- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Armando Broja ---> Burnley tán 25M font, kemény, hogy ennyi pénzt lerakattunk velünk.
Most nézem, hogy visszatért a Burnley a PL-be.Szerk.: Ez alapján már értem, hogy a NC miért akar Izsákért 150M-t.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229635 üzenetére
Puliszka nem rossz játékos, de nálunk mindent is játszott, szárnyvédőtől, a középpályáson, a szélsőtől a támadóig. Szélsőnek nem volt rossz, de csak jobb alternatívák voltak azon a poszton.
Haver is játszott elől mindent, meg semmit is.
Egyedül a Citykó elleni BL döntőben szerzett gólja pozitívum nála.Keita
tényleg ő mutatott valamit a zöld sasoknál?
Bárszának elég probléma lesz regisztrálni a meglévő játékosokat, az új érkezőkkel, nem szabad terhelni további gondokkal.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229628 üzenetére
Mindenki elviszi előlünk a jókat a Bundásból.
Haver elmegy, Werner rotyi, Pulipinty meh, Schürrle elmegy, Marin rotyi.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229615 üzenetére
Tán Garnacsó beillene a csapatba, de szerintem nem. Tele vagyunk szélsővel, miután megszabadultunk Noni-tól, Kepa-tól, miért kell egy újabb önfejű játékos a csapatba?
Napokban jelentik be Hato gyereket az Ajax-ból, tán a Xavi Simons gyerekkel megegyeztek, csak a Lipcse több pénzt akar érte, én inkább Simons gyerekre szavazok. Van egy kis félsz, mert a Bundesligából igazolt játékosok közül ritkán váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Meg ugye eladások nélkül már az FFP kocogtatja a vállunkat, szal eladásokkal szűkíteni kellene a keretet.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Phoen|x #229621 üzenetére
Igen, a Sporting rákapott az ingyen pénz ízére, meg az Arsenal eleve nem adta meg elsőre azt az összeget, amiért csont nélkül azt mondták volna, hogy deal.
102 meccsen 97 gólt és 28 gólpasszt kiosztó aranytojást sem akarják elpazarolni.
2 év volt hátra a szerződéséből, ha fele ilyen jól teljesít, akkor is megéri megtartani, mint elkótyavetyélni.Tavaly a mexikói csatár gyerekről is jöttek a nagy ajánlatok, mint Gyökeresről, mi lett végül előbbivel a télen valami 40M-ért AC Milan mezbe bújt, ahol elmaradtak a gólok.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229602 üzenetére
Nem tartott sokáig a Bőrgatyás korszak.
Frank bácsi felfelé ívelhet, tegnap az ágyút is beárazták.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229570 üzenetére
Szükségetek van rá, jó lesz.
A végén nehogy United-ba kössön ki.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229565 üzenetére
Csak a 75M Euro rengeteg pénz, egy török bajnokság beli csapatnak főleg.
Donna nem fog menni a Citykóba Kóklerékhez, mert visszaveszik a saját nevelésű kapusukat Trafford gyereket a Csampóból.
-
grizlisandor
veterán
Oszi Galata?
Erdogan bácsi felszabadította közpénzcsapot?!
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229526 üzenetére
Fel kell adni a feladatot a fiúknak, meg a ligának.
-
grizlisandor
veterán
válasz
birozoli7800 #229521 üzenetére
Fiatal ő még ahhoz.
----
Gyökeres Ágyú igazoláshoz mit szóltok?
Történtek itt dolgok a leállás alatt! -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229472 üzenetére
Hátha befuccsolna a Gyökeres transzfer és Arteta kezelésbe venné Dzsákszon-t.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229466 üzenetére
Következő videónak kiajánlva:
I found the £100M striker’s last 20 shot attempts… -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229463 üzenetére
Igen, de a kolumbiai letett egy smást az asztalra, meg hány tehetségesnek kikiáltott csatár bicskáját beletörni a PL-be, de persze jól is elsülhet, de Ekitiké meg két csatáros felállásban bizonyult extrának, majd meglátjuk.
Nyunyókáért meg az rengeteg pénz, értem én, hogy a Pool-nak jól kell kijönnie az eladásából, de Conte nem hiszem, hogy tud elég indokot adni de Laurentiis-nek a pay gomb megnyomására.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229459 üzenetére
A Chelsea nagy része gyerekek, csak jó pénzért összeválogatott gyerekek.
Az elmúlt években elengedett saját nevelésű játékosokból egy PL középcsapatot szerintem össze lehetne rakni.
-
grizlisandor
veterán
Hugo Ekitiké tán Liverpool, kemény ennyi pénzt kifizetni egy nem válogatott játékosért.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229443 üzenetére
A magyar sajtó fel fog robbanni, hogy Szobinak a kuli védekező munka marad, nem a gólok és gólpasszok a Prófétának.
VvD fix, Konaté Falfehérben öltözik vagy jobban fog fájni a hiánya, mint az apró, amit az RM adna érte? Gomez nem egy nagy eresztés, Endo nem megoldás, Harckocsi még 3 védőben oké, de CB-nek kevés.
Lehet át kellene állni 3 cb-re, hogy a két gyalog kakukk had garázdálkodjon.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229432 üzenetére
Télen kellett volna rámenniük Qwaradónára, nem most nyáron a vígasz Díázra.
---
Milyen felállásban fog játszani a Pool, mert nekem ebből a keretből nem igazán áll össze, még Nketiével sem. -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229414 üzenetére
Igen, jobban jártak volna, de ebben a Amorim féle játékrendszerben Jackson is szenvedne 1 szem csatárként, csatár mögött játszva akár jó is lehet.
Tán Watkins-ért is bejelentkeztek, így kell ezt csinálni nagy Ffel!Vegyenek még több támadót, majd az lesz a tax, hogy rúgjunk többet, mint amennyit kapunk.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Richard! #229389 üzenetére
Darazsak eddig alsóbb osztályból csemegéztek magasabb szintű játékosokat, felépítették őket és eladták, lásd Ivan Toney(egész jól ment neki a Kecskeligában), Watkins, Raya, Behramah, stb...
Franki bácsival mióta feljutottak alsó-közép házi teljesítményt toltak, néha megviccelve még a nagyokat is.
Ezekért a helyezésekért túl sok pénzt ad a liga, így nehéz másik csapatoktól bevásárolni, hanem ki kell árusítani a sztárjaikat és azt beforgatniuk, de most már 20-30M €-ért igazolnak ők is.Kikérem magamnak a United-del való együtt említést.
Én azt mondom, hogy most már sínen van a csapatom, mint József Attila; 1,5 Milliárd elköltése után.Tulajdonosváltásos mizériával széthullott a keret, ha azt nem hagyják, azt az követő két szezon nem ilyen siralmas és a negyed annyi pénzből szinten lehetett volna tartani. Most a FifaKVB-n bezsákoltunk 100M € körül, abból lehet fedezni az igazolásokat.
United-ot nem vágom miből van pénzük igazolni, mert Mbeumo leigazolásával már -160M-ban vannak idén és nem hiszem, hogy sok lóvét kaptak az EL döntőzésért meg a PL helyezésükért. Sírás az ment, hogy télen is csak a Dorgu gyerekre van pénzük. Jobban nézne ki a keret, ha EtH-t ide se hozzák a csapathoz.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Peterhappy #229355 üzenetére
Mennyei megyei!
Igazolás, akármi vagy az fa4 ligában nem kell?!
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #229348 üzenetére
Simán.
Eladniuk is kellene valakit, mert tán rámentek Jackson-ra.
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #229322 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Az Arsenal edzői stábjában a nyáron a Parma vezetőedzőjeként kinevezett Carlos Cuesta utódja nem más lett, mint Gabriel Heinze, aki már játékosként sem volt éppen egy kellemes arc, edzőként pedig hasonló temperamentumról árulkodnak az alábbi képsorok. Summa summarum a piszichó baszk leigazolta maga mellé a vadállat argentint, úgyhogy nincs más dolgunk, mint hátradőlni és élvezni, mert ez metál lesz, bazmeg.
Valami random FB oldalon olvastam.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229319 üzenetére
Badia meg Disasi tőlünk apró pénzért elvihető.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229303 üzenetére
Igen, valakit el kell adniuk, mert az FFP lecsap.
Szerintem még hozni kell majd egy CB-t, 25 éves Botman, 31 éves Lascelles, 33 éves Schär és Burn mellé, az Extra BL meccsek, megint meg fogják viselni a keretet, mint 23/24-es szezonban, hogy csoportkör royál. -
grizlisandor
veterán
Arsenal, szeretnétek kupát nyerni?!
Eladó az aranycsináló! -
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #229271 üzenetére
Törpének minden válogatásban benne kell lennie?!
Na legyünk objektívak, 4 meccs, 360 játszott perc, 1 gól.
Gonzalo García: 6 meccs, 450 játszott perc, 4 gól + 1 asziszt.
João Pedro: 3 meccs, 163 játszott perc, 3 gól.Csak pár játékos, aki jobban megérdemelné, hogy ott legyen például.
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #229258 üzenetére
Nem, de azokat a fránya szabályokat csak be kellene tartani.
Két éve meleg volt a helyzet, mikor nem sikerült túl fényesre a bajnoki szereplés a 3 edzőt elfogyasztó szezonban.
Meg most is kaptunk büntit az UEFA-tól.
---
Sancho nálatok köt ki végül azt olvastam. Nem értem, hogy miért jó elmenni hozzátok kevesebb pénzért, amint amit nálunk kapott volna. -
grizlisandor
veterán
válasz
Tibiajax #229247 üzenetére
Semmi olyan, csak társasággal nézte a meccset és akkor nem illik telefonozni, még ha a kedvenc topikomról van is szó.
Sima volt, köze nem volt a mérkőzésnek a P$G-nek. PrimePalmer, Joao Pedro intézi a dolgokat, Sánchez is k jó volt a ~70. percig, spanok nem értették, miért sírok, mikor hátraadták neki a labdát, na a végére megértették.
Sajnálom, hogy a végére átment rugdosódásba(James, Caicedo, Nkunku), meg hajhúzásba, balhézásba; de a vége valami nevetséges volt, Enrique meg Dollár albánc minek mentek rá Joao Pedro-ra?Árazza a tornát, hogy Sánchez lett a torna kapusa.
Kemény, hogy 1 hónap múlva már kezdődik a PL és addig még játszunk 3 db felkészülési meccset. Lényeg a lényeg, lesz pénz igazolni.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229185 üzenetére
Mondasz valamit, szomorú Jota halála, de a mezszám visszavonultatás...
-
grizlisandor
veterán
Nézem a Fluminense elleni elődöntőt, Chalobah combjáról a lefelé tartott kezére pattant a labda a tizenhatoson belül. Pályán hozott döntés büntető, majd VAR után visszavonta, indokolta, hogy saját testrészről a kezére pattanó labdáért nem jár büntető.
---
Este vagy egy gólgazdag meccs lesz, adok kapokkal, sok góllal, vagy PSG gála vagy egy gólos kiki meccs.Szerk.: Sánchez-nek milyen napja van, ez a legfontosabb.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229181 üzenetére
Remélem nem most találja Badia magát a kezdőben, mert a kapásból 2-t kapunk.
---
Most kaptam a hírt a fülemre, hogy a Noni mellé ajándékba kapja az Arsenal az eltiltott szélsőt!442oons videó
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Lecke feladva. -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229176 üzenetére
Mitoma, Tomiyasu, Kamada?
Ito srác a Bundásligában.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Peterhappy #229169 üzenetére
Igen, csatárra szerintem is nagyobb szükség lenne.
Nem neveletlen, önző szélsőre, de majd a Mikel magic betöri.Ha lett volna eszük rámennek Tyrique George gyerekre, aki Bukayo Saka eltitkolt öccse, nem tudná az ellenfél melyik oldalt támad az igazi, meg ha el lenne tiltva az egyik mehetne rá a másik meze, mint a mennyeiben.
-
grizlisandor
veterán
válasz
sh4d0w #229167 üzenetére
Majdnem, ő Noni Madueke az Arsenal új játékosa.
Most meg a szurkolói zúgódás, vívódás, hogy a Chelsea-ből igazolt át, mikor hozzánk igazolt, akkor jöttek a benyalós mondatok.
-
grizlisandor
veterán
Elanga a Szakák csapatában?!
RetekGordon, Izsák, Elanga
Tonali, Giumáres tudja őket labdával tömni és a sérülések is elkerülik őket, akkor jövőre félelmetesek lesznek. -
grizlisandor
veterán
Nem öregednek jól ezek a mondatok! -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229160 üzenetére
Igaz, korrekt ez a UEFA...
Vagy csak a PL csapatokra utaznak...
-
grizlisandor
veterán
Noni annyira Ágyús akar lenni, hogy otthagyta a csapatot a döntőben.
Djordje Petrovic ---> Bournemouth
25M font, 14M font-ért jött, kerestünk rajta, de ő jobb kapus annál, hogy a Cherrys-nél kössön ki, remélem durrantottuk rá egy eladási % záradékot. -
grizlisandor
veterán
Miből lesz a cserebogár!
Kondásból is olaszban embert faragnának a divatmaomból. -
grizlisandor
veterán
válasz
Sonja #229150 üzenetére
Pont pár napja írtam, hogy nem indulhatnak.
----
A Girona, hogy miért indulhatott idén a BL-ben, ahol a City is indult, az jókérdés. -
grizlisandor
veterán
Noni 50M font-ért cserébe Ágyús lesz, irta Kókleránó.
A két önfejű játékost kiválogatta magának Arteta.
-
grizlisandor
veterán
---
Morgan Gibbs-White --->Spurs?! -
grizlisandor
veterán
válasz
Peterhappy #229118 üzenetére
Gyökeres kellene oda, mint egy falat kenyér.
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #229103 üzenetére
Partey is előkerült, hogy lejárt a szerződése.
-
grizlisandor
veterán
Most nézem, hogy 4 lett végül? Én 3. gól után elvesztettem a kapcsolatot a mérkőzéssel.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229077 üzenetére
Fluminense ellen csak hoznátok egy 1 gólos győzelmet, amiből lehet venni egy fél védőt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #229071 üzenetére
Vasárnap lesz a döntő.
Bronzmérkőzés nem lesz, jól látom eredményeken?
-
grizlisandor
veterán
Olvasom, hogy a CP hiába indulhatna az EL-ben, de nem fog, mert az OL tulajdonosának, vannak CP érdekeltségei?!
Így a CP mehet az KL-be, az NF meg az EL-be. -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229056 üzenetére
Téged mikor engedtek ki a ketrecből?
10 perc késéssel kezdődik a meccs...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229048 üzenetére
Igen, így kell bemutatkozni.
Mondjuk ez lenne az normális, hogy teljesítsen is a pályán, mert nagy lóvéért érkezett...Konfetti Ligában is kifogtuk, nem panaszkodhatunk, de kell a lóvé az igazolásokra.
Remélem a Maresca padevan, kér autenciát a Kókler mesterétől, hogy kell legyőzni a P$G/Margit győztesét. -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #229042 üzenetére
Kudus, Solanke, Kulusevski elég jó lesz, vagy a Mbeumo, Solanke, Kudus lenne bas.
-
grizlisandor
veterán
Döntőzünk, JPedro 2x bődületes nagy gólt vert volt egyesületének.
1. gól és 2. gólSajnos nem láttam a meccset, majd felvételről meglesem, de azt olvastam, hogy jók voltunk, 1x kellett Cucu-nak a gólvonalról mentenie, meg volt vagy 2-3 Sánchez idétlenkedés, ami csak a szokásos.
Ilyenkor kap el a görcs, hogy Petrovic-ot meg elengedjük 20M-ért a Cherrys-be, ami aprópénz ért...
-
grizlisandor
veterán
válasz
cyberkind #229012 üzenetére
Jön Gyökeres, ha fele annyira eredményes, mint a portugál ligában, már megérte. Csere Hafertz, aki jól kezdte az idényt Ágyús mezben, meg Jézuska is egyszer felépül.
Jobb szél Saka, Nwaneri, bal oldalt Martinelli, Noni versenyhelyzet a legjobbat hozhatja ki belőlük.Középpálya, Zubimendi, Rizsa, Öde.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229008 üzenetére
Tipikus Sánchez, akihez Maresca ragaszkodik, nincs mit tenni, csak elfogadni tudod.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #229004 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
Csóró Palmeira, szöglet utáni beadás megpattant a védőn, annyira, hogy megzavarja a kapust, akiről végül a hálóba pattan a labda.
Se Delap, se Colwill nem lesz az elődöntőben, meg még Jackson5 sem.
Estevao gyerek nem kímélte a jövendő csapattársait. -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229001 üzenetére
Talán több játéklehetőséghez jut Ágyuéknál, meg kevésbé fáj a szurkolóknak, hogy elhagyja a ligát.
---
Estevao mekkora gólt vágott nekünk, Colwill lemaradt, Sánchez meg szellőztette a hónalját. -
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #228995 üzenetére
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #228983 üzenetére
£40M-ért vették, £60M-ért szerintem elengedik.
Nem tudom mit akarnak kövi szezonra Potter bával, aki Lopótöknél is kevesebb pontot gyűjtött.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #228968 üzenetére
Nem nézem a meccset, csak követem eredményeken, hát a BD az első félidőben labdabirtoklást meg 1 kaput eltaláló lövést látok, hát az nem sok.
-
grizlisandor
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #228949 üzenetére
Csóró Musiala, remélem Dollárrummára durran valami eltiltás.
-
grizlisandor
veterán
Bőrgatyából egy elég csúnya álarc lett.
-
grizlisandor
veterán
Retek Taylor úgy látszik nem csípi az olajat.
Adható volt amúgy...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest