutábban félerővel belerúgni
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175494 üzenetére
nem kapott még gólt a vb-n... és védett 2(?) büntetőt... ezt innentől szerintem megnyerik a lengyelek
(...ne legyen igazam)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175329 üzenetére
ja ja
#175330 franc tudja.. soha nem fogjuk megtudni
lehet meg kéne nézni az xG-ket -
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175323 üzenetére
...maradék 2 meccset tudom nézni, ott meg majd jönnek az altató 0-0-k
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #175046 üzenetére
sicccc
Soulfly842 megint ezek a semmirekellő xg-k?? -
szotyika77
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #174858 üzenetére
Pont valamelyik nap láttam egy statot, hogy anno 2010-ben a spanyolok a VB-n elveszítették az első meccsüket, és végül megnyerték a VB-t. A többi már történelem.
-
perempe
veterán
válasz
SpaceKombajn #174502 üzenetére
mennyit ért volna minimum három nyúl szorzóra?
-
válasz
SpaceKombajn #173236 üzenetére
Szerintem nincs az olyan messze, mint gondolnánk. Most dől a pénz a fociba, de állítólag egyre nehezebb megtalálnia a fiatalokat - és épp a tiszta játékidőt hozzák fel egyik példaként, mint a foci megmentésére irányuló jövőbeli intézkedést.
Holland(?) másodosztályban vagy ifibajnokságban talán tesztelik is a szezonban, másik féltucatnyi érdekes, kísérleti megoldással, ha jól emlékszem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #173236 üzenetére
zzzzseniális ötlet lenne
de ez csak egy álom marad, valószínűleg -
atee_13
őstag
válasz
SpaceKombajn #172550 üzenetére
high-tech országban országokban előfordul
-
Iramirez
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #171799 üzenetére
idén elkapták a fonalat..
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #171365 üzenetére
...Lucas Moura lesz az
-
bagyulajuve
addikt
válasz
SpaceKombajn #165202 üzenetére
hahaha, nope
na, akkor folytatják a hollandok majd Tirana szétverését
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #162740 üzenetére
mouratibi?
#162733: na igen... közben szólhatna az egész olyan dolgokról, hogy klubhűség... mert senki ne mondja, hogy egy 100ezer fontos heti(!!!) fizetés nem elég... amikor egy átlag angol keres mondjuk havi 2ezret... a heti 100 egy "pl-focista minimálbér" kb
...aki 5 hét alatt vesz egy félmilliós házat, ami azért nem rossz... nem szabadna így elszállni, hogy Haaland majd heti félmilliót keres... ami a 'poolnál kb a teljes csatársor fizetése
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #161039 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #159401 üzenetére
5-0
-
Ringman
félisten
válasz
SpaceKombajn #159401 üzenetére
Inkább az a kérdés hogy fognak-e megint huhogni a kiművelt emberfők a lelátón.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #157518 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #157027 üzenetére
ööö.. azt, asszem még nem néztem
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #156604 üzenetére
a
80-asévekben a Serie A volt a PL, minden jó játékos az olasz bajnokságba ment.
90-esben
calciooooooooo -
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #156600 üzenetére
nagyon jó a kérdés, köszönöm. cukrot neki
szóóval..... akkor még nem
azért azt tudni kell, hogy az még nagyon a 90es évek eleje volt sőt, a 80as vége is, és - bár elég vén vagyok már meg minden - akkor még azért elég kicsi rigó voltam még én is.. szóval semmi PSG meg Barca, még éppen kezdtem csak öntudatra ébredni jómagam is
legelőször egyébként a 90es vb-nyertes németeknek szurkoltam. legalábbis, a vb alatt..
más idők voltak. akkor még alig volt meccs a tévében. csak eb meg vb, meg nagyobb bek-meccsek, meg magyar kek-meccsek és pá.. másabb volt
úgy isten igazán, de tényleg, először az ajax-nak szurkoltam. amikor ütötte a fradikát..
ott megkaptam vele csomagban a hollandokat is, és azóta ez rögzült is szépen.
aztán jött number nine, az igaz R, aki maga a fociisten volt, hozta imagával nekem a kék-feketéketés ezek már, maradnak is szépen így....
-
sh4d0w
félisten
válasz
SpaceKombajn #156600 üzenetére
Hát, ha Tibi egy 10-essel fiatalabb nálam, akkor még valsz a csattogós lepkével játszott
-
sh4d0w
félisten
válasz
SpaceKombajn #156598 üzenetére
Milánóban meg még jobb
-
Ringman
félisten
válasz
SpaceKombajn #151119 üzenetére
most látom, hát ez kész
-
válasz
SpaceKombajn #148775 üzenetére
Csak szerettek volna úgy focizni, mint ahogy mi fociztunk
-
válasz
SpaceKombajn #148658 üzenetére
Köszönöm amúgy, baromi érdekes lehetett ezt akkor, '92-ben megélni. Az tuti, hogy veszítenivalójuk nem volt!
@Forceberg: jól sejtem, hogy már akkor is a németeknek szurkoltál?
Szerencsére '96-ban eljött a "Ti" pillanatotok. (egyébként Klinsmann miatt abban az évben én is a németeknek szurkoltam) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #133649 üzenetére
nem tudtam amúgy az eredményt még, amikor ezt láttam
basszus, sokszor hallottam már, hogy a fészbuk 'többet tud rólad, mint gondolnád'... hát lehet benne valami tényleg -
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #130655 üzenetére
a juventus egy tömény undor.. az antiszimpatizáció kimaxolása, a majom krisztiánóval, a vízköpővel, pumuklival...meg az összes többivel, a pocsék mezükkel, a pökhendiségükkel, fuj...
a milán csak olyan, semmi. a meccsükön nyilván a milánói csapatnak drukkolok inkább, juventusnak soha.. de kb ugyanígy vannak ugyanezzel ők is, mondjuk ha az interre gondolnaka ma esti meccs VAR-esetéhez meg gondolom, sokat már nem kell tényleg hozzáfűzni..
kabaré ez az egész juVAR cirkusz
-
válasz
SpaceKombajn #130657 üzenetére
Ami annó Nainggolannal
-
mephi666
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #130655 üzenetére
A juve halmozottan hátrányos helyzetű nála CR miatt
-
sh4d0w
félisten
válasz
SpaceKombajn #120614 üzenetére
Még a végén skizofrén lesz...
A legjobb egy Liverpool - Ajax döntö lenne.
-
Viszlát
addikt
válasz
A Juventus ellen, az biztos.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
helló
nem tom. erre a felállásra -egyelőre-, még gondolni sem akarok....
de jó meccs lenne biztos. apa a fia ellen
: ) -
viharhozo
addikt
válasz
SpaceKombajn #112875 üzenetére
De a szolgaltato akkor lep, ha van versenytars, akihez atmehetsz. Ha senkinel nincs Spiler2, nagy ivben tojnak ra, mit gondolnak errol az ugyfelek.
-
válasz
SpaceKombajn #112875 üzenetére
Én teljesen lehiggadtam spíler fronton. Nagyon tetszik ez az ACE/reddit dolog. Legalább az angolt is gyakorlom.
-
dracox
addikt
válasz
SpaceKombajn #112862 üzenetére
Szimplán kib*szás néppel. Kutyát nem érdekli a spíler1-es meccsek a mai es holnapi meccsekből. Több mint 8 magyar sportcsatorna fogható az országban(ami abszolút feleslegesen sok), de így is megcsinálhatják hogy a fogyasztó (amiből élnek) nehogy jól járjon.....
-
HdRew
őstag
válasz
Iszonyatosan gusztustalan.
Hát én csak dacból sem fogom tömni a zsebét ennek a Vajnának, inkább nézek stream-et, vagy pedig VPN-ezek, ha pedig minden kötél szakad, külföldről rendelek csomagot, antennát, bármit.
-
viharhozo
addikt
válasz
Milyen nyomast tudnak gyakorolni az elofizetok a szolgaltatokra, ha egyik nagynal se erheto el a Spiler 2? Megfenyegeted, h Zalaba koltozol?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Ott a pont.
-
venember83
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #99187 üzenetére
Nem volt nagy veszteség, az első meccsen sem csinált sokat.
-
válasz
SpaceKombajn #84438 üzenetére
Én sokat vagyok vidéken. 5-re nem biztos,hogy visszaérek. Nekem legkorábban 6 óra lenne a jobb. Előtte pár nappal pontosabbat tudok mondani.
-
Enzolord
addikt
válasz
SpaceKombajn #76802 üzenetére
Kicsi sajnos, meg hernyótalpas van 2.. Pedig jónak tűnik..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #60588 üzenetére
igen, ezért nem értettem én sem.. vicc
----
félőrült mazzarinál csak jobb lehet.. és jobb is lesz
életet, játékot kell rakni ebbe az enervált, csőcselék csapatba -
.LnB
titán
válasz
SpaceKombajn #58569 üzenetére
Köszi. Az összes sportcsatornát átnéztem, azt nem
-
L_YKing
addikt
válasz
SpaceKombajn #56195 üzenetére
Ma is okosabb lettem
-
bagyulajuve
addikt
válasz
SpaceKombajn #50341 üzenetére
-
Dinter
addikt
válasz
SpaceKombajn #49838 üzenetére
Google fordító szerint ugyanúgy dzsémsz.. És még a stúdióban is
A vilag tudja rosszul
dʒeɪmz
-
tiv83us
veterán
válasz
SpaceKombajn #49561 üzenetére
Az valoban eleg csunya volt, de azon kivul meg hozhattak volna ket meccset.
Egyebkent meg Alegeria siman partiban van az oroszokkal, nekem ugy tunik, mintha Capello taktikaja befuccsolni latszan. Dehat nehez is, mikor 10 ember vedekezik. -
tiv83us
veterán
válasz
SpaceKombajn #48708 üzenetére
Hadd tomjek csak ki a koreaiakat, 2002-t soha nem bocsajtom meg nekik. :
Szerk: S kivansagom immaron valosag
-
Integra
titán
válasz
SpaceKombajn #48674 üzenetére
jaja, filmezés lesz este, majd éjfelesre jövök
de szerintem az usa-portugál meccsnek is többet mutat a neve, mint ami ténylegesen leszna, csak bevakarták..
-
cyberkind
félisten
válasz
SpaceKombajn #48674 üzenetére
Azt majd jön Mezei, és lehet a tv-t hang nélkül lesni.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #48453 üzenetére
mezek:
most több szép mezt láttam.
(ruhaiparban - szabászat- sokat tevékenykedtem, így kifejlődött némi harmomikus, színeket, tónusokat illető "szépérzékem".az idei vb-n viszont kellemes csalódás, hogy sok szép mez van.
szeretem az éjféli meccseket.
**
(#48453) phonecat
versek....
angolon vergődök.
3 hét elementary után írtam egyet.
elég hosszú lett, így csak az első 2 sorát idézném:Piroska was walking in the wood,
When the wolf said: „There is my food”!ha a többire is kíváncsi vagy, emelt díjas sms.t kell küldeni...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #48445 üzenetére
csak nem olvastd a tegnapi "my poem"-emet?
-
tiv83us
veterán
válasz
Honduras Joma mezben jatszik, a 90'-es evekben Kelet-Europaban is nagy divat volt
Ezt mar csak a 2010-es E-Korea Kim-Jong-Il altal krealt "marka" toppolta -
Rypejakten
addikt
válasz
gondolkoztál a költői karrieren?
tiv83us: a Joma gyártja még mindig a legeslegjobb teremcipőket. én már a 4. topflexem nyúzom, és az összeset imádtam.
-
válasz
SpaceKombajn #47798 üzenetére
Neked is
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #46585 üzenetére
ja, hogy ez neymar?
annak nincsenek lyuktágítós fülkarikái.(
)
egyébként azért ciki ilyen avatart kérni, mert holnapután kilóra eladják pl a real-nak, és avatart meg nem lehet havonta cserélni...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #46585 üzenetére
..kire hasonlít jobban??
lol -
Integra
titán
válasz
SpaceKombajn #46127 üzenetére
köszi.
annyira csapnivaló kedvem van, hogy bontok egy whiskyt meg kólát és rászánom magam, hogy diablózás közben fél szemmel nézzem.... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #45908 üzenetére
Nocsak mik vannak. Üdv kolléga!
-
válasz
SpaceKombajn #45910 üzenetére
Ja, elég pofás
-
cyberkind
félisten
válasz
SpaceKombajn #32342 üzenetére
Szerintem a 2012-es EB-től kezdi vinni a csapatot .
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #32326 üzenetére
2-0 éppen befért a tizi
-
pohár
félisten
válasz
SpaceKombajn #30444 üzenetére
és még hol a vége...
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #29908 üzenetére
3-5, a nyolc gól azért megvan és még lehet több is.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #29789 üzenetére
thx.
-
AAntii
őstag
válasz
SpaceKombajn #29473 üzenetére
Hogy idézzek egy klasszikust, és ezt így hogy? Gondolom ezt egy normális kapusnak illett volna megfogni, így az lenne az igazi, ha az öngól nem Skrtel, hanem a kapus neve mellé kerülne.
-
7600 GS
addikt
válasz
SpaceKombajn #28538 üzenetére
Szerencsére Madrid fehérebbik felén nincsenek ilyen gondok egyelőre. Csak abból volt már picit elegem, hogy az Atletico drukkerek minden egyes derbi előtt jöttek nagy arccal hogy na most így meg úgy fogjuk megszopatni a Madridod a Calderonban (nem itt, főleg FB-n).
-
Ijk
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #28538 üzenetére
Ne foglalkozz vele, csak kezd kijönni a frusztráció, ami ilyen teljesítmény mellett teljesen érthető.
-
7600 GS
addikt
válasz
SpaceKombajn #28510 üzenetére
Háp-háp.
Most gondolom nagy a pofája az összes Atleti drukkernek, legyen is, 14 évig kussban voltak(illetve nem de most ezt hagyjuk). A Madrid sem fog mindig ilyen szarul játszani, és a Matrac sem lesz mindig ilyen szervezett.
-
7600 GS
addikt
válasz
SpaceKombajn #28501 üzenetére
Az nevet, aki a végén nevet.
-
7600 GS
addikt
válasz
SpaceKombajn #28483 üzenetére
Biztos volt oka Lopeznek, hogy megpöcizze drága diego barátunk lábát egy picikét, ő magától nem csinál ilyet, ismerjük őt.
HA szóval nem kezdünk mondatot sportban. De egyébként HA az Atletico nem áll ki akkor meg 3-0-ra a meccset a Madrid nyeri...
Végre, Bale és Modric.
-
po1son
addikt
válasz
SpaceKombajn #28301 üzenetére
A tegnapi mérkőzés után Piqué és Arbeloa a Twitteren szólalkozott össze:
"Egy vígjátékot nézek a Canal+-on" - írta ki a Barcelona védője, amire a Arbeloa a következőt reagálta: "Örülök, hogy egyesen mozira cserélik a színházat, ez mindig örömteli".
-
Integra
titán
válasz
SpaceKombajn #27280 üzenetére
ciki is lett volna, ha a 332 millios szupercsapat ég... mint a chelsea
-
fatal`
titán
válasz
SpaceKombajn #27262 üzenetére
A kommentátor 2 percet mondott, a képernyőre 3 volt kiírva, gyanítom, hogy az volt a valós.
-
Dinter
addikt
válasz
SpaceKombajn #27256 üzenetére
Ott sztem a védő is balfasz volt.
-
válasz
SpaceKombajn #26228 üzenetére
Ez a Mystic II már nem ugyanaz(műfüves van), mint volt. Ez az első Nikém, ami kényelmetlen és vízhólyagos lesz benne a lábam... Pedig mindig kizárólag bőr felsőrészű Tiempoim voltak...
(#26229) barca0519951: én sokáig szerettem terembe is a hernyót, de csak aminek jó gumiból van a talpa. Pl. poros talajon - parkettán talán kevésbé csúszik, mint a valódi teremcipők.
A Joma Top Flex-ek is nagyon jók! -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #26006 üzenetére
Tegnap jobban jártam volna ha nem megyek ki Videoton meccsre hanem a TV-ben figyelem a Barcát. Kicsit csöppet másabb játék lehetett ahogy így reggel belelestem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #26006 üzenetére
pf.
thx.
ismétlést megnézem végig.
3 tunerem van, de más volt a prioritás... -
7600 GS
addikt
válasz
SpaceKombajn #25793 üzenetére
Feri egyszer azt mondta egy közvetítés során, hogy "Messi egy isten". Ilyet Real Madrid drukker még véletlen sem ejt ki a száján.
A Sport TV-nél nagyon nagy Barcelona fényezés folyik a kommentátoroknál (és például olyan "szakértőknél" mint hegyiiván), Ricsike is nagy Barca fan, majd hallgassátok a kommentárjait. Egyedül Farkas Norbit és Méhes Gábort tudom kiemelni, mint nagyon jó kommentátor.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
SpaceKombajn #25545 üzenetére
A Leverkusen miért került automatikusan az A csoportba?
Volt több is, ahol nem volt német csapat.A csoportok keddi és szerdai játéknapjai miatt lehetett ez.
-
Dinter
addikt
válasz
SpaceKombajn #25446 üzenetére
Mert én Szerinted komolyan mondtam?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #25231 üzenetére
Elvből nem fogadnék soha a kedvencem ellen még akkor se ha egy sokkal erősebb csapattal mérkőznének.
-
7600 GS
addikt
válasz
SpaceKombajn #25026 üzenetére
Ezt nem értem.
Én eddig minden spanyol meccset HD-ben néztem, így tegnapi Bilbao-Osasuna-t is, ami a Sport2-n volt.
-
Richard!
addikt
válasz
SpaceKombajn #25028 üzenetére
Nna majd mindjárt írok a pöcsöknek,hogy mégis hogy gondolják ezt.Direkt ezért fizettem elő a HD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest