- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
forceberg #229648 üzenetére
Drogba... túlértékelt?
vagy ez valami nyakatekert ellenpozíció lenne - csak én vagyok túl fáradt az értelmezéshez? MindesenKicsit eltévedt ez a mondat!
A csupa izom védők úgy pattogtak le róla, mint a huzat... Hasonló fizikumú és képességű csatárnak még ma is örülne bármelyik PL, vagy más topligás csapat.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
forceberg #229637 üzenetére
Ez egy eredendő rosszindulat. Egy fő konkurencia nélkül, akivel húzzák egymás haját az egész liga színvonala visszaesne. A fő és legfőbb konkurencia igenis kell.
Szóltam már sok rosszat a - bocsi - Bőrszalonka ellen, de ez most közel sem erről szól!
Az, hogy túl jó - több sikertelen év után - még kérdéses, de igen, volt egy jó szezonja.
-
-
válasz
forceberg #229130 üzenetére
Mit keres itt ez a fogalmatlan kis hulye? Nem a hajaval kene kitunnie, hanem a jatekaval!
Aztan cca 15 even at volt a kedvenc jatekosom. Jatszhatott ott Messi, 'dinho, Xavi, Ini, Abidal, Neymar, Henry vagy Eto'o...
Ha egyetlen jatekost kellene megneveznem all-time kedvenckent, az nalam bizony Karesz. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
forceberg #228961 üzenetére
Hasonloan lattam en is mas feluleten, hogy a vedo mar rahagyta a kapusra, hogy elharitsa a veszelyt.
Nagyon szerencsetlen szituacio, es reszemrol csak remelem, hogy kepes lesz felepulni ebbol keruljon barmennyi idobe ie, es nem lesz a jovobeni teljesitmenyeire nagyon negativ hatassal.
Mondjuk azt nem tudom melyik kontakt lehetett az a nagyon vegzetes, ami a lababan ilyen serules tudott okozni. Lehet genetikai, es gyengebb csontozatu? Jobban ki van teve ilyennek?
-
-
-
-
-
-
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg #228393 üzenetére
Ez a besztlig sajátja lett, amit az olajosok meg abra papa indítottak el:
-2000-ben 2.7M
-3 évre rá jött a cselszki és ez megduplazodott
-5 évre rá jöttek az arabok és akkorra megint majdnem dupla (8.3M).
-1 évvel később már +5M - szerintem ez volt a nagy atbillenes (2009), a válság közepén
2000-2009: 481% +
2009-2024: 62.5% +
Ezért az ilyen masodrangu játékosok is horror fizut kérnek, amit a besztligen kívül csak néhány csapat képes megadni (de nem valószínű hogy meg is adnák).Messi jól elvolt a maga éves 70 milkas fizujaval a barkaban, aztán a pizsiben is osszehordott évenként 64-et. A tevebaszokhoz se az asszony nem akart, es gondolom meg már rinyaldotol is a toke tele volt. Inter Miamiban meg resztulajdonos is lehet, szóval ott se jár szarul.
-
Ringman
félisten
válasz
forceberg #228181 üzenetére
acerbi még mindig képes top szintű teljesítményre, de nem lesz fiatalabb sajnos.
acerbi+de vrij közül min. egytől el kell búcsúzni, darmian, miki, taremi is mehetne, correa, asllani, frattesi (ok, hogy képes mindig a meglepetésre és jól érzi a kaput, de nincs pozíciója a csapatban és sokszor képtelen passzra is) simán mehetne.
zielenski eddig flop, szóval őt sem marasztalnám nagyon. -
válasz
forceberg #228175 üzenetére
kizártnak tartom hogy ezt megadják neki startból, még szakáll is erős bónuszokkal érheti el a 400-at
kókler plattenberg azt is írta hogy 10-es mezszámot akarja maccatól, amit később maga cáfolt meg
de egyelőre ott tartanak hogy a kusen ma visszadobdta a £113m ajánlatot is
£13m-en megy a fillérbaszakodás éppen, amit tavaly a térd nélküli dígóért odaadtak
-
sh4d0w
félisten
válasz
forceberg #227608 üzenetére
Eh... a VBKE forumra leirtam mindent, erre az ottani rohadt forummotor kileptetett iras kozben...
A meccs elott a fobejarat elott talalkoztam Szabo Jozseffel es lerottam egy nagyon regi adossagomat: amikor kolyokkent eloszor kint voltam a Sostoiban - korai karacsonyi ajandek meccsjeggyel, anyam akkori elettarsaval -, a Vidi 5-ot rugott a Partizannak, ebbol Szabo 4-et (az otodiket Majer). Megkoszontem neki ezt a felejthetetlen emleket. Mikozben valtottunk meg par szot, a szinten fehervari legenda Koszta Janos is megjelent, dumaltak Szaboval par szot, aztan Kosztaek a VIP-be, en meg a sajat helyemre.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
forceberg #227571 üzenetére
...én szurkolok, hogy így legyen
öreg Böde egy színig magyar csapatban a sok légiós ellen... kb ő a magyar Vardy, hiányozni fog a karaktere, ha visszavonul... 5-6 év múlva
Dombi Tibivel egy óvodába járt: csak amikor Tibi nagycsoportos volt, ő még kiscsoportos
ui: most rákerestem, Bödének van ám egy 42 éves bratyója, aki Madocsán majdnem 400 meccs alatt közel 600 gólt vágott
pályafutása nagy részét ott töltötte (mondjuk megyei csapatban simán elrohangálnak 50 évesek is)
-
-
-
-
-
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg #226872 üzenetére
Ha beüti még lehetett volna meccs...
Sajnálom őket amúgy, már Calafiori miatt is, meg jó kis társaság ez az Arsenal, de kéne egy-két olyan játékos akik arcot adnak ennek a csapatnak.szerk. Nem Sterlingre meg Sakára gondolok, direkt nem színt írtam
, hanem egy karizmatikus arcra a divatlap arcú jófiúk közé. Mint pl Xhaka volt, olyan most egy sincs.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
forceberg #226822 üzenetére
És még a védelem is mozizott & hibázott kb mindegyik Inter gólnál tegnap este. :/
A második félidőben többször is lezárhatta volna a Barca a meccset, lásd Garcia Sommerbe lőtt labdája a gólja után, Yamal kapufái.. és még a szerencse se volt mellettünk, mert Mkhitaryan becsúszása láttuk hogy 2cm-en múlt hogy ne tizi legyen..
És a cserék se a legjobban szálltak be, hogy finoman fogalmazzak..
Remélem ebből a meccsből is tanul Flick és a srácok is, és az utolsó pár percben eldugják a labdát ha már sikerült fordítani.Az biztos, hogy mind a két csapat szuper meccset játszott, és Barca szurkolóként remélem az Inter nyeri a kupát!
-
válasz
forceberg #226804 üzenetére
Ha Yamal kapufája bemegy és 4-2, vagy ha Acerbi egyenlítő találatát nem adják meg, akkor meg ünnepelt csapat lenne épp a Barca.
Vagy ha csak Araujo egy fokkal jobban száll be a meccsbe, avagy ha csak kicsit kevesebb a sérült a katalánoknál, vagy jobb kapus véd. Mind-mind elég lehetett volna a döntőhöz.
Ha ter Stegen véd egész szezonban, már bajnok lenne a csapat. Egy-egy remek meccse volt a lengyelnek, de nekem összességében inkább csalódás, mint csoda kategória.Én nem/sem érzem vészesnek a helyzetet. A Csapat pedig nagyon sokra hivatott. A védelemnek van hová fejlődnie, de ott is rengeteg a fiatal tehetséges (de rutintalan) játékos. Baromi magasan támad le a csapat, ahhoz a többi csapatrésznek hatékonyabban kell védekeznie. Nagyon sok gólt kap idén a Barca - kicsit Paks-feelingje van a meccseiknek. Mindegy az eredmény, csak többet rúgjunk, mint az ellen.
Lewát én elengedném nyáron. Én ide sem hoztam volna, rámcáfolt, sokkal többet adott, mint reméltem, de én elpasszolnám.
Aztán persze jó eséllyel marad, úgyhogy mást nem is remélhetek, mint azt, hogy újfent rámcáfol -
-
-
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
forceberg #226229 üzenetére
BenyHill zene alá.
----
A The Mirror információi szerint a Manchester United abban az esetben hajlandó végleg megválni André Onanától, ha legalább 20 millió fontos ajánlat érkezik a kameruni kapusért.
A hírek szerint a Saudi Pro League-ből továbbra is érdeklődnek Onana iránt. Ha ez az érdeklődés tényleges ajánlatban nyilvánul meg, a United a PSR-szabályok miatt legalább 20 millió fontot kérne érte.Szerintem ennyit még Bólé is lerak Bagiráért.
-
mephi666
nagyúr
-
Andris...
tag
válasz
forceberg #226200 üzenetére
Az hagyján, de ami szerintem még idegesítőbb és még inkább kórosan elterjedt újabban, az az, hogy ha vezet egy csapat, mindig direkt több labdát dobnak be a pályára a labdaszedők, hogy azzal is csak menjen az idő. És ezzel nem is igazán lehet mit kezdeni. Sárgát adsz az összes labdaszedőnek? Közben meg annyira irritáló és sportszerűtlen.
-
Creative997
őstag
válasz
forceberg #226197 üzenetére
Most emlegeted Aspast de ahogy Nyafika reagál rá az teljesen rendben volt? Fordított esetben Bárka is eldugja a labdát.
Az első gólt Csecsnyi elbetlizte, de a többinél nézd meg hol helyezkednek milyen mélyről indítottak a labdát (miután elvesztette a bárka elől).
A szineszkedest soha nem tudják már betiltani, max korlátozni tökös büntetés rendszerrel. A kézi jó példa rá. De ameddig bizonyos csoportok profitalnak a sportbol, nem lesz itt jelentős változás. Még ha gepesitik és kiszednék a bírót, a gépet is ember programozza be..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest